Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Η ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ε.έ. στο γεμάτο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, στα πλαίσια του Ελεύθερου Λαϊκού Πανεπιστημίου Αλιάρτου.

Το θέμα της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου ήταν «Υπεύθυνοι για όλα». Ο Σεβασμιώτατος με τη μεταδοτικότητα και αμεσότητα του λόγου που τον διακρίνει  και με παραδείγματα από την καθημερινότητα των ανθρώπων αλλά και την παγκόσμια ιστορία τόνισε την ευθύνη όλων μας για καθετί που κάνουμε ή δεν κάνουμε. Για το πως το καλό που κάνουμε ή δεν κάνουμε έχει επιπτώσεις ευρύτερες ίσως και παγκόσμιες.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Νεκτάριο για την εμπεριστατωμένη και με πολλά μηνύματα ομιλία του και του ευχήθηκε επί τη συμπληρώσει τεσσάρων ετών από την χειροτονία του εις Μητροπολίτη Αργολίδος έτη πολλά και καλλίκαρπα.


Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της εταιρείας Βοιωτικών Μελετών κ. Νικόλαος Κόλλιας, καθώς και ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γεώργιος Ντασιώτης ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος του συλλόγου “Το Κοινόν των Βοιωτών” κ. Οδυσσέας Καρβούνης.
.imtl.gr
Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ