Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Το Νεοχώρι γιόρτασε την Παναγιά Του-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Mε λαμπρότητα,  και Εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια, γιορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως της Θεoτόκου στο Νεοχώρι.
Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και κατέκλυσε κυριολεκτικά τον Ναό και το προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.
Τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π.Γεράσιμος με τον εφημέριο του Ναού π.Παναγιώτη Δαμώκα και Ιερείς απο την ευρύτερη περιοχή.
Μετά το πέρας του Εσπερινού, η Ιερά Εικόνα της Παναγίας λιτανεύτηκε στους δρόμους του Νεοχωρίου.
  Ωστόσο έλαμψε δια της απουσίας του ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο.
Η γιορτή του Νεοχωρίου συνεχίστηκε  με πάρτυ στο cafe του χωριού  για τη νεολαία μας
 και γλέντι στην ταβέρνα για λίγο...ηλικιακά μεγαλύτερους .
Και του χρόνου να είμαστε καλά και η Παναγιά να είναι στο πλευρό μας δίνοντάς μας δύναμη κι ελπίδα!

 
 
 



 

 


 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ









Διαβάστε Περισσότερα »

Πωλείται Βιολογικός Μούστος απο τον τόπο μας



Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλυπητήρια του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς στην οικογένεια του άτυχου Πυροσβέστη

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Tο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Πυροσβέστη , πενταετούς θητείας, Ευάγγελου Πάνου, που έπεσε εν ώρα καθήκοντος , ενώ επιχειρούσε με συναδέλφους του για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παρόρι του Δήμου Λεβαδέων.
Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται εν ώρα καθήκοντος.


                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτιά στον Ορχομενό

Πυρκαγιά ξέσπασε στη θέση Βάλτοι Ορχομενού σήμερα το απόγευμα.Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ασημένιο για τον Γιαννιώτη στη μαραθώνια κολύμβηση -Το θρίλερ για το χρυσό

Ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε το τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε τελικά ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Μετά από εξέταση του φώτο φίνις, οι κριτές έδωσαν τελικά πρώτο τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν και δεύτερο, με τον ίδιο χρόνο τον Έλληνα πρωταθλητή, που κατακτά το μόνο μετάλλιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του.
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γάλλος Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέ. Ο Έλληνας υπεραθλητής στα 36 του χρόνια έδωσε τεράστια μάχη και κέρδισε μία θέση στο βάθρο στα 10.000 ανοιχτής θαλάσσης. Ο Γιαννιώτης βρέθηκε μέχρι και στην 23η θέση, αλλά κατάφερε στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του να ανέβει στο ολυμπιακό βάθρο, μετά από 5 Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο ο Ελληνας αθλητής ήταν άτυχος, αφού έχασε το χρυσό μετάλλιο για δέκατα του δευτερολέπτου. Ενδεικτικό είναι πως ο Γιαννιώτης και ο Βέερτμαν ειχαν τον ίδιο χρόνο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στην Αίγινα:4 νεκροί, 3 βαριά τραυματίες και 7 αγνοούμενοι


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.
Στο τουριστικό επέβαιναν περίπου 20 άτομα - Πληροφορίες για έξι αγνοούμενους
Τραγωδία το μεσημέρι της Τρίτης στην Αίγινα. Ένα ταχύπλοο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εμβόλισε τουριστικό σκάφος που μετέφερε τουρίστες στο νησί της Μονής.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών οι περίπου 20 επιβάτες του μικρού τουριστικού έπεσαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους και άλλα τρία να τραυματιστούν. Κατά πληροφορίες δύο από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ ο τρίτος έχει τραυματιστεί ελαφρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.


Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση ανάσυρσης των ανθρώπων που είχαν πέσει στη θάλασσα έχει ολοκληρωθεί και τώρα γίνονται προσπάθειες για να υπάρξει καταμέτρηση όσων βρίσκονταν στο περίπου επτά μέτρων μήκους σκάφος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν έχει παραμείνει κάποιος στη θάλασσσα. Πηγές από το λιμενικό αναφέρουν ότι τουλάχιστον έξι άτομα αγνοούνται

Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΗΒΑΣ


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια περίοδο που η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εντείνει την επίθεση στον εργαζόμενο λαό βάζοντας ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση, με νέα φοροληστρικά μέτρα, με παρεμβάσεις στο συνδικαλιστικό νόμο, με παραπέρα συμπίεση των μισθών, η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Θήβας (Ε.Κ.Θ) έδειξε ότι δεν έχει τη βούληση να οργανώσει την υπεράσπιση των εργατικών συμφερόντων.
Αξίζει να θυμίσουμε στους εργαζόμενους ότι αυτές οι δυνάμεις συγκάλεσαν το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Ε.Κ.Θ. 4 μήνες νωρίτερα με πρόσχημα την αναγκαιότητα ισχυρής Διοίκησης που θα προετοιμάσει τους εργαζόμενους να απαντήσουν στη νέα αντεργατική επίθεση…!!!
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Κ.Θ. στις 12 Αυγούστου 2016 οι δυνάμεις της Δ.Α.Σ. κατέθεσαν για συζήτηση και ψήφιση 1) το κάλεσμα Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων για την οργάνωση της πάλης για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε) και 2) το σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί σε όλα τα κόμματα της Βουλής (εκτός της Χρυσής Αυγής) για κατάργηση των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν ή καταργόυν τις Σ.Σ.Ε.
Οι παρατάξεις ΣΑΕΚΕ, ΔΑΚΕ με διάφορες υπεκφυγές όπως «…η πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ΠΑΜΕ…» και αφού δήλωσαν ότι «δε διαφωνούν» (!!!) με τα δύο κείμενα αρνήθηκαν να τα στηρίξουν και να συμμετάσχουν στις πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης για τις Σ.Σ.Ε. Υποστήριξαν την πρόταση του Προέδρου να καταθέσουν έγγραφο στη Γ.Σ.Ε.Ε. και να … αναλάβει η ίδια τέτοιες πρωτοβουλίες!!!
Δυστυχώς όπως είναι διαμορφωμένοι οι συσχετισμοί στη Γ.Σ.Ε.Ε. ούτε θέλει, ούτε μπορεί να οργανώσει τον αγώνα για διεκδίκηση των απωλειών μας. Όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είτε πολιτικά αφελής είναι, είτε τρέφει αυταπάτες, ή συνειδητά στηρίζει αυτή την κατάσταση. Αυτή η ηγεσία της Γ.Σ.Ε.Ε. ήταν που κάθησε στο τραπέζι του «κοινωνικού διαλόγου» με κυβέρνηση και βιομήχανους, νομιμοποιώντας έτσι όλο το βάρβαρο αντεργατικό καθεστώς που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Προ πολλού οι εργαζόμενοι έχουν γυρίσει την πλάτη τους στους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ. Όσοι θέλουν να παραμένουν κολαούζο τους να υποστούν και τις συνέπειες. Αποδείχτηκε για πολλοστή φορά ποιοι είναι αυτοί που διαχωρίζουν τους εργαζόμενους βάζοντας τους κομματικές ταμπέλες και υπονομεύοντας την ανάγκη για ενότητα των εργαζομένων από τη βάση.
Καλούμε τις διοικήσεις των Συνδικάτων, όλους τους αγωνιστές συνδικαλιστές, την εργατική τάξη και τον εργαζόμενο λαό να συζητήσουν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή για την οργάνωση  του μεγάλου μετώπου αγώνα για τη διεκδίκηση των απωλειών που είχαμε σε μισθούς, μεροκάματα, συντάξεις και κυρίως της κατάργησης των αντεργατικών νόμων που περιορίζουν ή καταργούν τις ΣΣΕ.
Θήβα 13/08/2016
Διαβάστε Περισσότερα »

Στέλνουν 1.000 μετανάστες στη Θήβα

 «Οι 2.000 πρόσφυγες σε όλη την Κρήτη είναι ένα πολύ ευνοϊκό νούμερο αν σκεφτούμε ότι μόνο η Θήβα θα πάρει 1000» είπε ο Γ. Μουζάλας σήμερα
Περίπου 1.000 μετανάστες θα μεταφερθούν  στη Θήβα το επόμενο χρονικό διάστημα. Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας έχει γνωστοποιήσει στο δήμο Θηβαίων την πρόθεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει ως χώρο φιλοξενίας προσφύγων το πρώην κλωστήριο Σαγίρογλου, στη θέση Χαραϊντίνη πλησίον του Στρατοπέδου Θηβών.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τη μεταφορά 2.000 μεταναστών στην Κρήτη και μάλιστα συνέκρινε την κατάσταση με αυτή που θα δημιουργηθεί στη Θήβα. Ο κ. Μουζάλας επεσήμανε ότι στο πλαίσιο μεταφοράς και «μοιράσματος» των προσφύγων στη χώρα, η Κρήτη θα πάρει το κομμάτι που της ανήκει. «Όσο κι αν δεν σας ακούγεται καλό», είπε, «οι 2.000 πρόσφυγες σε όλη την Κρήτη είναι ένα πολύ ευνοϊκό νούμερο αν σκεφτούμε ότι μόνο η Θήβα θα πάρει 1000».

Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη (στο zarpanews) ερωτηθείς για την φράση που του αποδόθηκε σχετικά με το ότι «Η Κρήτη δεν είναι καμία εκλεκτή φυλή» δήλωσε: «Ποτέ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Για όνομα του Θεού, αυτά δεν ανέχονται σε μία σοβαρή συζήτηση. Αυτό που είπα εν τη ρύμη του λόγου ήταν ότι δεν γίνεται να μην πάρει η Κρήτη και να πάρει η Ελλάδα, εννοώντας την κεντρική Ελλάδα». Όσον αφορά στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο παρουσία του Υπουργού, του Περιφερειάρχη και των τεσσάρων Δημάρχων, ο κ. Μουζάλας είπε: «Ζήτησα από τους δημάρχους να βρουν χώρους για να φιλοξενήσουν αυτούς τους ανθρώπους, να μην δημιουργηθούν γκέτο και να είναι λιγότεροι από 500. Από την μεριά τους οι δήμαρχοι ζήτησαν κάποιους όρους τους οποίους δέχτηκα: να είναι μόνο οικογένειες, να είναι ομοιογενής ο πληθυσμός και σχετικά με την θρησκευτικότητα, να μην υπάρχουν σε ένα camp σκληροί Σουνίτες με σκληρούς Σιίτες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα». Οι προτάσεις των δήμων θα συζητηθούν σε νέα σύσκεψη υπό τον υπουργό που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πάντως όσον αφορά τη Θήβα, όπως έχει ήδη αποκαλύψει το protothema.gr, μαζί με την Αθήνα είναι τα πρώτα μέρη στα οποία νομιμοποιήθηκαν τζαμιά.
protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Έναρξη "ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ 2016" με Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στο Μουσείο Θηβών

  Έναρξη "ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ 2016" στις 18 /8 με Αυγουστιάτικο Φεγγάρι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών


Διαβάστε Περισσότερα »

Λιτά και κατανυκτικά γιόρτασε στη Ζάλτσα ο Αρχιεπίσκοπος την Κοίμηση της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)


Ιδιαίτερα λιτά και κατανυκτικά εόρτασε σήμερα την μεγάλη ημέρα της Χριστιανοσύνης, την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος, από το Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίων Θεοδώρων στη Ζάλτσα Βοιωτίας, πλαισιούμενος μόνο από τον Πρωτοσύγκελλο του, Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη και τον Αρχιδιάκονό του π. Ιωάννη Μπούτση, παρουσία πλήθους πιστών και προσκυνητών που προσήλθαν από τα γύρω χωριά, τίμησαν την Υπεραγία Θεοτόκο σε αυτή την μεγάλη Θεομητορική εορτή.

Ο Μακαριώτατος μάλιστα μετέδωσε τα Άχραντα Μυστήρια στους πιστούς και τους ευχήθηκε, στον κάθε έναν ξεχωριστά και έδωσε την ευλογία του μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Στην μοναστηριακή τράπεζα που ακολούθησε προσήλθε και ο οικείος ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος για να συνεορτάσει και αυτός με τον Μακαριώτατο.
romfea.gr




Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλυπητήρια Δημάρχου Λεβαδέων για το θάνατο του πυροσβέστη στο Παρόρι


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 στην Τοπική Κοινότητα Παρορίου.
Επίσης, εκφράζει τα συλλυπητήρια της και προς την πυροσβεστική οικογένεια που θρηνεί ακόμη ένα μέλος της που άφησε την τελευταία του πνοή κατά την εκτέλεση του καθήκοντος δίνοντας άνιση μάχη με τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Στο Taxisnet σε 72 ώρες τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημέρωσε ήδη τους ιδιοκτήτες ακινήτων ότι η υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2016 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 18 Αυγούστου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης-ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2016 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2016.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων θα διαπιστώσουν αύξηση των φορολογικών βαρών, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 200.000 ευρώ από 300.000 ευρώ στον συμπληρωματικό φόρο του ΕΝΦΙΑ, καθώς και στην αύξηση των συντελεστών για τον υπολογισμό της αξίας των οικοπέδων.

Σημειώνεται ότι ο ΕΝΦΙΑ θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις, με την πρώτη δόση να πληρώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου και την τελευταία στα τέλη Ιανουαρίου 2017.

Με βάση τις διατάξεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα, τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα είναι αυξημένα καθώς:


• Αυξάνεται ο φόρος για τα οικόπεδα με την επιβολή νέων αυξημένων έως και 25% συντελεστών υπολογισμού του φόρου. Οι συντελεστές ξεκινούν από 0,0037 ευρώ/τ.μ. για αξία έως 2 ευρώ/τ.μ. και φθάνουν τα 11,25 ευρώ/τ.μ. για μοναδιαία αξία 5.000 ευρώ/τ.μ., από 9 ευρώ/τ.μ. που είναι σήμερα.

• Μειώθηκε στις 200.000 ευρώ από 300.000 ευρώ το αφορολόγητο όριο για την επιβολή του συμπληρωματικού φόρου στα ακίνητα και επιβάλλονται νέοι αυξημένοι συντελεστές, που ξεκινούν από 0,1% για ακίνητα αξίας άνω των 200.000 έως 250.000 ευρώ και φθάνουν σε 1,15% για ακίνητα αξίας άνω των 2.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τα αγροτεμάχια εξαιρέθηκαν από τον υπολογισμό του συμπληρωματικού φόρου εξαιτίας τη αδυναμία υπολογισμού της αξίας τους. Ωστόσο, θα υπολογιστούν κανονικά το 2017.

Διαβάστε Περισσότερα »

Φωκίδα: Έπεσε νεκρός όταν «άναψε» ο καυγάς

Την τελευταία του πνοή μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε, άφησε ένας 58χρονος στο Μαλανδρίνο Φωκίδας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τραγικό συμβάν έγινε σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου, λίγο πριν τις 9:00 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας διαπληκτίστηκε με κάποιον για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Πάνω στην ένταση και τις φωνές ο 58χρονος κατέρρευσε.

Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν με μαλάξεις και τεχνητές αναπνοές, δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα.

Όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άμφισσας, οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλκίδα: Ντελιβεράς έπαιξε ΚΙΝΟ με 2 ευρώ και άλλαξε τη ζωή του!

Την τύχη να του χαμογελάει είδε ένας διανομέας που εργαζόταν σε ψητοπωλείο στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr o νεαρός ντελιβεράς πέρασε με το μηχανάκι του – εν ώρα εργασίας μάλιστα- από πρακτορείο ΟΠΑΠ και παίζοντας ένα δελτίο ΚΙΝΟ με εννέα αριθμούς, αξίας 2 ευρώ, κατάφερε να πιάσει το απόλυτο, 9 στα 9 με bonus, κερδίζοντας έτσι το ποσό των 100.028.00 ευρώ.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο υπερτυχερός παραιτήθηκε την ίδια μέρα από το ψητοπωλείο.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ