Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Α΄ Κατηγορίας Βοιωτίας


Στο ντέρμπι κορυφής Ύπατο και Κιθαιρώνας Καπαρελλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Η ομάδα του Κώστα Παρθενίου προηγήθηκε με τον Πλακίδα στο 34′. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σεχάι με 2η κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Κιθαιρώνας δεν το έβαλε κάτω και έκανε την ανατροπή χάρη σε γκολ των Φιλιππίδη (43′) και Τσοπανέλη (56′). Ο Μάριος Πλακίδας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή (26/11) με το παιχνίδι του Ηρακλή Ασωπίας με τον Απόλλωνα Ακραιφνίου.

Τα αποτελέσματα:

ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ 0-0
ΥΠΑΤΟ – ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ 2-2
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 1-2
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ 3-1
ΔΗΛΕΣΙ – ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ 0-3
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ 1-2
ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ 2-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΩΠΙΑΣ – ΑΠΟΛ. ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ 26/11
Βαθμολογία

(σε 10 αγώνες)

Ύπατο———————–34-5——-28

——————————————————

Κιθαιρώνας—————-27-4——-26

Ολυμπιάδα Οιν.———–24-11—–22

Παρνασσός—————–17-9——-20

Απόλλων——————–15-12——-17
—————————————————-

Ένωση Α.Σ.Α————–20-10——–16

ΠΑΟ Κοκκίνου————-24-18——16

Παναλίαρτος—————-15-13——13

Παμβαγιακός—————-14-30—–12

Κυπάρισσος Αντ.———11-16——11

Αρματηλάτης—————11-17——10

——————————————————-

Δήλεσι————————-7-18——–8

Δάφνη Ερ.——————10-20——–7

Μαυρομμάτι—————–10-25——–7

Πανδαυλειακός————-10-25——-6

——————————————————–

Ηρακλής Ασωπίας———-7-21———4
stereasports.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκάρουν τα σημειώματα του 43χρονου που πήρε στον θάνατο τα 2 παιδιά του

«Σας βαρέθηκα όλους», έγραψε στον τοίχο πριν βάλει φωτιά στο διαμέρισμα - Tι λένε οι φίλοι και οι γείτονες του υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας
Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε στον τοίχο του σπιτιού τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

O 43χρονος Δημήτρης Σκουτέλης


Σύμφωνα με γνωστούς και φίλους του, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν βασανισμένος. Όπως λένε ο λόγος ήταν, ο δικαστικός Γολγοθάς της αντιδικίας με την πρώην γυναίκα του.
«Αφού Σταύρο είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματα μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ότι έδωσες, πήρες αλήτη», έγραφε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν τοιχοκολλημένα στο διαμέρισμα της τραγωδίας στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 43χρονος Δημήτρης Σκουτέλης, αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα, καθώς εδώ και τρία χρόνια ήταν χωρισμένος με την γυναίκα του και έβλεπε τα παιδιά του όποτε του επιτρεπόταν.

«Στο word στο κινητό μου και στο tablet μου, θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κ. Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η Πολιτεία και η ΕΛΑΣ δεν θα κάνουν ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει Κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί…», υπογραμμίζει σε ένα δεύτερο σημείωμά του ο 43χρονος παιδοκτόνος και αυτό κολλημένο στον τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο Δημήτρης είχε υπερβολική αγάπη στα παιδιά του και δεν μπορούσε να φανταστεί να μένει μακριά τους, είχε χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και τον τελευταίο χρόνο είχε μετακομίσει στην οδό Κοραή 21.

«Πριν βιαστείτε να κρίνετε, πρώτα να μάθετε την αλήθεια, υπάρχει δικαιοσύνη ή όχι σε αυτό το Κράτος;» αναρωτιέται σε ένα άλλο τοιχοκολλημένο σημείωμα.

Τα δυο μικρά παιδιά του, ήταν δίδυμα οκτώ ετών και είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα τους καθώς εκείνος δεν τους χαλούσε ποτέ χατίρι ενώ τακτικά τα έβγαζε βόλτες για παιχνίδι, τόσο στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, όσο και στο Άλσος.

«Αυτός ο άνθρωπος βγάζει μαύρα 30.000 ευρώ το χρόνο, μαύρα. Ένσημα σε υπαλλήλους του δεν κόλλησε σχεδόν ποτέ! Πως γίνετε αυτό, με μια δουλειά που επιβάλλει τουλάχιστον δύο άτομα αν όχι τρία; Το ΙΚΑ τι θα κάνει για αυτό; Γιατί συνεχίζει να δουλεύει μαύρα; Να παίρνει σύνταξη και κάποιος άλλος που είναι νόμιμος να πεινάει;» έγραψε λίγο πριν πραγματοποιήσει την αρρωστημένη πράξη του.

«Όλα μου τα πράγματα, τα άφησα σε φτωχογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Στους δρόμους. Το Κράτος τι θα κάνει για όλα αυτά που αναφέρω; Στις σημειώσεις που άφησα; Δεν πρέπει κάποιοι επιτέλους να τιμωρηθούν παραδειγματικά;», έγραφε στο τελευταίο του σημείωμα.

Τι αναφέρουν οι γείτονες του 43χρονου

Διαβάστε Περισσότερα »

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια στα ορεινά

Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει τις βραδινές ώρες της Κυριακής - Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Κυριακή (26/11) Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία,  η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

2. Τη Δευτέρα (27/11)
Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

3. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μ.) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αδιανόητη τραγωδία: Νεκρός πατέρας και τα 2 του παιδιά από φωτιά -Βρέθηκε σημείωμα


Ο αυτόχειρας πατέρας έγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, με μαρκαδόρο στον τοίχο το μήνυμα αυτό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της οδού Κοραή - Εκτός από τον ίδιο έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδιά του ηλικίας 8 και 10 ετών
Μια αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Νέα Σμύρνη καθώς όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του πατέρα και των δύο παιδιών σε διαμέρισμα της οδού Κοραή δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε ηθελημένη ενέργεια του πατέρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Ο τραγικός πατέρας ήταν κατά πληροφορίες διαζευγμένος και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πατέρας και τα δύο του παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών, εντοπίστηκαν αρχικά χωρίς τις αισθήσεις τους και τελικά στα νοσοκομεία που διακομίστηκαν, ο πατέρας στο Γ. Γεννηματάς και τα δύο παιδιά στο Παίδων, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Την πυροσβεστική ενημέρωσαν για τη φωτιά γείτονες που είδαν τους καπνούς λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της πυροσβεστικής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Όλη η υπουργική απόφαση με τις προϋποθέσεις για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος

Ευνοϊκές αλλαγές για τα ασθενέστερα στρώματα περιλαμβάνει η τελική υπουργική απόφαση για...
το κοινωνικό μέρισμα που δόθηκε το μεσημέρι στην δημοσιότητα.

Τα δύο κατώτερα εισοδηματικά κλιμάκια των δικαιούχων αναπροσαρμόζονται από 3.000 σε 5.000 ευρώ και από 6.000 σε 7.000 ευρώ, ενώ το τρίτο κλιμάκιο μένει στις 9.000 ευρώ.

Οι αντίστοιχες κατηγορίες δικαιούχων θα λάβουν 450, 350 και 250 ευρώ αντίστοιχα, εάν είναι μονοπρόσωπα νοικοκυριά, ενώ για περισσότερα μέλη αυξάνονται τα ποσά όπως θα δείτε στο κείμενο της απόφασης.

Επίσης, οι δικαιούχοι άνω των 70 ετών, θα εξαιρεθούν από την υποβολή αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Αυτό σημαίνει ότι θα πιστωθεί αυτόματα στο λογαριασμό τους το εφάπαξ βοήθημα ως τα μέσα Δεκεμβρίου χωρίς να κάνουν το παραμικρό.

Επίσης για όσους είναι άνεργοι το 2017 και είχαν εισοδήματα το 2016,λ που αναγράφονται στην φορολογική δήλωση, υπάρχει πρόβλεψη, αν έχουν συμπληρώσει ένα εξάμηνο ανεργίας φέτος να αφαιρεθεί ποσό 9.000 ευρώ από το εισόδημα του 2016 ώστε να διεκδικήσουν το μέρισμα.

Ως προς τα τεκμήρια, «κλείδωσε» ότι για την χορήγηση του μερίσματος θα υπολογιστούν τα τεκμαρτά εισοδήματα, όπως καταγράφονται στις φορολογικές δηλώσεις του 2016.
Δείτε εδώ την υπουργική απόφαση:
Διαβάστε Περισσότερα »

"Η Αγρύπνια " Ανατρεπτική κωμωδία από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς παρουσιάζει  την ανατρεπτική κωμωδία του βραβευμένου Δραμινού συγγραφέα Βασίλη Τσιαμπούση  "Η Αγρύπνια " σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλου.
Το έργο διαδραματίζεται στο διαμέρισμα μιας κοπέλας που αυτοκτόνησε, σε μια επαρχιακή πόλη, στην Ελλάδα τη κρίσης. Εκεί μαζεύονται οι πιο κοντινοί της άνθρωποι. Ένα ζευγάρι αριστερών καθηγητών και μακρινά ξαδέλφια της νεκρής, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, μια αλλόκοτη πρώην σύντροφος της Αθηνάς, ένας διεζευγμένος γεωπόνος και η κόρη του και μια συντηρητική γεροντοκόρη. Η Αγρυπνία ξεκινά και πρέπει ν’ ακουστούν για τη νεκρή όλα τα κρίματά και οι αμαρτίες της, σαν μια εξομολόγηση που η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει. Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές! Αυτά για τα οποία κατηγορούσαν όμως την νεκρή, είναι ψήγματα μπροστά σε αυτά που αποκαλύπτονται για εκείνους. Μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ο γοητευτικός κατάδικος και πρώην σύζυγος της Αθηνάς με αστυνομική συνοδεία...  Η συνέχεια επί της σκηνής
Για τέσσερεις παραστάσεις μόνο.
Κυριακή 26/11/17,Τετάρτη 29/11/17, Κυριακή 3/12/17, Τετάρτη 6/12/17
Στο θέατρο της οδού Δωδεκανήσου 5 (Δίπλα στο Κ.Α.Π.Η.)
Ώρα έναρξης παραστάσεων 8.30 . Γενική είσοδος 3 €. Δωρεάν για μαθητές, συνταξιούχους, ανέργους
Διαβάστε Περισσότερα »

"Η σωστή προετοιμασία για το βίωμα των Χριστουγέννων" στον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Λεύκτρων

Ιερός Ναός  Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Και Αγίου Σπυρίδωνος Λεύκτρων Θηβών
Tην Κυριακή  26 Νοεμβρίου στις 18.30 μ.μ στον Ιερό  Ναό μας θα έχουμε την ιδιαίτερη τιμή να μας ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής  Αγίου  Γεωργιου Μαυροματίου,Αρχιμανδρίτης Σιλουανός  Πεπονάκης με θέμα:"Η σωστή  προετοιμασία για το βίωμα των Χριστουγέννων".

Σας περιμενουμε!

Διαβάστε Περισσότερα »

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου)

Στις 17/12/1999 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών η 25η Νοεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης της διεθνούς κοινότητας στο παγκοσμίων διαστάσεων ζήτημα της βίας κατά των γυναικών. Η ημέρα αυτή είχε ήδη από το 1981 αναχθεί σε ορόσημο για τη βία κατά των γυναικών από φεμινιστικές οργανώσεις, όντας ημέρα μνήμης της άγριας δολοφονίας των τριών αδερφών Μιραμπάλ, πολιτικών ακτιβιστριών της Δομινικανής Δημοκρατίας, από το δικτατορικό καθεστώς του Ραφαέλ Τρουχίλο το 1960.

Η βία κατά των γυναικών δεν είναι ιδιωτική υπόθεση, αλλά πρόκειται για ένα κατεξοχήν κοινωνικό και πολιτικό ζήτημα, η αντιμετώπιση του οποίου απαιτεί την ευαισθητοποίηση και την εγρήγορση όλων μας.

Στο Δήμο Θηβαίων λειτουργεί η ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» πράξη με τίτλο «Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων», με MIS:5000935 η οποία εντάσσεται στο δίκτυο υποστηρικτικών δομών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) και ώρες 08.00 – 16.00 στο χώρο του Δημαρχείου Θήβας.

Οι υπηρεσίες  που παρέχονται, καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής και αφορούν σε:
- Ενημέρωση και εξειδικευμένη πληροφόρηση σε θέματα ισότητας των φύλων, αντιμετώπισης της βίας και των πολλαπλών διακρίσεων κατά των γυναικών.
- Παροχή κοινωνικής, ψυχολογικής, νομικής και εργασιακής στήριξης (µε την οπτική του φύλου).
- Παραπομπή ή συνοδεία -όποτε αυτό απαιτείται- των γυναικών σε ξενώνες φιλοξενίας, στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο δικαστήριο, σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, κέντρα ψυχικής υγιεινής, σε φορείς αρμόδιους για προνοιακά ή άλλα επιδόματα, σε φορείς προώθησης της απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, σε φορείς προστασίας και στήριξης παιδιών κ.λπ.
- Παροχή, σε συνεργασία µε τους δικηγορικούς συλλόγους, νομικών υπηρεσιών (legal aid) σε γυναίκες- θύματα βίας.

Βασικός στόχος του Συμβουλευτικού Κέντρου, μεταξύ άλλων, αποτελεί η ενημέρωση / πληροφόρηση των τοπικών φορέων/οργανισμών και υπηρεσιών για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του, καθώς επίσης και η αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των τοπικών φορέων, ώστε η μετάβαση των γυναικών που παραπέμπονται σε αυτούς, να γίνεται με αίσθημα ευθύνης, φροντίδας, και αποφυγής επιπρόσθετης ταλαιπωρίας .

Στην αντιμετώπιση της Βίας …..
                                     Δεν είσαι μόνη, Δεν είσαι η μόνη…….

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα

Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  27η  Νοεμβρίου  2017, ημέρα  Δευτέρα   και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

Σε περίπτωση απουσίας σας , παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλέφωνο  2261350817 προκειμένου να προσκληθεί αναπληρωματικό μέλος.

Τα   θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.Σύνταξη προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
2.Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 14.999,97 ευρώ για εξόφληση τελεσίδικης 
 δικαστικής απόφασης.
3.Εκδοση εντάλματος προπληρωμής επ΄ονόματος δημοτικού υπαλλήλου συνολικού ποσού
1.109,68 ευρώ για Επεκτάσεις Ηλεκτροφωτισμού.
4.Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
5. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
6. Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού. 
7.Έγκριση δαπάνης από την παγία προκαταβολή στην Τοπική Κοινότητα Ακοντίου.
8.Έγκριση δαπάνης από την παγία προκαταβολή στην Τοπική Κοινότητα Δαύλειας.
9.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 180,00 ευρώ για επιμόρφωση υπαλλήλων
βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών.
10.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 793,60 ευρώ για προμήθεια εξωτερικής
επιγραφής για το Κέντρο Κοινότητας και για το υποέργο ‘’Παροχή σισσιτίου’’.
11.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 11.000,00 ευρώ για προμήθεια επίπλων για
τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.
12. ΄Εγκριση Πρακτικού και Κατακύρωση Διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ».
13.΄Εγκριση 2ου Πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού της προμήθειας λιπαντικών και ματαίωση αυτού.
14.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 82.970,00 ευρώ που φορούν δαπάνες μισθοδοσίας υπαλλήλων του Δήμου.
15.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 85.000,00 ευρώ που αφορούν αποδόσεις υπέρ δημοσίου και τρίτων.
16.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 20.000,00 ευρώ για προμήθεια καυσίμων κίνησης για τα μηχανήματα κίνησης του νερού της πισίνας.
17.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.275,00 ευρώ που αφορά αποζημίωση και έξοδα κίνησης Δημοτικών Συμβούλων.
18.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 11.500,00 ευρώ που αφορούν δαπάνες για ύδρευση , άρδευση ,φωτισμό και καθαριότητα.
19.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.600,00 ευρώ που αφορούν έξοδα είσπραξης κλήσεων Τροχαίας από ΕΛΤΑ.
20.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.995,96 ευρώ για προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.
21.΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 1.200,00 ευρώ για εργασία βιβλιοδεσίας και συντήρησης των βιβλίων του Δημοτολογίου και Μ. Αρρένων του Δήμου.
22.Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για έργα των οποίων ο συνολικός προϋπολογισμός
Έκαστος δεν υπερβαίνει το 1.000.000,00 ευρώ χωρίς να συνυπολογίζονται τα κονδύλια του
Φόρου Προστιθέμενης Αξίας.





                                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ


                                                                ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ     
                                                           ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩN

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ