Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Α΄ Bοιωτίας: Αποτελέσματα - Βαθμολογία


«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές…» έχουν ξεκινήσει να φωνάζουν οι απανταχού φίλοι του Αμβρυσσέα και δεν έχουν άδικο. Η ομάδα του Διστόμου έκανε ένα ιστορικό «πέρασμα» από το Σχηματάρι πετυχαίνοντας την πιο σημαντική μέχρι στιγμής νίκη στο πρωτάθλημα και την 16η σερί. Έτσι διατήρησε την διαφορά των πέντε βαθμών από το Ύπατο και τώρα το υποδέχεται στο Δίστομο την ερχόμενη αγωνιστική. Αν ο Αμβρυσσέας δεν χάσει σε αυτό το απόλυτο ντέρμπι τότε είναι και με τα… δυο πόδια στην Γ’ Εθνική.

Με άνετες νίκες προχώρησαν Ύπατο και Κιθαιρώνας ενώ Ένωση και Παρνασσός ανεβαίνουν βαθμολογικά αφήνοντας στο… «βυθό» Παμβαγιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Σημαντική η νίκη της Δάφνης μέσα στο Άρμα ενώ βαθμό – ανάσα πήρε το Μαυρομμάτι στο Δήλεσι.

Α’ Κατηγορία
16η αγωνιστική
Ένωση – Παμβαγιακός 2-0
Κιθαιρώνας – Ολυμπιάδα 4-1
Αναγέννηση Σχ.- Αμβρυσσέας 0-2
Δήλεσι – Μαυρομμάτι 1-1
Παρνασσός – ΠΑΟΚ 2-1
Ύπατο – Απόλλων Ακρ. 5-0
Αρματηλάτης – Δάφνη 3-4

Η Βαθμολογία
(σε 16 αγώνες)

Αμβρυσσέας————48–6——48
———————————————————
Ύπατο——————–45-10——-43
Κιθαιρώνας————–50-4——-41
Αναγέννηση Σχ.———27-20——31
Παρνασσός————–34-17——–27
Δήλεσι—————––17-24———-21
Ένωση——————24-25——19
Αρματηλάτης————23-33——15
Ολυμπιάδα————-17-28———-15
Δάφνη——————–20-32———15
Απόλλων Ακρ.———18-41———-15
ΠΑΟΚ——————–11-33——––10
————————————————
Παμβαγιακός———12-45——––10
———————————————–
Μαυρομμάτι————12-38———-8

17η αγωνιστική
Αμβρυσσέας – Ύπατο
Δάφνη – Παρνασσός
Αναγέννηση Σχ.- Δήλεσι
Απόλλων Ακρ. – Κιθαιρώνας
Παμβαγιακός – ΠΑΟΚ
Ολυμπιάδα – Ένωση
Μαυρομμάτι – Αρματηλάτης


stereasports.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Κόπηκαν η μία στις τρεις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα δουν την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη 380.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης που πρόλαβαν να κάνουν αιτήσεις έως 2 Ιανουαρίου για τις ποσότητες πετρελαίου που αγόρασαν τον Δεκέμβριο
Ωστόσο υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις δικαιούχων που ενώ έκαναν εμπρόθεσμα την αίτηση και την αγορά του πετρελαίου, δεν θα δουν λεφτά στην τράπεζα, επειδή οι πρατηριούχοι δεν είχαν αποστείλει τα στοιχεία τους έως 10 Ιανουαρίου. Οι πρατηριούχοι υποστηρίζουν πως ο νόμος τους δίνει 15 μέρες περιθώριο να στείλουν στοιχεία στην ΓΓΠΣ (δηλαδή έπρεπε να τα στείλουν έως τις 15-16 Ιανουαρίου) αλλά το υπουργείο Οικονομικών ξεκίνησε την διαδικασία πληρωμών στις 12 του μηνός και έτσι δεν είχε ακόμα όλα τα στοιχεία πωλήσεων Δεκεμβρίου στο σύστημα.

Αυτοί οι δικαιούχοι θα πάρουν τελικώς τα λεφτά τους τον Ιούνιο, αν δεν αλλάξει κάτι. Ήδη όμως οι 380.000 «τυχεροί» που πρόλαβαν μέσα στις μόλις 15 μέρες του Δεκεμβρίου που λειτούργησε η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων στο Taxis να στείλουν αίτηση, θα λάβουν συνολικά 61 εκατ. ευρώ.

Με άλλα λόγια απομένουν μόλις 34 εκατ. ευρώ (το 1/3) από τα συνολικά 105 εκατ. ευρώ που θα διατεθούν εφέτος, για να δοθούν σε όλους τους υπόλοιπους που θα πληρωθούν τον Ιούνιο, δηλαδή και σε αυτούς που ήδη έχουν κάνει αίτηση αλλά τους καθυστέρησε το Taxis, αλλά και όσοι θα κάνουν αγορές και αιτήσεις από τον Ιανουάριο μέχρι 31 Μαΐου 2017.

Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν όσοι αντιμετωπίζουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα, αν δεν είχαν έτοιμα τα λεφτά για να αγοράσουν πετρέλαιο τον Δεκέμβριο, αλλά και να αγοράσουν τώρα δεν θα πάρουν επίδομα πριν τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπέρασαν τις 600.000 οι συνολικές αιτήσεις που υποβλήθηκαν ως τώρα, αλλά μετά από επεξργασία των στοιχείων κόπηκαν οι αιτήσεις του 30%
protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Θρήνος στη Λιβαδειά για 30χρονο παλικάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στη Λιβαδειά πως ένα ακόμη νέο παλικάρι, δεν είναι πια στη ζωή, έχοντας χαθεί, τόσο άδικα μετά από θανατηφόρο τροχαίο!
Ένας νέος άνθρωπος από τη Λιβαδειά έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα. Το τροχαίο συνέβη στην εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων, στο ύψος της Γεωργικής Σχολής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ο 30χρονος άτυχος άνδρας ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας. kosmoslarissa.gr
 Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress είχε πάει για Σαββατοκύριακο στη Λάρισα για να συναντήσει φίλους του.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια τα λόγια είναι περιττά..
Παντελής Μπατσούλης

Διαβάστε Περισσότερα »

O Γίγαντας της Πέτρας Αλιάρτου-ΦΩΤΟ


Μια από τις μοναδικές φυσικές ομορφιές της Βοιωτίας, που ίσως λίγοι μόνο γνωρίζουν πως υπάρχει σε τέτοιο βαθμό, είναι οι καταρράκτες της Πέτρας του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.

Πρέπει να είναι πάνω από 25 μέτρα.
 Ετσι όπως τον βλέπεις από κάτω μοιάζει και ψηλότερος. Ο μεγαλύτερος της Ελλάδας, λένε οι ντόπιοι, μα ας αφήσουμε τις συγκρίσεις.
Ετσι κι αλλιώς ο καταρράκτης έξω από το χωριό Πέτρα, στην περιοχή της Αλιάρτου, είναι υπερθέαμα. Οι καταρράκτες, για την ακρίβεια, γιατί είναι τρία σε ένα.
 Το νερό πέφτει με  ορμή από την πλαγιά του Ελικώνα, λιμνάζει στα βράχια και ξαναπέφτει  σχηματίζοντας δυο μικρότερους καταρράκτες.
Οι μικρότεροι πέφτουν μπροστά στα πόδια σου, περνάνε  κάτω από ένα γεφυράκι και φεύγουν ολοταχώς για την Κωπαΐδα.
H ανάπλαση του τοπίου,ήταν μια ιδέα του Δήμου, την υιοθέτησε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων και την αξιοποίησε. Εχοντας ως στόχο την αναβάθμιση της περιοχής,δούλεψαν από κοινού, με τον πρόεδρο της κοινότητας Πέτρας,  τους κατοίκους του χωριού και ολοκληρώθηκε με ταχύτατους  ρυθμούς το 2011. Η ανάπλαση κόστισε 10.000 ευρώ περίπου.
 Χρόνια πριν,  ήταν άγνωστος ο καταρράκτης στη Βοιωτία,μετά την ανάπλαση  ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία ανάδειξης του τοπίου με διαφημιστικά φυλλάδια σε γραφεία τουρισμού  και τοπικά Μ.Μ.Ε. απο τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.
Είναι ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους μέχρι τους καταρράκτες,γύρω σου πλατάνια, διαμορφωμένος χώρος αναψυχής, κι αν είναι και Πρωτομαγιά; Oλη η Βοιωτία!!
Το θέαμα είναι χαλαρωτικό και θυμίζει σκηνικό από παραμύθια! Νομίζει κανείς πως κάπου εκεί κατοικούν μικρά ξωτικά!
Το τοπίο σας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και θεαματικές ευκαιρίες φωτογράφησης!Η ομορφιά της φύσης στα νερά και στα δέντρα θα χορτάσει την ανάγκη σας για γαλήνη.
thetravelbook.gr





Οι νεράιδες τι ώρα βγαίνουν;


Μόνο τα ξωτικά λείπουν από τον καταρράκτη της Πέτρας Αλιάρτου!!!
Διαβάστε Περισσότερα »

Σβήστηκε η φωτιά στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Ο Υπεύθυνος Πυρασφάλειας του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς (με άμεση επέμβασή της)
αντιμετώπισαν το πριν δύο ωρών συμβάν: "εστία φωτιάς σε εσωτερικό χώρο του 2ου ορόφου του νοσοκομείου" με απόλυτη ευστοχία.

Με τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας.

Επι του συμβάντος διενεργείται η αρμόζουσα στους υπηρεσιακούς τύπους προανακριτική διαδικασία/διερεύνηση
από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς.



Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΝΟΣ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Προσοχή στις νέες τηλεφωνικές απάτες! Πώς θα προστατευτείτε,χρήσιμες συμβουλές

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δημοσιεύει ξανά χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, για την ενημέρωσή τους και την προστασία τους από περιστατικά εξαπάτησης 


Στοχεύοντας στην πρόληψη και αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης από επιτήδειους, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας προτρέπει τους πολίτες:

•    να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν (συνήθως μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας) να τους πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ. πρόκληση τροχαίου ατυχήματος - νοσηλεία σε νοσοκομείο). Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
•    σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού τους προσώπου, να επιδιώκουν πάντα να επικοινωνούν οι ίδιοι τηλεφωνικά με το γνωστό - συγγενικό τους πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό τους τηλέφωνο και κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας και να μην δέχονται να μιλάνε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
•    σε κάθε περίπτωση, να δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί - συγγενείς τους.
•    να έχουν πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους να επικοινωνούν σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
•    να συγκρατούν τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσουν το έργο των διωκτικών αρχών.
•    Να ενημερώνουν πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος τους.


Απάτη με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος

Οι δράστες πραγματοποιούν αιφνιδιαστικές τηλεφωνικές κλήσεις σε πολίτες, προσποιούμενοι άλλοτε τους νοσοκομειακούς γιατρούς και άλλοτε τους αστυνομικούς ή δικηγόρους, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο (συνήθως τέκνο τους), έχει προκαλέσει με υπαιτιότητά του τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια τον θανάσιμο ή βαρύτατο τραυματισμό συνήθως ανήλικου παιδιού.

Προκειμένου να αποφευχθεί η φυλάκιση του συγγενικού τους προσώπου και να απεμπλακεί από τις επικείμενες ποινικές συνέπειες, απαιτούν την καταβολή σημαντικών χρηματικών ποσών, το ύψος των οποίων ποικίλλει, προσαρμοζόμενα σε κάθε υπόθεση ανάλογα με τη δεκτικότητα και την ευπιστία των θυμάτων.

Για να γίνουν πιο πειστικοί, έτεροι συνεργάτες παρεμβάλλονται στην τηλεφωνική επικοινωνία, αναλόγως του φύλου του συγγενικού τους προσώπου, προσποιούμενοι αυτό, εκλιπαρώντας για βοήθεια και ασκώντας αφόρητη ψυχολογική πίεση στα θύματα.

Στη συνέχεια και εφόσον τα θύματα έχουν πεισθεί, είτε εμφανίζονται στην οικία τους για την παραλαβή των χρημάτων, είτε δίνουν ραντεβού σε προκαθορισμένο από τους δράστες τόπο και χρόνο, πλησίον της οικίας.

Επισημαίνεται ότι στα τροχαία ατυχήματα ακολουθούνται πάντα από τις αστυνομικές Αρχές οι νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες, υπό την καθοδήγηση των κατά τόπους Εισαγγελικών Αρχών και σε καμία περίπτωση δεν υφίστανται παρέκκλιση από αυτές, με την καταβολή χρηματικών ποσών.

Σημειώνεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας,
www.hellenicpolice.gr, οδηγός του πολίτη, χρήσιμες συμβουλές, είναι διαθέσιμες αναλυτικές συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή περιπτώσεων εξαπάτησης από επιτήδειους, που με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.   

Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα κόβει την βασιλόπιτα ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Εμπορικός Σύλλογος του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλέι στην κοπή πίτας του Συλλόγου,που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στις 21:00 στο κέντρο "ΧΡΥΣΙΚΟΣ" στην Αλίαρτο με ζωντανή μουσική απο το συγκρότημα του Γιάννη Γκόβαρη,στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Κοτρώτσος.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Τιμή εισόδου 15 ευρώ(φαγητό-κρασί-αναψυκτικά)
Διαβάστε Περισσότερα »

«Πεθαίνεις για την χώρα σου»: Παγκόσμια έρευνα - Υψηλά ποσοστά για την Ελλάδα αλλά για την Τουρκία ακόμα περισσότερο

Μια έρευνα που διεξήχθη σε όλον τον κόσμο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά καθώς τίθεται το ερώτημα εάν κάποιος πολίτης είναι διαθέσιμος να πεθάνει για την χώρα του.

Για την Ελλάδα προκύπτει ένα σχετικώς υψηλό ποσοστό αλλά για την Τουρκία υψηλότερο. Βέβαια η Τουρκία έχει πολύ νεότερο πληθυσμό από την Ελλάδα και άρα πιο εύκολα φανατιζόμενο.

Η καλοζωϊα και η κατάρρευση των ηθών σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο

Εντύπωση προκαλεί ότι την πρώτη θέση κατέχει η Φινλανδία μια χώρα η οποία δεν έχει από τον Β' ΠΠ και μετά εμπλακεί σε καμία πολεμική σύγκρουση και γενικώς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερους κινδύνους.

Πάντως οι πολεμικές τους επιδόσεις ήταν πάρα πολύ καλές κατά την διάρκεια των δύο φινλανοσοβιετικών πολέμων

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα που έδωσαν οι πολίτες δεκάδων χωρών ανά τον κόσμο στο πλαίσιο έρευνας που διενήργησε η Gallup International και στον συγκεκριμένο χάρτη βλέπετε τα αποτελέσματα της έρευνας σε χώρες της Ευρώπης και γειτονικών αυτής χωρών.

Σε κάθε χώρα αναγράφεται το ποσοστό αυτών που δήλωσαν πρόθυμοι να πολεμήσουν για τη χώρα τους. Εκτός από τα ποσοστά υπάρχουν και η διαβάθμιση βάσει χρώματος με το σκούρο μπλε να δηλώνει τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά θετικών απαντήσεων και το βαθύ κόκκινο για τις χώρες που οι περισσότεροι πολίτες έδωσαν αρνητικές απαντήσεις.
 
Όπως διαπιστώθηκε τα υψηλότερα ποσοστά πολιτών που δηλώνουν πως θα έδιναν τη ζωή τους για την πατρίδα τους είναι:

Φινλανδία με 74%

Τουρκία με 73%

Ουκρανία με 62%

Ρωσία με 59%

Κόσοβο με 58%

Σουηδία με 55%

Βοσνία-Ερζεγοβίνη με 55%

Ελλάδα με 54%

Τα δε χαμηλότερα ποσοστά εμφανίζουν οι:

Ολλανδία με 15%

Γερμανία με 18%

Βέλγιο με 19

Η Κύπρος δεν συμπεριλήφθηκε στην εν λόγω έρευνα.



Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ"


Διαβάστε Περισσότερα »

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο -Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία

Γενικά αίθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει το Σάββατο η ΕΜΥ.

Ανεμοι βορείων διευθύνσεων στο αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την ήμερα. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά, ισχυρός στα βόρεια.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στην κεντρική Μακεδονία.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από -04  έως 08 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα στη δυτική Πελοπόννησο.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ στο Ιόνιο.
θερμοκρασία: από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου στην Ηπειρο κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: αρχικά γενικά αίθριος βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και αργότερα στα υπόλοιπα.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοανατολικούς 3 έως 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
άκαιρος: τοπικές νεφώσεις παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
καιρός: γενικά αίθριος τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 0 έως 09 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
καιρός: γενικά αίθριος.
ανέμου: μεταβλητοί 3 μποφόρ.
θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 08 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ