Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Δεν ξανάγινε!!!Λαοθάλασσα στο πανηγύρι του Νεοχωρίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Το αδιαχώρητο επικράτησε  φέτος στο πανηγύρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νεοχώρι του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων.
Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πάνω από 1.300 άτομα,διασκέδασαν στο πανηγύρι,σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Το πανηγύρι που είναι ο καλοκαιρινός θεσμός για το χωριό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς ο τεράστιος χώρος της πλατείας γέμισε ασφυκτικά απ' άκρη σ' άκρη ενώ η "πίστα" δεν έμεινε  άδεια, από τον κόσμο που χόρεψε.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Νεοχωρίου κας Όλγας Βαλμά,η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ενθουσιώδη συμμετοχή του και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης.
Στη συνέχεια, η ορχήστρα με τη Βάσω Χατζή και τον Κώστα Σκαφίδα, έδωσε το έναυσμα για αστείρευτο κέφι και χορό μέχρι το πρωί.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Νεοχωρίου οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ"υπό την αιγίδα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,τα μέλη του οποίου δούλεψαν πυρετωδώς για πολλές μέρες προκειμένου να παρουσιαστεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Και του Χρόνου

 
 

 

 
 Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ


Διαβάστε Περισσότερα »

Και αύριο υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Βοιωτίας

Με  βάση τον  από  17-08-2017  Χάρτη  Πρόβλεψης  Κίνδυνου  Πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π.  (κατηγορία κινδύνου 4)  που  ισχύει  για  την Παρασκευή   18/08/2017,
για   την  Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
      Απαγορεύουμε  την κίνηση και την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από την 12η βραδινή της 17ης Αυγούστου ημέρα Πέμπτη  2017,  έως και την 12η  βραδινή της 18ης Αυγούστου  ημέρα Παρασκευή 2017,  στις  ακόλουθες περιοχές :


ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Άλσος άνωθεν Αγίων Θεοδώρων - Κεραμίδι
Άλσος Αγίου Λουκά – Νεκροταφείο Ζαγαράς
Αναδασωτέο τμήμα Β.Δ. της πόλης της Λιβαδειάς στο Πέρα Χωριό
Θέση «Καραμπατσέικα» - Παλαιά οδός Λιβαδειά –Τσουκαλάδες
Θέση «Καραβέλια» δρόμος προς Αγία Άννα  Δ.Ε. Κορωνείας
Αδιέξοδο πάνω από το Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς.
ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
Δάσος Μοσχοποδίου
Δάσος Αγίας Τριάδας
Δάσος Κιθαιρώνα.
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
Δάσος Δερβενοχωρίων.
ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ- ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ
Εθνικός Δρυμός Παρνασσού
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
Περιαστικό  Δάσος Τ.Κ. Κοκκίνου
      Της ανωτέρω  απαγόρευσης εξαιρούνται οι διατηρούντες ποιμνιοστάσια, γεωργικές εκτάσεις  καθώς και οι ιδιοκτήτες  και οι κινούμενοι προς τα καταστήματα που βρίσ-κονται στις αναφερθείσες περιοχές.

Το Τμήμα  Πολιτικής  Προστασίας  (pprost@viotia.gr)  της Περιφερειακής  Ενότη-τας  Βοιωτίας  έχει ενημερώσει τις Αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς  και  τους Δήμους,  ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
       Παράλληλα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτί-ας, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθα-ρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α.
      Επίσης  υπενθυμίζουμε σε όλους, ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
      Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιή-σουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

      Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610 - 29036 24ωρου  λειτουργίας), καθώς και στην ιστοσελίδα  (tpp-vio@pste.gov.gr) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Διαβάστε Περισσότερα »

Θρίλερ με τον φρικτό θάνατο στρατιώτη από τρένο στην Οινόη-ΒΙΝΤΕΟ


Σοκ προκαλεί μια νέα, ανατριχιαστική λεπτομέρεια για τον χαμό του νεαρού στρατιώτη, ο οποίος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σκοτώθηκε από τρένο στη Οινόη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που δεν επαληθεύονται επαρκώς, ο άτυχος νέος την ώρα που πλησίαζε το τρένο δεν άκουσε την κόρνα του μηχανοδηγού, επειδή φορούσε ακουστικά.

Αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί από την αμαξοστοιχία και να βρει φρικτό θάνατο.

Μαζί με τον άτυχο στρατιώτη ήταν και ένας συνάδελφος του, ο οποίος δεν φορούσε ακουστικά, άκουσε την κόρνα και γλίτωσε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο ελαφριά εγκαύματα.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται.

Άλλες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως ο 20χρονος στρατιώτης δεν φορούσε ακουστικά, καθώς κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν πάνω στον νεοσύλλεκτο που έχασε τη ζωή του ούτε ακουστικά, ούτε κάποια άλλη συσκευή που να παραπέμπει σε κάποιου είδους «walkman».

Φως στο θρίλερ του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του φαντάρου που σώθηκε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το δυστύχημα συνέβη σε μια στροφή που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή.

Τον άτυχο νέο απεγκλώβισε, δυστυχώς, νεκρό, κλιμάκιο της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.

Να σημειώσουμε ότι όπως έκανε γνωστό το ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) οι δύο στρατιώτες, που κατά πληροφορίες ήταν νεοσύλλεκτοι, είχαν λάβει άδεια από τη μονάδα Τεθωρακισμένων της Αυλώνας.


Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του.



Δείτε το βίντεο: 
Διαβάστε Περισσότερα »

Σαν σήμερα έγινε το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο -Αυτοκίνητο με 6 χλμ. παρέσυρε γυναίκα

Ο πρώτος πεζός που έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν μια γυναίκα.

Μία αγγλίδα νοικοκυρά, η 44χρονη Μπρίτζετ Ντρίσκολ, που έμελλε να μείνει στην ιστορία ως το πρώτο θύμα των τεσσάρων τροχών.

Στις 17 Αυγούστου 1896 η Μπιτζετ Ντρίσκολ βρισκόταν στο Λονδίνο μαζί με τη 16χρονη κόρη της Μέι για μια θρησκευτική τελετή.

Ενώ προσπαθούσε να διασχίσει ένα δρόμο στην περιοχή του Κρίσταλ Πάλας μαζί με την κόρη της, χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Άρθουρ Έντσολ.

Η άτυχη γυναίκα, με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, πέθανε επί τόπου, ενώ η κόρη της Μέι τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε.

Το αυτοκίνητο ανήκε στην εταιρεία «Anglo-French Motor Carriage Company», η οποία το χρησιμοποιούσε ως όχημα επιδείξεων.

Το αυτοκίνητο «εκινείτο ριψοκίνδυνα σαν πυροσβεστικό όχημα»


Η ταχύτητα του αυτοκινήτου την ώρα της δυστυχήματος ήταν 6 χλμ/ω, σύμφωνα με τη δήλωση του οδηγού στην αστυνομία, αν και η επιβαίνουσα Άλις Στάντιγκ ισχυρίστηκε ότι ο Έντσολ είχε «πειράξει» τη μηχανή και το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Πάντως, η ανώτατη ταχύτητα του οχήματος ήταν 13 χλμ/ω και το όριο ταχύτητας 23χλμ/ω.

Ένας διερχόμενος ταξιτζής κατέθεσε ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν ξεπερνούσε τα 7 χλμ/ω, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο, που «εκινείτο ριψοκίνδυνα σαν πυροσβεστικό όχημα».

Οι δικαστικές αρχές του Λονδίνου που επελήφθησαν της υπόθεσης θεώρησαν τον θάνατο της Μπρίτζετ Ντρίσκολ «τυχαίο γεγονός» και δεν προχώρησαν σε ποινική δίωξη του οδηγού του οχήματος.

Ο ιατροδικαστής Πέρσι Μόρισον ευχήθηκε «ένα τέτοιο δυστύχημα να μην ξανασυμβεί ποτέ».

Πληροφορίες, φωτογραφίες: sansimera/wikipedia





Διαβάστε Περισσότερα »

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις Μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων

Έναρξη εγγραφών μαθητών στο
Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων μέχρι 15 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Θηβαίων  ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών των ενδιαφερόμενων μαθητών/τριών Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού και ΕΠΑΛ) στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων για ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία για το σχ. έτος 2017-2018 και καλεί τους γονείς ή κηδεμόνες τους να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση είτε:
1) Ηλεκτρονικά (Πατήστε εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceaRtgSPWVFmJEDoATdJv7FywlCwV3PzgImPsRkBjOkGqY6w/viewform για να συμπληρώσετε την Ηλ. Φόρμα)
2) Με φυσική παρουσία στο Γραφείο Παιδείας Δήμου Θηβαίων ( Κύπρου 3, 32200, Θήβα)

Κριτήριο ένταξης:
Το συνολικό εισόδημα των συνοικούντων με το δικαιούχο, δεν πρέπει να ξεπερνά τις 12.000 €, προσαυξημένο κατά 10% για κάθε ανήλικο παιδί
Συνυπολογίζονται: η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (δάνεια, σπουδές άλλων παιδιών της οικογένειας, ενοίκια), τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία και προβλήματα υγείας.

Συνημμένα με την αίτηση  δικαιολογητικά :
Υποχρεωτικά:
1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του  μαθητή (εφόσον έχει)
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4. Βεβαίωση φοίτησης από το Σχολείο ( μόλις ανοίξουν τα σχολεία)
5. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος
6. Φωτοτυπία Ε9
7. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας του γονέα/κηδεμόνα (εφόσον δηλώνει άνεργος)

Προαιρετικά:

1. Ιατρική γνωμάτευση από δημόσιο φορέα ( εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας του μαθητή)
2. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό μπορεί να ληφθεί θετικά για την ένταξη του παιδιού στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2262350610 ( Γραφείο Παιδείας) και 652 ( Γραφείο Τύπου)
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 30χρονος για κατοχή ναρκωτικών στη Καλλιθέα Θηβών

Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός στην περιοχή Καλλιθέα Βοιωτίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας

Κατασχέθηκαν (32,5) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη χθες (16-08-2017) το απόγευμα στην περιοχή Καλλιθέα Βοιωτίας, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 30χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (7) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (32,5) γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε επιπλέον ότι στερούταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λαϊκό γλέντι από το ΚΚΕ στη Λιβαδειά


Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα τραγωδία στα Οινόφυτα: Νεκρός στρατιώτης που παρασύρθηκε από τρένο

Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο στα Οινόφυτα

Ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8), όταν παρασύρθηκε από τρένο, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κι ακόμα ένας τραυματίστηκε στην Οινόη, όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Όπως γίνεται γνωστό, ο νεκρός υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο φοιτητές που είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους


Τραγωδία στην Κρήτη νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο φοιτητές, ένας άνδρας και μία γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 06.30 στην πλατεία των Κουνουπιδιανών στα Χανιά.

Οι δύο νέοι είχαν βγάλει για βόλτα τον σκύλο τους και βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω τους. Στη συνέχεια το «τρελό» αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σταθμευμένη μηχανή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο zarpanews.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε, τα σώματα των δύο άτυχων νέων πετάχτηκαν 20 μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε το τροχαίο. Η κοπέλα ήταν σε άσχημη κατάσταση ενώ ο νεαρός φαινόταν να έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Τις ακριβείς συνθήκες ερευνά η Τροχαία Χανίων.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πανελλήνιες: Πότε ανακοινώνονται οι βάσεις -Οι εκτιμήσεις για τις σχολές


Η κρίσιμη ώρα για χιλιάδες υποψηφίους έφτασε.

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου ή τη Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι βάσεις των σχολών, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας.

Οι αποδόσεις των υποψηφίων στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης κινήθηκαν σε μέτριες επιδόσεις, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε σημαντική πτώση σε των βάσεων. Ωστόσο, πιστεύεται ότι στις σχολές υψηλής ζήτησης οι βάσεις δεν θα έχουν μεγάλη πτώση.

Αύξηση θα σημειώσουν οι βάσεις στα ΤΕΙ που αφορούν σε παραϊατρικές και πολυτεχνικές ειδικότητες, καθώς εξασφαλίζουν πιο γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση ενώ τα Παιδαγωγικά Τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα έχουν άνοδο μέχρι και 1.500 μόρια,  ενώ υπάρχουν και  σχολές που αναμένεται να έχουμε πτώση.

Στις οικονομικές σχολές αναμένεται να υπάρξει νέα πτώση, όπως αυτή του ΟΠΑ, με πτώση άνω των 600 μορίων, ενώ η Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης μπορεί να πέσει πάνω από 700 μόρια.

Οι πολυτεχνικές σχολές που αποτελούν μία σταθερά αγαπημένη επιλογή των υποψηφίων δεν θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό καθώς φέτος τις διεκδικούν λιγότεροι –σε σχέση με πέρυσι- υποψήφιοι.

Σχολές όπως τα Οικονομικά και η Πληροφορική που επωμίστηκαν φέτος το μεγαλύτερο μέρος της αποτυχίας των υποψηφίων, θα σημειώσουν πτώση με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι στο εν λόγω επιστημονικό πεδίο θα καταγραφεί και η μεγαλύτερη πτώση.

Στον αντίποδα, οι καλές επιδόσεις στα υπόλοιπα μαθήματα εκτοξεύουν Νομικές, Ιατρικές, τμήματα ΤΕΙ πολυτεχνικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων, ενώ ο υψηλός ανταγωνισμός ανεβάζει τις βάσεις εισαγωγής και στα Παιδαγωγικά.

Δείτε σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» πού θα κινηθούν οι βάσεις στις δημοφιλείς σχολές όλων των πεδίων:

    Νομική Αθήνας 18.250
    Νομική Θεσσαλονίκης 17.965
    Νομική Κομοτηνής 17.510
    Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Βόλου 16.200
    Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ξάνθης 15.600
    Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Αθήνας 18.500
    Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης 17.950
    Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Χανίων 15.300
    Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Πάτρας 16.850
    Πολιτικών Μηχανικών Αθήνας 16.800
    Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης 15.650
    Πολιτικών Μηχανικών Βόλου 14.300
    Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης 13.800
    Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας 14.650
    Ιατρική Αλεξανδρούπολης 18.750
    Ιατρική Αθήνας 19.150
    Ιατρική Ηρακλείου 18780
    Ιατρική Θεσσαλονίκης 19.050
    Ιατρική Ιωαννίνων 18.850
    Ιατρική Λάρισας 18820
    Ιατρική Πάτρας 18.950
    Φαρμακευτική Αθήνας 18.560
    Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης 18.600
    Φαρμακευτική Πάτρας 18.450
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθήνας 15.300
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Αλεξανδρούπολης 11.800
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Βόλου 13.000
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης 14.300
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων 12.600
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας 13.300
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρεθύμνου 12.400
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου 11.200
    Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας 11.700
    Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων 10.500
    Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Φλώρινας 10.000



Διαβάστε Περισσότερα »

Βιτάλη Γλυκερία τραγουδούν στη Θήβα

Την Δευτέρα στις 28 Αυγούστου στις 21:30 στα πλαίσια των ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ 2017 στο Θέατρο Μοσοποδίου ο Δήμος Θήβας ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας και ο ΑΟ ΘΗΒΑ συνδιοργανώνουν την συναυλία του καλοκαιριού με την Ελένη Βιτάλη και την Γλυκερία.
Εισιτήρια προπωλούνται στα σημεία: ΘΗΒΑ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΗΒΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΒΑΣ (ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ), & ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΗΒΑΣ.
ΧΑΛΚΙΔΑ: ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ... ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.
Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 15 ευρώ ενώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 17 ευρώ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  18η   Αυγούστου   2017, ημέρα  Παρασκευή   και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

Σε περίπτωση απουσίας σας , παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλέφωνο  2261350817 προκειμένου να προσκληθεί αναπληρωματικό μέλος.

Τα   θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής :

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού τρέχουσας χρήσης 2017 (10η)
2. .΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 23.970€ για δαπάνες υπερωριακής απασχόλησης υπαλλήλων του Δήμου έτους 2017
3. .΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 246,51€ για έξοδα δημοσίευσης περιληπτικής διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών αναλωσίμων ειδών Παντοπωλείου –Βρεφικών –Παιδικών Σταθμών , Κατασκήνωσης και Λοιπών Υπηρεσιών του Δήμου.
4. Έγκριση του  πρακτικού Δημοπρασίας  του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΛΟΓΩ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ»
5. Έγκριση του  πρακτικού Δημοπρασίας  του έργου  «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΡΙ-ΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ»
6. Έγκριση του  πρακτικού Δημοπρασίας  του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ»
7. Έγκριση του  πρακτικού της  Επιτροπής Διαγωνισμού  του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»
8. Έγκριση   πρακτικών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ»
9. Έγκριση   πρακτικού Διεξαγωγής Διαγωνισμού του έργου « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ»

10. Έγκριση διενέργειας Συνοπτικού Διαγωνισμού , Τεχνικών Προδιαγραφών και Τευχών της υπ αριθμ.156/2017 μελέτης με τίτλο : « ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ , ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (συμπεριλαμβανομένων και των απαραίτητων ανταλλακτικών ) , Εργασίες για πλύσιμο-καθάρισμα –γρασάρισμα οχήματος & Προμήθειας Ελαστικών» .
11. Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 19.999,12€ για προμήθεια υδραυλικών υλικών και εξαρτημάτων.
12. Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 750,00€ για την προμήθεια καθισμάτων , cd player, μηχανής προβολής και οθόνη προβολής για το Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος»
13. Τροποποίηση της αριθμ 42/2017 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο «Παροχή Πάγιας Προκαταβολής Δημου για το έτος 2017 ως προς τον ΚΑ εξόδων 00/6433»
14. Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.000,00€ για εξόφληση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης της Εταιρείας «Πλούταρχος & Δημ Καλλιαντάσης Ο.Ε»


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ



                                                                ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ      
                                                           ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Άνεμοι έως επτά μποφόρ σήμερα, η θερμοκασία έως 37 βαθμούς

Tην Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας και πιθανόν της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 37, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 37 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 19 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34 βαθμούς, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 22 έως 29 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι εντάσεων 6 με 7 και κατά περιόδους τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι πρόσκαιρα σε μέτριους, ενώ τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν εκ νέου και θα στραφούν σε ανατολικούς.

Λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, ενώ στα βόρεια τμήματα του νομού και στα ανατολικά παράλια οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ