Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Στις Λιβανάτες ο υπερτυχερός του τζόκερ


Ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη διαλογή της 1690ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των € 1.819.324,08 και το οποίο φέρει και μία επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία (5) που κερδίζει το ποσό των €37.215,39.

Το τυχερό δελτίο (πλήρες σύστημα των 12 στηλών) παίχτηκε στο πρακτορείο της Αγγελικής Αγγελή και της Μαρίας Μαζιώτη στις Λιβανάτες.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν άλλα τρία τυχερά δελτία, εκ των οποίων το ένα φέρει δύο επιτυχίες όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των €37.215,39.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 14, 19, 21, 31, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 4.

Lamiareport.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Παρέλαση στις Πλαταιές-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Σε πείσμα των καιρών και της δύσκολης εποχής που ζούμε ως λαός με την οικονομική στενότητα, την απαισιοδοξία και την ανασφάλεια για το αύριο, η 25 Μαρτίου  γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα στις Πλαταιές Θηβών.
Εκατοντάδες συγχωριανοί μας, μαζί με τους μαθητές απο το σχολείο  μας παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία,ομιλίες,καταθέσεις στεφάνων και   την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση όπου τα νιάτα του χωριού μας έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας και μια ελπίδα για το αύριο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους.
Αλέξης Φίλης
 Πρόεδρος Τ.Κ.Πλαταιών



Περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι άγνωστοι ήρωες του 1821 που έδωσαν τη ζωή τους για εμάς

Για την Επανάσταση του 1821, έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά. Υπάρχουν πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην Εθνική Παλιγγενεσία και είναι γνωστά σε όλους. Όπως όμως σε κάθε μάχη υπάρχουν αφανείς ήρωες, έτσι και στον Αγώνα του '21, που ήταν σκληρός και μακροχρόνιος, συναντάμε άγνωστους στους πολλούς αγωνιστές, που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να μπορούμε σήμερα εμείς να είμαστε ελεύθεροι.

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ

Ανάμεσα στους επιφανείς ήρωες του 1821, ήταν αναμφίβολα ο Νικήτας Σταματελόπουλος, γνωστότερος ως Νικηταράς (1782-1849), ανιψιός του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Εκτός από την απαράμιλλη γενναιότητά του, διακρινόταν και για το σπάνιο ήθος του. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά την άλωση της Τριπολιτσάς, αρνήθηκε να πάρει μέρος στη διανομή των λαφύρων ενώ και μετά τη συντριβή της στρατιάς του Δράμαλη, δέχτηκε να κρατήσει ένα μόνο δαμασκηνό (με τεχνική προερχόμενη απ' τη Δαμασκό, ατσάλινο και ελαστικό, με πολύ λεπτή ακμή και στιλπνές ανταύγειες) σπαθί, το οποίο όμως προσέφερε αργότερα κατά τη διάρκεια του εράνου για τον ανεφοδιασμό του Μεσολογγίου.

Το ελληνικό κράτος τον "αντάμειψε", φυλακίζοντάς τον (1839-1841), με την κατηγορία ότι σχεδίαζε πραξικόπημα με σκοπό την άνοδο στον ελληνικό θρόνο Ρώσου πρίγκιπα. Μετά την αποφυλάκισή του, με παρέμβαση του Μακρυγιάννη, σχεδόν τυφλός και με μία πενιχρή σύνταξη που έπαιρνε ως γερουσιαστής (από το 1847), πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στον Πειραιά και πέθανε πάμφτωχος.

Από τον γάμο του με την Αγγελίνα, κόρη του φημισμένου κλεφταρματολού Ζαχαριά, απέκτησε ένα γιο, τον Γιάννη, που έγινε στρατιωτικός και δύο κόρες, τη Ρεγγίνα και μία ακόμα, που τρελάθηκε από τη λύπη της και πέθανε, όταν είδε τον πατέρα της, τον θρυλικό Τουρκοφάγο, σε άθλια κατάσταση, μετά την αποφυλάκισή του από την Αίγινα το 1841.

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ

Πρότυπο ανιδιοτέλειας όμως, ήταν ο, μάλλον άγνωστος στους περισσότερους, Αθανάσιος Τσάκας από το Μοναστηράκι Αγράφων (1789-1851). Πολύ νέος, ήταν συμπολεμιστής του Κατσαντώνη και διακρίθηκε για την ανδρεία του. Στη διάρκεια της Επανάστασης, πολέμησε στο πλευρό του Καραϊσκάκη, τον οποίο έσωσε από βέβαιο θάνατο στη μάχη των στενών του Σοβόλακου. Ο θρυλικός "γιος της καλόγριας" μάλιστα, τον χαρακτήρισε ως έναν από τους γενναιότερους Αγραφιώτες. Μετά το τέλος του Αγώνα, αποσύρθηκε στον Παρνασσό, όπου ασχολήθηκε με την κτηνοτροφία.

Στο ορεινό του καταφύγιο, τον επισκέφθηκαν ο Όθωνας με την Αμαλία, προτρέποντάς τον να υποβάλει αίτηση για να ανταμειφθεί για όσα πρόσφερε στην Επανάσταση. Όμως ο Τσάκας αρνήθηκε κατηγορηματικά και τους είπε ότι δεν ήθελε καμία αμοιβή για την εκπλήρωση των καθηκόντων του προς την πατρίδα.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ

Ηρωική μορφή του '21 ήταν ο καταγόμενος από τους Παξούς, Γεώργιος Ανεμογιάννης (1798-1821). Υπηρετούσε ως ναύτης στο πλοίο της Μπουμπουλίνας "Οι Σύμμαχοι", το οποίο συμμετείχε στον αποκλεισμό της Ναυπάκτου και στην επίθεση εναντίον του φρουρίου της (25 Μαΐου 1821). Η επίθεση απέτυχε και αποφασίστηκε η πυρπόληση του τουρκικού στόλου που βρισκόταν προστατευμένος κάτω από το φρούριο της Ναυπάκτου. Μοναδικός εθελοντής για την "πλοήγηση" του πυρπολικού ήταν ο Γεώργιος Ανεμογιάννης. Παρά την ανδρεία που έδειξε όμως, η επιχείρηση απέτυχε και πιάστηκε από τους Τούρκους, οι οποίοι αρνήθηκαν να τον ανταλλάξουν με αιχμαλώτους τους ή χρήματα. Ο Ανεμογιάννης βρήκε φρικτό θάνατο με ανασκολοπισμό. Το άψυχο σώμα του παρέμεινε για αρκετές μέρες στις επάλξεις του φρουρίου για παραδειγματισμό και εκφοβισμό. Μνημείο του Γ. Ανεμογιάννη υπάρχει σήμερα στην είσοδο του λιμανιού της Ναυπάκτου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ναύπακτος παραδόθηκε από τους Τούρκους στους Έλληνες, μόλις το 1829!

Η ΔΟΜΝΑ ΒΙΣΒΙΖΗ

Και μια και αναφερθήκαμε πιο πάνω στην Μπουμπουλίνα να μιλήσουμε και για μια άγνωστη ηρωίδα του 1821, τη Δόμνα Βισβίζη (1783-1850). Γεννήθηκε στην Αίνο της Θράκης και το 1808, παντρεύτηκε τον συμπατριώτη της πλοίαρχο Χατζη - Αντώνη Βισβίζη. Με την έναρξη της Επανάστασης, ο Βισβίζης με το μπρίκι "Καλομοίρα", το οποίο είχε πλήρωμα 140 ναύτες, 16 κανόνια, ακόμα και αίθουσα συνεδριάσεων (!), στην οποία αργότερα θα διεξάγονταν οι συνεδριάσεις του Άρειου Πάγου, πήρε μέρος σε διάφορες επιχειρήσεις. Από τον Μάιο του 1821, στο πλοίο επιβιβάστηκε η σύζυγός του Δόμνα και τα 5 ανήλικα παιδιά τους. Στη διάρκεια της πολιορκίας του Ευρίπου (1822), ο καπετάν Χατζή - Αντώνης έχασε τη ζωή του. Τότε, η σύζυγός του, με τη βοήθεια του υπαρχηγού του πλοίου, καπετάν Σταυρή, ανέλαβε τη διακυβέρνησή του για δύο περίπου χρόνια, ξοδεύοντας όλη την περιουσία της για πολεμοφόδια και συντήρηση της "Καλομοίρας". Όταν οι πόροι της εξαντλήθηκαν και το πλοίο είχε υποστεί πολλές ζημιές, η Δόμνα Βισβίζη, το παραχώρησε στους Υδραίους που το μετέτρεψαν σε πυρπολικό. Μ' αυτό, ο Ανδρέας Πιπίνος ανατίναξε στα στενά του Τσεσμέ τη φρεγάτα "Χασνέ Γκεμσί" του τουρκικού στόλου, που ήταν το θησαυροφυλάκιό του.

Η Δόμνα Βισβίζη έζησε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της πάμφτωχη, σε Ναύπλιο, Σύρο και Πειραιά, όπου και πέθανε. Η Ελληνική Πολιτεία κώφευσε στις εκκλήσεις και αιτήσεις της για κάποια αποζημίωση. Μόνον ένα από τα παιδιά της, ο Θεμιστοκλής (αρχικό όνομα Δημήτριος) σπούδασε, με γαλλική υποτροφία, στο Παρίσι και με την επιστροφή του στην Ελλάδα (1832), εργάστηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών και αργότερα έγινε διοικητής Νάξου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Γιατί τρώμε μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου;



Παραδοσιακό έδεσμα της ημέρας του Ευαγγελισμού, η οποία έχει πια διττή σημασία για τον Ελληνισμό, καθώς συμπίπτει από το 1838 με τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821, είναι ο μπακαλιάρος και μάλιστα συνοδεία της γνωστής σκορδαλιάς.

Η εξήγηση για τη γευστική αυτή συνήθεια είναι αρκετά απλή κι έχει να κάνει κυρίως με την αδυναμία των κατοίκων της ενδοχώρας να προμηθεύονται άμεσα και οικονομικά φρέσκο ψάρι. Παρά το ότι ο μπακαλιάρος δεν είναι ένα «ελληνικό» ψάρι, καθώς απαντάται κυρίως στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού, το γεγονός ότι γίνεται παστός τον καθιστά ένα τρόφιμο φθηνό κι εύκολο στη συντήρηση.

Ο μπακαλιάρος έφτασε στο ελληνικό τραπέζι περί τον 15ο αιώνα και καθιερώθηκε άμεσα ως το εθνικό φαγητό της 25ης Μαρτίου, καθώς με εξαίρεση τα νησιά μας, το φρέσκο ψάρι αποτελούσε πολυτέλεια για τους φτωχούς κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος, που δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη συντήρηση, αποτέλεσε την εύκολη και φθηνή συνάμα λύση, έθιμο που κρατά μέχρι τις μέρες μας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αγώνες μπάσκετ στους Κήπους Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

Αστατος ο καιρός σήμερα -Ηλιος αλλά και βροχές

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα και κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρώτικα και από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χωρά. Βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά.

Σταδιακή επικράτηση βορείων ανέμων μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά. Χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ηπειρωτικά. Χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από τα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες οπού θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βορείους με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές από το απόγευμα.

Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση και από το βράδυ βορειοδυτικοί.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου.

    Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 4 και σταδιακά βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 14 βαθμούς κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Στην τελική ευθεία τα Παρατηρητήρια του Ασωπού





Ανοίγει και τυπικά ο δρόμος για την δημιουργία των Παρατηρητηρίων στον Ασωπό, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την εξυγίανση και την αποκατάσταση  της περιοχής, με βάση το τρίπτυχο «Επιχειρηματικότητα- Υγεία - Περιβάλλον».


Η Περιφέρεια προχωράει βήμα – βήμα στην υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχει σχεδιάσει, βάσει των συμπερασμάτων και των αποφάσεων της δημόσιας διαβούλευσης, με στόχο την ουσιαστική αντιμετώπιση και την οριστική επίλυση αυτού του τεράστιου κοινωνικού, περιβαλλοντικού και οικονομικού προβλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφησαν δύο προγραμματικές συμβάσεις, τόσο με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», όσο και με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, για τη δημιουργία των Παρατηρητηρίων Περιβάλλοντος και Υγείας αντιστοίχως.

Μέσα από τη σύμβαση-συνεργασία με το Κέντρο "Δημόκριτος" προβλέπεται η υλοποίηση του σχεδίου της Περιφέρειας για την περιβαλλοντική αποκατάσταση της περιοχής.

Το Παρατηρητήριο Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς, θα παρακολουθεί την κατάσταση στην περιοχή και θα εγκαταστήσει εξοπλισμό που θα περιορίσει δραστικά την ρύπανση από βαρέα μέταλλα και εξασθενές χρώμιο. Επιπλέον, θα συμβάλει στην ολοκλήρωση των ελέγχων στην περιοχή, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι εστίες της ρύπανσης, αλλά και να ληφθούν μέτρα για την αποκατάσταση του Ασωπού.

Η σύμβαση-συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προβλέπει όλες τις μελέτες και τις δράσεις για την παρακολούθηση της υγείας των κατοίκων και την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών υγιούς διαβίωσης στην περιοχή του Ασωπού.

Το Παρατηρητήριο Υγείας θα εδρεύει στο Δήμο Τανάγρας, με στόχο την παρακολούθηση της υγείας των κατοίκων και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, αλλά και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων ενημέρωσης και προαγωγής της υγείας . Οι δράσεις θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και με καταξιωμένα Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το Πανεπιστήμιο του Dartmouth, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ινστιτούτο Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis κ.α.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:

«Αυτό που ονειρευτήκαμε και σχεδιάσαμε όλοι μαζί ,υλοποιείται. Είχαμε δεσμευτεί ότι το στοίχημα της εξυγίανσης του Ασωπού θα το κερδίσουμε και όπως όλα δείχνουν θα το πετύχουμε, γιατί δεν μείναμε σε συζητήσεις ή εξαγγελίες. Θέσαμε όλες τις παραμέτρους σε δημόσια διαβούλευση αλλά φροντίζουμε και τα επόμενα βήματά μας να στηρίζονται σε επιστημονική βάση. Αυτός είναι ο λόγος που επί της ουσίας εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με δύο από τους πλέον έγκυρους επιστημονικούς φορείς της χώρας μας».
Διαβάστε Περισσότερα »

Επετειακή εκδήλωση Δήμου Θηβαίων για την 25η Μαρτίου 1821

 

Επετειακή εκδήλωση Δήμου Θηβαίων για την 25η Μαρτίου 1821:
 Μία σύνθεση πολιτισμού και ιστορίας

Για το ανεκπλήρωτο της Μεγάλης Ιδέας και τη δημιουργία του Εθνικού Κράτους μίλησε ο φιλόλογος και συγγραφέας κ. Σωτήρης Στεφανόπουλος, την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θήβας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης επετειακής εκδήλωσης για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Σύνδεσμος Αποστράτων & Εφέδρων Αξ/κων Θήβας“ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ”, ο Σύλλογος “οι Φίλοι του Βιβλίου” Θήβας και η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, που πλαισίωσε την εκδήλωση με το χορευτικό τμήμα ενηλίκων της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Κωνσταντίνος, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Μπασιάκος Ευάγγελος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Θηβαίων κ. Κοκοντίνης Αθανάσιος, ο Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κατσέλης Γιώργος, ο νέος Διοικητής του ΚΕΠΒ Ταξίαρχος κ. Τρυφωνόπουλος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων κ. Μπατσιούλας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Συλλόγου “Φίλοι του Βιβλίου” κα Κοκοντίνη Ευαγγελία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας κ. Γελέκας Γιώργος, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Θήβας.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου τόνισε την αξία των επετειακών εκδηλώσεων που διατηρούν ζωντανή τη μνήμη και μεταγγίζουν στις νεότερες γενιές τα ήθη, τα έθιμα, τις θυσίες και τον ηρωισμό, που μας χαρακτηρίζουν ως έθνος και αποτίουν ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους προγόνους μας. Ευχαρίστησε επίσης όλους του συμμετέχοντες και τους συνεχάρη για την προθυμία και τη συνεισφορά τους στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Βρυξελλών, μετά από παρότρυνση του Δημάρχου Θηβαίων.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο : http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2016/03/e-25-1821.html
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ