Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Δουλειά,δουλειά,δουλειά... από τον νέο προπονητή του Παναλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Παναλιάρτου, είχε στο Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου, ο νέος προπονητής της ομάδας Άγγελος Κυριάκου.
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Παρασκευάς καλωσορίζοντας τον νέο τεχνικό, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος είναι η άνοδος της ομάδας στην Α' Κατηγορία Βοιωτίας.
Με επιμονή και υπομονή θα έλθουν και οι υπόλοιποι στόχοι.
Ο σχεδιασμός  που έχει ξεκινήσει,για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο αξιοποιώντας το αξιόλογο έμψυχο υλικό που διαθέτει η Αλίαρτος.
Υπογράμμισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στη διοίκηση, θα είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα φροντίζοντας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα και αποτελεσματικά.
Στη συνέχεια ο κ.Παρασκευάς  παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ και έγινε συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για τη λειτουργία της ομάδας.

Με αισιοδοξία δήλωσε πως αναλαμβάνει την ιστορική ομάδα του Παναλιάρτου  ο νέος προπονητής,κ.Κυριάκου στην πρώτη του παρουσία.
Η κατάσταση επιτάσσει δουλειά,δουλειά,δουλειά...
  Έχω πλάνο και τεχνογνωσία  απαιτείται πολύ σκληρή δουλειά, με πολλές ώρες στο γήπεδο.
 Αυτό μόνο μπορώ να υποσχεθώ, αυτό ξέρω να κάνω, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε την  ομάδα της Αλιάρτου εκεί που της  αξίζει.
 Μόνο με ομαδική δουλειά θα τα καταφέρουμε.
Σαν “ρεζουμέ” των τοποθετήσεων φάνηκε ότι βασικοί πυλώνες της νέας προσπάθειας είναι: η άνοδος του Παναλιάρτου στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας Βοιωτίας,ποδοσφαιρικός πολιτισμός και οικογένειες στο γήπεδο.
Στη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Παρασκευάς, ο αντιπρόεδρος Μπουζάς Λουκάς, ο γενικός γραμματέας Κατσιμίχας Αναστάσιος,όλα τα μέλη του Δ.Σ. παίχτες του Παναλιάρτου και το νέο απόκτημα της ομάδας Κώστας  Ρούσης.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ  ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟ-ΝΑ  ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΚΑΜΑΡΙ"

ΕΜΕΙΣ ''ΞΕΚΙΝΑΜΕ'' ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Αποκλεισμοί καταστημάτων για την αργία της Κυριακής στη Λιβαδειά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
για την απεργία ενάντια στην κατάργηση της Κυριακής αργίας

Το
σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, μπροστά στην απεργία στο Εμπόριο το προηγούμενο διάστημα, οργάνωσε εξορμήσεις και παρεμβάσεις στους χώρους δουλειάς, σε εμπορομάγαζα, σε σούπερ μάρκετ καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία και στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της πόλης.
Μαζί μας ήταν και η επιτροπή αγώνα μικρών εμπόρων. Μετά την συγκέντρωση ακολούθησαν αποκλεισμοί στα καταστήματα Zara Kids, VoiNoi, Crislia, όπου και τα καταστήματα έκλεισαν και παράσταση διαμαρτυρίας με συμβολικό αποκλεισμό στο σ/μ Γαλαξίας.
Στους απεργιακούς αποκλεισμούς διαβάστηκε το πλαίσιο πάλης για τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας, καλέσαμε τους εργαζόμενους σε συσπείρωση στο σωματείο ενώ με ένταση και παλμό τα συνθήματα ακούγονταν σε όλη την πόλη.
Προκλητική η στάση της εργοδοσίας των VoiNoi που απαιτούσε  από την υπεύθυνη του καταστήματος να φωτογραφίσει την απεργιακή φρουρά κάτι που δεν έγινε. Ακολούθησε πορεία που κατέληξε στο σ/μ του ομίλου Γαλαξία.
Τονίσαμε την υποκριτική στάση της εργοδοσίας που διαφημίζεται σαν το "Ελληνικό Super Market",  ενώ από την άλλη αναγκάζει τους εργαζόμενους να δουλεύουν την Κυριακή, τορπιλίζουν και αποδιοργανώνουν την κοινωνική, οικογενειακή και προσωπική ζωή τους. Βάζουν επιπλέον εμπόδια στη μητρότητα, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τις συναδέλφισσες που αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία στα καταστήματα τους.
Στο τέλος της απεργιακής κινητοποίησης δόθηκε αγωνιστικό ραντεβού στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας , για να μην τολμήσουν να καταργήσουν στην πράξη την Κυριακή αργία.
Δεν τους χαρίζουμε καμία Κυριακή, δεν τους χαρίζουμε την ζωή μας. Καλούμε τους εργαζόμενους στον κλάδο να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, να κάνουν το βήμα δυναμώνοντας το σωματείο μας.

Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεψύχησε 59χρονος σε γαμήλιο γλέντι στη Θήβα

Τον βρήκαν νεκρό στο πάρκινγκ έξω από το κέντρο που γινόταν η γαμήλια δεξίωση...

Ο λόγος για έναν 59χρονο ο οποίος ήταν καλεσμένος σε γάμο στο Μοσχοπόδι Θηβών.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε δυσφορία και βγήκε από την αίθουσα που γινόταν το γλέντι για να πάρει λίγο αέρα.

Δυστυχώς όμως όπως όλα δείχνουν τον πρόδωσε η καρδιά του.

Οι συγγενείς του που ανησύχησαν και βγήκαν να δουν γιατί ο 59χρονος δεν επέστρεψε στο τραπέζι τον βρήκαν πεσμένο μπρούμυτα χωρίς τις αισθήσεις στο χώρο του πάρκινγκ.

Ο 59χρονος διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Θήβας όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εγκαινιάζεται το Νέο Κύτταρο Υγειονομικής Ταφής Θήβας από τον Σωκράτη Φάμελο

Αύριο Δευτέρα 17/7/2017 και ώρα 13:30 ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελος θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Θήβας και θα εγκαινιάσει το Νέο Κύτταρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων.
Στη συνέχεια και ώρα 14:00 παρουσία του κ. Υπουργού και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη θα υπογραφεί στα Γραφεία του ΦΟΔΣΑ, η σύμβαση με την ανάδοχο κοινοπραξία για την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας, ενός έργου που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ολοκληρωμένη διαχείριση των Αστικών Στερεών Απορριμμάτων (ΑΣΑ) της περιοχής, σύμφωνα με τους στόχους του νέου θεσμικού πλαισίου.
Ώρα 16:00, ο κ. Υπουργός θα παραβρεθεί στη δημόσια σύσκεψη εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θηβών, όπου θα παραστούν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι Δήμαρχοι, οι Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και Στελέχη της Περιφέρειας και των Δήμων.
Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τρόποι και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την επίτευξη των στόχων που τίθενται μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων ( ΕΣΔΑ) του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων ( ΠΕΣΔΑ) και των τοπικών Σχεδίων των Δήμων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Προειδοποίηση Καλλιάνου: Εκατοντάδες κεραυνοί μέσα στις επόμενες ώρες

Πρόβλεψη για ισχυρές καταιγίδες με αστραπές και κεραυνούς για τα επόμενα 24ωρα κάνει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος έγραψε στο Facebook:

«ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ

Είμαστε εν αναμονή της πολύ ισχυρής κακοκαιρίας που θα "χτυπήσει" την Ελλάδα σε λίγες ώρες. Όπως τον χειμώνα που η "Αριάδνη" έθαψε με τα χιόνια τα νησιά των Σποράδων, έτσι και τώρα, η κακοκαιρία θα έχει επίκεντρο τα ίδια νησιά. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, τα νησιά των Σποράδων θα βρεθούν για άλλη μια φορά αντιμέτωπα με την δύναμη της φύσης.

Η κακοκαιρία που έρχεται θα έχει μοναδική για την εποχή έκταση και ένταση. Οι καταιγίδες σε πολλές από τις περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε απλά προετοιμασμένοι και να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στις περιοχές που τα ισχυρά φαινόμενα θα λαμβάνουν χώρα.

48 ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ

Το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας θα είναι πολύ βροχερό για μεγάλο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα δεν θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές που αναμένεται να επηρεάσει η κακοκαιρία. Ούτε θα και τις 48 ώρες θα βρέχει συνεχώς. Θα υπάρξουν εξάρσεις και ύφεσεις στις βροχές και τις καταιγίδες. Εκτιμώ ότι θα καταγράφουν εκατοντάδες κεραυνοί ανά την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του διημέρου αυτού.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής και της Δευτέρας, οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την επικείμενη κακοκαιρία θα είναι τα Επτάνησα, σχεδόν ολόκληρη η ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και το βόρειο και βορειοανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα και τμήματα των βορείων περιοχών της Κρήτης. Κατά τόπους και κατά περιόδους τα φαινόμενα θα έχουν ιδιαίτερη δυναμική και για αυτό το λόγο, εδώ και 4 μέρες, εφιστώ την προσοχή στους αγρότες ώστε να πάρουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας των καλλιεργειών τους.

ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΗΝ ΕΜΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ειδοποίησε εγκαίρως τους πολίτες με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Έπραξε άριστα διότι η κατάσταση δεν θα είναι συνηθισμένη για κάποια μέρη. Αναμένονται ακόμη και πολύ ισχυρές χαλαζοπτώσεις.

Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Αθήνα θα αρχίσει να επηρεάζεται από αργά τη νύχτα της Κυριακής και προς το ξημέρωμα της Δεύτερας, με τοπικές βροχές οι οποίες κατά βάση θα είναι εξασθενημένες. Όμως, ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων, θα σημειωθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού αναμένονται καταιγίδες ακόμη και μέσα στο λεκανοπέδιο.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ "SOS" ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Οπως θα δείτε από τους χάρτες που σας έχω επισυνάψει, όλα τα προγνωστικά στοιχεία συγκλίνουν στο γεγονός ότι η μεγαλύτερη ένταση της κακοκαιρίας θα λάβει χώρα στο εσωτερικό της κόκκινης καμπύλης. Δηλαδή, πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο τμήματα της κεντροανατολικής Θεσσαλίας, της νότιας Χαλκιδικής, των Σποράδων, της ανατολικής και βόρειας Εύβοιας, του Θερμαϊκού και ενδεχομένως ορισμένων περιοχών του βορειοανατολικού Αιγαίου. Όχι ότι σε άλλα τμήματα δεν πρόκειται τοπικά τα φαινόμενα να έχουν ένταση, όμως στην περιοχή που σας προανέφερα φαίνεται ότι θα έχουμε τις πιο ισχυρές βροχές.

ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Πέρα από τις ισχυρές κατά τόπους βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει εντυπωσιακή πτώση και έτσι το διήμερο Δευτέρας και Τρίτης η μέγιστη τιμή της κατά μέση τιμή δεν θα ξεπεράσει τους 28-29°C για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οπότε, σε σχέση με τους 41°C των προηγούμενων ημερών, μέσα σε 48 ώρες ο υδράργυρος θα καταφέρει να υποχωρήσει κατά 12°C κατά μέσο όρο. Εντυπωσιακό για την εποχή που βρισκόμαστε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Φαίνεται ότι σταδιακά από την Τρίτη η κακοκαιρία θα μας αποχαιρετήσει. Αναμένονται και την Τρίτη λίγες τοπικές κατά βάση βροχές αλλά όχι αξιόλογες σε σχέση με το διήμερο Κυριακής - Δευτέρας.

Καλό Σ/Κ σε όλους και καλώς να έρθουν και οι βροχές. Τις χρειαζόμαστε μετά τους δύο καύσωνες. Αρκεί βέβαια να μην δημιουργήσουν προβλήματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, που για άλλη μια φορά προσπάθησα να σας ενημερώσω αναλυτικά και αρκετές ημέρες πριν ώστε να μην σας πιάσει η κακοκαιρία εξ απροόπτου...».



Διαβάστε Περισσότερα »

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν 22χρονο νεκρό έξω από τη Θήβα


Για ακόμα μια φορά μέσα σε λίγες μέρες,η άσφαλτος βάφτηκε με το αίμα ενός ακόμη νέου ανθρώπου στη Βοιωτία.

 Σοβαρή πλαγιομετωπική σύγκρουση  Ι.Χ. με αγροτικό αυτοκίνητο,συνέβη λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα στην Θηβών Λιβαδειάς,στο ύψος των γηπέδων 5χ5 πριν την είσοδο της Θήβας.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος του 22χρονου οδηγού του Ι.Χ. Ρουμανικής καταγωγής και ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού  του αγροτικού αυτοκινήτου.

Στο χώρο του τροχαίου  έφτασαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό και η Τροχαία Θηβών.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ   μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Θηβών,   όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του,ενώ ο οδηγός του αγροτικού λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο κλαμπ των ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ο Αλιαρταίος αθλητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ!!!

Πρώτη εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Χαλκίδα για τον μικρό Κωνσταντίνο Χαλιμούρδα στο άλμα εις ύψος και ταυτόχρονα το πρώτο του μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα με επίδοση 1.78.
Ο Αλιαρταίος αθλητής του Πίνδαρου Θηβών και αθλητής του Θοδωρή Ξυδώνα είναι στα χνάρια του αδελφού του Γιάννη Χαλιμούρδα(2.05) ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στην Πάτρα με επίδοση 2.03 και επίσης την προηγούμενη εβδομάδα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 1.99,ας ελπίσουμε στο επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τελευταίο του αγώνα να κάνει ένα νέο ατομικό ρεκόρ.
Συγχαρητήρια και πάλι στα αδέλφια Χαλιμούρδα και στον προπονητή τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.





Διαβάστε Περισσότερα »

«Βόμβα» με Βραζιλιάνο η Θήβα! (video)

Ο 22χρονος Καρλίνιος ήρθε στην Ελλάδα για χάρη των «κοκκινόμαυρων»
Λάτιν… μαγεία ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ της η Θήβα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του liganews.gr, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Κάρλος Ντάνιελ Ντος Σάντος Αράνχα Τζούνιορ ή απλώς Καρλίνιος. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στη Βάσκο Ντα Γκάμα, τη Μποταφόγκο και την Γκάμα, ενώ τη σεζόν 2015-16 ήρθε στην Ευρώπη για την πολωνική Ράκοφ, μετρώντας 11 συμμετοχές και ένα γκολ. Από την αρχή του 2017 αγωνιζόταν στη Νασιονάλ της πατρίδας του. Ο Καρλίνιος διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στη χώρα μας και αναμένεται τις επόμενες μέρες να «κλειδώσει» η μεταγραφή του στη Θήβα, στην οποία να προσδώσει λάτιν χρώμα.
liganews.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σοβαρά τραυματισμένος 23χρονος μετά από τροχαίο με τη μηχανή στη διασταύρωση Μαυρομματίου


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Θηβών Λιβαδειάς στο ύψος της διασταύρωσης Μαυρομματίου, σήμερα  λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress,λίγο πριν τη διασταύρωση Μαυρομματίου και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, συγκρούστηκε ένα επιβατικό  αυτοκίνητο  με μηχανή  που οδηγούσε  23χρονος, κάτοικος Λιβαδειάς. Βαρύτατα τραυματισμένος ο 23χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  αρχικά στο Νοσοκομείο Θηβών  και στην συνέχεια  σε Νοσοκομείο των Αθηνών.
Σοκαρισμένοι οι περαστικοί από το τροχαίο που έγινε εν ριπή οφθαλμού και τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Παντελής Μπατσούλης



Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ