Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΗΒΑΣ:Χυδαίος αντικομμουνισμός από τον βουλευτή Βοιωτίας Χρυσής Αυγής

Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΗΒΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η χυδαία και ανιστόρητη ανακοίνωση του φασίστα βουλευτή Ευ. Κρακώστα, σχετικά με την 28η Οκτώβρη, αποδεικνύει τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Θήβας που τον καλύπτει και του δίνει βήμα προσκαλώντας τον στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Καλό θα ήταν να γνωρίζει ο κόσμος εάν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου συμφωνούν με τον οχετό της συγκεκριμένης ανακοίνωσης.
Γνήσιος πολιτικός απόγονος του Γκέμπελς, ο φασίστας μένει στο ΌΧΙ του Μεταξά. Τσιμουδιά για την προδοσία του Τσολάκογλου, στρατηγού του Μεταξά, που συνθηκολόγησε με τους ναζί στις 20/4/1941 για να γίνει δωσίλογος πρωθυπουργός. Τσιμουδιά για τους πολιτικούς προγόνους του, τα Τάγματα Ασφαλείας, που πήραν τα όπλα για να πολεμήσουν στο πλευρό του κατακτητή ενάντια στην Εαμική Εθνική Αντίσταση.
Ο ελληνικός λαός είπε το πραγματικό ΟΧΙ στο φασισμό και τους κατακτητές, υπομένωντας την πείνα και την εξαθλίωση, παίρνοντας τα όπλα για να λευτερώσει την πατρίδα του.
Μόνο στην περιοχή μας ο ΕΛΑΣ έδωσε δεκάδες μάχες (Δερβενοχώρια, Πύλη Αυλώνα, Βίλλια, Δομβραίνα, Υψηλάντης, Κάστρο, Κριεκούκι), οι ναζί έκαψαν ολόκληρα χωριά (Δομβραίνα, Χώστια, Θίσβη), εκατοντάδες αγωνιστές έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα. Το μεγαλείο αυτών τιμάμε την 28η Οκτώβρη, και όχι τους συνεργάτες των ναζί ή των Άγγλων, που τα μάζεψαν και έφυγαν για την Αίγυπτο.
Όσο για τους κομμουνιστές, θυμίζουμε στον ανιστόρητο φασίστα ότι στις 31 Οκτώβρη 1940 ο ιστορικός ηγέτης του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης έστειλε από τα μπουντρούμια της Γενικής Ασφάλειας, όπου ήταν φυλακισμένος, ανοιχτό γράμμα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή. Σε αυτό καλούσε τον ελληνικό λαό να αγωνιστεί ενάντια στους φασίστες και έγραφε χαρακτηριστικά: «Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ..».
Λίγες μέρες μετά, οι εκατοντάδες κομμουνιστές κρατούμενοι του καθεστώτος του Μεταξά στην Ακροναυπλία ζητούσαν από αυτό να τους απελευθερώσει για να σταλούν να πολεμήσουν στο μέτωπο. Το καθεστώς όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά για αντάλλαγμα, αμέσως μετά την κατάκτηση της χώρας, τους παρέδωσε στους ναζί. Τέτοιοι «πατριώτες» ήταν ο Μεταξάς, ο υπουργός του Μανιαδάκης, ο Τσολάκογλου και οι υπόλοιποι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών φασιστών.

Έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στο φασισμό – ναζισμό και τους ντόπιους συνεργάτες τους.
Η δράση της Χρυσής Αυγής υπηρετεί συμφέροντα τμημάτων της μεγαλοεργοδοσίας, εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος, είναι μαντρόσκυλό τους, που το αμολάνε και το μαζεύουν ανάλογα με τα σχέδιά τους. Νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική!

Είναι ντροπή να καλούνται οι θύτες να τιμήσουν τα θύματα.

Να πέσει στο κενό κάθε προσπάθεια να καμουφλαριστεί ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής. Η μαζική πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα, που γεννά και το ναζισμό, μπορεί να δημιουργήσει τους όρους για την απομόνωση και το ξερίζωμά της.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοίνωση από τον Βουλευτή Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελο Καρακώστα

Με περισσή περιφρόνηση παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες ένα πόλεμο ανακοινώσεων από το μακρύ χέρι του συστήματος( ΚΚΕ και αριστεριστές), με αφορμή την πρόσκλησή μου στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη πόλη της Θήβας.

Θα ήθελα επί τη ευκαιρία αυτή, να επισημάνω τα παρακάτω:


α) Ο Ελληνικός Λαός την 28η Οκτωβρίου, τιμά το ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά προς τους Ιταλούς, το οποίο και  ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ αποδεικνύει πως τα ΟΧΙ τα λένε μόνον οι Εθνικιστές. Οι Πατριώτες συνεπώς, έχουν κάθε λόγο να τιμούν τη συγκεκριμένη Εθνική Επέτειο. Οι κομμουνιστές τί ακριβώς εορτάζουν; Την εποχή εκείνη τάσσονταν κατά του πολέμου, καθώς βρισκόταν σε ισχύ το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ.

β) Τόσο τα τσιράκια του Σόρος όσο και η δημοτική παράταξη του  ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (βλέπε ΚΚΕ), με κατηγορούν για τα εγκλήματα των Γερμανών στην Ελλάδα, την περίοδο της κατοχής. Επειδή δεν έχω ούτε μισό Γερμανό συγγενή και επιπλέον κατάγομαι κατά το ήμισυ από το Δίστομο, δεν νιώθω την παραμικρή ανάγκη απολογίας για τα εγκλήματα των Γερμανών στην Πατρίδα μας, τα οποία η Χρυσή Αυγή έχει απερίφραστα καταδικάσει. Αν κάποιοι οφείλουν να απολογηθούν είναι οι κομμουνιστές, των οποίων οι πρόγονοι δολοφόνησαν χιλιάδες Ελλήνων, με πλέον αποτροπιαστικό στη Βοιωτία έγκλημα, εκείνο της στυγερής δολοφονίας 7 Διστομιτών, 17 Αραχωβιτών, 3 Δαυλιωτών και 1 Αθηναίου, τους οποίους οι κομμουνιστές έριξαν στο βάραθρο του Κάρκαρου στον Παρνασσό.

γ) Σαφώς και δεν πρόκειται να ζητήσω την άδεια των κομμουνιστών αναφορικά με την παρουσία μου σε εκδηλώσεις στη Βοιωτία. Το δικαίωμα αυτό μου το έδωσαν οι περήφανοι εκείνοι Βοιωτοί που ανέδειξαν τρίτη πολιτική δύναμη τη Χρυσή Αυγή το 2015 και ο Εθνικός Στρατός που συνέτριψε τους κομμουνιστές στα 1949.
 

Με τιμή
Eυάγγελος Καρακώστας
Βουλευτής Βοιωτίας

Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή

Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Με το ΑΦΜ και από το τηλέφωνο ο έλεγχος πληρωμής επιδοτήσεων

Σε λειτουργία τέθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σήμερα το νέο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών για το σύνολο των θεμάτων που διαχειρίζεται ο Οργανισμός. Τα τηλέφωνα είναι το 2108802000 από τις 09:00 έως τις 13:00 και το 1540 από τις 09:00 έως τις 18:00.
Η λειτουργία του Τηλεφωνικού Κέντρου υποστηρίζεται από ένα σύγχρονο και αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης των κλήσεων για την Κεντρική Υπηρεσία και τις Περιφερειακές Δ/νσεις για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας του κοινού με τους εκπροσώπους του και την κάλυψη των αναγκών πληροφόρησης των αγροτών. Όλες οι κλήσεις καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό σύστημα με την αναγνώριση των στοιχείων του καλούντα και στη συνέχεια, το αίτημα-ερώτημα είτε απαντάται απ’ ευθείας από το χρήστη, είτε -αν πρόκειται για εξειδικευμένο ερώτημα- προωθείται στις αρμόδιες υπηρεσιακές μονάδες.

Στόχος, σύμφωνα με τον οργανισμό, είναι η καταγραφή και απάντηση όλων των ερωτημάτων, η ποιοτική και άριστη εξυπηρέτηση του κοινού, ώστε να μη χάνεται καμία κλήση και όλοι οι πολίτες να βρίσκουν ανταπόκριση στα ερωτήματά τους. Στο πλαίσιο αυτό και μετά την πιστοποίηση του Οργανισμού για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (Σ.Δ.Α.Π.) που εφαρμόζει κατά το διεθνές πρότυπο ISO 27001, o ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει για τα εξής: Η τηλεφωνική επικοινωνία συνιστά ανταλλαγή δεδομένων και μάλιστα πάνω από μη προστατευμένα κανάλια. Το προσωπικό θα πρέπει να μην αποκαλύπτει ευαίσθητα δεδομένα στο τηλέφωνο καθώς:

– Η ταυτότητα του συνομιλητή δεν μπορεί να διασφαλιστεί

– Υπάρχει πιθανότητα συνακρόασης από άτομα που βρίσκονται κοντά στον ομιλητή. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση της τηλεφωνικής επικοινωνίας, παρέχεται πληροφόρηση για πληρωμές ενισχύσεων ή άλλα ευαίσθητα δεδομένα, μόνο μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων του καλούντα με τα στοιχεία της αίτησής του (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Δελτίο Αστ. Ταυτότητας κλπ). Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και μειώνονται οι πιθανότητες διαρροής τους σε τρίτα πρόσωπα. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ καλεί τους συνεργαζόμενους φορείς και τους πολίτες να συνεργαστούν με τα πρότυπα ασφάλειας που οφείλει να τηρεί, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του και της ασφάλειας των πληροφοριών που διαχειρίζεται, προς όφελος πάντα των πολιτών και του δημόσιου συμφέροντος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους.. νεκροθάφτης κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα 9χρονης




Σοκ και όχι μόνο προκαλούν τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έστελνε σε chat παιδόφιλων ένας 60χρονος Άγγλος, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια ζει με τη δεύτερη σύζυγό του στη Ρόδο.

Οι περιγραφές του για φρικιαστικά περιστατικά, όπως βιασμοί κοριτσιών, ακόμα και της κόρης του, και η ακραία διαστροφή του, αφού έγραφε ότι κακοποίησε σεξουαλικά το πτώμα εννιάχρονης, σήμανε κόκκινο συναγερμό στην Ιντερπόλ.

Η διεθνής αστυνομία κινητοποίησε τις ελληνικές Αρχές μόλις εντόπισε τα ίχνη του συνταξιούχου στις Καλυθιές Ρόδου.

Η έρευνα της Ιντερπόλ είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012, όταν διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών το πρώτο έγγραφο του παραρτήματός της στη Βρετανία, σύμφωνα με το οποίο άγνωστος χρήστης του ίντερνετ ισχυριζόταν σε αναρτήσεις του ότι είχε αποπλανήσει δύο κορίτσια και πως στη Ρόδο, όπου βρισκόταν πλέον, φωτογράφιζε γυμνά παιδιά στη θάλασσα.

Σε ένα από τα μηνύματα έγραφε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη κόρη του, ενώ στις ίδιες συνομιλίες ανάφερε ότι είχε εγκαταλείψει την πατρίδα του επειδή τον είχαν εντοπίσει να κακοποιεί και την 7χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του.

Μάλιστα, ο 60χρονος φέρεται ότι «καμάρωνε» πως έχει συνευρεθεί συνολικά με τρία παιδιά, ηλικίας τριών, πέντε και επτά ετών.

Το πιο ανατριχιαστικό μήνυμά του ήταν ότι στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης είχε κακοποιήσει το άψυχο σώμα κοριτσιού, 9 ετών.

Οι ψηφιακές συνδέσεις του άνδρα από το Νιούκασλ έγιναν «φύλλο και φτερό» και διαπιστώθηκε ότι σε λογαριασμούς που διατηρούσε είχε λάβει επτά φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένα laptop, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός.

Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα συντάχθηκε έκθεση, σύμφωνα με την οποία μεταξύ των πειστηρίων υπήρχαν 64 αρχεία με παιδική πορνογραφία, τα οποία δημιουργήθηκαν από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Ιανουάριο του 2013.

Στην ανακρίτρια Ρόδου θα δώσει σήμερα, Πέμπτη (27/10/2016) εξηγήσεις ο 60χρονος, ο οποίος αρνείται το σύνολο των κατηγοριών, αν και παραδέχεται ότι είχε στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Όπως είπε στην «Espresso» η δικηγόρος του συνταξιούχου, Εύη Αρνιθενού, «ο εντολέας μου αρνείται τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων, παραδεχόμενος την κατοχή πορνογραφικού υλικού με την έννοια ότι τις φωτογραφίες αυτές μπορεί ο καθένας να τις δει στο ίντερνετ. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτός που έβγαζε φωτογραφίες τα παιδιά για να τις στείλει σε άλλους».

Διαβάστε Περισσότερα »

O Άγιος Νικόλαος ο Νέος Θηβών σώζει το ποίμνιο της Ενορίας του

Ήταν Οκτώβριος  του  1943. Οι  Γερμανοί  Κατακτητές  ήταν  αποφασισμένοι  να  σκορπίσουν  τον  θάνατο  πριν αναχωρήσουν  από  την Θήβα  και να  αφήσουν  πίσω  τους  ερειπωμένη  την  μικρή  τότε, συνοικία  του  Ταχίου. Οι  πληροφορίες  τους  έλεγαν, ότι  εκεί  ήταν  κρυμμένα  πολλά  πυρομαχικά, τα  οποία  θα χρησιμοποιούσαν  οι  αντάρτες  εναντίον  τους. Πραγματικά! Στο  σημείο  που  βρίσκεται  σήμερα  το  καμπαναριό  υπήρχε  ένας  μικρός  βοηθητικός  χώρος , ο οποίος  ήταν  γεμάτος  με  όπλα  και  πολεμοφόδια. Οι  Γερμανοί  έδωσαν  διαταγή  να  συγκεντρωθούν  όλοι  έξω  από τον  Ναό, και  παράλληλα  ζήτησαν  κατάλογο  των  ανδρών  από  16  ετών  και  πάνω, ενώ  όποιος δεν  ήταν  παρών  να  τον  αναζητήσουν  και  να  τον   εκτελέσουν   επί τόπου.

     Απέναντι  από  τους  δυστυχείς  κατοίκους, το  Εκτελεστικό  Απόσπασμα  περίμενε  το  σύνθημα  του  Αξιωματικού  για να  στείλει  το  καυτό  μολύβι  στα  σκελετωμένα από  την  πείνα  σώματα  τους. Έγινε  εξονυχιστικός  έλεγχος   παντού. Στα  σπίτια ,στις  αποθήκες, στα  υπόγεια. Μέχρι  και  στον  Ναό  όρμησαν  για  να  εντοπίσουν  τα  πυρομαχικά.Για να κατανοήσουμε καλύτερα την κρισιμότητα των στιγμών, θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας ότι , τον Αύγουστο του 1943 και τον Ιούνιο του 1944 πυρποληθηκαν το χωριό Πρόδρομος (Χώστια) και το Δίστομο αντίστοιχα, ενώ εκατοντάδες Βοιωτών είχαν εκτελεσθεί χωρίς οίκτο ως αντίποινα για την Αντιστασιακή δράση που είχε εκδηλωθεί . Αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί ήταν αποφασισμένοι να πνίξουν στο αίμα κάθε αντιστασιακή ενέργεια απ' όπου κι αν προερχόταν.(Αθ. Χρήστου  Ιστορικός).

    Την  είσοδο  του  χώρου  όπου  ήταν  κρυμμένα  τα  πυρομαχικά  την  έκλεινε   μία  ξύλινη  πόρτα, η  οποία  ανοιγόκλεινε  με  το  φύσημα  του  αέρα  και  παράτεινε  την  αγωνία  των  απελπισμένων, που παρακολουθούσαν  τον  αιμοβόρο  Αξιωματικό  να  φθάνει  μέχρι  εκεί, δυο  και  τρεις   φορές , αλλά  να  μην  μπαίνει  μέσα, έχοντας  νεκρωμένη  την   στρατιωτική  του  διαίσθηση  αλλά  και  την  ανθρώπινη  περιέργεια.

    Ακόμα και όταν οι κάτοικοι σε μία απελπισμένη προσπάθεια για να σωθούν έστειλαν τον μακαρίτη πια Αναστάσιο Πλατή (μικρό παιδάκι τότε ) να κλείσει την πόρτα του χώρου αυτού , η μοναδική αντίδραση του Γερμανού Αξιωματικού ήταν να χειροδικήσει επάνω στο παιδί .

    Σε  λίγο  οι  Ναζί  έφυγαν  άπρακτοι και  σκυλιασμένοι. Δάκρυα  συγκίνησης   έτρεξαν  από  τα  μάτια  όλων. Με  λαμπάδες, γονυκλισίες  και  μυστικές  προσευχές   ευχαριστούσαν  τον  Άγιο που  εμπόδισε  τον  Γερμανό  Αξιωματικό  να  εντοπίσει  τα  πυρομαχικά  και  που  τους  έσωσε  από  βέβαιο  θάνατο! Διαφορετικά  την  τελευταία  Κυριακή   του  Οκτώβρη  δεν  θα   γιορτάζαμε  ένα  Θαύμα, αλλά  θα  θυμόμασταν μία  Σφαγή!

    Δικαίως  το Απολυτίκιο   αποκαλεί τον  Οσιομάρτυρα  Νικόλαο  τον  Νέο:  «.. των  εν  κινδύνοις  απροσμάχητον  Βοηθόν, θλιβομένων  τε  θερμόν  Υπερασπιστήν,  και  των  εν  παντίαις  ανάγκαις  Υπέρμαχον…» .

    Ας  Τον  ευχαριστούμε  και   εμείς  για   την  Προστασία  Του  και  ας  Τον   παρακαλούμε  να  μην  μας  στερήσει  την  Ευλογία  και  την  Χάρι  Του .

 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΗΒΩΝ



Διαβάστε Περισσότερα »

Βιωματικό μάθημα για 550 Αθηναίους μαθητές στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου

28η Οκτωβρίου, μαθητικές δραστηριότητες & βιωματικό μάθημα για το ΟΧΙ και κατά του φασισμού/ναζισμού στο Μουσείο Θυμάτων Ναζισμού ΔΙΣΤΟΜΟΥ!
Σήμερα και το διήμερο που πέρασε περίπου 550 μαθητές από 4 σχολεία της Αθήνας επισκέφθηκαν το Δίστομο,το Μουσείο και το Μαυσωλείο.
Πρόκειται για το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου (106 μαθητές), το Ιδιωτικό Γυμνάσιο ''Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου'' (110 μαθ.),το 6ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου (130 μαθ.) και το 5ο Λύκειο Περιστερίου ( 200 μαθητές.).
Όπως ανέφεραν καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές από τα 4 ξεχωριστά Γυμνάσια- Λύκεια, η επίσκεψη στο Μουσείο Διστόμου και η οπτικοακουστική ενημέρωση, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο μια βιωματική μάθηση και ενημέρωση όχι μόνο με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής , αλλά σε κάθε χρονική στιγμή.
Εμείς να ευχηθούμε καλή πρόοδο στους μαθητές και Χρόνια Πολλά!

Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το Έπος του ’40 αποτελεί σημαντικό σταθμό στην πορεία του Ελληνικού Έθνους και ήταν αποτέλεσμα της σθεναρής αντίστασης ενός ολόκληρου λαού απέναντι στις απαιτήσεις ξένων φασιστικών δυνάμεων που απαιτούσαν την υποδούλωση της χώρας.
Ο επετειακός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 αποτελεί ευκαιρία και ταυτόχρονα υποχρέωση για όλους μας να αποδώσουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές του ηρωικού Έπους του '40 που με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν για να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση του ελληνικού λαού. 
Η επέτειος του «ΟΧΙ» αποτελεί ένα γεγονός ηρωικής αντίστασης των Ελλήνων απέναντι στις επεκτατικές βλέψεις ξένων δυνάμεων και εμπνέει διαχρονικά τον λαό μας στον αγώνα κατά του φασισμού και της μισαλλοδοξίας. Αγώνας που είναι επίκαιρος κυρίως σήμερα, που στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, φασιστικές ιδέες επιχειρούν να παρεισφρύσουν στην ελληνική κοινωνία και ο λαός μας ενωμένος πρέπει να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.


Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα στο Συνεδριακό η επετειακή εκδήλωση Δήμου Θηβαίων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Ο Δήμος Θηβαίων
 και ο Σύνδεσμος Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας ο «Ιερός Λόχος»
σας προσκαλούν
στην επετειακή εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940,
 που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 18:30
στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κοφίνης” του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας .
Ομιλητής με θέμα :   «28η Οκτωβρίου το Χθες και το Σήμερα»
 ο Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ) Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν
χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας “ΛΑΪΟΣ”
 και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας “ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ”.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συλλήψεις σε Αλίαρτο και Λιβαδειά για κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:

Δύο (2) αλλοδαποί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, κατηγορούμενοι για κλοπές από υποκαταστήματα αλυσίδας super market περιοχών της Βοιωτίας. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη τροφίμων, καλλυντικών κ.α.

Έξι (6) ημεδαποί και ειδικότερα τέσσερις στη Λιβαδειά και ένας στον Παύλο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, καθώς και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (41,1) γραμμαρίων.

Ημεδαπός σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στην Άμφισσα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, καθώς και δύο στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Τέλος, επτά (7) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    Τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’, Β’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ.  Ευβοίας αντίστοιχα.
•    Δύο ημεδαποί επίσης σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας αντίστοιχα.
•    Αλλοδαπός στον Ελαιώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας.
•    Αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα Do it like a greek Party στο Cafe Rainbow



Διαβάστε Περισσότερα »

Επιστολή Ε.Κ.Λιβαδειάς για το Πρόγραμμα εγκατάστασης Προσφύγων σε σπίτια με διαφάνεια


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

                                                   
                       ΠΡΟΣ: -  Πρόεδρο ΚΕΔΗΛ
                                        Κον  Αθανάσιο Αλεστά
              Κοινοποίηση:  -Δήμαρχο Λεβαδέων  Κα Παναγιού (Γιώτα) Πούλου
                                       -  Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δημοτικού Συμβουλίου
                                          Κον Αριστείδη Ρούσσαρη
                                          Κον Επαμεινώνδα Κοτσικώνα
                                          Κον Ζιώγα Γεώργιο
                                          Κον Θεοδώρου Θεόδωρο

ΘΕΜΑ: Υλοποίηση Προγράμματος εγκατάστασης Προσφύγων σε σπίτια, με
               διαφάνεια

Αγαπητέ Πρόεδρε

Για να διασφαλιστεί η ομαλή υλοποίηση του Προγράμματος εγκατάστασης των Προσφύγων σε σπίτια πρέπει να γίνουν οι διαδικασίες με διαφάνεια και νομιμότητα, ώστε να μην υπάρχουν «σκιές».
Συγκεκριμένα:
-Να ενημερωθούν ,τόσο τα μέλη της ΚΕΔΗΛ, όσο και οι Φορείς που συμμετείχαν στο να βρεθούν διαμερίσματα, ποια από αυτά επιλέχτηκαν και με ποια κριτήρια.
-Οι προσλήψεις των 21 εργαζομένων που θα στελεχώσουν και θα «τρέξουν» το πρόγραμμα, να γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ και οι εργαζόμενοι να πληρωθούν με βάση του τι προβλέπει η Νομοθεσία ( Συλλογικές Συμβάσεις κ.λ.π.), προς αποφυγή καταγγελιών στο μέλλον για παράβαση της Εργατικής Νομοθεσίας, όπου στο τέλος θα καλεστούν να πληρώσουν οι Δημότες, όπως έγινε και στο παρελθόν με Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Εμείς ως Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, όπως δηλώσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και δημόσια, θα είμαστε δίπλα με όλες μας τις δυνάμεις, εφ’ όσον υλοποιήθηκε η πρότασή μας, που είναι ηθική δικαίωση για εμάς και το  Εργατικό Κίνημα το να μένουν οι πρόσφυγες σε ανθρώπινες συνθήκες και όχι σε βουστάσια, όπως ήθελε η Δήμαρχος και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αναλάμβαναν και την πολιτική ευθύνη.
    
                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Με απολογισμό και ισολογισμό για το 2015 το Δ.Σ. Δήμου Λεβαδέων



Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 31η Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα - και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.


Το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι :

Έγκριση Απολογισμού – Ισολογισμού Οικονομικού Έτους 2015 Δήμου Λεβαδέων (άρθρο 163 Ν.3463/06)
                                        
                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                      
                                                       Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)

                                                                  



Διαβάστε Περισσότερα »

Πώς αμείβεται η 28η Οκτωβρίου


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


ΠΩΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

    Η 28η Οκτωβρίου (φέτος ημέρα Παρασκευή) ορίζεται από το νόμο ως ημέρα προαιρετικής αργίας για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα (άρθρ. 2 παρ.2 ΝΔ 3755/1957, όπως ισχύει).
Ωστόσο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η 28η Οκτωβρίου έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.
Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργασθούν σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία μείωση του μισθού τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους (άρθρ. 2 παρ.3 ΝΔ 3755/1955).
Αν παρότι έχει χαρακτηρισθεί η 28η Οκτωβρίου πρόσθετη εορτή αργία για μία επιχείρηση, αυτή λειτουργήσει φέτος κατ’εξαίρεση, τότε για πλήρη απασχόλησή τους οι υπάλληλοι δικαιούνται προσαύξηση μισθού κατά 1/25 και οι αμειβόμενοι με ημερομίσθιο ένα ακόμα ημερομίσθιό τους, επί του ωρομισθίου των οποίων θα υπολογισθεί και η προσαύξηση κατά 75% για την εργασία σε ημέρες αργίας.
Στοιχεία των ΣΣΕ που είναι σε ισχύ, καθώς και κωδικοποιήσεις συλλογικών ρυθμίσεων μπορούν να αναζητηθούν στη σελίδα του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (Ο.ΜΕ.Δ.) στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://www.omed.gr/el/syllogikes-rythmiseis
                   

                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση των επιδοτήσεων σε 680.000 παραγωγούς

Την ημερομηνία πληρωμής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για περίπου 680.000 παραγωγούς έκανε γνωστή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η πρώτη δόση των αγροτικών επιδοτήσεων που χορηγεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ και συγκεκριμένα το 70% της βασικής ενίσχυσης αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των αγροτών την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι θα πιστωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου το υπόλοιπο 30%, με τις συνολικές πληρωμές να φτάνουν τα 2 δισ. ευρώ.

Η φετινή πληρωμή εφόσον γίνει στην συγκεκριμένη ημερομηνία θα αποτελεί ρεκόρ, όσον αφορά τις πληρωμές προς τους αγρότες.
Διαβάστε Περισσότερα »

“8o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ”


Πρόσκληση συμμετοχής
επιχειρήσεων & παραγωγών
                                       στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

“8o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ”

(2– 4/12/2016, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, Αθήνα)


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά στο “8o Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα, με στόχο την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων μελισσοκομίας και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου.

Ο κλάδος της μελισσοκομίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διατηρεί μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν αποτελώντας τα στοιχεία διαφοροποίησης στην εγχώρια, αλλά και διεθνή αγορά.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, αποτελεί την μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ παρακαλώ επισκεφθείτε το σύνδεσμο: http://www.greekhoneyfestival.gr.

Οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οικονομικά από την Περιφέρεια.

Το  κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €150 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο περιλαμβάνει κόστος μίσθωσης και κατασκευής περιπτέρου.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 21 Νοεμβρίου 2016, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221353555).

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επικοινωνούν και με την εταιρεία οργάνωσης του Φεστιβάλ στο τηλέφωνο 210 3610265, διευκρινίζοντας ότι το αίτημά αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του  Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594 & 69477578754).

Συνημμένα Αρχεία:
-    Αίτηση Συμμετοχής
-    Ενημερωτικό Έντυπο για το Φεστιβάλ.


Ο Αντιπεριφερειάρχης
Αναπτυξιακού  Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Θεμιστοκλής Χειμάρας                                                                                  Ο Aντιπεριφερειάρχης
Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής
Κώστας Αποστολόπουλος
Διαβάστε Περισσότερα »

Στήριξη των Ευρωπαίων Επιτρόπων στο αίτημα της Στερεάς Ελλάδας


Την στήριξή τους στο δίκαιο αίτημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για αλλαγή των κριτηρίων χρηματοδότησής της, εξέφρασαν όλοι οι Ευρωπαίοι Επίτροποι με τους οποίους συναντήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης στο Στρασβούργο.

Ο κ. Μπακογιάννης, στις συναντήσεις που είχε με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu, την Πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης Iskra Mihaylova, τον Επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη και τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας  Δημήτρη Αβραμόπουλο, παρουσίασε τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το στατιστικό λάθος που οδηγεί στην υποχρηματοδότηδη της Στερεάς Ελλάδας.

«Δεν πήγαμε στο Στρασβούργο για να αποσπάσουμε ένα χτύπημα στην πλάτη ως συμπαράσταση. Φέραμε στοιχεία και αποδείξεις προκειμένου να αποκτήσουμε στρατηγικούς συμμάχους στον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει και να δείξουμε σε όλους ότι οι πολίτες της Στερεάς Ελλάδας δικαιούνται περισσότερα έργα, παροχές και πρόνοια από αυτά που λαμβάνουν σήμερα.» Τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μετά το τέλος των συναντήσεων ο κ. Μπακογιάννης και προσέθεσε «Είμαι ικανοποιημένος γιατί όχι μόνο αναγνωρίστηκε η αδικία κατά της Περιφέρειάς μας αλλά ανοίξαμε και έναν μεγάλο κύκλο επαφών για να λυθεί το πρόβλημα».

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνέδριο για τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς και την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα



Συνέδριο  για τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς και την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
19 – 20 Νοεμβρίου στην Αθήνα
Η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει ότι, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  και η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων  στα πλαίσια υποβοήθησης  του έργου των γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών και της  ενίσχυσης γενικότερα της γυναικείας επιχειρηματικότητας, διοργανώνουν  Συνέδριο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας  στις 19 – 20 Νοεμβρίου 2016.

Η θεματολογία του συνεδρίου  θα επικεντρωθεί σε προτάσεις για την δημιουργία αναπτυξιακής προοπτικής για τις μικρές επιχειρήσεις, και τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα,   και στην αναζήτηση λύσεων των προβλημάτων των γυναικείων συνεταιρισμών.

Τις ημέρες του συνεδρίου στο χώρο του ΣΕΦ θα υπάρχει και εκθετήριο των προϊόντων όλων των Γυναικείων Συνεταιρισμών της χώρας.
Καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες  όπως συμμετάσχουν στο Συνέδριο  προκειμένου να  ενημερωθούν για  πολύ σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τη τοπική ανάπτυξη,  την μικρή επιχειρηματικότητα  και  τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς.
Για περισσότερε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Υπ. Αγροτ Ανάπτυξης & Τροφίμων  κα  Ελένη Τσιομίδου  τηλ 210 2124074.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ