Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Όλα έτοιμα για το νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου-ΦΩΤΟ

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν απο τον Δήμο στο ανακαινισμένο κτίριο,πριν την παράδοση, στο νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου.
Η αναβάθμιση του πρώην Αστυνομικού Σταθμού,  σε νέο Αστυνομικό Τμήμα Αλιάρτου, με περιοχή ευθύνης το σύνολο της επικράτειας του δήμου,  αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή, καθώς θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, αλλά και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Το νέο Αστυνομικό Τμήμα, θα οργανωθεί εξ αρχής,  θα στελεχωθεί με 15 αστυνομικούς και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.
 Με το νέο αστυνομικό τμήμα Αλιάρτου ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του Δήμου και των δημοτών, για δημιουργία αστυνομικού τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο, είναι προϊόν των συναντήσεων και συζητήσεων που είχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης με τη Δημοτική Αρχή.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μένουν χωρίς αστυνομικό τμήμα τα Βάγια.Το προσωπικό του τμήματος Βαγίων  θα μετατεθεί  στο Α.Τ. Αλιάρτου και θα συνεχίσει να απασχολείται αποκλειστικά με τις αρμοδιότητες που είχε και πριν.





Διαβάστε Περισσότερα »

ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΧΑ -ΑΟ ΘΗΒΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ!

Ένα σπουδαίο φιλικό θα γίνει την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 στις 17:30 ανάμεσα στους ΦΙΛΟΥΣ ΒΑΖΕΧΑ και ΑΟ ΘΗΒΑ στο Δημοτικό στάδιο Θήβας. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ πιστός στα τελευταία χρόνια στην κοινωνική δράση θα διοργανώσει αυτό το σπουδαίο φιλικό του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο-ΕΛΠΙΔΑ. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο φιλικό το οποίο είναι υψίστη τιμή για τον ΑΟ ΘΗΒΑ καθώς και για την πόλη της Θήβας και για όλη την Στερεά Ελλάδα αφού θα είναι παρόντες σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου όπως Βαζέχα, Καραγκούνης, Γεωργάτος, Λυμπερόπουλος κ.ά. Σε λίγες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πώληση των προσκλήσεων και για ολη την διεξαγωγή του αγώνα.


Τιμή Πρόσκλησης 5 Ευρώ!


Για το Δ.Σ.


Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ

Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων εγκαινίασε ο Μουζάλας στη Θήβα-BINTEO


Τα εγκαίνια του νέου κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα πραγματοποιήθηκαν, το μεσημέρι της Τρίτης, παρουσία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
Ένα νέο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων δημιουργείται στη Θήβα, στις εγκαταστάσεις του πρώην κλωστηρίου Σακίρογλου.

Η δομή έχει χωρητικότητα 800 ατόμων. Την ανακατασκευή της έκανε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης με χρηματοδότηση από τη DG ECHO, ενώ το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας ανέλαβε την ενοικίαση του χώρου από έκτακτα ευρωπαϊκά κονδύλια. Η νέα δομή αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της για πρόσφυγες σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Ο ΔΟΜ θα έχει την υποστήριξη της λειτουργίας της και οι Γιατροί του Κόσμου θα αναλάβουν τη στελέχωση των ιατρείων με παθολόγο, γυναικολόγο και οδοντίατρο, καθώς και της κλινικής βραχείας λειτουργίας.

Η δομή απαρτίζεται από 65 διαμερίσματα των οκτώ ατόμων, ενώ άλλα τόσα διαμερίσματα βρίσκονται σε οικίσκους στον προαύλιο χώρο. Όλα περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι και ορισμένα από αυτά και δικό τους μπάνιο. Επίσης, έχουν δημιουργηθεί χώρος εκπαίδευσης, αίθουσα κατάλληλη για γυναίκες, χώρος συμβουλευτικής, καθώς και 60 τουαλέτες με ισάριθμες ντουζιέρες.

Το κέντρο εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Όπως είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους "οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα ζήσουν εδώ σε συνθήκες αξιοπρέπειας. Το κέντρο είναι αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας που κάνουμε" συνέχισε, λέγοντας ότι "θα δείτε και σε άλλα camps την εξέλιξή τους πώς από τις σκηνές φτάσαμε στα σπιτάκια" και συμπλήρωσε: "Συνεχίζουμε, προσπαθούμε, θα τα καταφέρουμε".

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Ράνια Αντωνοπούλου έρχεται στη Λιβαδειά

Ο Δήμος Λεβαδέων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Δ/νση: Κουτσοπετάλου, Λιβαδειά) με θέμα: “Κοινωνική Οικονομία – ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. - Ανάπτυξη και Προοπτικές”.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Ράνια Αντωνοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Διαβάστε Περισσότερα »

“Let's do it Greece”:Καθαρίζουμε το Μοσχοπόδι και την παραλία Αλυκής

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στο “Let's do it Greece” και καθαρίζει το Δάσος Μοσχοποδίου και την παραλία Αλυκής

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην εθελοντική δράση “Let's do it Greece” και διοργανώνει τους ακόλουθους εθελοντικούς καθαρισμούς:

ΘΗΒΑ:
“Εθελοντικός Καθαρισμός στο Δάσος Μοσχοποδίου” 
σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θηβαίων
Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώρα 11:00
Σημείο Συνάντησης: Θέατρο Μελίνα Μερκούρη


ΑΛΥΚΗ:
“Εθελοντικός Καθαρισμός στην παραλία Αλυκής”
Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής σε συνεργασία με το Σύλλογο “Αργώ” Αλυκής
Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ώρα 10:00.

Το “Let's Do It”  αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, σε κάθε πόλη και χωριό δήμοι, σχολεία, υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς από κάθε μεριά του πλανήτη, διοργανώνουν την ίδια μέρα εθελοντικούς καθαρισμούς για να στείλουν   μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και να προωθήσουν την αξία του εθελοντισμού.

Στις 2 Απριλίου 2017 δίνουμε και φέτος ραντεβού και καλούμε όλους εσάς, που κατανοείται ότι το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, να δώσετε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή.

Σ' αυτή τη δράση συμμετέχουμε ΟΛΟΙ!
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλάθια Αγάπης από τους “Πελαργούς” για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας

Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας: Καλάθια Αγάπης από τους “Πελαργούς” & την Ε.Σ. “Κάδμος” 

Έναν αγώνα αγάπης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων πραγματοποίησαν το Σάββατο 11 Μαρτίου οι παλαίμαχοι της Ε.Σ. Κάδμος και οι Φίλοι  Επίσημης Αγαπημένης HELLAS “Οι Πελαργοί”, στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας “Ερρίκος Χαντζόπουλος”.

“Οι Πελαργοί”, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την ετήσια Γενική τους Συνέλευση στη Θήβα, με τριήμερη διαμονή, στο πλαίσιο της οποίας διοργάνωσαν τον εν λόγω φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του “Κάδμου” και ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών.

Αντί εισιτηρίου οι δύο ομάδες κάλεσαν τους πολίτες να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τις 300 άπορες οικογένειες του  Παντοπωλείου, πρωτοβουλία που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση σημαντικής ποσότητας τροφίμων.

Ο “Κάδμος” είναι από τους πρώτους φίλους που απέκτησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του διοργανώνοντας πολλούς αγώνες αγάπης ή  συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης τροφίμων του Δήμου. Τώρα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο απέκτησε και άλλους φίλους, τους “Πελαργούς”.
Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν και συγχαίρουν θερμά τις δύο ομάδες, που συνεργάστηκαν για έναν κοινό σκοπό και όλους όσους συνέβαλαν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας τρόφιμα.

ΜΑΖΙ λειτουργούμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!
 ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!


Σας ευχαριστούμε!



Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς της αθλήτριες του ΑΚΟΛ για τη διάκρισή τους στο 11ο Διεθνές Τουρνουά Αεροβικής

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου εκφράζει τα συγχαρητήρια της προς τις αθλήτριες αεροβικής του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, Κρίστι Γκικοπούλου, Μάγδα Μπάρλου και Ειρήνη Τράκη, καθώς και στην προπονήτρια τους κ. Λουκία Τσάμπρα για τη σπουδαία διάκρισή τους στο 11ο Διεθνές Τουρνουά Αεροβικής που διεξήχθη στο Ζλιν της Τσεχίας, όπου και απέσπασαν την πρώτη θέση.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς των παιδιών, αλλά και στην αθλητική τους οικογένεια τον ΑΚΟΛ που βρίσκονται δίπλα σε όλους τους αθλητές, στηρίζοντας τις προσπάθειες τους και καταφέρνουν να πετυχαίνουν σημαντικά αποτελέσματα στις αθλητικές διοργανώσεις που συμμετέχουν δικαιώνοντας τους κόπους των αθλητών, ενισχύουν το αθλητικό ιδεώδες στην πόλη και μας κάνουν όλους υπερήφανους.



Διαβάστε Περισσότερα »

Ομιλία Γιώργου Καραμπελιά στο Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλιάρτου



           <<ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ>>
    ΕΔΡΑ ΑΛΙΑΡΤΟΣ
               ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

                                   ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ & ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ
              ΜΕΛΕΤΩΝ

                  Σε συνεργασία με τον Σύλλογο <<Το Κοινόν των Βοιωτών>>
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 & ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων(Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου) θα πραγματοποιηθεί ομιλία.   
    ΜΕ ΘΕΜΑ:
<<Η Επανάσταση του 1821 και οι απόπειρες παραχάραξής της.>>   
  ΟΜΙΛΗΤΗΣ:
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ
                                       ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   <<ΑΡΔΗΝ>>
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε Επαρχίας Θηβών

Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε Επαρχίας Θηβών
 «Η ΕΛΠΙΔΑ»

Με μεγάλη προσέλευση διεξήχθησαν τη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, οι τακτικές εκλογές του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε «Η ΕΛΠΙΔΑ» , για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας. Το συναινετικό κλίμα μεταξύ υποψηφίων και ψηφοφόρων βοήθησε στη σωστή διεξαγωγή τους για 5 ολόκληρες ώρες το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Θήβας.
Στις εκλογές προσήλθαν συνολικά 200 άτομα. Μετά τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας καταμετρήθηκαν  … έγκυρα και … άκυρα ψηφοδέλτια.
Οι  υποψήφιοι με βάση τη σειρά εκλογιμότητας  είναι οι εξής :
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
1.Θεοδώρου Δημήτριος      (165 ψήφοι)
2.Φούτρης Νικόλαος           (112 ψήφοι)
3.Κρητικός Κωνσταντίνος   (99 ψήφοι)
4.Βούλγαρης Αριστείδης    (89 ψήφοι)
5. Βρεττός Ιωάννης              (80 ψήφοι)
6.Ευθυμίου Ντίνα                (73 ψήφοι)
7.Ζήκος Κωνσταντίνος        (65 ψήφοι)
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
1.Μπούμπας Κυριάκος            (108 ψήφοι)
2.Περγαντής Κωνσταντίνος    (96 ψήφοι)
3.Μητσάκης Χαράλαμπος      (84 ψήφοι)
4.Χαλβατζής Λεωνίδας           (25 ψήφοι)
Για την Ομοσπονδία
1.Θεοδώρου Δημήτριος          (159 ψήφοι)
2.Φούτρης Νικόλαος               (101 ψήφοι)
3.Κρητικός Κωνσταντίνος       (89 ψήφοι)
4.Ζήκος Κωνσταντίνος             (57 ψήφοι)
Την επόμενη βδομάδα ο πλειοψηφών Σύμβουλος αναμένεται να προσκαλέσει τα εκλεγμένα μέλη για τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου ,της Εξελεκτικής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας σε Σώμα αλλά και την κατανομή των αξιωμάτων.
Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΓΓΥΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
         Εκ του Σωματείου

Διαβάστε Περισσότερα »

Νεφώσεις και ασθενείς βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας



Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ
Βροχές τοπικού χαρακτήρα στο Αιγαίο, οι οποίες στην Κρήτη θα είναι περισσότερες, και στην υπόλοιπη χώρα κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θράκη και στα ανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε σήμερα Τρίτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίτη:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά με βελτίωση των φαινομένων από το απόγευμα.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 5 ως 14 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο 5 τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 ως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόποΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗυς 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 ως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά ως 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 16 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 16 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 ως 14 βαθμούς κελσίου.



Διαβάστε Περισσότερα »

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς για τους απλήρωτους του Καρυπίδη


Οι 1400 εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ Καρυπίδης (πρώην Αρβανιτίδης) δίνουν έναν πολύμηνο ηρωικό αγώνα για τα δεδουλευμένα τους καθώς και για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με όλα τα δικαιώματα τους.
Δεκατρείς μήνες παραμένουν απλήρωτοι ενώ εργοδοσία και κυβέρνηση σφυρίζουν αδιάφορα για τις  1400 οικογένειες που εδώ και ένα χρόνο ζουν χωρίς ένα ευρώ. Στέκονται προκλητικά απέναντι στα τεράστια προβλήματα επιβίωσης των συναδέλφων που λόγω της απληρωσιάς όλο και περισσότερο διογκώνονται.
Το βρώμικο παιχνίδι της εργοδοσίας, που παίζεται με άλλες γνωστές αλυσίδες σ/μ προκειμένου να εξαγοραστούν τα καταστήματα χωρίς βεβαίως να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας κρατούν σε ομηρία τους εργαζόμενους με την ανοχή της κυβέρνησης, του υπουργείου εργασίας  και των υπηρεσιών του.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς εκφράζοντας την αλληλεγγύη του, στους αγωνιζόμενους απλήρωτους εργαζόμενους, πραγματοποιεί οικονομική εξόρμηση, με κουπόνια που έχει εκδώσει το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζόμενων στην Καρυπίδης ΑΕΕ.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους της πόλης μας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους δίνοντας από το υστέρημα τους, να κάνουμε δική μας υπόθεση τον αγώνα που δίνουν εδώ και δεκατρείς μήνες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.
Η έκφραση αλληλεγγύης όλων μας θα είναι καταλυτική όχι μόνο για τον αγώνα των εργαζομένων στην "Καρυπίδης", αλλά και για την ισχυροποίηση του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, απέναντι στις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές που υπηρετούν μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς      
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ