Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Λήξη κατασκηνωτικού προγράμματος στην «Παλιομηλιά Ελικώνα»

Λήξη κατασκηνωτικού προγράμματος της κατασκήνωσης στη θέση "Παλιομηλιά Ελικώνα" του Δήμου Λεβαδέων
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 το κατασκηνωτικό πρόγραμμα  της κατασκήνωσης στη θέση “Παλιομηλιά Ελικώνα” του Δήμου Λεβαδέων, κατά τη διάρκεια του οποίου φιλοξενήθηκαν 280 παιδιά σε τέσσερεις κατασκηνωτικές περιόδους.
Η επιτυχής λειτουργία των κατασκηνώσεων οφείλεται στην προσπάθεια των συντελεστών, των εργαζομένων και των εθελοντών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο  για την τέλεση του αγιασμού κατά την έναρξη λειτουργίας της κατασκήνωσης.
Ευχαριστούμε τον γιατρό κ. Γεώργιο Κερασίδη, ο οποίος πρόσφερε  αφιλοκερδώς την ιατρική φροντίδα στα φιλοξενούμενα παιδιά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.  Τους εθελοντές ομαδάρχες που με υπευθυνότητα και ζήλο αγκάλιασαν τα παιδιά και συνέβαλλαν στην άριστη λειτουργία των κατασκηνώσεων και φυσικά όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Λάιο μέλος του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών για την αφήγηση παραμυθιών,  τον Αθλητικό Σύλλογο “Κένταυρος” Λιβαδειάς για τα μαθήματα καλαθοσφαίρισης,  τον κ. Ηλία Λιόντο για τα μαθήματα τοξοβολίας, τους κ.κ. Βάσω Καρβούνη, Σπύρο Νικολάου και Γιώργο Κρίκο από τον Σκακιστικό Όμιλο Λιβαδειάς για τα μαθήματα σκάκι και τη διοργάνωση σκακιστικού τουρνουά, τον κ. Θανάση Ορκόπουλο από τον Αθλητικό Σύλλογο “Αναγέννηση Λιβαδειάς” για την παρουσίαση του αθλήματος αντιπτέρισης, τον κ. Θέμη Σμυρναίο και την ομάδα του από τον Αθλητικό Σύλλογο Livadia to kick για την παρουσίαση Ταε κβο ντο, τον κ. Παναγιώτου από τον Σύλλογο Ασπίδα για την παρουσίαση τεχνικών αυτοάμυνας και πολεμικής τέχνης Hwal moo,  τον κ. Οδυσσέα Ανέστη για την βοήθεια του στην πραγματοποίηση πεζοποριών στον Ελικώνα και τα μαθήματα αναρρίχησης, τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς και το Σύλλογο Ποντίων Βοιωτίας “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” για τα μαθήματα χορού,το Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς για τη φιλοξενία και τη ξενάγηση στο Μουσείο Αγροτικής Κληρονομιάς, καθώς  και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Από το Σιτάρι στο Ψωμί”. Επίσης, την Ομάδα Εθελοντών “Λεβαδρώ” για την ενημέρωση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και την Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Levadistas για τις κατασκευές και τις αθλοπαιδειές.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της Επιτροπής της Κατασκήνωσης που καθημερινά κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της.
Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να συνεχίσει την λειτουργία του κατασκηνωτικού κέντρου, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τα παιδιά των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ