Τρίτη 17 Μαΐου 2016

H ΑΕΚ Γύρισε!!!Κιτρινόμαυρος θρίαμβος!!!



Τώρα πια δεν το αμφισβητεί κανείς, τώρα πια κανείς δεν αμφιβάλλει! Με κατάθεση ψυχής και σκόρερ τους Μάνταλο και Τζεμπούρ η ΑΕΚ λύγισε 2-1 τον Ολυμπιακό και πανηγυρίζει το 15ο Κύπελλο της ιστορίας της Τέλος η ΑΕΚ που βασανιζόταν, τέλος η ΑΕΚ ο «φτωχός συγγενής». Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο καλωσορίζει πίσω την ΑΕΚ που -όχι μόνο πρωταγωνιστεί- αλλά πανηγυρίζει και τίτλους!

Βγάζοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και με πάθος που ξεχείλιζε, η «Ένωση» λύγισε 2-1 τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Με σκόρερ τους Μάνταλο και (39’) και Τζεμπούρ (52’), πρωταγωνιστή τον Βάργκας (που έβγαλε αμφότερες τις ασίστ) και τον Μανωλά να κοουτσάρει υποδειγματικά, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δίκαια δικό τους το 15ο τρόπαιο της ιστορίας τους.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μικρής έκτασης πυρκαγιά στην Αλίαρτο


Άλλος ένας συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Πυροσβεστική υπηρεσία Λιβαδειάς, αυτή τη φορά για φωτιά  που εκδηλώθηκε στην Αλίαρτο στη περιοχή της Λαικής.
Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του permisospress ξέσπασε λίγο μετά τις 20.00 σήμερα το βράδυ στη περιοχή της Λαικής  και επεκτάθηκε μέχρι το εργοστάσιο ΚΩΠΑΙΣ.

Επί τόπου έφτασε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Λιβαδειάς, που έθεσε πολύ γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη φωτιά στη Θίσβη-ΦΩΤΟ


Μεγάλη φωτιά κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στις 14:30 στη Θίσβη Βοιωτίας σε κατοικημένη περιοχή.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 4 οχήματα  απο Θήβα και Λιβαδειά με επικεφαλής τον Διοικητή Πυροσβεστικής Θηβών κ.Οικονόμου,τρία οχήματα απο την Πολιτική Προστασία,μια υδροφόρα,ένα όχημα απο τη ΔΕΠΟΔΑΘ και ένα πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ Λαμίας με έξι αντρες, που έδωσαν μάχη με τις φλόγες, αλλά και τους  ανέμους, που είχαν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση της πυρκαγιάς.Η φωτιά ήταν μεγάλη,έκαψε 90 στρέμματα με πουρνάρια και χόρτα.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις μετά απο δυο ώρες και με την βοήθεια δυο εναέριων μέσων, κατάφεραν να νικήσουν τις φλόγες  που  προκάλεσαν  αναστάτωση στους κατοίκους της Θίσβης και της Δομβραίνας.
Ευτυχές το γεγονός πάντως, ότι δεν κινδύνευσαν σπίτια και ανθρώπινες ζωές, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην άκρη του χωριού.
Στο σημείο παραμένουν βεβαίως οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το φόβο αναζωπύρωσης.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Θίσβης κ.Σάλτας,έκανε λόγο στο permisospress  για μία ιδιαιτέρως δύσκολη επιχείρηση κατάσβεσης, μην παραλείποντας μάλιστα να δώσει και τα εύσημά του στους άνδρες της πυροσβεστικής,στην Πολιτική Προστασία που με κίνδυνο της ζωής τους,  δε δίστασαν να ανέβουν και να κατέβουν  απόκρημνα σημεία για να σβήσουν τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών διεξάγει προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς

Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζει η Αλίαρτος και το..πανηγυρίζει



 



Διαβάστε Περισσότερα »

Ψήφισμα απασχολούμενων στο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.


Οι εργαζόμενοι του Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. κατά την συνέλευση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στη Θήβα, εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα.
Διαπιστώσαμε από το σχέδιο νόμου που έχει δημοσιευθεί στη διαβούλευση, ότι ο φορέας στον οποίο απασχολούμαστε θα καταργηθεί. Συγκεκριμένα ενημερωνόμαστε ότι, θα είναι ο μοναδικός φορέας που καταργείται με την εν λόγω φωτογραφική για εμάς διάταξη νόμου, ενώ διατηρούνται και συνεχίζουν το έργο τους όλοι οι υπόλοιποι φορείς διαχείρισης απορριμμάτων στη χώρα μας με την ίδια νομική μορφή. Αυτό είναι θεσμικά άδικο και προσβάλλει την αρχή της ίσης μεταχείρισης, διότι δεν προκύπτει διαφορετικότητα στο τρόπο λειτουργίας του φορέα είτε έχει ιδρυθεί πριν είτε μετά το 2010. Ποιοι θα είναι αυτοί οι φορείς, πόσοι τελικά θα είναι, πού θα είναι η έδρα τους, ποιοι Δήμοι θα συμμετέχουν στον καθένα, μόνο εικασίες μπορεί να κάνει κανείς, δεδομένου ότι μάλλον αυτό θα διαλευκανθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε, θα έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να λυθεί ο φορέας που απασχολούμαστε χωρίς να υπάρχει διαβεβαίωση για το ποιος θα λειτουργεί τα έργα στο ενδιάμεσο.
Η εμπειρία και η εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει μέσα από την απασχόλησή μας στον φορέα, μας δημιουργεί ιδιαίτερες ανησυχίες για το μέλλον, όσον αφορά την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ανησυχούμε επίσης για τα ενταγμένα έργα που είχαν εξασφαλιστεί με δημόσια (ευρωπαϊκή) χρηματοδότηση, που θα δημιουργούσαν επιπλέον θέσεις εργασίας. Ανησυχούμε κυρίως όμως για τις θέσεις εργασίας μας με όποια μορφή (σχέση εργασίας) απασχολείται ο καθένας από εμάς χωριστά και μπορεί να χαθούν.
Το σχέδιο νόμου δημιουργεί νέους φορείς χωρίς την πρόβλεψη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού με αποτέλεσμα να μη μπορεί τελικά να λυθεί το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων αφού δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν οι ΧΥΤΑ και τα υπόλοιπα έργα. Το διαχρονικό αίτημα των εργαζομένων να ανοίξουν μόνιμες θέσεις εργασίας στους φορείς δεν νομοθετείται.
Δυστυχώς πιστεύουμε πως η κατεύθυνση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου δεν είναι η δημιουργία αποτελεσματικών φορέων, που θα λειτουργούν με πλήρη και επαρκή στελέχωση, και το κόστος των επιλογών αυτών θα το πληρώσουν για μια ακόμα φορά οι πολίτες και οι εργαζόμενοι.
Η ζωή και οι ανάγκες των 110 εργαζομένων του φορέα δεν μπορούν να χωρέσουν στις εκάστοτε επιλογές των κυβερνήσεων. Το δικαίωμα στην μόνιμη και σταθερή εργασία είναι αδιαπραγμάτευτο.
Ζητούμε – Διεκδικούμε
 Την απόσυρση του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου καθώς και κάθε άλλου νομοσχεδίου προς την ίδια κατεύθυνση.
 Εξασφάλιση μόνιμων θέσεων εργασίας για όλο το προσωπικό που απασχολείται στη διαχείριση των απορριμμάτων.
 Διασφάλιση του μόνιμου προσωπικού με την ένταξή του σε οργανικές θέσεις.
 Σταθερό πλαίσιο λειτουργίας των φορέων, ώστε να μην τίθενται σε ομηρία οι εργαζόμενοι με την αλλαγή της εκάστοτε κυβέρνησης.
Ζητούμε την στήριξη όλων για την υλοποίηση των ανωτέρω αιτημάτων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης -Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν ΙΧ από την 1η Ιουνίου

Αντιμέτωποι με αυξημένα τέλη ταξινόμησης θα βρεθούν όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν αυτοκίνητο από την 1η Ιουνίου, αφού αλλάζουν όλα στα τέλη ταξινόμησης.

Οι αλλαγές που έρχονται στον τρόπο υπολογισμού των τελών ταξινόμησης περιλαμβάνονται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο με τους έμμεσους φόρους κατά 1,8 δισ. ευρώ έως το 2018.

Με βάση τις προωθούμενες διατάξεις τα τέλη ταξινόμησης από την 1η Ιουνίου 2016, θα προσδιορίζονται με βάση συντελεστές:

    4% επί της λιανικής τιμής προ φόρων για Ι.Χ αξίας έως 14.000 ευρώ
    8% για Ι.Χ με λιανική τιμή προ φόρων μεταξύ 14.001 και 17.000 ευρώ
    16% επί της λιανικής τιμής για αυτοκίνητα με τιμή από 17.001 έως και 20.000 ευρώ
    24% της λιανικής τιμής για αυτοκίνητα αξίας από 20.001 έως και 25.000 ευρώ και
    32% για αυτοκίνητα των οποίων η λιανική τιμή προ φόρων υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ.

Τι ισχύει με τους ρύπους
Για εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έως 100 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο προβλέπεται έκπτωση στα τέλη ταξινόμησης 5% ενώ για τη ζώνη ρύπων από 101 έως και 120 γραμμάρια, δεν προβλέπεται καμία μεταβολή.

Στη συνέχεια αρχίζουν οι επιβαρύνσεις. Προβλέπεται επιβάρυνση των τελών ταξινόμησης σε ποσοστό:

    10% για εκπομπές ρύπων από 121 έως και 140 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο
    20% για εκπομπές ρύπων από 141 έως και 160 γραμμάρια
    30% στη ζώνη των 161-180 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο
    40% για εκπομπές ρύπων από 181έως και 200 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο και
    60% για εκπομπές ρύπων από 201 έως και 250 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Για την κατηγορία των Ι.Χ τα οποία εκπέμπουν περισσότερα από 251 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο προβλέπεται προσαύξηση των αρχικών τελών ταξινόμησης κατά 200%.

iefimerida.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Άγνωστοι έκλεισαν με πέτρες δρόμο στη Λιβαδειά



Φαινόμενο και αυτό των ημερών…
Άγνωστοι τοποθέτησαν πέτρες και τσιμεντόλιθους σε δρόμο της Λιβαδειάς.
Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ γύρω στις 1:00 άγνωστοι τοποθέτησαν πέτρες και τσιμεντόλιθους κάθετα στο δρόμο έξω απο το κατάστημα του Κωτσόβολου μετά την γέφυρα.
Όπως καταλαβαίνει κανείς το σοκ για τους οδηγούς ήταν  μεγάλο.
Αναγνώστης του Permisospress.blogspot.gr  ενημέρωσε τη Τροχαία Λιβαδειάς η οποία καθάρισε το δρόμο.
Το περιστατικό θυμίζει έντονα τη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί Θήβας, και χρειάζεται μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ απο τους οδηγούς ειδικά τις νυχτερινές ώρες.
ΦΩΤΟ απο Δημήτρη Πολατσίδη




Διαβάστε Περισσότερα »

Γονείς και Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στο Συνεδριακό Κρύας


Διαβάστε Περισσότερα »

Eπιδότηση ενοικίου: Πότε καταβάλλεται η ένατη δόση


Εγκρίθηκε η πίστωση ύψους 2.814.382 ευρώ για να καταβληθεί η επιδότηση ενοικίου σε 21.364 δικαιούχους

Όπως προκύπτει από απόφαση που υπέγραψε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Θεανώ Φωτίου, εγκρίθηκε πίστωση ύψους 2.814.382 ευρώ για να καταβληθεί η επιδότηση ενοικίου σε 21.364 δικαιούχους η οποία είναι η ένατη στη σειρά θα καταβληθεί στις 20 Μαΐου.

Από αυτούς θα υπάρχουν 21.058 που θα λάβουν μία δόση, αλλά και 306 δικαιούχοι που θα λάβουν πέντε δόσεις, καθώς οι περιπτώσεις τους εκκρεμούσαν και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες Πρόνοιας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Διευρυμένη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Στερεάς

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η 8η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας στα γραφεία της στη Λαμία. Η συνεδρίαση ήταν διευρυμένη καθώς είχαν προσκληθεί σε αυτή όλοι οι Δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας. Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Λουκάς Υπερήφανος, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.
Ο Πρόεδρος αναφερόμενος στο μοναδικό θέμα της συνεδρίασης, που αφορούσε τη συζήτηση για το σχέδιο νόμου για την «Σύσταση και οργάνωση νομικών προσώπων δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων» και την διατύπωση βελτιωτικών προτάσεων ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα όπως είναι αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων οφείλουμε όλοι μας να το αντιμετωπίσουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή και να προτείνουμε ουσιαστικές βελτιώσεις, που θα δίνουν λύσεις και δεν θα δημιουργούν νέα προβλήματα».
Στη συνέχεια ο κ. Υπερήφανος αναφέρθηκε στην συνάντηση εργασίας, η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του Δήμου Ορχομενού την Δευτέρα 9/5/2016, μεταξύ των μελών της επιτροπής της ΠΕΔ, που συστάθηκε  με σκοπό την ενδελεχή εξέταση του σχεδίου νόμου και την κατάθεση προτάσεων βελτίωσής του. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Υπερήφανος, ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Σταυρογιάννης, η Δήμαρχος Λεβαδέων, κα Πούλου και ο Δήμαρχος Σκύρου, κ.  Χατζηγιαννάκης. Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, ανέφερε συγκεκριμένα: «Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Δήμου Ορχομενού και καταλήξαμε στις βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την πρόταση της ΠΕΔ στο πλαίσιο της διαβούλευσης του σχεδίου νόμου, ενώ αποφασίστηκε από κοινού και ζητήθηκε από τον κ. Χατζηγιαννάκη, ο οποίος είναι νομικός και γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, η διατύπωση μιας ολοκληρωμένης πρότασης με συγκεκριμένες πια βελτιώσεις επί του κειμένου».
Ακολούθως, ο λόγος δόθηκε στον Δήμαρχο Σκύρου, κ.  Χατζηγιαννάκη προκειμένου να παρουσιάσει την εισήγηση του. «Στόχος της πρότασης της ΠΕΔ είναι να ενώσει και όχι να διχάσει. Θα πρέπει να προασπίσουμε το αυτοδιοίκητο των Δήμων προτείνοντας βελτιώσεις επί του νομοσχεδίου και όχι κρατώντας εμμονική στάση και ζητώντας την κατάργησή του», ανέφερε χαρακτηριστικά και παρουσίασε την πλήρως εμπεριστατωμένη πρότασή του, η οποία εμπεριείχε 57 βελτιωτικές παρατηρήσεις.
Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, κ. Υπερήφανος συνεχάρη θερμά τον Δήμαρχο Σκύρου για την άκρως επαγγελματική και άρτια εισήγησή του και τον ευχαρίστησε για την σημαντική του συνδρομή. Ακολούθησε η τοποθέτηση των μελών του Δ.Σ. της ΠΕΔ καθώς και των Δημάρχων που δεν μετέχουν στο Δ.Σ., ενώ στη συνέχεια αφού οι συμμετέχοντες έλαβαν γνώση της απόφασης της ΚΕΔΕ για το ζήτημα, αποφασίστηκε ομόφωνα η υποστήριξη της απόφασης της ΚΕΔΕ και αν και εφόσον γίνει σεβαστό το αίτημα για παράταση ενός μήνα, η ΠΕΔ να προχωρήσει στην κατάθεση βελτιωτικών προτάσεων επί του σχεδίου νόμου, προς την ΚΕΔΕ.
Η απόφαση της ΚΕΔΕ, την οποία υποστήριξε ομόφωνα το Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, περιελάμβανε τα κάτωθι:
«Το ΔΣ της ΚΕΔΕ ζητά  παράταση της διαβούλευσης τουλάχιστον για ένα μήνα, στη διάρκεια το οποίου η ΚΕΔΕ θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία μεταξύ των άλλων θα περιέχει προβλέψεις που:
Θα προστατεύουν το αυτοδιοίκητο των δήμων στην άσκηση της αρμοδιότητας διαχείρισης των απορριμμάτων, και
Θα περιλαμβάνουν εξειδίκευση με χωρικές προτάσεις και οικονομικούς και κοινωνικούς όρους. Τουτέστιν, να ορίζεται ανώτατη τιμή ανά τόνο για το κόστος διαχείρισης, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το 0,5% του ακαθάριστου περιφερειακού εισοδήματος».


Διαβάστε Περισσότερα »

Συννεφιά και πιθανές μπόρες -Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη στα δυτικά και βόρεια κυρίως το απόγευμα.

Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Τρίτη:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και πιθανώς στα ορεινά της Πελοποννήσου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 4 χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στη Θεσσαλία και τα ορεινά της ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια το πρωί πρόσκαιρα 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 28 βαθμούς κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη Κρήτη τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή σποραδικών όμβρων και σταδιακή βελτίωση. Στα νότια γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

    Αττική

Καιρός: Αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι σταδιακά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το απόγευμα - βράδυ στα γύρω ορεινά .

Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημερι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
ΤΟΥ  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ


Αγαπητοί  Συνάδελφοι,

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού  Συλλόγου Λιβαδειάς, αποφάσισε  σύμφωνα με το Νόμο και με το Καταστατικό, τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των  Μελών  του  Συλλόγου.
          Συγκεκριμένα η πρώτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε για την  Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, η δεύτερη για την Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 και η τρίτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2016, ημέρα  Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Ε.Σ. Λιβαδειάς.
           Για την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων που δημιουργεί η ματαίωση,  λόγω έλλειψης απαρτίας, των συγκλήσεων της 30ης Μαΐου 2016,  και της 6ης Ιουνίου  2016  ,  η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει οριστικά την 13η Ιουνίου 2016.


                  Τα Θέματα  της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με το Καταστατικό είναι τα  ακόλουθα :

I. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2015

II. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2016

III. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής                                     


V. Ανακοινώσεις

Με  συναδελφικούς  χαιρετισμούς



   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
        ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ                                
  ΓΕΝΙΚΟΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΝΙΑΔΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ