Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ξηρονομή: Το γραφικό χωριό μέσα στους ελαιώνες της Βοιωτίας


Στην κοιλάδα κάτω από τον Ελικώνα και τον Κιθαιρώνα, στο νομό Βοιωτίας, είναι χτισμένο το γραφικό χωριό Ξηρονομή.
Μπορεί τα περισσότερα σπίτια να είναι σχετικά καινούργια, αλλά όλα διατηρούν τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής. Εντυπωσιάζουν οι μεγάλες αυλές και οι ολάνθιστοι κήποι τους.

Χαρακτηριστικό του χωριού είναι και οι απέραντοι ελαιώνες. Χιλιάδες στρέμματα από ελιόδεντρα κάνουν την ευρύτερη περιοχή να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής.
11 χιλιόμετρα νότια του χωριού υπάρχει η παραλία Αλυκή, με την αμμουδιά και το φυσικό λιμάνι.
Στο χωριό υπάρχουν δυο πλατείες, είναι πλακόστρωτες και με πολλά δέντρα.

Οι κάτοικοι ανέκαθεν αγαπούσαν τα πολιτιστικά δρόμενα και πολλοί είναι εκείνοι που επισκέπτονται για να ζήσουν από κοντά τα ήθη και τα έθιμα όπως για παράδειγμα στις απόκριες, μέχρι και να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις από τον τοπικό σύλλογο.

Έχει ενδιαφέρον: Στο χωριό θα βρείτε τον Ιερό Ναό της Γέννησης της Θεοτόκου και τις εκκλησίες του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Δημητρίου.

Λειτουργεί επίσης λαογραφικό μουσείο με κειμήλια που έχει συλλέξει ο Γιώργος Μπλάνος.


Τι να δοκιμάσουμε: Στην περιοχή θα βρείτε εκλεκτά κρεατικά, τη διάσημη φέτα Παρνασσού, τη φορμαέλλα Αράχωβας, το οψιμοτύρι, τη μυζήθρα, μεγάλη ποικιλία κρασιών και φυσικά ελαιόλαδο και ελιές.
 mariailiaki.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχαριστήριο Δημάρχου Θηβαίων και απολογισμός του αποχιονισμού


Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλο το  προσωπικό του Δήμου (αιρετούς και υπαλλήλους) που ενεπλάκη στο μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την προθυμία, τη συνέπεια, τη συνεργατικότητα και την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων ( χιονόπτωση και παγετός)  από  7 έως και 12 Ιανουαρίου 2017.

Ο Δήμος μας ήταν προετοιμασμένος και αντιμετώπισε στο μέτρο του δυνατού το νέο κύμα κακοκαιρίας, καθ' όλη τη διάρκεια των 24ώρων που διήρκεσαν οι εργασίες του αποχιονισμού στη ζώνη ευθύνης του,  με αιρετούς και υπαλλήλους να ξεπερνούν τους εαυτούς τους για να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό και να προσφέρουν βοήθεια στους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ επίσης  για τη σημαντική συμβολή τους στη ζώνη ευθύνης του Δήμου:
-Την Αντιπεριφερειάρχη κα. Φανή Παπαθωμά και όλο το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας
-Την Ελληνική Αστυνομία ( Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, Τμήμα Τροχαίας Θηβών & το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας )  και
- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών

Για τις ανάγκες του αποχιονισμού και την αντιμετώπιση του παγετού o Δήμος Θηβαίων, μετά από νέα προμήθεια,  κατανάλωσε 110 τόνους αλάτι περίπου και επιχειρούσε με :
3 Γκρέιντερ ( 2 μισθωμένα και 1 του Δήμου)
12 JCB μηχανήματα ( 7 μισθωμένα και 5 του Δήμου)
2 μισθωμένα λαστιχοφόρα  μηχανήματα (φορτωτές)
1 μισθωμένο μικρό φορτωτή
1 μισθωμένο εκχιονιστικό μηχάνημα με αλατιέρα και μαχαίρι
3 αλατιέρες του Δήμου (1 μεγάλη και 2 μικρές)

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Υψηλάντης θυμάται και τιμά τους νεκρούς που εκτελέστηκαν απο τους Γερμανούς

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 10.30  π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση  στη διασταύρωση Υψηλάντη Βοιωτίας για τα θύματα που εκτελέστηκαν στις 8 Ιανουαρίου 1944 από τους  Γερμανούς. Καλούνται οι κάτοικοι  του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, να αποτίσουμε φόρο τιμής στους αθώους νεκρούς της γερμανικής θηριωδίας.
                                                                  
              ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
       ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων στη Λιβαδειά-Έφτασαν εννέα νέες οικογένειες Σύρων


Εννέα νέες οικογένειες Σύρων προσφύγων με μικρά παιδιά προστέθηκαν στο πρόγραμμα φιλοξενίας στη Λιβαδειά.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, ο πρόεδρος του ΔΣ της ΚΕΔΗΛ κ. Αθανάσιος Αλεστάς, το προσωπικό της ΚΕΔΗΛ , μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης για τους Πρόσφυγες και παλιοί ωφελούμενοι του προγράμματος υποδέχτηκαν χθες τις νέες οικογένειες στο κτίριο του πρώην Πανεπιστημίου στο Ζάππειο.

Η Δήμαρχος καλωσόρισε τις οικογένειες των προσφύγων στην Λιβαδειά και καταδίκασε τις αιτίες του πολέμου που τους εξανάγκασαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βρεθούν στην Ελλάδα. 

Τους ενημέρωσε για τη διαμονή τους στη Λιβαδειά ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες που υποστηρίζει την ΚΕΔΗΛ και το Δήμο Λεβαδέων έτσι ώστε να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες σε ανθρώπινες συνθήκες.  

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Αλεστάς,  απεύθυνε χαιρετισμό στους νέους ωφελούμενους και τόνισε ότι το προσωπικό της ΚΕΔΗΛ θα διευκολύνει την διαμονή τους στην Λιβαδειά.

Ενημερώνουμε ότι:
•    η ΚΕΔΗΛ με την εποπτεία του Δήμου Λεβαδέων πέτυχε την δέσμευσή της για την εύρεση των 55 διαμερισμάτων μέχρι τα τέλη του 2016.

•    ο αριθμός των ωφελούμενων που φιλοξενούνται σήμερα στη πόλη της Λιβαδειάς είναι 199 εκ των οποίων οι 115 είναι μικρά παιδιά.

•    Ο τρόπος και ο χρόνος έλευσης των ωφελούμενων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.


Το πρόγραμμα “Accommodation of Asylum Seekers and Relocation Candidates in Livadia” υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες  που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα Λεύκτρα ευχαριστούν τον Αν.Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών για τη λύση στο θέμα του γιατρού

Η Τ.Κ. Λεύκτρων στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την  βελτίωση της ποιότητας της ζωής  κατοίκων της και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών Κο Αγάτσα Αντώνη για την θετική έκβαση στο θέμα του ιατρού που εξυπηρετεί τους κατοίκους μας. Η συμβολή του ήταν πολύ σημαντική για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά μας. Του ευχόμαστε πραγματικά κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και πάντα να δίνει λύσεις στο ύψιστο αγαθό που λέγετε υγεία. Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και την Πρόεδρο του ΙΣΘ Κα Πρωτόπαπα Φιλιώ για την επίσης συμβολή της στο πρόβλημά μας.

 ΓΙΑ ΤΗΝ  Τ.Κ. ΛΕΥΚΤΡΩΝ
    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
                                        Τσαραμπάρης  Αθ. Χαράλαμπος   


Διαβάστε Περισσότερα »

Τροχαίο έξω απο τη Λιβαδειά-ΙΧ μετά απο σύγκρουση κατέληξε στα βάτα-ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ


ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11:30 στο 3ο χ.λ.μ. Λιβαδειάς-Δελφών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του permisospress,τα δυο αυτοκίνητα κινούταν στο ίδιο ρεύμα, με κατεύθυνση προς  Αράχωβα και κάτω απο άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το Ι.Χ να βγει εκτός οδοστρώματος, να αναποδογυρίσει και να προσγειωθεί πάνω στα βάτα, ένα μέτρο πριν το χαντάκι.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο οχήματα της Π.Υ. και Τροχαίας Λιβαδειάς,  για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Η Τροχαία Λιβαδειάς διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.
 Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης


 


















Διαβάστε Περισσότερα »

Αστατος καιρός με ισχυρές καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις

 Τοπικές βροχές και καταιγίδες, που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, αναμένονται σήμερα Τετάρτη, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια.

Χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά, στα κεντρικά βόρεια ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Ανεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση από το απόγευμα και από τα βόρεια. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με χιονοπτώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία και σε πεδινές περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κυρίως από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα ορεινά – ημιορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά της Θεσσαλίας και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών και βαθμιαία και σε περιοχές της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, κυρίως από τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: Στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που θα είναι κατά τόπους ισχυρές, κυρίως από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα παραθαλάσσια και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά. Τα φαινόμενα, κυρίως από το απόγευμα θα είναι έντονα και από το βράδυ θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις και στην πόλη.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου.


                                                            
                                                 

 
Διαβάστε Περισσότερα »

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αθανασίου στο Πυρί Θηβών


          ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΥΡΙΟΥ ΘΗΒΩΝ
Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2016
Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα κατάνυξις παρουσίας πλήθους πιστών ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος  στον Εορτάζοντα Ιερό Ναό τού Αγίου Αθανασίου Πυρίου Θηβών .
Χοροστατούν τος τού Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θηβών & Λεβαδείας κ. Γεώργιου με την συν λειτουργία πολλών Ιερέων τής ευρύτερης περιοχής στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση τής Ιεράς Εικόνος τού Αγίου Αθανασίου με την τιμητική συνοδεία παιδιών με παραδοσιακές φορεσιές
Τίμησαν με την παρουσία τους την Θρησκευτική Εορτή οι κ.κ. :
Βουλευτής Βοιωτίας κ. Βαγγέλης Μπασιάκος
Αντιδήμαρχοι τού  Δήμου Θηβαίων κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , Σπύρος Κίτσος
Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Θανάσης Κοκοντίνης
Δημοτικοί Σύμβουλοι τού Δήμου Θηβαίων
Πολιτευτής Βοιωτίας κα Λουκία Θεοδώρου

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

                                                       ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ                             
                                                              Περισσότερα ΕΔΩ              
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θεσπιών σας καλεί της στη κοπή  της πίτας που θα γίνει την Κυριακή  22 Ιανουαρίου και ώ  ρα 17.00μ.μ στην ταβέρνα "Γεφυρα".
Σας περιμένουμε
Με τιμή
 το Δ.Σ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ετήσιος Χορός Ένωσης Μικρασιατών Θήβας



       Σας περιμένουμε όλους στον ετήσιο χορό της  Ένωσης Μικρασιατών Θήβας  , την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13:00 το μεσημέρι, στο εξοχικό κέντρο «Μπαρμπαγιάννης» με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και πλούσιο μενού.

Ένα παραδοσιακό γλέντι με λαούτα και βιολιά, με Μικρασιάτικα αυθεντικά τραγούδια  καθώς  επίσης  ρεμπέτικα και λαϊκά , σε ένα γλέντι βγαλμένο απο τα παλιά, όπως εμείς οι Μικρασιάτες ξέρουμε!!
    
Τηλ. Κρατήσεων  6983 520973,  6948 242085

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. της Ε.Μ.Θ.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Γελέκας
Διαβάστε Περισσότερα »

Δηλώσεις ζημιάς από τον παγετό στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων ενημερώνει τους δημότες του ότι, εξαιτίας των ζημιών που προκλήθηκαν από τη σφοδρή χιονόπτωση και τον παγετό των προηγούμενων ημερών στην ευρύτερη περιοχή,η Δημοτική Αρχή προχώρησε ήδη σε σχετική αναγγελία, καθώς αγροτικές περιουσίες υπέστησαν ζημιές.

Υποβολή δηλώσεων ζημιάς από Παγετό στις 08-01-2017 στις γεωργοκτηνοτροφικές καλλιέργειες

Ειδοποιούνται οι παραγωγοί του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, που η φυτική παραγωγή τους έπαθε ζημιές από ΠΑΓΕΤΟ στις 08 Ιανουαρίου 2017 ότι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημιάς στους κατά τόπους αρμοδίους ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α. μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017.

Δηλώσεις που θα υποβληθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία δεν θα ληφθούν υπόψη.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

    Δήλωση ΟΣΔΕ 2016
    Αστυνομική Ταυτότητα

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τους κατά τόπους αρμόδιους ανταποκριτές ΕΛ.Γ.Α.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κοπή πίτας απο τη Χορευτική Ομάδα Λεονταρίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνταξιούχων Δημοσίου Βοιωτίας

Το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Βοιωτίας, στην συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2017μ αποφάσισε, η διεξαγωγή της ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης του Συλλόγου, να γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 6.οο το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου (Καποδιστρίου 5, στον πεζόδρομο απέναντι στο παλιό Δημαρχείο), με θέματα :

    Διοικητικός απολογισμός 2016
    Οικονομικός απολογισμός 2016
    Προυπολογισμός 2017
    Προγραμματισμός για δραστηριότητες του Συλλόγου

Το ΔΣ καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, και τους μη εγγεγραμμένους ακόμα συναδέλφους, να πάρουν μέρος στη Συνέλευση.
Ο Πρόεδρος ο Γ.Γραμματέας
 Δ. Παπιώτης   Ι. Ντουρντουρέκας
Διαβάστε Περισσότερα »

Κάλεσμα Αγροτών Βοιωτίας σε ανοιχτή σύσκεψη στη Λιβαδειά με το βλέμμα σε κινητοποιήσεις

 
Παμβοιωτική σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεών τους, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου στις 6:00 το απόγευμα στο Διοικητήριο Λιβαδειάς.

Η Επιτροπή Αγώνα και οι αγροτικοί σύλλογοι Αλιάρτου και Ορχομενού,απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα στους αγροτοσυνδικαλιστικούς φορείς της Βοιωτίας, προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση όλων των αγροτικών συλλόγων του Νομού, καθώς και την οργάνωση των κινητοποιήσεων των αγροτών «μετά από την άρνηση της κυβέρνησης ως προς την επίλυση των προβλημάτων τους».

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ