Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Κι όμως, ο οδηγός τη γλίτωσε... μόνο με μια γρατζουνιά!



    Τύχη βουνό -μέσα στην ατυχία του..- είχε ένας οδηγός στην  Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αφού γλίτωσε προχθές Παρασκευή, με μια απλή γρατζουνιά στο χέρι όταν ένα τεράστιο ατσάλινο δοκάρι «καρφώθηκε» στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, την ώρα που οδηγούσε.  



Το τεράστιο δοκάρι «ξέφυγε» από την...καρότσα ενός φορτηγού που διέσχιζε στην Λεωφόρο 280 του Σαν Χοσέ την Παρασκευή το απόγευμα και έπεσε με ορμή στο πίσω αυτοκίνητο, διαπερνώντας το τζάμι και γρατζουνίζοντας απλώς το χέρι του έκπληκτου οδηγού.
Η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε στο σημείο και μοιράστηκε μία φωτογραφία του αυτοκινήτου με καρφωμένη την μεταλλική δοκό στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Αν ο οδηγός ήταν λίγα εκατοστά πιο δεξιά, το δοκάρι θα τον είχε διαπεράσει», είπε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σε επίσημη δήλωσή του, συνιστώντας στους μεταφορείς οικοδομικών υλικών να είναι πιο προσεκτικοί στον δρόμο.
Διαβάστε Περισσότερα »

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας στο Αιγαίο -Επεσαν προειδοποιητικά πυρά

Νέο επεισόδιο στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ Αγκυρας και Μόσχας εκδηλώθηκε σήμερα και μάλιστα διαδραματίστηκε στο Αιγαίο.

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα πολεμικό πλοίο της Ρωσίας αναγκάστηκε να ρίξει προειδοποιητικά πυρά προς τουρκικό αλιευτικό σκάφος στο Αιγαίο, προκειμένου να αποφευχθεί σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ρωσικό υπουργείο Αμυνας κάλεσε επειγόντως τον Τούρκο στρατιωτικό ακόλουθο στη Μόσχα, μετά από το συμβάν, απαιτώντας εξηγήσεις.

Το ρωσικό υπουργείο αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το πλήρωμα της φρεγάτας Smetlivy αναγκάστηκε να ανοίξει πυρ, προκειμένου να μην συγκρουστεί με το τουρκικό σκάφος, στο βόρειο Αιγαίο, 22 χιλιόμετρα από τη Λήμνο.

Το πλήρωμα της ρωσικής φρεγάτας, σύμφωνα με τη Μόσχα, εντόπισε το τουρκικό πλοίο σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου. Οι Τούρκοι δεν ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια επικοινωνίας ούτε στις φωτοβολίδες, έτσι, όταν τα δύο πλοία βρέθηκαν σε απόσταση 600 μ., οι Ρώσοι έριξαν προειδοποιητικά πυρά, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί τελικά το τουρκικό αλιευτικό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Ιστορική η συμφωνία που επετεύχθη για την κλιματική αλλαγή


    Το τέλος της εποχής των ορυκτών καυσίμων σηματοδοτεί η συμφωνία για την κλιματική αλλαγή, η οποία υπογράφηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Παρίσι από τους εκπροσώπους σχεδόν 195 χωρών.

Η συμφωνία επικυρώθηκε και υπεγράφη από τον... υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Λοράν Φάμπιους, εν μέσω πανηγυρικού κλίματος.

Μετά από μία εικοσαετία αδιέξοδων συναντήσεων, εκπρόσωποι από σχεδόν διακόσιες χώρες συμφώνησαν τελικά σε ένα κοινό σχέδιο δράσης, που έχει ως κύριο στόχο τον περιορισμό των αερίων του θερμοκηπίου και της επακόλουθης αύξησης της θερμοκρασίας σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Η συμφωνία αποτελεί το επιστέγασμα διαπραγματεύσεων που κράτησαν δύο ολόκληρες εβδομάδες, στο πλαίσιο της 21ης Διάσκεψης για το Κλίμα που λαμβάνει χώρα στο Παρίσι. Κατά την έναρξη της τελευταίας συνεδρίασης της ολομέλειας σήμερα το απόγευμα, ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Λορέν Φαμπιούς καλεσε τους εκπροσώπους των 195 κρατών να υπογράψουν τη συμφωνία. «Πιστεύω ακράδαντα ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο και ισορροπημένο σχέδιο. Σήμερα είναι η στιγμή της αλήθειας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μιγκέλ Άριας Κανιέτε, επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κλίμα, χαιρέτισε την ιστορική συμφωνία. «Είναι στέρεη. Μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον μας πάνω της. Η συμφωνία είναι φιλόδοξη και ισχυρή», τόνισε κατά την τελική συνεδρίαση.

Έξι χρόνια μετά την χαοτική κατάληξη της συνόδου για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, η σημερινή συμφωνία (γνωστή πλέον ως Σχέδιο του Παρισιού) δεσμεύει για πρώτη φορά πλούσιες χώρες, αναπτυσσόμενες οικονομίες αλλά και φτωχά κράτη σε έναν κοινό αγώνα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Με βάση το κείμενο που υπογράφηκε σήμερα, όλες οι χώρες δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές τους. Επιπλέον, τα πλούσια κράτη συμφωνούν να συγκεντρώσουν 100 δισ. δολάρια μέχρι το 2020, προκειμένου να βοηθήσουν τις φτωχότερες χώρες να μεταμορφώσουν τις οικονομίες τους.

Την υπογραφή της συμφωνίας χαιρέτισαν ηγέτες πολλών κρατών, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα ηχηρό μήνυμα στον κόσμο των επιχειρήσεων ότι η εποχή των ορυκτών καυσίμων φτάνει στο τέλος της.

Μέσω δηλώσεων της εκπροσώπου της, η Ε.Ε κανει λόγο για μια ιστορική στιγμή που αποτελεί «μία πολύ σημαντική νίκη για την Ευρώπη». «Σήμερα ο πλανήτης είναι ενωμένος εναντίον της κλιματικής αλλαγής» δηλώνει στο Twitter, o πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Θετικά αποτιμούν τη συμφωνία και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις. Σύμφωνα με την Greenpeace, η συμφωνία της Συνόδου στέλνει στην «άσχημη πλευρά της ιστορίας» την ενέργεια από ορυκτά καύσιμα, η οποία αποτελεί την κύρια αιτία για την παγκόσμια υπερθέρμανση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πόσο ψηλό θα γίνει ένα παιδί



    Υπολογισμός και τι πρέπει να ξέρετε για το ύψος.



Δεν...υπάρχει βέβαια αποδεδειγμένος τρόπος για να προβλέψουμε το πόσο θα ψηλώσει ένα παιδί ως ενήλικας. Ωστόσο υπάρχουν διάφορες φόρμουλες που μπορούν να παρέχουν στους γονείς μια λογική εικασία για την ανάπτυξη του παιδιού τους.
-
Ο πιο δημοφιλής τρόπος είναι ο ακόλουθος:

Προσθέστε το ύψος της μητέρας και το ύψος του πατέρα σε εκατοστά.
-Προσθέστε περίπου 13 εκατοστά για τα αγόρια, ή αφαιρέσετε 13 εκατοστά για τα κορίτσια.
-Διαιρέστε τον αριθμό δια του 2.
Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η μέθοδος δίνει σωστή πρόβλεψη για το πόσο θα ψηλώσει τελικά ένα παιδί, με περιθώριο λάθους της τάξης των 10 εκατοστών.

Ένας άλλος τρόπος για να εκτιμηθεί το ύψος των ενηλίκων του παιδιού είναι να διπλασιάσετε το ύψος ενός αγοριού σε ηλικία 2 ετών, ή το ύψος ενός κοριτσιού στην ηλικία των 18 μηνών και να κάνετε την αναγωγή.

Θυμηθείτε, το ύψος ενός παιδιού ελέγχεται από γενετικούς παράγοντες. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι τα παιδιά αναπτύσσονται με διαφορετικούς ρυθμούς. Μερικά παιδιά αρχίζουν την φάση της ανάπτυξής τους από νωρίς, ενώ άλλα παιδιά καθυστερούν να αναπτυχθούν.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την ανάπτυξη του παιδιού σας, μιλήστε με το γιατρό του. Εκείνος παρακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας σε ένα τυποποιημένο διάγραμμα ανάπτυξης και μπορεί να καθορίσει αν το παιδί σας ακολουθεί την κανονική καμπύλη ανάπτυξης, καθώς και να βοηθήσει στο να κάνετε μια πρόβλεψη για το πόσο ψηλό θα γίνει ως ενήλικο άτομο.

*Μάθετε με ένα κλικ πόσο ψηλό θα γίνει το παιδί σας με τον ειδικό αυτόματο υπολογιστή


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να υπολογίσετε πόσο θα ψηλώσει το παιδί σας.


Σημειώσεις:
Στον πίνακα που βλέπετε, επιλέξτε πρώτα απ' όλα την ένδειξη “Metric Units”, προκειμένου να συνεχίσετε τον υπολογισμό σε μέτρα και εκατοστά και όχι σε ίντσες και πόδια
Στο πεδίο “Child's Age” συμπληρώστε την ηλικία του παιδιού σε δεκαδική μορφή (π.χ. για παιδί 5 ετών και 11 μηνών γράψτε 5.11)
Στο πεδίο “Child's Gender” επιλέξτε “male” για αγόρι, ή “female” για κορίτσι
Στο πεδίο “Child's Height” συμπληρώστε το πόσο ψηλό είναι τώρα το παιδί
Στο πεδίο “Child's Weight” συμπληρώστε το βάρος του παιδιού σε κιλά
Στο πεδίο “Mother's Height” συμπληρώστε το ύψος της μητέρας σε εκατοστά
Στο πεδίο “Father's Height” συμπληρώστε το ύψος το πατέρα σε εκατοστά
Πατήστε “Calculate” και πάνω από τον πίνακα θα δείτε με πράσινα γράμματα το αποτέλεσμα
http://www.mayoclinic.org
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο χαράτσι 250 ευρώ στα τέλη κυκλοφορίας με το χιλιόμετρο

Με νέο χαράτσι το οποίο θα φτάνει έως και τα 250 ευρώ το χρόνο θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες ΙΧ, σύμφωνα με το σχέδιο που εξετάζεται στο οικονομικό επιτελείο για επιβολή τελών κυκλοφορίας με το χιλιόμετρο.

Στόχος των αλλαγών, όπως υποστηρίζουν στο οικονομικό επιτελείο, είναι να γίνει πιο δίκαιο το σύστημα φορολόγησης της αυτοκίνησης και να γίνει πράξη η επιδίωξη για μείωση των φόρων στην κατοχή των αυτοκινήτων με αύξησή τους ανάλογα με τη χρήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης (βενζίνη, ντίζελ) κατά 10 έως 15 λεπτά του ευρώ, κάτι που θα ενισχύσει τα κρατικά έσοδα κατά περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επίσης, το σχέδιο προβλέπει σημαντική μείωση των τελών κυκλοφορίας κυρίως για τα οχήματα μεγάλης ηλικίας και πολύ υψηλού κυβισμού.

Η λογική του οικονομικού επιτελείου είναι οι όποιες απώλειες εσόδων υπάρξουν από τη μείωση των τελών κυκλοφορίας να αντισταθμιστούν με αντίστοιχη αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, όπως εκτιμά η αγορά, η αύξηση στην τιμή της βενζίνης κατά 10 έως 15 λεπτά το λίτρο, ουσιαστικά εκμηδενίζει τη σχεδιαζόμενη μείωση των τελών κυκλοφορίας σε υψηλού κυβισμού ΙΧ.

Οι μεγαλύτερο χαμένοι είναι όσοι «γράφουν» περισσότερα από 20.000 χλμ. το χρόνο. Ουσιαστικά, η λύση, για να «γλιτώσει» κάποιος είναι να έχει στην κατοχή του όχημα μεσαίου ή μεγάλου κυβισμού και να κάνει λιγότερα από 10.000 χλμ. το χρόνο.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως το οικονομικό επιτελείο εξετάζει και τον εξορθολογισμός των τεκμηρίων διαβίωσης για τα οχήματα μεγάλου κυβισμού. Αυτό συνεπάγεται σημαντική μείωση του ετήσιου τεκμαρτού εισοδήματος για οχήματα άνω των 2.000 κυβικών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βιβλιοπαρουσίαση: "Μετά τον Εμφύλιο" του Μιχάλη Λυμπεράτου στο Art Cafe Αστραδενή


Διαβάστε Περισσότερα »

Νέος ιός στο facebook


Το κακόβουλο αυτό λογισμικό μπορεί να υποκλέψει αρχεία
Νέος ιός έκανε την εμφάνιση του εδώ και λίγες ημέρες στo Facebook και έχει αρχίσει να διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, έρχεται ειδοποίηση σε χρήστες πως έχει αναφερθεί το όνομά τους σε σχόλιο από έναν φίλο τους.

Ωστόσο, αν προσπαθήσεις να μπεις για να δεις το σχόλιο, τότε ο ιός αναπτύσσεται και με τη σειρά σου στέλνεις και εσύ χωρίς να το γνωρίζεις μαζικό μήνυμα σε φίλους του facebook, ότι τους έχεις αναφέρει σε κάποιο σχόλιο.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν γιατί το κακόβουλο αυτό λογισμικό μπορεί να υποκλέψει αρχεία η προσωπικές σας φωτογραφίες εάν αναπαραχθεί στον υπολογιστή σας

Διαβάστε Περισσότερα »

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα -Αίθριος ο καιρός

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σήμερα, σε ότι αφορά τις μέγιστες τιμές της.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως 5- 6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

    Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αίθριος, από το βράδυ στα δυτικά αραιές νεφώσεις.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από -01 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

καιρός: αίθριος, από το βράδυ αραιός νεφώσεις.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: αίθριος.

άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ

θερμοκρασία: από 0 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί.
άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά έως 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αιθέριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Αττική

καιρός:αίθριος.
άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά του νόμου τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια του νόμου 1 με 3 χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

καιρός: αίθριος.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι (3) άτομα για διάπραξη κλοπών και (6) άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν προϊόντα κλοπών, ναρκωτικές ουσίες κ.α.


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για διάπραξη κλοπής από οικία. Κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, καθώς και το όχημα ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.

Ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, για κλοπή πετρελαίου από Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Κατασχέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε ποσότητα πετρελαίου, καθώς και ένα κομμάτι λάστιχου που ο συλληφθείς χρησιμοποίησε για την αφαίρεση του πετρελαίου.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για απόπειρα κλοπής αντικειμένων από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Έξι (6) ημεδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, καθώς και δύο στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης, εκχυλίσματος ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο), τρίμματα δισκίου φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και ένας σουγιάς.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στην Αράχωβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αράχωβας, καθώς και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Τέλος, ημεδαπός στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ