Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης πάνε στον δεύτερο γύρο

Πάνω από 40%  το ποσοστό του Μεϊμαράκη - Κοντά στο 30% ο Κυριάκος και ο Τζιτζικώστας λίγο πάνω από το 20% - Κάτω από 10% ο Άδωνις - Υπολείπονται ακόμη πολλά εκλογικά τμήματα της Αττικής
Με ποσοστό που υπολογίζεται ότι θα «κλειδώσει» στο 40%, ή και λίγο παραπάνω, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται να κατακτά με άνεση την πρωτιά στις εκλογές της ΝΔ, οι οποίες αναμένεται να οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Οι πληροφορίες, με καταμετρημένες τις ψήφους στο 50% των εκλογικών τμημάτων, θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη στο 40%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κοντά στο 30%, τον Απόστολο Τζιτζικώστα λίγο πάνω από το 20% και τον Άδωνι Γεωργιάδη κάτω από το 10%.

Ωστόσο, από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα εκτιμούν ότι θα είναι εκείνος που θα καταλάβει, τελικά, τη δεύτερη θέση και θα πάει στο δεύτερο γύρο.

Όταν οι κάλπες έκλεισαν, άρχισε από τις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων με το όνομα καθενός από τους τέσσερις υποψηφίους.

Εν συνεχεία, τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) στη λεωφόρο Συγγρού, απ' όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παράγοντες της Συγγρού συνιστούσαν στους δημοσιογράφους να είναι εγκρατείς, καθώς οι «διαρροές» για ορισμένα αποτελέσματα που είδαν το φως δεν αντιστοιχούν στα επίσημα στοιχεία που φτάνουν από τις «επίσημες οδούς».

Για τα συνολικά αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να περάσουν δύο με τρεις ώρες.

Η αυξημένη προσέλευση των ψηφοφόρων, πάντως, περιπλέκει τα πράγματα και κάνει πολλούς στα επιτελεία των υποψηφίων φειδωλούς στις προβλέψεις τόσο για τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων και τον τελικό νικητή, όσο και για το αν θα καταφέρει ένας από τους τέσσερις διεκδικητές να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, που θα τον αναδείξει απόψε αρχηγό ή θα χρειαστεί επαναληπτικός γύρος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιανουαρίου. 

Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιον ψήφισε η Βοιωτία για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

 Τελείωσε η καταμέτρηση  στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία. Συνολικά ψήφισαν 3.281 άτομα. 

Άκυρα λευκά βρέθηκαν 20. Ο κ.Μεϊμαράκης έλαβε 1.531, ο κ. Μητσοτάκης 994, ο κ. Τζιτζικώστας 475,  ο κ. Γεωργιάδης 261

Διαβάστε Περισσότερα »

Βοιωτία: Αποτελέσματα – Βαθμολογίες – Σκόρερς



Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε α” και β” κατηγορία Βοιωτίας καθώς επίσης και οι σκόρερς στην α” κατηγορία είναι:

Α’ Κατηγορία
13η Αγωνιστική
Παρνασσός – Κόκκινο 1-1
Νίκη Λαφ. – Θεσπιακός 3-4
Επαμεινώνδας – Δάφνη Ερ. 3-0
Αρματηλάτης – Κιθαιρώνας 0-1
Παμβαγιακός – Θήβα 1-3
Αμβρυσσέας -Μαυρομμάτι 3-0
Σχηματάρι – Ένωση 3-0
Ρεπό: Δήλεσι

Βαθμολογία
(σε 12 αγώνες)

Αμβρυσσέας——–33-6—–31
———————————————-
Θήβα—————–33-5—–31
Σχηματάρι———–27-9—–24
Κιθαιρώνας———23-7——24
Δάφνη Ερ.———-21-15—-24
Επαμεινώνδας—–20-13—-20
Ένωση————–13-11—–19
Παμβαγιακός——-19-24— 16
Παρνασσός*——–11-18—–16
Θεσπιακός———-18-27—–15
Μαυρομμάτι———11-23—–12
Δήλεσι—————-12-20—–11
——————————————–
Κόκκινο————–10-30—–11
———————————————-
Νίκη Λαφ.*———11-38——-4
Αρματηλάτης———-5-23——-3 

* Έχουν 13 αγώνες

14η Αγωνιστική
Δήλεσι- Νίκη Λαφ.
Κόκκινο – Επαμεινώνδας
Θεσπιακός – Αρματηλάτης
Δάφνη Ερ. – Παμβαγιακός
Κιθαιρώνας – Αμβρυσσέας
Θήβα – Σχηματάρι
Μαυρομμάτι – Ένωση
Ρεπό: Παρνασσός

ΣΚΟΡΕΡΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

14 γκολ: Βεζιρτζόγλου (Θήβα)
10 γκολ: Πλακίδας Χ. (Αμβρυσσέας)
9 γκολ: Πλακίδας Μ. (Αμβρυσσέας),
8 γκολ: Μπατσούλης (Κιθαιρώνας), Τσοπανέλης (Παμβαγιακός)
7 γκολ: Λίφο (Παμβαγιακός), Ραχούτης (Επαμεινώνδας)
6 γκολ: Κουτσοδήμος (Επαμεινώνδας), Κώνστας (Κιθαιρώνας), Κατσογιάννης (Θήβα), Θεοδωρακάκος (Αναγέννηση), Κόκκαλης (Αναγέννηση), Τζόνι (Αναγέννηση), Δαμπάνης Σπ. (Κόκκινο)
5 γκολ: Μπέκα (Αμβρυσσέας), Καλλέργης (Παρνασσός), Λακάϊ (Δάφνη). Μάνης (Δήλεσι), Μπινιάκος (Αναγέννηση), Αποστόλου Ι. (Θεσπιακός)
4 γκολ: Χρήστου (Κιθαιρώνας), Κουτσοδήμος Π. (Δάφνη), Σάχο (Θεσπιακός), Βυλλιώτης (Θήβα), Ζαφειρόπουλος (Δήλεσι)
3 γκολ: Κουτσοδήμος Μ. (Δάφνη), Δρίτσουλας Ι. (Μαυρομμάτι), Μήτρου (Θήβα), Φάσσας (Νίκη), Τσαμούταλης (Θεσπιακός), Τσώνης (Παρνασσός), Τζίκας (Αμβρυσσέας), Μπαλντάς (Αμβρυσσέας)
Β’ Κατηγορία

α’ όμιλος
11η αγωνιστική
Πανγεωργικός – Άσκρη 5-1
Παναλίαρτος – Απόλλων Ακρ. 1-0
Υψηλάντης – Πανδαυλειακός 0-1
Κυπαρισσός – Λεοντάρι 1-3
Παύλο – Πήγασος 0-3
Π.Α.Ο.Κ. – Ορχομενός 4-0

Βαθμολογία
(σε 11 αγώνες)

Π.Α.Ο.Κ.— 34-9 29
Απόλλων Ακρ.—     34-10—   26
——————————————–
Παναλίαρτος—        24-12—   24
Πήγασος—             26-12—    22
Υψηλάντης—         28-13—   20
Ορχομενός— 22-20— 18
Πανγεωργικός—   15-14—    15
Δαύλεια—                14-20—    14
Λεοντάρι—           12-27— 7
Κυπαρισσός—       12-18—     7
Παύλο—                 10-30—     4
Άσκρη— 12-58— 2

12η αγωνιστική
Παναλίαρτος – Λεοντάρι
Κυπαρισσός – Υψηλάντης
Απόλλων – Πανγεωργικός
Πανδαυλειακός – Παύλο
Άσκρη – ΠΑΟΚ
Πήγασος – Ορχομενός

β’ όμιλος
11η αγωνιστική
Δερβενοχώρια – Ελικώνας 0-3 α.α.
Ολυμπιάδα – Πελοπίδας 1-1
Ελεώνας – Δόξα 2-2
Ελλοπιακός – Ηρακλής 1-1
Κεραυνός Αγ. Θωμά – Ιωνικός 1-1
Ρεπό: Ύπατο

Βαθμολογία
(σε 10 αγώνες)

Ύπατο—                31-4— 26       
Ελλοπιακός—         21-7— 21
—————————————
Ολυμπιάδα—        14-4— 21
Κεραυνός— 15-11— 18
Ηρακλής—            23-13— 17
Ιωνικός—              17-13— 17
Πελοπίδας— 12-16— 14
Ελεώνας—             15-18— 9
Δόξα Μουρ.— 11-23— 6
Ελικώνας— 9-26— 6
Δερβενοχώρια ————–

** Τα Δερβενοχώρια αποχώρησαν από το πρωτάθλημα

12η αγωνιστική
Ολυμπιάδα – Δόξα
Ελεώνας – Ελλοπιακός
Πελοπίδας – Δερβενοχώρια
Ηρακλής – Ύπατο
Ελικώνας Δομβρ. – Κεραυνός Αγ. Θωμά
Ρεπό: Ιωνικός
stereasports.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαμόγελα και άρωμα Χριστουγέννων στις Πλαταιές-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ



Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν χθες βράδυ την πλατεία των Πλαταιών.
  Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή,που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΩΕΡΟΗ" σε συνεργασία με την Τ.Κ.Πλαταιών.
Πρωταγωνιστές της όμορφης βραδιάς τα παιδιά.Χόρεψαν, τραγούδησαν, συνάντησαν τον Άη Βασίλη και στο τέλος απόλαυσαν τα σπιτικά εδέσματα που έφτιαξαν οι γυναίκες του χωριού.  Ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Πλαταιών κ. Αλέξανδρος Φίλης και τα  μέλη  του Δ.Σ. Πολιτιστικού  Συλλόγου "ΩΕΡΟΗ" ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

O Σύλλογος Ιεροψαλτών Θήβας στον Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού


Διαβάστε Περισσότερα »

Καλά στην υγεία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων και η σύζυγός του

Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Δημάρχου Θηβαίων και της συζύγου του μετά το τροχαίο ατύχημα, όπως είχαμε μεταδώσει χθες με έκτακτη είδηση(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Καλά στην υγεία τους είναι ο Δήμαρχος  Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και η σύζυγός του Παρασκευή, μετά το τροχαίο ατύχημα που συνέβη περί τις 2 π.μ. το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας στο ύψος των Οινοφύτων, στο οποίο δεν ενεπλάκη άλλο όχημα.

Μετά το τροχαίο ατύχημα και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύονται φέροντες ήπιους μώλωπες και εκδορές. Ο εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν, ουδέν το ανησυχητικό ή επικίνδυνο για την υγεία τους ανέδειξε.

Ο Δήμαρχος και η σύζυγός του θα παραμείνουν νοσηλευόμενοι και θα λάβουν εξιτήριο σύντομα, όπως εκτιμούν οι θεράποντες ιατροί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα Δημοκρατία: Ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα -και σε εκπλήξεις- οι «γαλάζιες» κάλπες



    Διαβεβαιώσεις από τους υποψηφίους Άδωνη Γεωργιάδη, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα για ενότητα και ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην εκλογική διαδικασία
    Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ της Κυριακής
    Αποτέλεσμα αναμένεται πριν τις 11 το βράδυ


Με πρωταρχικό ζητούμενο τη διατήρηση της... ενότητας στο χώρο της Κεντροδεξιάς και τη διασφάλιση του ρόλου της ως εναλλακτικής κυβερνητικής δύναμης, η Νέα Δημοκρατία οδηγείται στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου ηγέτη της, ο οποίος, εκτός από το αξίωμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα αποκτήσει αυτομάτως και την ιδιότητα του εν αναμονή υποψήφιου πρωθυπουργού.

Μετά και το φιάσκο της 20ής Νοεμβρίου που παρέτεινε έτι περαιτέρω την ήδη μακρά προεκλογική περίοδο, οι κάλπες στις οποίες αναμετρώνται οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί αποκτούν υπαρξιακή διάσταση για την Κεντροδεξιά παράταξη η οποία κλυδωνίστηκε επικίνδυνα το προηγούμενο τρίμηνο που ακολούθησε τη νέα ήττα που υπέστη στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Σε μια περίοδο υψηλής πολιτικής αστάθειας, κυρίαρχο στοιχείο της προεκλογικής περιόδου υπήρξε η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι πιθανότητες συμμετοχής σε σχήμα συνεργασίας που εν τέλει και παρά τις επιμέρους αποχρώσεις στη φρασεολογία που χρησιμοποίησαν, μάλλον απέκλεισαν και οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας.

Η ψηφοφορία είναι ανοικτή σε όλες τις προβλέψεις, καθώς η έκβασή της θα κριθεί από το εύρος της συμμετοχής στις 1.200 κάλπες που έχουν στηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια και σε πολλές πόλεις της υπόλοιπης Ευρώπης, καθώς δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών και μπορούν να το ασκήσουν καταβάλλοντας συνδρομή τριών ευρώ και υπογράφοντας δήλωση συμφωνίας με τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι διεκδικητές της ηγεσίας Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας ολοκλήρωσαν την προεκλογική τους εκστρατεία με διαβεβαιώσεις ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά στην εκλογική διαδικασία, την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών Vodafone, καθώς και με εκκλήσεις για προσέλευση στις κάλπες που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι όσο μεγαλύτερη είναι τόσο υψηλότερη θα είναι και η πολιτική νομιμοποίηση του νέου αρχηγού.

Νικητής της αναμέτρησης θα αναδειχθεί ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 50% και, εφόσον κανείς δεν επιτύχει αυτό τον στόχο, θα ακολουθήσει επαναληπτική ψηφοφορία με τους δύο επικρατέστερους του πρώτου γύρου, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το βράδυ της Κυριακής. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά αυτή τη φορά, ολοκληρωμένη εικόνα για την έκβαση της αναμέτρησης θα υπάρχει κατά τις 10 με 11 το βράδυ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Xρήματα στους δήμους της Βοιωτίας από ΤΑΠ και τέλος διαφήμισης- Πώς κατανέμονται ανά δήμο

Στην κατανομή του συνολικού ποσού των 16.000.000 ευρώ προχωρεί το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Τα χρήματα αυτά προέρχονται σε ποσοστό 50% από έσοδα του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας και κατά 50% από τα Τέλη Διαφήμισης.

Ειδικότερα το ποσό των 8.000.000 ευρώ αποτελεί  έσοδο της κατηγορίας «Έσοδα από λοιπά τέλη, δικαιώματα και παροχή υπηρεσιών» και του Κ.Α. 0441.01 με τίτλο «Τέλος Ακίνητης Περιουσίας – κατανομή του 15% (παρ. 19, άρθρο 24 Ν. 2130/1993)».

Σύμφωνα με την απόφαση τα έσοδα αυτά διατίθενται υποχρεωτικά κατά ποσοστό 50% τουλάχιστον για την εκτέλεση έργων, καταβολή αποζημιώσεων ρυμοτομούμενων ή απαλλοτριωμένων ακινήτων και αγορά ακινήτων και το υπόλοιπο για την κάλυψη άλλων αναγκών.

Τα επιπλέον 8.000.000 ευρώ που κατανέμονται στους Δήμους της χώρας, προέρχονται από το τέλος διαφήμισης.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση του υπουργείου με τους πίνακες κατανομής των ποσών ανά Δήμο  ΕΔΩ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 ΑΛΙΑΡΤΟΥ                                 10.430,00

∆ΙΣΤΟΜΟΥ                                      8.510,00
-
ΑΡΑΧΟΒΑΣ
-
ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

                               
ΘΗΒΑΙΩΝ               28.080,00

                                 
ΛΕΒΑ∆ΕΩΝ                25.050,00

                            
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ           11.210,00

                                 

ΤΑΝΑΓΡΑΣ          16.320,00

                                

Διαβάστε Περισσότερα »

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή.

Αυξημένες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως έως 6 μποφόρ. Νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Κυριακή:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -03 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. στην ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. περιορισμένης ορατότητες το πρωί στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη βόρεια Κρήτη.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ

Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός : Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 02) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ