Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

"Τρολάρει" τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός! "0-0 αντί 0-3"!


Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε φύγει με σκορ 3-0 από την Λεωφόρο και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του Λεβαδειακού.


Αναλυτικά το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Τον βαθμό της ισοπαλίας «χάρισε» ο Λεβαδειακός στον Παπαναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού όπως αυτό εξελίχθηκε στο αποτέλεσμα αφού οι «πράσινοι» δικαιούταν πέρα για πέρα όχι μόνο τη νίκη αλλά και ένα θριαμβευτικό σκορ.

Ο Λεβαδειακός του Ζοσέ Ανιγκό είχε δείξει τα δόντια του από την πρεμιέρα. Δεν ήταν χειρότερος του ΠΑΟΚ, είχε πάρει με ευκολία το εντός έδρας 0-0. Παρατάχθηκε στη Λεωφόρο για να το παλέψει σοβαρά με 3-4-3. Δεν “έφαγε” ούτε μια καθαρή ευκαιρία στο 11 Vs 11 και μετά την αποβολή του Στέφανου Ευαγγέλου στο 49? πέταξε στα σκουπίδια πέντε φάσεις.

Από το 65? έως το 74? – όταν ο Παναθηναϊκός αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες λόγω της σωστής αποβολής του Ευαγγέλου ο Λεβαδειακός έχασε πέντε γκολ. Τρία με τον Γιουσούφ και δύο με τον Μπραντάο. Ο Γάλλος προπονητής της ομάδας της Λιβαδειάς «έπνιξε» τους γηπεδούχους στη μεσαία γραμμή, αλλά τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του, του στέρησαν τη νίκη.

Η αριθμητική υπεροχή έδωσε θάρρος στους παίκτες του Λεβαδειακού, που θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 56ο λεπτό με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 70?, ο Βλαχοδήμος είπε «όχι» στο σουτ του Γιουσούφ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ενώ ένα λεπτό αργότερα, η κεφαλιά του Μπραντάο μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, δεν βρήκε στόχο.

Τα λάθη στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού γίνονταν κατά κόρον, αλλά οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν τα εκμεταλλεύονταν. Στο δίλεπτο 73?-74?, οι Γιουσούφ και Μπραντάο έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να παραβιάσουν την εστία του Βλαχοδήμου. Ειδικά το τετ-α-τετ του Μπραντάο στο 74? ήταν η καλύτερη στιγμή του Λεβαδειακού στον αγώνα, αλλά ο Βραζιλιάνος έχασε μοναδική ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του το «διπλό» μέσα στη Λεωφόρο.

Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό, αλλά το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ