Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Θρήνος για την 33χρονη μητέρα που «έσβησε» έξω από το σχολείο των παιδιών της στο Ηράκλειο

Σοκαρισμένοι συγγενείς και φίλοι - Όλο το χρονικό της υπόθεσης
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της μητέρας που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 33 ετών. Η άτυχη Μαρία Γεωργιάδη, είχε πάει το πρωί τα παιδιά της που φοιτούν σε δημοτικό σχολείο του Μασταμπά.


Δευτερόλεπτα μετά, έχασε τις αισθήσεις έξω ακριβώς από το σχολείο. Επικράτησε αναστάτωση με τους γονείς που εκείνη την ώρα είχαν αφήσει κι αυτοί τα παιδιά τους, να σπεύδουν να τη βοηθήσουν.

Την ίδια ώρα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο μαζί με τον γιατρό.

Κατά τη διαδρομή για το νοσοκομείο, η γυναίκα υπέστη ανακοπή καρδιάς με τους διασώστες και τον γιατρό να κάνουν τιτάνιες προσπάθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης να την κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η 33χρονη μητέρα είχε δύο παιδιά και η απώλειά της έχει σκορπίσει πόνο σε όσους την γνώριζαν...

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία.

Πηγή:ekriti.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτροχιασμός τρένου στη Φθιώτιδα - 'Έκλεισε η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Δύο βαγόνια εμπορικής αμαξοστοιχίας εκτροχιάστηκαν στη Φθιώτιδα, μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ το τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Λειανοκλάδι-Τιθορέα έχει κλείσει. Οι μετακινήσεις των επιβατών σε αυτό το τμήμα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία, προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ αναφέρει ότι εκτροχιάστηκαν δύο βαγόνια κενού φορτίου εμπορικού τρένου, που κινούνταν με μικρή ταχύτητα στην περιοχή μεταξύ Αμφίκλειας και Τιθορέας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο εκτροχιασμός συνέβη σε σημείο που η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές. Εκεί έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας.



Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση-Διαμαρτυρία στη Θίσβη για τον Σ.Μ.Α. και απόσχιση από τον Δήμο Θηβαίων

Η Τοπική Κοινότητα Θίσβης καλεί σε  Συγκέντρωση-Διαμαρτυρία, τους κατοίκους της Θίσβης για το θέμα της δημιουργίας   Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Θίσβη και  απόσχιση από τον Δήμο Θηβαίων και προσάρτησή της  στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.

    .
 Καλούμε   το Σάββατο 23-9-2017  και  ώρα  19 μ.μ στο  κοινοτικό  κατάστημα  Θίσβης,όλους   και   όλες,στις πιο σοβαρές  αποφάσεις  των  τελευταίων   30   χρόνων.
Η   παρουσία  σας   είναι  απαραίτητη.

  Τοπική   Κοινότητα   Θίσβης   
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπ. Παιδείας: Απαγορεύονται τα κινητά στα σχολεία

Το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, εξέδωσε τις ακόλουθες οδηγίες:

ΠΡΩΤΟΝ: Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα εντός του σχολικού χώρου.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους εκτός από κινητά τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή παιχνίδι που διαθέτει σύστημα επεξεγασίας εικόνας και ήχου εντός του σχολικού χώρου.

Ο ανάλογος εξοπλισμός που τους διαθέτει το σχολείο στο οποίο φοιτούν, χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διδακτικής πράξης και της εκπαιδευτικής διαδικασίας γενικότερα και μόνο υπό την  εποπτεία/επίβλεψη του εκπαιδευτικού.

ΤΡΙΤΟΝ: Οι εκπαιδευτικοί εκτός από τις διαθέσιμες από το σχολείο ηλεκτρονικές συσκευές ( Η/Υ,tablets, laptops, διαδραστικούς πίνακες κλπ), δύνανται να χρησιμοποιήσουν  και το δικό τους προσωπικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό  κατά τη διάρκεια της διδακτικής πράξης και για τις ανάγκες αυτής αλλά και στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας γενικότερα τηρώντας τους κανόνες ασφάλειας και τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων των μαθητών και εκπαιδευτικών.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Θα πρέπει να αποφεύγεται η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με μαθητές στους δικτυακούς τόπους των σχολικών μονάδων.
Οι φωτογραφίες αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, στο μέτρο που απο αυτές δύναται να προσδιοριστούν, άμεσα ή έμμεσα, τα υποκείμενα των δεδομένων.

Η επεξεργασία και κατά συνέπεια η ανάρτηση , η αποθήκευση σε ψηφιακά μέσα (πχ αναμνηστικού τύπου φωτογραφίες, βίντεο και δραστηριότητες της σχολικής ζωής) δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επιτρέπεται μόνο όταν το υποκείμενο των δεδομένων (οι κηδεμόνες των μαθητών-μαθητριών) έχει δώσει τη συγκατάθεση του.

Οι ίδιες οδηγίες είχαν εκδοθεί και κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

esos
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δημοτικό Ωδείο Λεβαδέων

Η δήμαρχος Λεβαδέων ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων στο Δημοτικό Ωδείο με σύμβαση ΙΔΟΧ για κάλυψη αναγκών.
Δείτε  την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονη στη Θήβα

Ακόμη μία επίθεση από αδέσποτα στη Θήβα
Θύμα επίθεσης αδέσποτων τετράποδων έπεσε σήμερα το πρωί  γυναίκα στην περιοχή του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress η 22χρονη γυναίκα πήγαινε στην εργασία της σήμερα το πρωί, όταν εμφανίστηκαν στην οδό Ετεοκλέους κοντά στο ΚΤΕΛ Θηβών,πέντε σκυλιά, τα οποία έδειχναν άγρια.
Η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν την περικύκλωσαν,  της επιτέθηκαν τραυματίζοντάς την στο πόδι, αφήνοντας αμυχές αφού κατάφερε να τους ξεφύγει με την βοήθεια των γειτόνων.
«Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», αναρωτιέται η 22χρονη  που δέχθηκε την επίθεση τονίζοντας ότι αγαπάει τα ζώα και ότι δεν τα προκάλεσε.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε εκείνα που έχουν καταγραφεί κατά καιρούς στη Θήβα.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Τραγωδία στη Λιβαδειά: 50χρονη έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε!


Τη βρήκαν νεκρή οι γείτονες στον ακάλυπτο 

Βουτιά θανάτου για 50χρονη από τον 2ο όροφο...

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 7:00'  το απόγευμα της Κυριακής στη Λιβαδειά.

Κανείς δεν ξέρει πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό. Το πτώμα εντόπισαν οι γείτονες στον ακάλυπτο της διώροφης οικοδομής και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Ήταν όμως αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στην 50χρονη.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η 50χρονη γυναίκα διέμενε μαζί με τη μητέρα της, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι γιατί τις ημέρες αυτές νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.

Το Α.Τ. Λιβαδειάς διενεργεί προανακριση για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 50χρονη.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Συναγερμός στο ΚΕΕΛΠΝΟ για επιδημία ιλαράς-Μπορεί να εξαπλωθεί στη χώρα


Την αποκάλυψη ότι είμαστε σε φάση επιδημικής έξαρσης ιλαράς στην Ελλάδα και ότι το ενδεχόμενο επιπλέον εξάπλωσης της...
στη χώρα μας είναι υπαρκτό, κάνει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ένας από τους κύριους επιστημονικούς συμβούλους του ΚΕΕΛΠΝΟ.
   
Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, καθηγητής του τομέα Υγείας του Παιδιού στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξηγεί ποιοί πρέπει να εμβολιαστούν καθώς η σύσταση δεν αφορά μόνο παιδιά αλλά και πολλούς ενήλικες.

«Η ιλαρά είναι μια δυνητικά σοβαρή αρρώστια. Το ΚΕΕΛΠΝΟ παρακολουθεί συστηματικά την εξέλιξη της επιδημιολογικής κατάστασης στην Ελλάδα και διεθνώς, σταθμίζει τα δεδομένα και ενδέχεται -ανάλογα με την πορεία των πραγμάτων- να συστήσει πρόσθετα μέτρα», τονίζει.
   
Όπως αναφέρει, σε υπολογίσιμα ποσοστά μπορεί να προκαλέσει ωτίτιδα, πνευμονία, εγκεφαλίτιδα και άλλες ακόμη επιπλοκές, που καμιά φορά μπορεί να έχουν πολύ σοβαρή ή και μοιραία εξέλιξη.
   
Επίσης, λέει πως η ιλαρά, εκτός από το ενδεχόμενο των σοβαρών επιπλοκών, έχει την ιδιαιτερότητα της μεγάλης μεταδοτικότητας.
   
Γι αυτό, επισημαίνει ότι είναι σημαντικό να αντικρουστεί η ανυπόστατη φημολογία για τους δήθεν κινδύνους από τα εμβόλια και να επικρατήσουν οι τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις για τη σημασία και την ασφάλεια των εμβολίων γενικά.
   
Τα δεδομένα, δείχνουν ότι από τα πρώτα 100 περιστατικά που καταγράφηκαν, τα 90 αφορούν Έλληνες πολίτες και δεν είναι μια ασθένεια που επανεμφανίσθηκε εξαιτίας των μεταναστών...

Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για την πρόληψη της ιλαράς, για την αναγνώριση και την αντιμετώπιση της;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την πρόληψη της ιλαράς είναι ο εμβολιασμός με το εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας (εμβόλιο MMR). Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ασφαλές εμβόλιο, όπως έχει δείξει η εμπειρία από τον εμβολιασμό πολλών εκατομμυρίων παιδιών παγκοσμίως για πιο πολύ από 4 δεκαετίες.

Τα συμπτώματα της ιλαράς είναι αρκετά χαρακτηριστικά: πυρετός με εξάνθημα (δηλαδή, κοκκινίλες-σπυράκια), ενώ συνήθως προηγείται μια φάση με γενικά συμπτώματα (καταρροή κ.λπ.). Ειδική θεραπεία για την ιλαρά δεν υπάρχει. Χρειάζονται υποστηρικτικά μέτρα και θεραπευτική αγωγή για τυχόν επιπλοκές. Η εξέταση από γιατρό είναι μια καλή πρακτική για να δοθούν εξατομικευμένες οδηγίες ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή. Η πλειονότητα των αρρώστων δεν χρειάζονται νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, πέρα από τα παιδιά που πρέπει να εμβολιάζονται και να κάνουν τις επαναληπτικές δόσεις, υπάρχει λόγος να εμβολιαστούν και άλλες ομάδες του πληθυσμού;

Ναι, οι έφηβοι και οι ενήλικες που έχουν γεννηθεί μετά το 1970 και δεν έχουν περάσει ιλαρά. Αυτοί θα πρέπει να ελέγξουν τα βιβλιάριά τους και εάν δεν έχουν κάνει 2 δόσεις εμβολίου (με τη μορφή του μονοδύναμου εμβολίου ιλαράς ή του μικτού εμβολίου MMR) θα πρέπει να συμπληρώσουν τις δόσεις που χρειάζονται.

Γιατί πρέπει να ελέγξουμε ξανά την ιλαρά; Ποιες είναι οι πιθανές επιπλοκές της και ποια η πιο σοβαρή;

Η ιλαρά είναι μια δυνητικά σοβαρή αρρώστια. Σε υπολογίσιμα ποσοστά μπορεί να προκαλέσει ωτίτιδα, πνευμονία, εγκεφαλίτιδα και άλλες ακόμη επιπλοκές, που καμιά φορά μπορεί να έχουν πολύ σοβαρή ή και μοιραία εξέλιξη.
 ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιοι αγρότες υπάγονται στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ και ποιοι στο κανονικό

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για να απαλλαγούν οι αγρότες από την τήρηση βιβλίων

Στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ θα παραμείνουν και το επόμενο έτος οι αγρότες των οποίων ο τζίρος από τις πωλήσεις των προϊόντων τους δεν θα υπερβεί φέτος τις 15.000 ευρώ και θα λάβουν επιδοτήσεις έως 5.000 ευρώ. Οι αγρότες του συγκεκριμένου καθεστώτος θα συνεχίσουν να απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων.

Ο αγρότης εξακολουθεί να υπάγεται στο ειδικό καθεστώς, έστω και αν πωλεί τα προϊόντα του ύστερα από κάποια στοιχειώδη επεξεργασία που γίνεται με συνηθισμένα μέσα, στα πλαίσια της αγροτικής του παραγωγής, και εφόσον μετά την επεξεργασία αυτή, τα προϊόντα του δεν χαρακτηρίζονται ως βιομηχανικά ή βιοτεχνικά . Για παράδειγμα ο ελαιοπαραγωγός που πωλεί το λάδι σε τενεκέδες ή ο αγρότης που πωλεί εμφιαλωμένο κρασί ή τσίπουρο, το οποίο δεν έχει υποστεί ιδιαίτερη επεξεργασία, αλλά είναι προϊόν φυσικής ζύμωσης δεν αποκλείεται από το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ.
Κανονικό καθεστώς

Οι αγρότες που έχουν μεγαλύτερους τζίρους ή λαμβάνουν μεγαλύτερα ποσά επιδοτήσεων εντάσσονται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και τηρούν υποχρεωτικά βιβλία. Επίσης στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ εντάσσονται φορολογούμενοι που ασκούν παράλληλα αγροτική δραστηριότητα όπως:

1. Επαγγελματίας από άλλη αιτία (εμπορική επιχείρηση, ελεύθερος επαγγελματίας): Εντάσσεται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς, ανεξάρτητα από το ύψος των επιδοτήσεων του, ή από το σύνολο των πωλήσεων του. Ο φορολογούμενος θα πρέπει να προσθέσει στη δραστηριότητα του και τον ΚΑΔ για τις αγροτικές του καλλιέργειες στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

2. Ελεύθεροι επαγγελματίες απαλλασσόμενοι του ΦΠΑ (π.χ. γιατροί): Εντάσσονται στο κανονικό καθεστώς με την προσθήκη ΚΑΔ για την αγροτική τους δραστηριότητα.

3. Αγρότης του ειδικού με παρουσία στις λαϊκές αγορές: Εντάσσεται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς και για τα αγροτικά του εισοδήματα.

4. Αγρότης του ειδικού με αγροτικό φωτοβολταϊκό έως 100KW: Εντάσσεται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς και για τα αγροτικά του εισοδήματα.

5. Αγρότης του ειδικού με ενοικιαζόμενα δωμάτια: Εντάσσεται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς και για τα αγροτικά του εισοδήματα.

6. Αγρότης του ειδικού με εκμετάλλευση αγροτικών μηχανημάτων, όπως είναι οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές, τα σπαρτικά μηχανήματα που προσαρτώνται σε τρακτέρ, κλπ, υποχρεούνται να ενταχθούν στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και για την αγροτική τους εκμετάλλευση.

7. Αγρότης ειδικού καθεστώτος με επιδοτήσεις μεγαλύτερες των 5.000 ευρώ. Εντάσσεται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς.

8. «Νέος Αγρότης» : Εντάσσεται υποχρεωτικά στο κανονικό καθεστώς με βάση τις επιδοτήσεις (άνω των 5.000 ευρώ) στις οποίες λαμβάνεται υπόψη και η «ενίσχυση για γεωργούς νεαρής ηλικίας».

9. Συνταξιούχος/μισθωτός δημοσίου/ιδιωτικού τομέα με εισπραχθείσες επιδοτήσεις άνω των 5.000 ευρώ.
news.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Τρίτεκνους Θήβας

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Καλούμε τους Τρίτεκνους του Δήμου ΘΗΒΑΣ αλλά και γενικότερα της
 ΒΟΙΩΤΙΑΣ όπως και όποιον μας χρειάζεται
για εγγραφή στο Σύλλογο μας.
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.
Τα προνόμια των μελών :
• Στήριξη των οικογενειών των Τριτέκνων όπου και όπως είναι εφικτό.
• Απόκτηση ειδικής κάρτας Τριτέκνου.
• Συμμετοχή σε :
1. Εκπτώσεις από καταστήματα συμβεβλημένα με το Σύλλογο
2. Εκπτώσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς.
3. Παροχή τροφίμων (και όχι μόνο).
4. Ότι άλλο προκύψει σε όφελος των μελών μας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ( ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ ( εκδίδεται αμέσως ) : ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΚΡΗ ( ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ) ΕΚΑΣΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ( τα παιδιά προστατευόμενα ) .
Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα 2ης Φάσης Κυπέλλου Βοιωτίας


Πελοπιδας Θηβας - Επαμεινωνδας Λευκτρων       2-3
Α.Σ Χωστιων - Ιωνικος Αστερας Θηβας 2005       0-1
Πανγεωργικος - Νικη Λαφυστιου                                1-3
ΑΕ Ορχομενος - ΑΟ Καστρο                                         4-0
ΑΟ Θεσπιακος - Κεραυνος Αγιου Θωμα                     2-1
ΑΟ Υψηλαντης - Ρηξη Λιβαδειας                                 3-0

*** οι ομαδες που  προκριθηκαν  στην επομενη φαση Κυπελλου Βοιωτιας
θα κληρωθουν με τις 16 ομαδες της Α' Κατηγοριας και τις δυο της Γ' Εθνικης
ΑΟ Θηβα και Αμβρυσσεα Διστομου
thivaspor1.blogspot.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Έφτασε στις Θερμοπύλες ο Λεονταρίτης Κώστας Χατζής !!! Ολοκληρώθηκε ο ΔΡΟΜΟΣ 700 ΑΘΑΝΑΤΩΝ




Έφτασε στις Θερμοπύλες ο πεζοπόρος κ. Κώστας Χατζής από το Λεοντάρι, ολοκληρώνοντας των ΔΡΟΜΟ 700 ΑΘΑΝΑΤΩΝ, Θεσπιές-Θερμοπύλες,περίπου σε 30 ώρες, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα!!!!!Ξεκίνησε από το άγαλμα του Δημόφιλου στις Θεσπιές,  στις 15-9-2017.
Μπράβο Κώστα, Άξιος!!!!!
 leontari-thivon.blogspot.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ