Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Λαμία: Την έσφαξε γιατί τον απέρριψε-ΒΙΝΤΕΟ

Για περισσότερες από τρεις ώρες απολογούνταν, ενώπιον του ανακριτή, ο 39χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης ψυχιάτρου στη Λαμία. Ενώ στην αρχή αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, στη συνέχεια, με τον δικό του χειμαρρώδη και ιδιαίτερο τρόπο, όπως είπε ο συνήγορός του,τα ομολόγησε όλα.

Ο 39χρονος υποστήριξε ότι είχε σχέση με την παιδοψυχίατρο. Το μοιραίο βράδυ, εκείνη του ζήτησε να διακόψουν, ενώ αντίθετα ο ίδιος επιθυμούσε να συνεχίσει μαζί της και μάλιστα της είχε ζητήσει να κάνουν και παιδιά μαζί.

Επίσης εξοργίστηκε γιατί, όπως ο ίδιος είπε, ανακάλυψε ότι η 45χρονη παιδοψυχίατρος είχε και άλλη παράλληλη σχέση. Πέρα από αυτό, ήταν και κάτι ακόμη, που θόλωσε το μυαλό του όπως είπε. Η Θώμη του ανακοίνωσε ότι θα συνέχιζε τη δράση της για τον φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" χωρίς αυτόν, αφού πριν λίγες μέρες τον είχαν καθαιρέσει από Πρόεδρο της περιφερειακής ενότητας.

Ο δολοφόνος ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον αδελφό της Θώμης, Κώστα Κουμπούρα, με τον οποίο, όπως είπε, είχε φιλική σχέση και είπε μάλιστα ότι του αξίζει η θανατική ποινή γι΄αυτό που έκανε, αφού όπως είπε, (πάντα με τον δικό του τρόπο), «δεν μπορείς να αφαιρέσεις μια ζωή, την οποία δεν μπορείς να αντικαταστήσεις»

Ο συνήγορός του Λεωνίδας Κουμπούρας μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα όσα είπε στην απολογία του ο δράστης ο οποίος μάλιστα έβλεπε δαίμονες και δράκους, ενώ αποκάλυψε πως κατέθεσε και αίτημα ψυχιατρικής εξέτασης για τον πελάτη του.
Άλλη διάσταση στην υπόθεση δίνει η πλευρά της οικογένειας της Θώμης Κουμπούρα. Πρόκειται για μια υπόθεση με πολύ σοβαρές προεκτάσεις, οι οποίες θα φανούν στην εξέλιξη της διαδικασίας, είπε μεταξύ άλλων ο ένας από τους συνηγόρους της οικογένειας. «Ερευνώνται πολύ σοβαρά στοιχεία στη δικογραφία αυτή. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η έρευνα...» τόνισε χαρακτηριστικά ο Θέμης Σοφός, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ασφάλεια Λαμίας για την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην υπόθεση.

Στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την απολογία και ομολογία του δράστη, μίλησαν και τα αδέλφια της Θώμης, καθώς επίσης και η έτερη συνήγορος της οικογένειας Κουμπούρα, Ελευθερία Ψύλλου, που όπως είπε, είχε προσωπική σχέση με την Θώμη.
«Είσαι κότα ρε...» φώναξε ο αδελφός της Θώμης στο δολοφόνο

Ο αδελφός της Θώμης, Κώστας Κουμπούρας, για μια ακόμη φορά, επιτέθηκε φραστικά στον 39χρονο, την ώρα που έβγαινε από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας.

«Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας... είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια»

Όλα αυτά τα φώναζε την ώρα που έβγαινε ο δράστης. Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε Περισσότερα »

Η απάντηση του γραφείου τύπου του Δήμου Λεβαδέων στην επιστολή του Ε. Κ.Λιβαδειάς





Με αφορμή δημοσίευση στο ιστολόγιο σας, επιστολής του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σχετικά με τη φιλοξενία προσφύγων στην πόλη της Λιβαδειάς, σας αποστέλλουμε το σχετικό δημοσίευμα της ε/φ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο “Η Λιβαδειά αγκάλιασε τους πρόσφυγες και έγινε πρότυπο” (16.12.2016) και την συνέντευξη της Δημάρχου Λεβαδέων κ. Γιώτας Πούλου και του προέδρου της ΚΕΔΗΛ κ. Αθανάσιου Αλεστά στην εκπομπή “ΕΡΤ Ενημέρωση” της ΕΡΤ 1 (21.1.016) για να τα αναρτήσετε, έτσι ώστε να μην ενημερώνονται οι αναγνώστες σας μονομερώς.(Δείτε ΕΔΩ τη σχετική δημοσίευση)
Διαβάστε Περισσότερα »

Έπιασαν δουλέμπορο στη Θήβα

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για παράνομη διακίνηση μεταναστών
Συνελήφθη, χθες (03-01-2017) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 30-11-2016 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καβάλας, για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Διαβάστε Περισσότερα »

Επιμελητήριο Βοιωτίας:Διοργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ 2016

«Διοργάνωση εκπαιδευτικής αποστολής,στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2016».

Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + 2016, διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Γερμανία, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο  "Νέα Υλικά και Τεχνικές Δόμησης για εξοικονόμηση ενέργειας κτιρίων" .
 Η εκπαιδευτική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία (Βερολίνο), με δύο ροές, το χρονικό διάστημα από 8 έως 21 Μαρτίου 2017 και το χρονικό διάστημα, από 10 έως 23 Μαρτίου 2017 (14 ημέρες, 13 διανυκτερεύσεις).

Στην αποστολή θα συμμετέχουν 24 (12 άτομα, ανά ροή) επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του κλάδου δόμησης της τοπικής μας οικονομίας, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί, οικοδόμοι, αλουμινοκατασκευαστές, μονωτές κτλ.

Στόχος του σχεδίου είναι η ανάπτυξη των τοπικών κατασκευαστικών επιχειρήσεων με την υιοθέτηση πρακτικών πράσινης δόμησης στους επαγγελματικούς αλλά και στους οικιακούς χώρους, η οποία αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά οφέλη, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία  να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά νέα υλικά και τεχνικές εξοικονόμησης ενέργειας, που ενσωματώνουν  μία σύγχρονη προσέγγιση, φιλικότερη προς το περιβάλλον.
Η Γερμανία, που αποτελεί την χώρα υποδοχής της αποστολής, κατέχει πρωτοποριακή θέση στις εφαρμογές και στην ανάπτυξη της πράσινης δόμησης και αποτελεί τον καταλληλότερο προορισμό για να γίνει λήψη τεχνογνωσίας και πληροφοριών.
Το σχέδιο μας περιλαμβάνει επαγγελματική κατάρτιση και επισκέψεις σε ανάλογες πρότυπες επιχειρήσεις και οργανισμούς της Γερμανίας. Θα γίνουν παρουσιάσεις των νέων τάσεων του κατασκευαστικού κλάδου, οι οποίες εναρμονίζονται με τους ισχύοντες κανονισμούς και πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα αναφέρονται στις μονώσεις κτιρίων, στην τοιχοποιία, στα κουφώματα αλουμινίου, στις οροφές και στα δάπεδα, στον σχεδιασμό και στην αρχιτεκτονική κτιρίων, στον ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό  εξοπλισμό ενός έξυπνου και βιώσιμου κτιρίου, στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και σε άλλα δομικά υλικά και τεχνολογίες.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι πιστοποιητικών:
 Europass Mobility &
   Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν
Το σχέδιο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, στελέχη και εργαζόμενους του κατασκευαστικού τομέα της βοιωτικής οικονομίας.
Προτεραιότητα θα δοθεί στα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και εν συνεχεία σε νέους επιστήμονες και λοιπούς ενδιαφερόμενους, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση.
Εκτός της επιχειρηματικής δραστηριότητας, θα συνεκτιμηθούν για την επιλογή των συμμετεχόντων, η γνώση της αγγλικής ή γερμανικής γλώσσας, σπουδές με συναφές αντικείμενο καθώς και κοινωνικά κριτήρια.
Κάθε επιχείρηση μπορεί να υποβάλει περισσότερες από μία αιτήσεις, αλλά σε περίπτωση πληθώρας αιτήσεων, θα επιλεγούν λιγότεροι συμμετέχοντες από κάθε επιχείρηση.

Όροι συμμετοχής
Η διάρκεια της κινητικότητας είναι δύο εβδομάδες. Ωστόσο, ο συμμετέχοντας θα εμπλακεί σε ενέργειες προετοιμασίας και αρχικής κατάρτισης την περίοδο πριν την κινητικότητά του και σε ενέργειες αξιολόγησης και διάδοσης μετά την κινητικότητά του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολιτιστικές επισκέψεις. Όλες οι φάσεις του σχεδίου είναι υποχρεωτικές για όλους τους συμμετέχοντες.
Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις δαπάνες μετακίνησης, διαμονής (σε δίκλινα δωμάτια) και διατροφή των συμμετεχόντων καθώς και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους καταθέτοντας στο Επιμελητήριο το ποσό των 200€. Το ποσό αυτό αποτελεί εγγύηση συμμετοχής καθώς το Επιμελητήριο θα προβεί σε όλες τις πρακτικές ενέργειες για την κινητικότητα (έκδοση εισιτηρίων μετακίνησης, κράτηση ξενοδοχείου κτλ) και θα επιστραφεί στους συμμετέχοντες. Το ποσό αυτό δεν θα μπορεί να επιστραφεί σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, καλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Επιμελητηριο Βοιωτίας, έως την 9η Ιανουαρίου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν      
-    Συμπληρωμένη αίτηση-ερωτηματολόγιο
-    Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599, με θεωρημένη την γνησιότητα της υπογραφής
-    Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας/Διαβατηρίου
Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων – δικαιολογητικών μπορείτε να επικοινωνήστε με τον κ. Ευάγγελο Φουντά (Επιμελητήριο Βοιωτίας, Λ.Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ.22610-28281, fax: 22610-21347 και e-mail: epimviot@otenet.gr). Τα υποδείγματα των εντύπων βρίσκονται αναρτημένα στο site του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης



Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ-Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη με χιονοπτώσεις και ολικό παγετό -Πού θα χτυπήσει ο χιονιάς

Κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη τη χώρα από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές καταιγίδες κυρίως στις νησιωτικές περιοχές, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους θυελλώδεις ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες τις Πέμπτης (05/01/17):

    Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (06/01/17) στα νησιά του Ιονίου και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου.
    Μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (06/01/17) κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις κυκλάδες και την Κρήτη.

Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ της Πέμπτης (05/01/17) και από τα βόρεια μέχρι και τη Δευτέρα (09/01/17) ακόμα και σε πεδινές περιοχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές:Α

    Από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και στις βορειότερες περιοχές της Θεσσαλίας.
    Από το βράδυ της Παρασκευής κατά περιόδους στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, την ανατολική νησιωτική χώρα και την Κρήτη.

Γ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση την Παρασκευή (06/01/17) και από τα βόρεια η οποία θα είναι γίνει ιδιαίτερα αισθητή σε όλη τη χώρα. Παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί από το Σάββατο (07/01/17), ο οποίος στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.

Δ. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι (7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 Μποφόρ) θα πνέουν την Πέμπτη (05/01/17), οι οποίοι την Παρασκευή (06/01/17) σταδιακά από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση. Από το απόγευμα του Σαββάτου (07/01/17) βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από την Πέμπτη έως και τη Δευτέρα:

    Πέμπτη 05-01-2017

Καιρό: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, ακόμα και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο.
Άνεμοι: Στη βόρεια Ελλάδα μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί-νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα πελάγη 8 Μποφόρ. Τη νύχτα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Από το απόγευμα όμως σε πτώση από βορρά προς νότο.

    Παρασκευή 06-01-2017 και Σάββατο 07-01-2017

Καιρός: Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και χιονόνερο στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο και καταιγίδες στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρά το Σάββατο, σταδιακά θα εξασθενήσουν στις περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.
Άνεμοι: Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 Μποφόρ οι οποίοι από το Σάββατο θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 Μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε σημαντική πτώση.

    Κυριακή 08-01-2017

Καιρός: Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με χιονοπτώσεις πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και νότια παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Σε χαμηλά επίπεδα. Ισχυρός παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες σε δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ο οποίος στα βόρεια θα είναι ολικός.

    Δευτέρα 09-01-2017

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νότια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Ισχυρός παγετός τις πρωινές και βραδινε ώρες στα ηπειρωτικά, στα βόρεια ολικός.

1.    Στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610-29036) 24ωρου  λειτουργίας, & στην ιστοσελίδα  (pprost@votia.gr)  του Τμήματος  Πολιτικής Προστα-σίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

2.    Στην ιστοσελίδα  (www.civilprotection.gr  της Γενικής Γραμματείας Πο-λιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.
   Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.emy.gr.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απάντηση Ε.Κ.Λιβαδειάς στη Δήμαρχο Λεβαδέων για την εγκατάσταση προσφύγων

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

 

    Η ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
      ΑΠΟ ΤΗ  ΔΗΜΑΡΧΟ  ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Στις 16/12/2016 στην εφημερίδα «Καθημερινή» και την Τετάρτη 21/12/2016 το πρωί στην ΕΡΤ1 η Δήμαρχος Λεβαδέων Παναγιού Πούλου ανέφερε ότι χάρη στις δικές της προσπάθειες και παρά τον «πόλεμο» που δέχτηκε, κατάφερε ο Δήμος Λεβαδέων να υλοποιήσει το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για μετεγκατάσταση προσφύγων σε διαμερίσματα και όχι σε κέντρα φιλοξενίας ή hotspots!
ΨΕΥΔΕΤΑΙ!
1.Να της θυμίσουμε την πρώτη, δική της, πρόταση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ πρώην εργοστάσιο της UNICOT έξω από την Λιβαδειά, το οποίο λειτουργούσε ως ποιμνιοστάσιο. Το ξέχασε;
2.Να της θυμίσουμε την δεύτερη, δική της, πρόταση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας στις ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ εδώ και 40 χρόνια αποθήκες του πρώην εργοστασίου ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ (ιδιοκτησίας σήμερα της Τράπεζας Eurobank, με την οποία η κα Δήμαρχος συνεργαζόταν ως εκτιμήτρια ακινήτων). Το ξέχασε;
3.Να της θυμίσουμε και την τρίτη, δική της, πρότασης στον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για την δημιουργία hotspot στο βουστάσιο ιδιοκτησίας του μεγαλοεργολάβου Δέλλιου στην Ανάληψη Λιβαδειάς. Το ξέχασε;
4.Να της θυμίσουμε ότι σε όλες αυτές τις προτάσεις της, που έχει λησμονήσει η κα Πούλου, ήμασταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
5.Να της θυμίσουμε ότι για όλες αυτές τις προτάσεις αποστείλαμε έγκαιρα ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ προς τους αρμόδιους φορείς περί της ακαταλληλότητας και της επικινδυνότητας των χώρων αυτών, για τους οποίους η κα Πούλου και ο ομοϊδεάτης της διορισμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας, έπαιρναν και την «πολιτική ευθύνη» για την εγκατάσταση ανθρώπων σε ποιμνιοστάσια, σε αποθήκες βάμβακος και σε βουστάσια.
6.Να της θυμίσουμε ότι χάρις την παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αποδέχτηκε να εγκατασταθούν σε διαμερίσματα οι πρόσφυγες.
7.Να της θυμίσουμε ότι χάρις και την συνδρομή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων ευρέθησαν διαμερίσματα.
8.Να της θυμίσουμε ότι η δική της παράταξη ΑΡΝΙΟΤΑΝ να ανακαλέσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που μόνη ως παράταξη, ψήφισε για εγκατάσταση ανθρώπων σε εργοστάσια-φαντάσματα και στο βουστάσιο του Δέλλιου στην Ανάληψη Λιβαδειάς.
Όλα τα παραπάνω προς αποκατάσταση της μιας και μόνης αλήθειας, που είναι ότι ΣΥΡΘΗΚΕ σε αυτή τη θέση και γι’ αυτήν την «κωλοτούμπα» της την συγχαρήκαμε δημόσια και στο Δημοτικό Συμβούλιο, και την οποία σκόπιμα και συνειδητά παραποίησε η κα Πούλου δίνοντας συνεντεύξεις σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.
ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ κα Πούλου, όπως λέει ο σοφός λαός!

                                          Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

      
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Λιβαδειάς:Διεκδικούμε άμεσα αναμόρφωση του ΟΕΥ των Δήμων Λεβαδέων,Δ.Α.Α και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Ο σύλλογος εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς ήδη από την 11η Απρίλη του 2016 ( αρ.πρωτ: 4 ) καλούσε τις δημοτικές αρχές ΛΕΒΑΔΕΩΝ και ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ να κάνουν  χρήση του άρθρου 7 του ν. 4368/2016 που προβλέπει την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και ΙΔΑΧ σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα όπως η καθαριότητα και να σταματήσουν τον όποιο  προγραμματισμό   ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας σε διάφορες  Δημοτικές Ενότητες των Δήμων τους.
Οι δημοτικές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό , αλλά βολεύονταν με προσλήψεις οκταμηνιτών μέσω ΟΑΕΔ ή ορισμένου χρόνου και γενικότερα με ελαστικές μορφές εργασίας.
Ως Σύλλογος έχουμε εκπεφρασμένη και κατηγορηματική άποψη περί μόνιμης και σταθερής εργασίας όλων των εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό , και δεδομένων των πανθομολογούμενων αναγκών που υπάρχουν ειδικά στον τομέα της καθαριότητας ) θέλουμε από τις Δημοτικές Αρχές  να μας απαντήσουν τώρα, σε πόσες προσλήψεις προγραμματίζουν να προχωρήσουν μέσα στο 2017 στην καθαριότητα, με βάση την εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, με την οποία ζητείται από τους Δήμους να αποσταλούν τα αιτήματα μέχρι στις 31/1/2017 ;
Επειδή ο χρόνος περνάει και υπάρχει ο φόβος της κωλυσιεργείας ( όπως μας έχει δείξει η μέχρι τώρα εμπειρία μας ), γιατί μετά την κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων το 2011 (ν.4024) και τη μη σύνταξη νέων ΟΕΥ( οργανισμών εσωτερικής υπηρεσίας ) από τους Δήμους, κενές οργανικές θέσεις στον τομέα της καθαριότητας και του ηλεκτροφωτισμού, που ανήκουν στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως βέβαια και στις άλλες υπηρεσίες, δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν είναι πολύ κάτω από τις ανάγκες:
 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΟΕΥ ΤΩΝ  ΔΗΜΩΝ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΙ Δ.Α.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , με πρόβλεψη κενών οργανικών θέσεων για την κάλυψη των αναγκών τουλάχιστον στις ανταποδοτικές υπηρεσίες που θα προσφέρει και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες , αλλά παράλληλα θα βάλει και  φραγή στην προώθηση αχρείαστων( τουλάχιστον ) ιδιωτικοποιήσεων.
 
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                            ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Θήβα «έσπασε» τον τοίχο του Rising Star με τον Στέλιο και τη Δήμητρα-ΒΙΝΤΕΟ

Δυο  νέα παιδιά απο τη Θήβα,δυο καταπληκτικές φωνές, ο Στέλιος και η Δήμητρα κέρδισαν  τις εντυπώσεις  άφησαν με  ανοιχτό το στόμα τους κριτές και απέδειξαν στο live ότι το μέλλον τους ανήκει!!!
O Στέλιος Τσάκωνας ήταν μια… ειδική περίπτωση στο Rising star.

 Κελεκίδη: Απέδειξε στον Ρέμο ότι έκανε αρχικά λάθος για εκείνη; Το κομμάτι «Ως και οι θάλασσες» ερμήνευσε η Δήμητρα Κελεκίδη.

 Στέλιος Τσάκωνας
Δεν τον επέλεξε η κριτική επιτροπή του show αλλά η… επιτροπή του «Ρυθμού» καθώς έστειλε εκεί την συμμετοχή του και κέρδισε στον διαγωνισμό που διοργάνωσε ο σταθμός.

Ο παίκτης ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω όλα όσα έγιναν στην σκηνή του Rising Star.
Δήμητρα
Ανέβηκε στην σκηνή του Rising Star και εντυπωσίασε με την παρουσία της αλλά και με την φωνή της. Οι κριτές της έδωσαν την θετική τους ψήφο και το κοινό επίσης την δική του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω την ερμηνεία της αλλά και την κριτική που δέχτηκε.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ