Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στη Πυροσβεστική Λιβαδειάς

Επισκεφτήκαμε ως ΟΝΝΕΔ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς όπου και είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το έργο της  και να ακούσουμε τα προβλήματα των πυροσβεστών που την επανδρώνουν.

Σε μια περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας, λόγω καλοκαιριού, οι πυροσβέστες αποτελούν τους «ήρωες της διπλανής πόρτας» και  παραμένουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και να προστατευτεί το περιβάλλον μας από κάθε οικολογική καταστροφή.
Η  πολιτεία οφείλει να συνδράμει αποφασιστικά στον αγώνα αυτών των ανθρώπων που, πολλές φορές μέσα σε εξοντωτικά ωράρια, υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν στις κακουχίες που αντιμετωπίζουν.

Ως νέοι, ευχαριστούμε τους άνδρες του Πυροσβεστικού σώματος για την προσφορά τους, αλλά παράλληλα απαιτούμε από τον κατ' ευφημισμόν, όπως αποδείχθηκε το προηγούμενο διάστημα, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων τόσο πριν αλλά και κατά την διάρκεια εκδήλωσης πυρκαγιών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Καλοπήτας Θοδωρής, χάρισε συμβολικά εκ μέρους της οργάνωσης μας, μια εικόνα της Παναγίας στον Διοικητή της Π.Υ. Λιβαδειάς, Πύραρχο Γεώργιο Σηφάκη, προκειμένου αυτή να φυλάει τους άνδρες του σώματος και να ενισχύει τον αγώνα τους.

15 σχόλια:

  1. Ρε ουστ! Γιαυτό δεν ψηφίσατε το Νομοσχέδιο για τους εποχιακους πυροσβέστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ψήφισαν αλλά θα τους βοηθήσει η Παναγία. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νέα παιδιά της Οννεδ σου φταίνε που η κυβερνηση Συριζα επελεξε να κρατάει τους εποχιακους μεσα στα κλιμάκια και όχι να διατιθενται στις φωτιες επειδή είχαν συμπληρώσει τον αριθμο ωρών ή επειδή προσλαμβάνει Καρανίκες και όχι εποχιακούς ??? ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή να θέλουμε και άλλους τεμπέληδες στο δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μην χρειαστείς ποτε έναν "τεμπέλη" των 750 ευρώ να σώσει το σπίτι και την οικογένεια σου!

      Διαγραφή
  5. 2017 κ ακόμα κ νέοι άνθρωποι λειτουργούν με παλαιοκομματικές λογικές. Τι σκοπό εκτός από τη διαφήμιση και τα pr των οννεδιτών έχει αυτή η φωτο ? τι κέρδισαν οι πυροσβέστες από αυτό το show ? αν ήθελαν να βοηθήσουν οι οννεδίτες ας πήγαιναν στις φωτιές να βοηθήσουν ή δίνοντας τους νερά. Ευθύνη έχουν κ οι πυροσβέστες φυσικά που κάθονται κ γινονται πιόνια στο επικοινωνιακό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο σοου ρε οπαδε του καφενείου? Το να βλέπεις καποια ένα παιδια που αντι να πινουν καφε θελουν να δειξουν τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν αλλα και τον αγωνα που καταβαλλουν οι αντρες της πυροσβεστικης είναι διαφημιση ? δλδ ολες οι καμπανιες υπερ προβλημάτων ή κοινωνικων φαινομενων που εχουν σκοπο να ευαισθητοποιησουν είναι απλα διαφημισεις??? εσυ ζεις στο 1980 και εχεις παλαιοκομματικη αντιληψη! δεν θελησαν να βοηθησουν θελησαν να προβαλλουν τον αγωνα της πυροσβεστικης εκτος κ θεωρεις pr την συνομιλια που εκαναν εν μεσω καλοκαιριου με απλους ανθρώπους της πυροσβεστικης ! μνημονια μεχρι αν σβησει ο ηλιος!

      Διαγραφή
  6. Αυτή είναι η ΝΔ και δεν πρόκειται να αλλάξει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι και ο αρχηγός τους, πήγε να κάνει επίσκεψη για να ενημερωθεί δήθεν αλλά είδε οτι θα χαλούσε το σόου και την ακύρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν θέλουν να δεχτούν ότι το δημόσιο είναι αυτό που χρεοκόπησε τη χώρα

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνησω μαζι σου αν μου δειξεις μια ιδιωτικη επιχείρηση που δε ζει εις βάρος του δημοσίου που ειναι συνεπης στις φορολογικες της υποχρεώσεις και που επενδυει δικα της κεφάλαια και οχι δανεικα και αγυριστα

      Διαγραφή
    3. Ολα αυτά (διορισμοί στο Δημόσιο, κατάχρηση, δάνεια στους "δικούς μας",κλπ) είναι η έννοια της διαπλοκής.

      Διαγραφή
    4. Είναι δημοσιο (με την κακη εννοια) οι ανθρωποι που δουλευουν σε τέτοιες συνθήκες με τοσες πολλες ωρες ? δλδ οι υπολοιποι σε ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ τι είναι ? Σωστα ο μητσοτακης που πηγε να ενημερωθεί το λες σοου, ο Τσιπρας που ηταν αφαντος κ εκανε διακοπες στην βιλα του Λαζοπουλου είναι παράδειγμα!

      Διαγραφή
    5. Έχεις βαθιά ενημέρωση μεγάλε, ενα μόνο θα σου πω:γιατί ολη η διαπλοκή μα όλη είναι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
    6. Αλλά η ενημέρωση σου είναι από την διαπλοκή, ηθελημένα ή μη δεν ξέρω

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ