Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσπιών από τον Μητροπολίτη Γεώργιο-Βίντεο,φωτογραφίες


Αγιασμός σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσπιών
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.Γώργιο στο Γυμνάσιο και  Λύκειο Θεσπιών.
Εκπαιδευτικοί και  μαθητές, παρακολούθησαν την τελετή ελπίζοντας η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι ελπιδοφόρα και δημιουργική. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε η χρονιά που έρχεται να είναι καλύτερη αλλά και να έχουν σωματική και πνευματική υγεία. Τις ευχές τους έδωσαν στους μαθητές και τις μαθήτριες ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης και η διευθύντρια του Λυκείου Θεσπιών κ.α. Φανή Χρήστου.
Στον αγιασμό παρέστησαν εκτός από τον Δήμαρχο,ο Γυμνασιάρχης κ.Δομβραινέος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Θεσπιών κ.Μαλέσης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Θεσπιών κ.Χατζής και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.

Με τα "πρωτάκια" στην πρώτη σειρά και τους γονείς από κοντά τους, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιών,για την πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς.Τον αγιασμό τέλεσαν οι κληρικοί, πατήρ Αλέξανδρος  Θεσπιών,π.Λεωνίδας Ελλοπίας και ο π.Γρηγόριος Λεονταρίου.
Ακολούθησε το καλωσόρισμα των μαθητών και οι ευχές προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου από τον διευθυντή του Σχολείου κ.Βαξεβάνη.

 
 


Φωτογραφίες ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ