Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Λαοθάλασσα και μια μεγάλη γιορτή στη "Λευκή Νύχτα" Λιβαδειάς-Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η 4η «Λευκή Νύχτα» και πάλι «έγραψε» στη Λιβαδειά!!!
Τα είχε όλα η γιορτή της αγοράς που «έφερε» ολόκληρη τη Βοιωτία στη Λιβαδειά.
Ο κόσμος συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής,στους δρόμους της Βοιωτικής πρωτεύουσας,  προμηνύοντας αυτό που θα ακολουθούσε, μια διοργάνωση ακόμα πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη. 
Βραδιά γεμάτη  εκδηλώσεις και συμφέρουσες αγορές, ήταν η Λευκή Νύχτα Λιβαδειάς, που διοργανώθηκε την Παρασκευή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Δήμο Λεβαδέων.

 Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν κάθε γωνιά της πόλης, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στα καταστήματα όπου έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους, καθώς όλα τα προϊόντα και αγαθά προσφέρονταν σε χαμηλές τιμές.
 Παράλληλα, οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε διάφορα σημεία και συνόδευαν τη «Λευκή Νύχτα, έδωσαν έναν άλλο, γιορτινό τόνο, στην πόλη προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, με αποκορύφωμα η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
  Μιλώντας στην κάμερα του Permissospres, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς κ.Καλογρηάς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι  από το αποτέλεσμα.
Δείτε τη "Λευκή Νύχτα" Λιβαδειάς και τη συναυλία του Χατζηγιάννη με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο,μέσα από τον φακό του Permissospress


 

 
 
 
 
 



Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Για τον τσαμπουκά μεταξύ της Δημάρχου και της κυρίας Φανής για το πανό και την απειλή για να κατέβει ο διακόπτης του ρεύματος εκ μέρους του δήμου το ακούσατε και εσείς?
    Γελάει όλη η Λιβαδειά !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ