Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

To Permissospress και οι συνεργάτες του σας εύχονται..

Ευχόμαστε, στη νέα Χρονιά που ξεκινάει,ο προσωπικός σας  γιατρός να μείνει άνεργος,ο χρηματιστής σας  να κάνει υπερωρίες και ο θεός Έρωτας να μην σας προλαβαίνει!
Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2017
Η ομάδα του Permissospress
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Eυλόγησε τη Βασιλόπιτα

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά ψηλή μου δεντρολιβανιά
κι αρχή καλός μας χρόνος εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνος

31 Δεκεμβρίου 2016, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στο κατώφλι του νέου έτους 2017 και από νωρίς το πρωΐ τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας στη Λιβαδειά πλημμύρισαν από τις μελωδικές φωνές των μικρών καλαντιστών του κατηχητικού σχολείου του Μητροπολιτικού Ναού Λεβαδείας. Τους καλαντιστές υποδέχτηκε ο Οικοδεσπότης Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος κέρασε γλυκίσματα τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.

Στην Αίθουσα Τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε η τελετή ευλογίας της Βασιλόπιτας, με την παρουσία των τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πλήθους κόσμου καθώς και της φιλαρμονικής του Δήμου που τραγούδησε τα κάλαντα.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος στην σύντομη προσλαλιά του και με την ευκαιρία του νέου έτους αναφέρθηκε στη σημασία και την αξιοποίηση του χρόνου από τον άνθρωπο ευχόμενος το νέο χρόνο να τον περάσουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη.

Ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμβάλλουν και στηρίζουν την ανθρωπιά και σέβονται τον άνθρωπο ως εικόνα του Θεού καθώς και τους συνεργάτες κληρικούς και λαϊκούς που προσφέρουν στις δομές διακονίας της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως τόσο η Τοπική μας Εκκλησία όσο και ο Επίσκοπoς της και οι κληρικοί της είναι πάντοτε ανοιχτοί σε κάθε προσπάθεια, σε καθετί που συμβάλλει στην ανθρωπιά, στην αγάπη και στην στήριξη του συνανθρώπου μας.

Τέλος, ο κ. Γεώργιος ευχήθηκε σε όλους Καλή Δύναμη, Χρόνια Πολλά με αισιοδοξία και Ευλογημένο το Νέο Έτος 2017.

Χρόνια πολλά και ευτυχή με καθαρά κι αγνή ψυχή,
με χαρά και με υγεία, με τη θεία ευλογία







Διαβάστε Περισσότερα »

Γιατί βάζουμε φλουρί στη βασιλόπιτα; Μια ιστορία από τη Καισαρεία...

 H ιστορία της βασιλόπιτας ξεκινά πριν από εκατοντάδες χρόνια, περίπου 1500, στη Μικρά Ασία και πιο συγκεκριμένα στην πόλη Καισαρεία της Καππαδοκίας. Την εποχή που ο  Μέγας Βασίλειος,  ήταν δεσπότης της Καισαρείας και ζούσε αρμονικά με τους συνανθρώπους του, με αγάπη, κατανόηση και αλληλοβοήθεια.

Κάποια μέρα όμως, ένας αχόρταγος στρατηγός – τύραννος της περιοχής, ζήτησε να του δοθούν όλοι οι θησαυροί της πόλης της Καισαρείας, αλλιώς θα πολιορκούσε την πόλη για να την κατακτήσει και να τη λεηλατήσει.

Ο Μέγας Βασίλειος ολόκληρη τη νύχτα προσευχόταν να σώσει ο Θεός την πόλη. Ξημέρωσε η νέα μέρα και ο στρατηγός αποφασισμένος με το στρατό του περικύκλωσε αμέσως την Καισαρεία. Μπήκε με την ακολουθία του και ζήτησε να δει το Δεσπότη, ο οποίος βρισκόταν στο ναό και προσευχόταν. Με θράσος και θυμό ο αδίστακτος στρατηγός απαίτησε το χρυσάφι της πόλης καθώς και ότι άλλο πολύτιμο υπήρχε στην πόλη.

Ο Μέγας Βασίλειος απάντησε ότι οι άνθρωποι της πόλης του δεν είχαν τίποτε άλλο πέρα από πείνα και φτώχεια, δεν είχαν να δώσουν τίποτε αξιόλογο στον άρπαγα στρατηγό. Ο στρατηγός με το που άκουσε αυτά τα λόγια θύμωσε ακόμα περισσότερο και άρχισε να απειλεί τον Μέγα Βασίλειο ότι θα τον εξορίσει πολύ μακριά από την πατρίδα του ή κι ακόμη μπορεί να τον σκοτώσει.

Οι χριστιανοί της Καισαρείας αγαπούσαν πολύ το Δεσπότη τους και θέλησαν να τον βοηθήσουν. Μάζεψαν λοιπόν από τα σπίτια τους ότι χρυσαφικά είχαν και του τα πρόσφεραν, ώστε δίνοντάς τα στο σκληρό στρατηγό να σωθούν. Στο μεταξύ ο ανυπόμονος στρατηγός κόντευε να σκάσει από το κακό του. Διέταξε αμέσως το στρατό του να επιτεθεί στο φτωχό λαό της πόλης.

Ο Δεσπότης, ο Μέγας Βασίλειος, που ήθελε να προστατέψει την πόλη του προσευχήθηκε και μετά παρουσίασε στο στρατηγό ότι χρυσαφικά είχε μαζέψει μέσα σε ένα σεντούκι. Τη στιγμή όμως που ο στρατηγός πήγε να ανοίξει το σεντούκι και να αρπάξει τους θησαυρούς, με το που ακούμπησε τα χέρια του πάνω στα χρυσαφικά έγινε το θαύμα!

‘Όλοι οι συγκεντρωμένοι είδαν μια λάμψη και αμέσως μετά έναν λαμπρό καβαλάρη να ορμάει με το στρατό του επάνω στον σκληρό στρατηγό και τους δικούς του. Σε ελάχιστο χρόνο ο κακός στρατηγός και οι δικοί του αφανίστηκαν. Ο λαμπρός καβαλάρης ήταν ο Άγιος Μερκούριος και στρατιώτες του οι άγγελοι.

Έτσι σώθηκε η πόλη της Καισαρείας. Τότε όμως, ο δεσπότης της, ο Μέγας Βασίλειος, βρέθηκε σε δύσκολη θέση! Θα έπρεπε να μοιράσει τα χρυσαφικά στους κατοίκους της πόλης και η μοιρασιά να είναι δίκαιη, δηλαδή να πάρει ο καθένας ό,τι ήταν δικό του. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Προσευχήθηκε λοιπόν ο Μέγας Βασίλειος και ο Θεός τον φώτισε τι να κάνει. Κάλεσε τους διακόνους και τους βοηθούς του και τους είπε να ζυμώσουν ψωμάκια, όπου μέσα στο καθένα ψωμάκι θα έβαζαν και λίγα χρυσαφικά. Όταν αυτά ετοιμάστηκαν, τα μοίρασε σαν ευλογία στους κατοίκους της πόλης της Καισαρείας. Στην αρχή όλοι παραξενεύτηκαν, μα η έκπληξή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν κάθε οικογένεια έκοβε το ψωμάκι αυτό κι έβρισκε μέσα τα χρυσαφικά της. Ήταν λοιπόν ένα ξεχωριστό ψωμάκι, η βασιλόπιτα . Έφερνε στους ανθρώπους χαρά κι ευλογία μαζί. Από τότε φτιάχνουμε κι εμείς τη βασιλόπιτα με το φλουρί μέσα, την πρώτη μέρα του χρόνου, τη μέρα του Αγίου Βασιλείου.



Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο τον Σύλλογο Γυναικών Δομβραίνας


Διαβάστε Περισσότερα »

Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο - Την έσφαξε με πάνω από 15 μαχαιριές


Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.
Την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι και πλήθος κόσμου έλεγαν το τελευταίο αντίο στη Θώμη Κουμπούρα, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ανέβαινε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία και αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη (διαβάστε εδώ όλα όσα ανέβασε στο Facebook).

Ο αδερφός της 45χρονης Θώμη, Κώστας μίλησε στο protothema.gr για τον ύποπτο που εξετάζεται από τους αστυνομικούς για το φόνο της αδερφής του.

«Η αδερφή μου αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσε αδερφό της και εμείς πολύ καλό μας φίλο. Η Θώμη συμμετείχε στον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και εκεί γνωρίστηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον αγαπήσαμε και εμείς. Μάλιστα η Θώμη είχε ανοίξει γραφείο εδώ στη Λαμία σε συνεργασία με το φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» γιατί ήταν δραστήρια γυναίκα και πίστευε ότι θα βοηθούσε κόσμο. Τώρα πηγαίνω στο αστυνομικό τμήμα να τον συναντήσω από κοντά, να τον κοιτάξω στα μάτια και να καταλάβω αν όντως είναι αυτός που σκότωσε την αδερφή μου και να του ζητήσω το λόγο».

Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο

Το πόρισμα του ιατροδικαστή άλλωστε σοκάρει... Η νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος ανακάλυψε στο σώμα του άτυχο θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.

Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άσχετα με το αν θα υπάρξει ομολογία ή όχι, θέλουν να "δέσουν" την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές για το νέο χρόνο απο τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων εύχεται στους δημότες ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017
Λαϊκή Συσπείρωση
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Με χιονιά μας αποχαιρετά το 2016 - Πολικές θερμοκρασίες και σήμερα

Την Πρωτοχρονιά αναμένεται να επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα νησιά του Νότιου Αιγαίου
Με χιόνια μας βρίσκει και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, χιονοπτώσεις αναμένονται στη Θράκη (κυρίως Ν. Έβρου), τη Χαλκιδική, στα νησιά του Β. Αιγαίου, στην Ανατολική Θεσσαλία (Βόλος - Πήλιο), στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), στην Εύβοια, τη Βόρεια και Ανατολική Πελοπόννησο, σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, ενώ χιονόνερο ή βροχές θα σημειωθούν στα πεδινά των νησιών του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου.

Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν από βορρά προς νότο, με εξαίρεση την Εύβοια. Στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις κυρίως πάνω από τα 100 μέτρα υψόμετρο και χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές. Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν με εντάσεις 6-7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου δεν θα ξεπεράσει τους 7-8 βαθμούς (στα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 11 βαθμούς) και στην υπόλοιπη χώρα τους 3-5 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους στα βόρεια ολικός (αρνητικές θερμοκρασίες ολόκληρη την ημέρα).Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη τη χώρα από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονοπτώσεις κυρίως στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από -5 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -5 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στην Εύβοια και την ανατολική Στερεά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κυρίως στις βορειότερες περιοχές.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου πρόσκαιρα οι χιονοπτώσεις θα είναι πιο πυκνές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

​​Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, την Πρωτοχρονιά αναμένεται να επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με τα φαινόμενα να περιορίζονται στα νησιά του Νότιου Αιγαίου. Ουσιαστική βελτίωση του καιρού προβλέπεται από το απόγευμα της Κυριακής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στη Χαλκίδα

Το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη της Εύβοιας
Ασθενής σεισμική δόνηση στην περιοχή της Χαλκίδας σημειώθηκε στις 8:34 το Σάββατο, «ξυπνώντας» τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό του ήταν 14 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης της Εύβοιας. Το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα, γι' αυτό και έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοίγει σήμερα για χιονοδρομία ο Παρνασσός

Ανοίγει σήμερα για χιονοδρομία ο Παρνασσός στα Κελάρια και τη Φτερόλακα με τους εξής αναβατήρες και πίστες:

Κελάρια Αναβατήρες:
Τηλεκαμπίνα (Αφροδίτη),
Αίολος (2θέσιο),
Βάκχος (6θέσιο),
Περικλής (συρόμενο),
Ηρακλής (4θέσιο),
Ερμής (Συνδετικό) για βόλτα.
Baby1,2,4

Kελάρια πίστες:
Αφροδίτη (δρόμος προς 1750μ),
Βάκχος (η εύκολη διαδρομή),
Περικλής, και οι πίστες baby αρχαρίων.
Aίολος (2θέσιο)

Η υπάρχουσα χιόνωση είναι από 15-20εκ, ενώ στις αφετηρίες απαιτείται προσοχή. Προσοχή καθώς οι πίστες θα λειτουργούν με χιονοδιαδρόμους.

Φτερόλακα Αναβατήρες:
Ήρα (Νο7, καμπίνα από κάτω parking Φτερόλακας προς σαλέ 1840μ).
Ηνίοχος (Νο6, εξαθέσια)
Παν (Νο 10,Συρόμενο)
Πυθία (14, συρόμενο)
Βaby 3

Φτερόλακα πίστες:
Ήρα (κατάβαση μόνο από το δρόμο, από σαλέ Φτερόλακας προς parking Φτερόλακας 1640μ.
Πυθία (14), όπως κατεβαίνουμε από δεξιά)
Βaby 3

Να σημειωθεί ότι θα λειτουργήσει και η πίστα της περιφερειακής με πρόσβαση από τον Ηρακλή και τον Ηνίοχο (6).
Η Νο 6 πίστα δεν λειτουργεί για χιονοδρομία.

Η Φτερόλακα έχει ευνοηθεί περισσότερο απ' τα Κελάρια με το ύψος χιονιού να κυμαίνεται από 30-35 εκ.

> Αντιολισθητικές αλυσίδες απ' το Λιβάδι Αράχωβας και ως τα χιονοδρομικά
>Αντιολισθητικές αλυσίδες από Αμφίκλεια, Πολύδροσο και Επτάλοφο.

>>>Ασθενής χιονόπτωση, κατά διαστήματα, στη Φτερόλακα, βελτίωση προς το μεσημέρι, Βόρειο ρεύμα 4 μποφώρ και θερμοκρασίες από -9 ως -10C (1900m), παραμένουν οι χαμηλές θερμοκρασίες.
>>> Συννεφιά-ομίχλη με διαστήματα ηλιοφάνειας (ανοιγοκλεισίματα) στα Κελάρια, βελτίωση στη συνέχεια, χαμηλές θερμοκρασίες (-10).

Εμείς να ευχηθούμε καλή χιονοδρομική περίοδο με πολλά χιόνια και ασφαλείς καταβάσεις!
Arahovameteo Group
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές από το Δήμο Θηβαίων- Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων



Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

Το 2016 ήταν ακόμα μία δυσμενής χρονιά για τη χώρα μας, για τον τόπο μας, για τον καθένα ξεχωριστά. Όμως , με δύναμη και αισιοδοξία και κυρίως με πίστη στο Θεό ανταποκριθήκαμε στο μέτρο του δυνατού στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα για να ένα καλύτερο αύριο, πιο δημιουργικό, αλληλέγγυο και ειρηνικό για εμάς και τα παιδιά μας. 

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε και το 2017 την αποστολή μας για όσο το δυνατόν καλύτερη διακυβέρνηση των τοπικών υποθέσεων και παροχή δημόσιων αγαθών και υπηρεσιών στους κατοίκους, τους τοπικούς φορείς και τους επισκέπτες του Δήμου μας για μία βιώσιμη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει μια ανοδική πορεία για την πατρίδα και τον τόπο μας, μία ελπιδοφόρα προοπτική για τους νέους μας, ασφάλεια και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους.

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους! Ευτυχισμένο το 2017!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου
Διαβάστε Περισσότερα »

Kόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Γυναίκες της Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ