Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς στο Μαυρομμάτι και έφερε μεγάλη νίκη…

Μαυρομάτι – Κυπάρισσος 3-1: Μεγάλη Νίκη Με Ανατροπή Για Τους Γηπεδούχους!
Σημαντικό βαθμολογικό ματς έγινε ανάμεσα σε Μαυρομμάτι και Κυπάρισσο, με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και να μας χαρίζουν ένα ματς με τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Το Μαυρομμάτι μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 13′ είχε δοκάρι σε σουτ στο Στοιχειού Δ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με κοντινή προβολή του Μπλάρα στο 23′. Από εκείνο του και έπειτα οι γηπεδούχοι… ξύπνησαν, έπαιξαν ορθολογικά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν τελειώσει το ημίχρονο και συγκεκριμένο με ακόμη ένα φετινό τέρμα του Ζαχαρία στο 44′.

Το Μαυρομάτι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 57′, όταν μετά από γυριστό σουτ του Ζαχαρία και απόκρουση του Δερβέναγα, ο Στοιχειός Στ. πήρε το ριμπάουντ και έβαλε το γκολ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 71′, όταν μετά από κάθετη πάσα του Νόκα στον Στοιχειό Στ., εκείνος πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Καλύτεροι για το Μαυρομμάτι οι Στοιχείος Στ., Ζαχαρίας, Νόκας και Δρίτσουλας Ι. Από τον Κυπαρισσό οι Γάτσος Α.,Νικολάου κ Μπλάρας.
Βοιωτία Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ