Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η Ελλοπία απέκτησε το δικό της Γήπεδο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Γήπεδο Ελλοπίας Δήμου Θηβαίων
Ένα γήπεδο που πληροί πλέον όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την κάλυψη των προπονητικών και αγωνιστικών του αναγκών έχει ο Α.Ο. Ελλοπιακός, μετά την ολοκλήρωση του έργου βελτίωσης του “Δημοτικού Γηπέδου Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων”, οι εργασίες του οποίου χρηματοδοτήθηκαν από την εταιρεία “EREN HELLAS Α.Ε.”, που έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το Δημοτικό Γήπεδο εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Θίσβης και Πρόεδρο του ΑΟ Ελλοπιακού κ. Αναστάσιου Καμούτση, τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο Ελλοπίας, ενώ στο πλαίσιο των εγκαινίων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας (ΔΟΘ), το Σύλλογο Γυναικών Ελλοπίας και τον Σύλλογο Απανταχού Φιλοπροόδων Ελλοπίας, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας κοινωνικού σκοπού μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι ΑΟ Ελλοπιακού και Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λουτουφίου ( Ειδικό Σχολείο).

Το αρχικό αίτημα ευγενικής χορηγίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου είχε  υποβληθεί το 2010, από τον τότε Πρόεδρο της Καποδιστριακής Κοινότητας Ελλοπίας κ. Μποκούζη Σύρο προς την εταιρεία  “Gamesa s.a” και επικαιροποιήθηκε το  2015 από τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων, όπου και έγινε αποδεκτό από την EREN HELLAS A.E., στην ιδιοκτησία της οποίας πέρασε το αιολικό πάρκο της  Gamesa που βρίσκεται στην περιοχή. Την Τεχνική Έκθεση του έργου πραγματοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων, που είχε και την επίβλεψη των εργασιών του αναδόχου του έργου.

Οι εργασίες βελτίωσης που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα σύγχρονης τεχνολογίας,  τοποθέτηση νέας περίφραξης, αποστραγγιστικές κατασκευές, τοποθέτηση προστατευτικού δίχτυ, συντήρηση των αποδυτηρίων, τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής, τοποθέτηση νέων πλακιδίων σε τοίχο και δάπεδο, τοποθέτηση νέων κουφωμάτων αλουμινίου, τοποθέτηση φωτιστικών προβολέων κ.α.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου  με αφορμή τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“ Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην βελτίωση του Δημοτικού Γηπέδου της Τοπικής Κοινότητας Ελλοπίας του Δήμου Θηβαίων και ιδιαιτέρως την EREN HELLAS Α.Ε. που έκανε αποδεκτό το αίτημά μας για ευγενική χορηγία του έργου, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής της ευθύνης.  Ο Δήμος Θηβαίων διαρκώς καταβάλλει προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών του εγκαταστάσεων και υποδομών, με στόχο και σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού, γιατί θεωρούμε ότι είναι ένας κοινωνικός θεσμός που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό μας και δίνει υγιείς διεξόδους κυρίως στη νεολαία. Σ' αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν και οι Σύλλογοι, Αθλητικοί και Πολιτιστικοί.. Όλοι μαζί προσπαθούμε για τη δημιουργία μιας σημαντικής παρακαταθήκης για το Δήμο μας”.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Θηβαίων κ.κ. Α. Χατζησταμάτης και Σπ. Κίτσος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ. Κ. Χαρέμης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Σκαλής, Σ. Δρένιος, Στ. Χαλβατζής,  Α. Τουλουμάκος, Γ. Κατσέλης, Γρ. Παπαβασιλείου,  Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων Δ.Ε. Θίσβης, ο εκπρόσωπος της EREN Hellas κ. Π. Τσακίρης,  εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και ποδοσφαιρικών σωματείων της Βοιωτίας και εκ μέρους του Δ.Ο.Θ. παραβρέθηκε η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλήτισμού κα Ντ. Ζαμπάκου. 

Σημαντική ήταν επίσης η αρωγή στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρασιατών Ελλάδος ( εκπρόσωπος ο γραμματέας κ. Δ. Παντέλας) και του Συλλόγου Μικρασιατών Θήβας ( Πρόεδρος κ. Γ. Γελέκας και πρώην Πρόεδρος κ. Απ. Δαγδελένης)
Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Σε εκδήλωση στο Βερολίνο για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο Γιάννης Σταθάς

 

Ομιλία και συζήτηση  με τον  Γιάννη Σταθά,  Δίστομο

Πρώην μέλος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών

στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Mittelstrasse 33, 12167 Berlin, (U+S Bahnhof Rathaus Steglitz)

 Θέματα συζήτησης:

- Η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και η στάση των 
  ελληνικών κυβερνήσεων μέχρι σήμερα

-    Το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των 
   Ελλήνων για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών ...και η τύχη
   του

-    Η συμβολή των Ελλήνων μεταναστών στο Βερολίνο στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

-    Η συμβολή Γερμανών στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

-    Δράσεις και κινητοποιήσεις
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου και την ομάδα πρωτοβουλίας “Οι ανεξόφλητες οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα”
ΓΙΑΝΝΗΣ   ΣΤΑΘΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Η Θήβα φιλοξενεί 38 Μαθητές και εκπαιδευτικούς από 8 Ευρωπαϊκές χώρες !


ΕΠΑΛ ΘΗΒΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+
Το Επαγγελματικό Λύκειο Θήβας φιλοξενεί στα πλαίσια του προγράμματος  ERASMUS + 38 Μαθητές και εκπαιδευτικούς από 8 Ευρωπαϊκές χώρες . Πρόκειται για και προγραμματισμένη Δράση  της  σύμπραξης Σχολείων από 9 χώρες ,στην Κατηγορία «ΚΑ2- Στρατηγικές συνεργασίες για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών», στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Το Έργο ονομάζεται « Closing the gap in ICT ». Βασική ιδέα του είναι η ηλεκτρονική Μάθηση , η Τηλεεκπαίδευη  και ανάπτυξη μιας μεθοδολογίας ώστε αυτή να γίνει ελκυστική στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές .
Οι εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων θα  συνεργαστούν και θα  δημιουργήσουν Μαθήματα στην  ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεεκπαίδευης Moodle.
Στη Θήβα θα δοκιμαστούν νέες μέθοδοι διδασκαλίας για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση όπως είναι η ομότιμη Διδασκαλία  (Peer to Peer learning )  με την υποστήριξη της Πλατφόρμας Ασύγχρονης εκπαίδευσης. 
Το υλικό που θα παραχθεί  ,θα είναι προσβάσιμο  μέσω των υπηρεσιών  του διαδικτύου σε όλα τα  Ευρωπαϊκά Σχολεία ,αλλά και τον κάθε ενδιαφερόμενο ως «Ανοικτό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο» – Open Educational Resources σε ειδικό αποθετήριο εκπαιδευτικού περιεχομένου.   
Οι χώρες που συμμετέχουν είναι Βουλγαρία ,Γερμανία , Ελλάδα ,Ιταλία ,Λιθουανία, Πολώνια ,Ρουμανία ,Σουηδία και Τουρκία.
Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι οι εκπαιδευτικοί Νίκος Ευθυμίου και Κώστας Χαρέμης  Στη Παιδαγωγική Ομάδα συμμετέχουν επίσης οι Εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Θήβας κα Βάθη Σοφία  ,Πνευματικού Σταυρούλα ,Θάνου Νάντια ,Γιαννακός Νίκος ,Οικονομίδης Σάββας .
Προσκεκλημένος στην εναρκτήρια συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος κος Σπυρίδων Νικόλαου ο όποιος  κήρυξε την έναρξη των Εργασιών  της  Συνάντησης Εργασίας.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη  του συντελεστές του Έργου  ευχήθηκε καλή επιτυχία  και τόνισε ότι η Θήβα και τα μέλη της σύμπραξης δημιούργησαν με την συνάντηση αυτή ένα κανάλι επικοινωνίας .
Το παρόν έργο είναι μια συνεχεία ,των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας  που υλοποιούνται από το Εργαστηριακό Κέντρο Θήβας και το Επαγγελματικό Λύκειο Θήβας τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα »

Eπιλέγω Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

Σάρωσαν οι μαθητές Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς-Συγχαρητήρια απο την Δήμαρχο

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη συγχαίρουν την ομάδα νεανικής επιχειρηματικότητας από  μαθητές των Λυκειακών Τάξεων του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Young Business Talents (Νεανικά Επιχειρηματικά Ταλέντα)  και τη δεύτερη θέση στην πανελλαδική κατάταξη για το έτος 2016 – 2017.
Η διάκριση αυτή αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η νεολαία μας μπορεί να οραματισθεί, να τολμήσει και να πετύχει τους στόχους που θέτει και ταυτόχρονα οι προτάσεις τους να αποτελέσουν ιδέες για την εμπέδωση μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας στη χώρα μας.
Ευχόμαστε σε όλους να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον επαγγελματικό στίβο που θα κληθούν να συμμετάσχουν στο άμεσο μέλλον.
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς των μαθητών που στηρίζουν την προσπάθεια των μαθητών φέρνοντας τις παραπάνω διακρίσεις.


Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις 2 ατόμων στη ΔΕΥΑ Θήβας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων (ΥΕ Εργάτες γενικών καθηκόντων) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας.
Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Αναβάθμιση του Προαστιακού -Υποβολή υπομνήματος Δημάρχων Βοιωτίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ



ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Γραφείο Ενημέρωσης
Κατατίθεται σήμερα, 25 Απριλίου 2017, στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (υπόψη Προαστιακός Σιδηρόδρομος – Προτάσεις – Βελτιώσειςτου Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Τσαλίδη) υπόμνημα με θέμα «Προαστιακός Σιδηρόδρομος – Προτάσεις – Βελτιώσεις» από τους δημάρχους Λεβαδέων, Θηβαίων, Ορχομενού, Αλιάρτου-Θεσπιέων, Αμφίκλειας – Ελάτειας, Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας

Το παρόν υπόμνημα, συντάχθηκε σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που είχαν οι δήμαρχοι με τον κ. Τσαλίδη και συμφωνήθηκε να κατατεθούν προτάσεις – βελτιώσεις σχετικά με την λειτουργία του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Υπεύθυνος σύνταξης του υπομνήματος ορίσθηκε ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, κος Γεώργιος Π. Ντασιώτης.

Το παρόν κείμενο απηχεί τις απόψεις όλων των δημάρχων από τις περιοχές των οποίων διέρχεται ο προαστιακός σιδηρόδρομος.
Διαβάστε αναλυτικά το υπόμνημα εδώ
Διαβάστε Περισσότερα »

Τον «τσάκωσαν» με τα ναρκωτικά στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θήβας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκε πάνω από (1) κιλό ακατέργαστης κάνναβης


Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων και ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν χθες (24-04-2017) το μεσημέρι, να εντοπίσουν και συλλάβουν έναν 25χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με προμήθεια ναρκωτικών ουσιών του 25χρονου από περιοχή της Αθήνας με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να επιβαίνει σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Κατά την πραγματοποίηση προσωρινής στάσης του λεωφορείου, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διενεργήθηκε έλεγχος στις αποσκευές του 25χρονου, όπου σε σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1.010) γραμμαρίων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με σκοπό την αντιμετώπιση και καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 28η  Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή- και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.


            Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1.    Εκλογή  (Επιλογή) των υδρονομέων Άρδευσης ( 2017) 
2.    Λήψη Απόφασης περί του τρόπου δημοπράτησης του έργου: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ”
3.     Εγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου:” ΑΝΑΠΛΑΣΗ -ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΑΓΚΑΚΗ , ΟΔΟΥ ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ, ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ (ΟΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ)”.
4.       Περί της εκ νέου εκμίσθωσης αγροκτήματος, στη θέση “ΠΟΤΑΜΟΣ-ΚΟΥΜΑΡΙ” (αριθμ. Τεμ. 679Β αναδασμού Αγίου Δημητρίου Ν. Βοιωτίας) , εκτάσεως 5.058 τ.μ κυριότητας κληροδοτήματος , “Μπίμειο Επαθλο Αμιλλας “ Δήμου Λεβαδέων.
5.        Έγκριση γενομένων δαπανών για την πραγματοποίηση χορωδιακού φεστιβάλ στη Λιβαδειά
6.    Προγραμματισμός  εκδηλώσεων μνήμης για το κάψιμο της Δαύλειας και  διάθεση πίστωσης
7.    Πραγματοποίηση 21ης Εκθεσης Γελοιογραφίας Λαφυστίου και διάθεση πίστωσης.
8.    Έγκριση απολογισμού σχολικής επιτροπής Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης οικονομικού έτους 2017.
9.    Έγκριση απολογισμού σχολικής επιτροπής Σχολικών Μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης οικονομικού έτους 2017.

                            

                                          O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                      
                                                       Ανδρέας Διαμαντόπουλος
Διαβάστε Περισσότερα »

Aνοιξιάτικος ο καιρός, ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Σήμερα Τρίτη, σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε βελτιωμένο καιρό με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Από το μεσημέρι και μετά, οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα είναι περισσότερες και ενδέχεται να εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Κεντρικής Θεσσαλίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 22 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
ΑΝΕΜΟΙ: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 ως 21 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα βόρεια βορειοανατολικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 ως 21 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος.
ΑΝΕΜΟΙ: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 23 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.
ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 ως 22 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στη Θήβα

 Τα ταξικά σωματεία συνδιοργανώνουν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν:

    Εκδήλωση με μετανάστες εργάτες στο ΚΑΠΗ Σχηματαρίου την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 20:00.
    Προβολή αντιπολεμικής ταινίας στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας το Σάββατο 29 Απριλίου στις 19:00.
    Έκθεση φωτογραφίας σε εργασιακούς χώρους.                                                                                                         

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ


Διαβάστε Περισσότερα »

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα STEM - Ρομποτικής


Διαβάστε Περισσότερα »

Επετειακή εκδήλωση στο Δίστομο "190 xρόνια απο το θάνατο του Γεωργίου Καραϊσκάκη"


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ