Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Σύγχρονο Πατητήρι σταφυλιών στα Βάγια Βοιωτίας

Ένα  Σύγχρονο Πατητήρι σταφυλιών της οικογένειας Τζουνάρα στα Βάγια Βοιωτίας

Σας περιμένουμε στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για να βγάλετε μούστο απο τα δικά σας σταφύλια. Επίσης θα βρείτε φρέσκο μούστο λευκό, ροζέ, και ερυθρό έτοιμο για το βαρέλι σας. Υπάρχει δυνατότητα διανομής.
Επικοινωνείστε μαζί μας στο 22620-61568 6934554401 6975885685
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλοκαιρινές Προσφορές Biopellets

Η επιχείρησή μας στην προσπάθεια της να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών της διαθέτει στην αγορά υψηλής ποιότητας Biopellets σε μοναδικές καλοκαιρινές  προσφορές.
Αποδίδει μεγάλη θερμική απόδοση και καθαρότερη καύση
Biopellets : οικολογικό , αποδοτικό λόγω της σταθερής πυκνότητας, χαμηλής
υγρασίας, χαμηλό κόστος μεταφοράς και αποθήκευση.



 Το pellet
είναι συμπιεσμένο ξύλο σε μικρούς κυλίνδρους απαλλαγμένο από
κάθε υγρασία.  Το Biopellet  xρησιμοποιήτε ως καύσιμη ύλη σε
αερόθερμες σόμπες, σόμπες καλοριφέρ, λέβητες, ενεργειακά
τζάκια κ.ά.  To pellet προσφέρει οικονομία και είναι φιλικό και
πρακτικό προς το περιβάλλον αφού μεταφέρεται συσκευασμένο.


 ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ, Τη. 2262061574
Τζουνάρας Αθανάσιος Βάγια Θηβών Σε μας θα βρείτε:Καυσόξυλα,Pellet,Μπριγκέτες,Schweighofer  Αυστρίας. ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ




Διαβάστε Περισσότερα »

Και όμως: Μειώνεται το ποσοστό των καπνιστών στην Ελλάδα

Ιστορικό χαμηλό των καπνιστών καταγράφεται στην Ελλάδα, ενώ αντίθετα έχουν αυξηθεί πολύ αυτοί που αποφάσισαν να κόψουν το κάπνισμα.

Η μείωση των καπνιστών συνδέεται και με την οικονομική στενότητα που επικρατεί από το 2009.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ποσοστό των συστηματικών καπνιστών υποχώρησε από το 32% που ήταν το 2009 στο 27% το 2014 και συνεχώς βαίνει μειούμενο.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο αντικαπνιστικός νόμος ουσιαστικά μένει ανεφάρμοστος, σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», επίκειται νέα ρύθμιση που θα απαγορεύει τη χρήση και του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε δημόσιους κλειστούς χώρους.

Εκτιμάται ότι οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου στη χώρα μας ξεπερνούν τις 200.000, ενώ τα σημεία πώλησης εξαρτημάτων ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι περισσότερα από χίλια.
Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζει το παρεκκλήσι Αγίου Φανουρίου στο Λεοντάρι



Διαβάστε Περισσότερα »

Σκοτώθηκε 54χρονος σε τροχαίο στη Φωκίδα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Φωκίδα εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε πρανές (5) περίπου μέτρων, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και το σοβαρό τραυματισμό του 60χρονου.
                                          

Χθες (20-08-2016) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Πενταγιών – Αρτοτίνας (ευρύτερη περιοχή Αρτοτίνας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και στο οποίο επίσης επέβαινε 60χρονος ημεδαπός,

Ενεργείται προανάκριση, από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου Φωκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.


Διαβάστε Περισσότερα »

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Την παραίτηση Μπασκόζου ζητά ο Πατούλης για την ελονοσία


Την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γιάννη Μπασκόζου ο οποίος «με τις παραλείψεις του εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο της ελονοσίας», ζητά ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.
(Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα)
Σε δήλωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», ο κ. Πατούλης υπογραμμίζει πως η αποκάλυψη ότι περιοχές σε 12 Δήμους της χώρας έχουν τεθεί σε «καραντίνα» στην αιμοδοσία, «επιβεβαιώνει δυστυχώς τους φόβους μας ότι οι παραλείψεις του υπουργείου Υγείας έθεσαν σε σοβαρό κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΙΣΑ, «ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει επανειλημμένως επισημάνει ότι κατά τη φετινή χρονιά υπήρξε ολιγωρία στον στρατηγικό σχεδιασμό για την υλοποίηση των προγραμμάτων καταπολέμησης των κουνουπιών παρά το γεγονός ότι το Κέντρο Έλεγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είχε προειδοποιήσει για το αυξημένο κίνδυνο λόγω των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών και είχε ζητήσει να ληφθούν έκτακτα μέτρα».

Ωστόσο, όπως τονίζει ο κ. Πατούλης, «το υπουργείο Υγείας -όπως παραδέχθηκε σε σχετικές δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Δημόσιας υγείας Ι. Μπασκόζος- περιορίστηκε στον να εκδίδει εγκυκλίους- χωρίς να μεριμνήσει για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την παρακολούθηση του σοβαρού αυτού θέματος που συνιστά μεγάλη απειλή για τη δημόσια υγεία».

«Το αποτέλεσμα είναι ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει σήμερα έναν υγειονομικό κίνδυνο με σοβαρές προεκτάσεις. Όταν μάλιστα ο ΙΣΑ προειδοποίησε για τον κίνδυνο και ζήτησε να ληφθούν μέτρα για να προστατευθεί η Δημόσια υγεία προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του γενικού γραμματέα καθώς και των γνωστών “συνδικαλιστών αυλοκολάκων του”.», υπογραμμίζει.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο γενικός γραμματέας Δημόσια υγείας Ι. Μπασκόζος, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Ανάλογες παραλείψεις στη θωράκιση της χώρας απέναντι στη γρίπη είχαν αποτέλεσμα να έχουμε φέτος ρεκόρ θανάτων από τον ιό», αναφέρει ακόμη και τονίζει πως η τοπική αυτοδιοίκηση και η επιστημονική κοινότητα δεν θα ανεχτεί άλλο την ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

«Οι παραλείψεις κοστίζουν ανθρώπινες ζωές ενώ στην περίπτωση της ελονοσίας απειλούν να εκθέσουν διεθνώς της χώρα μας», προσθέτει και καλεί τον κ. Μπασκόζο να παραιτηθεί, υπογραμμίζοντας πως «είναι επικίνδυνος για τη Δημόσια υγεία».

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ