Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Νέο κατάστημα PLAY ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY ΟΠΑΠ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Η περιέργεια μας οδήγησε στο νέο κατάστημα PLAY ΟΠΑΠ με μηχανήματα VLTs που άνοιξε στην Αισχύλου 11,στη Λιβαδειά.

Τα παιχνίδια PLAY (VLTs) είναι ηλεκτρονικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων. Τόσο τα παιχνίδια PLAY, όσο και τα τυχερά παίγνια που προσφέρονται μέσω αυτών, έχουν πιστοποιηθεί από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Τα μηχανήματα VLTs θα έχουν πολύ μεγάλη ανταποδοτικότητα σε ποσοστό 90%, που σημαίνει ότι ο παίκτης θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει πίσω τα χρήματα που ξόδεψε για να παίξει ή να φύγει κερδισμένος.
Μέσω των 25 μηχανημάτων που υπάρχου στο χώρο, ο παίκτης θα μπορεί να παίξει σε διάφορα παιχνίδια και μηχνήματα (το κάθε μηχάνημα έχει τουλάχιστον 4 παιχνίδια) και θα μπορεί να ποντάρει από 0,10 ώς 2 ευρώ μάξιμουμ ανά 10 δευτερόλεπτα (ανά κλικ), διότι η εποπτεύουσα αρχή θέλει να κρατάει το παιχνίδι σε χαμηλούς ρυθμούς. Με βάση το νομοθετικό πλαίσιο το μέγιστο συνολικό κέρδος ανά κύκλο παιχνιδιού είναι 5.000 € συμπεριλαμβανομένων των κερδών από Μπόνους/Βασικό παιχνίδι και Ρίσκο (εξαιρείται το ποσό από Τζακποτς)

Για να παίξει κάποιος στα VLTs πρέπει να είναι άνω των 21 ετών, να εκδώσει Ατομική Κάρτα Παίκτη και χρειάζεται να έχει την αστυνομική του ταυτότητα.
Την πρώτη φορά βγάζουν την αστυνομική ταυτότητα φωτοτυπία για χρήση του ΟΠΑΠ και ακολουθεί η συμπλήρωση αίτησης με τα προσωπικά στοιχεία
Ο παίκτης στη συνέχεια παίρνει την Ατομική Κάρτα Παίκτη, που είναι μοναδική, φέρει 17 ψηφία και έχει ένα 6ψήφιο PIN το οποίο το  αλλάζει ο ίδιος σε 4ψήφιο.
Ο παίκτης μπορεί να προσθέσει χρήματα στην κάρτα του, μετρητά από το ταμείο του Play OPAP ή απευθείας στο μηχάνημα που επιλέξει να παίξει.


Βέβαια, χρειάζεται σύνεση και υπευθυνότητα από τον καθένα, ώστε να μη χάνει πολλά χρήματα, αλλά να παίζει με μέτρο, καθώς ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ορίζει το ανώτερο ποσό που θα παίζει στα μηχανήματα.
Στην περίπτωση κερδών ο παίκτης μπορεί να πάρει στα χέρια του ολόκληρο το υπόλοιπο που έχει μέσα η Ατομική Κάρτα Παίκτη ή να επιλέξει να πάρει μόνο ένα τμήμα και το υπόλοιπο να εξαργυρώσει άλλη μέρα ακόμη και σε άλλο πρακτορείο ή Play OPAP, σε άλλη περιοχή.. Σε κάθε περίπτωση, από κάθε Play OPAP, μπορεί να πάρει κάθε μέρα μέχρι 1.500 ευρώ μετρητά.Για να εξαργυρωθούν μεγαλύτερα κέρδη στον λογαριασμό του παίκτη χρειάζεται να δηλώσει IBAN τραπεζικού λογαριασμού και να έχει μαζί του βιβλιάριο λογαριασμού ή κάρτα λογαριασμού , που βγαίνει φωτοτυπία και επιστρέφεται, αφότου πιστωθεί η συναλλαγή ανάληψης.
Αισχύλου 11, Λιβαδειά.
 Τηλ.2261028516





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ