Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Μία Μεγάλη Βραδιά για την Ιστορική Ομάδα των Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση  πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο γλέντι  που διοργάνωσε ο Α.Ο.Θεσπιακός ανήμερα των Χριστουγέννων.
Οι κάτοικοι των Θεσπιών  και φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο πλευρό της νέας διοίκησης και την στήριξαν.
Με πολύ θετική ενέργεια, παλιοί αλλά και νέοι φίλοι της ομάδας, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου "Γέφυρα" και διασκέδασαν δεόντως.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Α.Ο.Θεσπιακού Γιώργος Σελιανίτης,αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε η ιστορική ομάδα των Θεσπιών και ευχήθηκε Καλές Γιορτές.
   Στη εκδήλωση  παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.κ. Μαλέσης και Πετρούλιας,οι Σύλλογοι, Γυναικών και Δημόφιλος  Θεσπιών.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη παρουσία σας, ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και του χρόνου πάλι όλοι μαζί!
 
 

 



ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Συμβουλές προς τους πολίτες εν όψει του χιονιά από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Εκδόθηκαν οδηγίες προς τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που τυχόν προκληθούν από τις έντονες βροχές, τους ανέμους και τα χιόνια
Σε επιφυλακή βρίσκονται άπαντες, εν όψει του χιονιά που αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες. Χιόνι, παγετό και θυελλώδεις ανέμους προβλέπει μέχρι και το Σάββατο η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε την Τρίτη.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:
• Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
• Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
• Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
• Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων.
• Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
• Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
• Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

Επίσης, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού:
Αν πρόκειται να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο:
• Να ενημερωθούν για τον καιρό και για την κατάσταση του οδικού δικτύου
• Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και το ρεζερβουάρ γεμάτο καύσιμα
• Να ταξιδεύουν, εφόσον είναι αναγκαίο, κατά προτίμηση στη διάρκεια της ημέρας προτιμώντας τους κεντρικούς δρόμους
• Να ενημερώνουν τους οικείους τους για τη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσουν
• Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων
• Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
Αν μετακινούνται πεζή :
• Να ντύνονται με πολλά στρώματα από ελαφριά ρούχα αντί για ένα βαρύ ρούχο και να φορούν κατάλληλα παπούτσια ώστε να αποφύγουν τραυματισμούς λόγω της ολισθηρότητας
• Να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά την διάρκεια αιχμής των φαινομένων (έντονη χιονόπτωση,  συνθήκες παγετού)
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπόθεση εκβίασης: Δεν προκύπτουν ισχυρά στοιχεία για την εμπλοκή του γιου του Γερολυμάτου


Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 46χρονος γιος του λαϊκού τραγουδιστή, Γ. Γερολυμάτου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε υπόθεση εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε και ο 65χρονος πεθερός του, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλαν, μετά την απολογία του, εγγύηση 3.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αντίθετα, τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 49χρονος συγκατηγορούμενός τους στον οποίο αποδίδεται και η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος γιος από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις ενώ σε βάρος του δεν φαίνεται να προκύπτουν ισχυρά στοιχεία για την εμπλοκή του με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, από το οποίο, αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρώ…
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέες οικογένειες προσφύγων εγκαταστάθηκαν στη Λιβαδειά-Φωτογραφίες

Αυξάνονται οι ωφελούμενοι του προγράμματος Φιλοξενίας Αιτούντων Ασύλου και Υποψηφίων Μετεγκατάστασης, που πραγματοποιείται στη Λιβαδειά και υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.Δ.Η.Λ.).
Νέες οικογένειες με μικρά παιδιά υποδέχτηκαν σήμερα η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου , ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Αθανάσιος Αλεστάς, και Δημοτικοί Σύμβουλοι στην αίθουσα του πρώην Πανεπιστημίου στο Ζάππειο.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, αφού καλωσόρισε τις νέες οικογένειες, τους σύστησε το προσωπικό της ΚΕΔΗΛ, που θα βρίσκεται στο πλευρό τους κάθε στιγμή, ενώ στην συνέχεια τους έδωσε κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την διαμονή τους στη πόλη της Λιβαδειάς.
Τους κάλεσε να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου που έχουν ετοιμαστεί για τις ημέρες των εορτών, ενώ τόνισε ότι από τις αρχές του έτους θα υπάρξει μέριμνα για τα παιδιά, που είναι αρκετά, για να πάνε σχολείο και να μάθουν ελληνικά για όσο διάστημα μείνουν στη Λιβαδειά.
Στην υποδοχή  παραβρέθηκαν και ωφελούμενοι που ήδη διαμένουν αρκετό καιρό στη πόλη και ανέφεραν ότι είναι αρκετά ευχαριστημένοι και με τους δημότες της Λιβαδειάς και το προσωπικό της ΚΕΔΗΛ που βρίσκονται όλοι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους.
Επιπλέον, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την Δήμαρχο που,  μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και της Ευρωπαικής Επιτροπής, έχουν αυτή την στιγμή την ευκαιρία να διαμείνουν σε διαμερίσματα κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.
Στην συνέχεια, οι ωφελούμενοι οδηγήθηκαν στα διαμερίσματα που έχουν εφοδιαστεί με είδη πρώτης ανάγκης και ενημερωτικά έντυπα με οδηγίες σχετικά με την πόλη και το πρόγραμμα που υλοποιεί η ΚΕΔΗΛ.
Το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia” υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες  που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαβάστε Περισσότερα »

Την Πέμπτη παίζει ο Γ.Σ.Αλιάρτου στο κλειστό της Αταλάντης


Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται χιόνια, παγετός και θυελλώδεις άνεμοι

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την Τετάρτη - Πιο δύσκολο το τριήμερο Πέμπτη-Σάββατο καθώς αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις και στην Αττική - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Χιόνι, παγετό και θυελλώδεις ανέμους προβλέπει μέχρι και το Σάββατο η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές θα είναι πυκνές - κυρίως στην ανατολική χώρα - οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από την Τετάρτη με χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές και σταδιακά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, της Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς, των Σποράδων, της Εύβοιας και της ανατολικής και βόρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα αναμένονται τοπικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ στα πελάγη θα επικρατούν θυελλώδεις βοριάδες έντασης αρχικά 7-8 μποφόρ και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ στο Ιόνιο και από το βράδυ και στο Αιγαίο.

Πολύ πιο δύσκολο αναμένεται να είναι το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο καθώς οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά - συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής - την ανατολική και βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Από Πέμπτη οι άνεμοι θα γίνουν θυελλώδεις έντασης 8-9 μποφόρ που τοπικά θα φτάσουν και τα 10 μποφόρ, αν και θα υπάρξει βαθμιαία εξασθένηση την Παρασκευή.

Όσο για τη θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί και παγετός που κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι ολικός.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύμφωνα με την ΕΜΥ βαθμιαία από το Σάββατο
Για περισσότερες πληροφορίες, για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύ-νους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων οι πολίτες μπορούν να αποταθούν  :
1.) Στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036) 24ωρου  λειτουργίας, & στην ιστοσελίδα  (pprost@votia.gr)  του Τμήματος  Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
 2.) Στην ιστοσελίδα  (www.civilprotection.gr  της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.
   Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.emy.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοίνωση Δήμου Λεβαδέων για την παρουσίαση στρατευσίμων κλάσης 2020



Από το Γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμο Λεβαδέων ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2020 (γεννημένοι το έτος 1999), είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής (ΔΑ) κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2017 (02 Ιανουαρίου έως και 31 Μαρτίου) στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ανεξάρτητα με τη Δημοτική Ενότητα εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων ή στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές.
1. Οι στρατεύσιμοι κατά την προσέλευση τους, θα πρέπει να προσκομίσουν απαραίτητα, πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών:
•    Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου   
•    Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.
•    Βεβαίωσης ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr, καθόσον η αναγραφή των ανωτέρω στοιχείων (ΑΔΤ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ) στο Δελτίο Απογραφής είναι υποχρεωτική.
2. Ειδικά, οι διαμένοντες στο εξωτερικό θα απογραφούν στις αρμόδιες Προξενικές Αρχές μέσω του δικτυακού τόπου (www.stratologia.gr), υποχρεούμενοι να προσκομίσουν, εφόσον δε διαθέτουν κάποιο από τα αναφερόμενα στην ανωτέρω παράγραφο δικαιολογητικά, επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους. Οι Προξενικές Αρχές υποχρεούνται να αποστείλουν ταχυδρομικά τα Δελτία Απογραφής1 στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες.
3. Επιπρόσθετα, για την επίτευξη ταχύτερης και πληρέστερης επικοινωνίας, οι στρατεύσιμοι οφείλουν να γνωστοποιούν κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (E-mail).
4. Όσοι έχουν προβλήματα υγείας για τα οποία πιθανολογείται η ακαταλληλότητα για στράτευση, υποβάλλουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, από τις οποίες θα περιγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.
5. Οι στρατεύσιμοι μπορούν να εκτυπώνουν από τη Δικτυακή Πύλη των Στρατολογικών Υπηρεσιών (www.stratologia.gr) Αποδεικτικό κατάθεσης ΔΑ πληκτρολογώντας το Στρατιωτικό Αριθμό τους ή τον Αριθμό του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας τους.
6. Όσοι δεν τηρούν τις ως άνω υποχρεώσεις υπέχουν τις παρακάτω διοικητικές κυρώσεις:
α. Ενός (1) μηνός πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής του Δελτίου Απογραφής.
β. Δύο (2) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση μη υποβολής του Δελτίου Απογραφής.
γ. Τριών (3) μηνών πρόσθετης στρατιωτικής υποχρέωσης, σε περίπτωση αναγραφής στο Δελτίο Απογραφής ανακριβών στοιχείων ή κατάθεσης ανακριβών δικαιολογητικών.
7. Οι μn εγγεγραμμένοι σε μητρώο αρρένων, οι οποίοι υποχρεούνται να απογραφούν (αδήλωτοι), προκειμένου να θεωρηθούν ως εμπροθέσμως καταθέσαντες, οφείλουν μέχρι την καθορισμένη προθεσμία από την παράγραφο 1 της παρούσας, να υποβάλουν στις Στρατολογικές Υπηρεσίες ή στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας, από την οποία να προκύπτει ότι υπέβαλαν δικαιολογητικά για την εγγραφή τους σε μητρώα αρρένων. Οι παραπάνω έχουν υποχρέωση να απογραφούν εντός μηνός από την έκδοση της απόφασης εγγραφής τους στο μητρώο αρρένων.
Για οποιαδήποτε ερωτήματα ή απορίες, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο τηλ.2106574239, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Χειριστής θέματος: Ανχης (ΝΟΜ) Αναστάσιος Τσακιρίδης Τμηματάρχης Τμήματος.Μηχανογράφησης/Β4/ΓΕΕΘΑ.                                                                 
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Φιλαρμονική έψαλλε τα κάλαντα στη Δήμαρχο Λεβαδέων


Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες έψαλε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου  Λεβαδέων στην Δήμαρχο κ. Γιώτα Πούλου και τους Αντιδημάρχους, το Σάββατο το πρωί, παραμονή Χριστουγέννων, στο Παλιό Δημαρχείο, όπως το επιτάσσει το έθιμο.
Η Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά με αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη, αισιοδοξία και ευημερία σε όλους.
Ο χώρος του Παλιού Δημαρχείου παρέμεινε ανοιχτός για τους πολίτες, τους φορείς και συλλόγους του τόπου, για ανταλλαγή ευχών με την Δημοτική Αρχή και  κεράσματα.
Στη συνέχεια η Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς,  επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, τον Οίκο Ευγηρίας “ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ”, την Ορφανική Στέγη “Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ” και το  Οικοτροφείο Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Λιβαδειάς της Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξη και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους και πρόσφεραν δώρα αγάπης.
H Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή θα δεχθεί ευχές και κάλαντα, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016. παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Παλιό Δημαρχείο 11:00 – 12:00, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, από σχολεία, φορείς και δημότες
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκ από τροχαίο στην Κρήτη: Τον παρέσυραν διαδοχικά αυτοκίνητα και τον εγκατέλειψαν

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε την άκρη της Εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών  
Μία νέα τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, καθώς ένας ακόμα άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν άνδρα που εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών λίγο μετά τις Μοίρες στις 7.30 το πρωί.

Οι διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και αντίκρισε ένα απίστευτο θέαμα.

Ο άνδρας είχε πολτοποιηθεί και εικάζεται πως παρασύρθηκε αρχικώς από αυτοκίνητο και μετά τον πάτησαν επιπλέον αυτοκίνητα.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το τροχαίο αλλά και ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος.

Υπενθυμίζεται ότι είναι το δεύτερο τροχαίο με παράσυρση μέσα σε 24 ώρες καθώς τη Δευτέρα των Χριστουγέννων ενας 47χρονος άνδρας έχασε την ζωή του όταν παρασύρθηκε επίσης από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο Μοίρες-Τυμπάκι της Μεσαράς.

Διαβάστε Περισσότερα »

Με εκδηλώσεις υποδέχεται η Θήβα το 2017

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 6 μ.μ.

Το Λύκειο Ελληνίδων Θήβας

Υποδέχεται με γλυκά και ευχές τη νέα χρονιά



Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

Οδός Πινδάρου, ώρα 10:30 π.μ.

Οι Αμπάρτζαλοι υποδέχονται τη νέα χρονιά με τον Αγ. Βασίλη, τις Μασκότ, μπαλονοκατασκευές & face painting για τα παιδιά

Κεντρική Πλατεία Θήβας, ώρα 11 π.μ.


«Γύρος Καδμείας 2016» ( ΔΟΘ)

Εκκίνηση και τερματισμός

Με τη συμμετοχή των Αθλητικών Συλλόγων

ΣΔΥΜ Θήβας, Πίνδαρος & αθλητών από όλη την Ελλάδα


Στην Κεντρική Πλατεία Θήβας

λειτουργεί «Παγοδρόμιο» για μικρούς και μεγάλους



ΕΥΧΕΣ

για Ευλογημένη & Αισιόδοξη

Νέα Χρονιά 
Διαβάστε Περισσότερα »

Αναβάλλεται λόγω πένθους η βράβευση μαθητών με το βραβείο "ΜΑΚΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ"

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που είναι δημότες της Δημοτικής Ενότητας Χαιρώνειας για την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το βραβείο “Μάκης Χολίδης” δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω πένθους της οικογένειας Ηλία Χολίδη.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βάλτε στόχους για το 2017 λένε οι επιστήμονες

Οι Επιστήμονες σας λένε ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να βάλετε τη νέα χρονιά!


Και ο λόγος που πρέπει να βάλετε τους συγκεκριμένους στόχους είναι ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι πιο πιθανό να τους πραγματοποιήσετε.

Αυτές είναι οι 9 μικρές αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην ζωή σας το 2017 για να είστε πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς και πιο παραγωγικοί και εντός και εκτός δουλειάς.

1. Αρχίστε να τρώτε φρούτα και λαχανικά και σταματήστε να τα κάνετε χυμό ή smoothies.

2. Κάντε μια βόλτα για 1-2 λεπτά μέσα στο γραφείο σας ανά μισή ώρα για να ξεπιάνεστε και να ξεφεύγει λίγο το βλέμμα σας από τον υπολογιστή.

3. Ξοδεύετε τα χρήματά σας για να αποκτάτε εμπειρίες και όχι αντικείμενα.

4. Όταν βγαίνετε έξω προτιμάτε να πίνετε βότκα με σόδα και λάίμ αντί για ποτά που είναι γεμάτα ζάχαρη.

5. Μάθετε να διαβάζετε, να γράφετε ή να γυμνάζεστε μετά τη δουλειά αντί να ασχολείστε όλη την ώρα με το κινητό ή το laptop σας.

6. Να επικεντρώνεστε κάθε φορά σε ένα στόχο από τη λίστα με τους στόχους σας αντί να ασχολείστε με όλους τους στόχους σας ταυτόχρονα.

7. Μάθετε να απαντάτε στον εγκέφαλό σας (όταν σας λέει “μην κάνεις τίποτα, ξεκουράσου) για να μπορέσετε να νικήσετε την τεμπελιά μια και καλή.

8. Τελειώνετε την ημέρα σας γράφοντας όλα όσα έχετε να κάνετε την επόμενη, οργανώνοντας το γραφείο σας και τακτοποιώντας το σπίτι σας. Έπειτα σκεφτείτε για μερικά λεπτά όλα όσα πετύχατε μέσα στην ημέρα σας και νιώστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

9. Σταματήστε να παρασκέφτεστε και να υπεραναλύετε τα πάντα. Αποκτήστε χόμπι για να απασχολείτε τον εαυτό σας.
usay.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Α.Ο.Θήβα-ΠΑΣ Κιθαιρών-Αγώνας Προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ