Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Επετειακό γλέντι για τα 20 χρόνια του Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου-Βίντεο, φωτογραφίες


Με κάθε μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου, γιορτάστηκε η επέτειος συμπλήρωσης είκοσι  χρόνων, του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου.
Η εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πλατεία του Δημαρχείου,ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κόσμου από τον  πρόεδρο  κ.Γιώργο Χαλιμούρδα,ο οποίος αναφέρθηκε στο  ιστορικό και στις δράσεις του συλλόγου που τον έχουν καταστήσει έναν από τους πλέον δραστήριους της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας.
Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του χορευτικού για την συνεργασία τους και την προσφορά τους,  αναφέρθηκε  και στους στόχους του συλλόγου για το επόμενο διάστημα, κάνοντας έκκληση στους νέους της Αλιάρτου να τον  πλαισιώσουν.
Ακολούθησε χαιρετισμός   του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη.
Αμέσως μετά προβλήθηκε  βίντεο με την δραστηριότητα του Χορευτικού Συλλόγου και στη συνέχεια τα χορευτικά που καταχειροκροτήθηκαν, άνοιξαν την εκδήλωση και η βραδιά συνεχίστηκε με  παραδοσιακό γλέντι.
Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την παρουσία τους  τα χορευτικά τμήματα  Παλαμά Καρδίτσας, Ιτέας Φωκίδος, Πέτρας Αλιάρτου και Κάστρου Βοιωτίας .





Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες απο την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ