Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Δουλειά,δουλειά,δουλειά... από τον νέο προπονητή του Παναλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Παναλιάρτου, είχε στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου, ο νέος προπονητής της ομάδας Άγγελος Κυριάκου.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Παρασκευάς καλωσορίζοντας τον νέο τεχνικό, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στην Α' Κατηγορία Βοιωτίας.
Με επιμονή και υπομονή θα έλθουν και οι υπόλοιποι στόχοι.
Ο σχεδιασμός  που έχει ξεκινήσει,για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αξιοποιώντας το αξιόλογο έμψυχο υλικό που διαθέτει η Αλίαρτος.
Υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, θα είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα φροντίζοντας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Στη συνέχεια ο κ.Παρασκευάς  παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ και έγινε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία της ομάδας.

Με αισιοδοξία δήλωσε πως αναλαμβάνει την ιστορική ομάδα του Παναλιάρτου  ο νέος προπονητής,κ.Κυριάκου στην πρώτη του παρουσία.
Η κατάσταση επιτάσσει δουλειά,δουλειά,δουλειά...
  Έχω πλάνο και τεχνογνωσία  απαιτείται πολύ σκληρή δουλειά, με πολλές ώρες στο γήπεδο.
 Αυτό μόνο μπορώ να υποσχεθώ, αυτό ξέρω να κάνω, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε την  ομάδα της Αλιάρτου εκεί που της  αξίζει.
 Μόνο με ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε.
Σαν “ρεζουμέ” των τοποθετήσεων φάνηκε ότι βασικοί πυλώνες της νέας προσπάθειας είναι: η άνοδος του Παναλιάρτου στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας Βοιωτίας,ποδοσφαιρικός πολιτισμός και οικογένειες στο γήπεδο.
Στη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Παρασκευάς, ο αντιπρόεδρος Μπουζάς Λουκάς, ο γενικός γραμματέας Κατσιμίχας Αναστάσιος,όλα τα μέλη του Δ.Σ. παίχτες του Παναλιάρτου και το νέο απόκτημα της ομάδας Κώστας  Ρούσης.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ  ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟ-ΝΑ  ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΚΑΜΑΡΙ"

ΕΜΕΙΣ ''ΞΕΚΙΝΑΜΕ'' ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ