Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ο Θανάσης Καλογρηάς υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Ζητώ την στήριξή σας, ώστε με την παρουσία μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως εκφραστής του εμπορικού κόσμου, να μπορέσουμε όλοι μαζί να οραματιστούμε ένα καλύτερο αύριο. Δηλώνω ότι η συναδελφικότητα και η δυναμική μου παρουσία θα είναι ,δεδομένα ,οι προτεραιότητές μου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Την Κυριακή στο Κλειστό Μαυρομματίου οι Περιφερειακοί Αγώνες Badminton



ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ BADMINTON
 ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η  Ε.Ο.Φ.Σ.Α. σε συνεργασία με τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και τον Φ.Ε.Ο. Θήβας διοργανώνουν  το  Περιφερειακό Προκριματικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α΄ Φάσης, αγωνιστικού έτους 2017 – 2018  ως εξής:
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:9:00 π.μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΠΡΟ-παμπαίδων
ΠΡΟ-παγκορασίδων          κάτω των 11 ετών (U-11) 7-10 2011, 2010, 2009, 2008
Παίδων –Κορασίδων              κάτω των 17 ετών (U-17) 15-16 2003-2002
Νέων Ανδρών – Ν. Γυναικών  κάτω των 22 ετών (U-22) 19-21 1999,1998,1997

Για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 η συμμετοχή των αθλητών - αθλητριών στις ηλικιακές κατηγορίες από τα Ατομικά Πρωταθλήματα, διαμορφώνεται από τις προκηρύξεις και σύμφωνα με τους κανονισμούς πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. και του αγωνιστικού σχεδιασμού με τους παρακάτω όρους.

Τόπος :   Κλειστό Γυμναστήριο Μαυρομματίου

Ημερομηνία διεξαγωγής:  Κυριακή  3 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα έναρξης αγώνων:  9:00 π.μ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Βοιωτίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη εκπρόσωπων στην επιμελητηριακή διοίκηση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Συμμετέχοντες και στους δυο συνδυασμούς βρίσκονται συνάδελφοι που θα εκπροσωπούν τον εμπορικό κόσμο στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
Ως Διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους για δυναμική εκπροσώπηση, πάντα στο πλευρό των συναδέλφων προς όφελος την βελτίωση της καθημερινότητας .
Κλείνοντας καλούμε ως οφείλουμε την μαζική συμμετοχή στην διαδικασία.


Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Διαβάστε Περισσότερα »

Τις καλές πρακτικές του Δήμου σε θέματα περιβάλλοντος παρουσίασε ο Δήμαρχος Θηβαίων στους εργαζόμενους της Tupperware Hellas

Τις καλές πρακτικές του Δήμου  σε θέματα περιβάλλοντος παρουσίασε ο Δήμαρχος Θηβαίων στους εργαζόμενους της Tupperware Hellas

Το εργοστάσιο της Tupperware Hellas στη Θήβα επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης, στο πλαίσιο της “Εβδομάδας Αειφόρου Ανάπτυξης” (Sustainability Week) που υλοποιεί η επιχείρηση. Η Tupperware είναι μία επιχείρηση που λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια και απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους από την περιοχή.

Ο κ. Δήμαρχος παρουσίασε στους εργαζόμενους τις καλές πρακτικές του Δήμου για την αναβάθμιση και την προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα μίλησε για τη συμμετοχή του Δήμου στον “Σύμφωνο των Δημάρχων” για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, για το Σχέδιο Δράσης του για την Αειφόρο Ενέργεια και τα οφέλη που θα αποκομίσει από την εφαρμογή του, για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, για τον ΧΥΤΑ και την επικείμενη κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, για την Ανακύκλωση, για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, για τη συντήρηση του πρασίνου, τις εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, για την αξιοποίηση του προγράμματος “Εξοικονομώ ΙΙ” (με το οποίο αναβάθμισε τα δημοτικά κτήρια παλαιό Δημαρχείο & παλαιό ΚΤΕΛ-νυν ΚΑΠΗ Θήβας) και το πρόγραμμα “Βιοκλιματικές Αναβαθμίσεις Δημόσιων Ανοιχτών Χώρων” (με το οποίο κατασκεύασε το Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόα). Tέλος, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Δήμου στα δίκτυα : Πόλεων με Λίμνες, ΣΠΟΑΚ, Παράκτιον και  Υγειών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ). 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση του εργοστασίου για την πρόσκληση και τη συγχαίρει για τα προγράμματα ενημέρωσης των εργαζομένων της και την  ευαισθησία της σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.



Διαβάστε Περισσότερα »

Οι ταινίες που θα προβληθούν τον Δεκέμβριο στον Χειμερινό Κινηματογράφο Θήβας

 Αναλυτικά οι ταινίες που θα προβληθούν τον Δεκέμβριο:

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

«ΈΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΌΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ»

Μυστήριο

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Ηθοποιοί: ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ, ΝΤΕΙΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ, ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ

Διάρκεια: 114 λεπτά

Ώρα προβολής: 21.15

Περίληψη: Ο Ηρακλής Πουαρό καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο πολυτελές τρένο με προορισμό το Καλέ. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του «Όριαν Εξπρές» κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου – Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

«ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ»

Βιογραφία

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής

Ηθοποιοί: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΜΠΑΞΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΗΝΑΙΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΩΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ
Διάρκεια: 121 λεπτά
Ώρα προβολής: 18.00

Περίληψη: Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδα μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε. Ο μεγάλος Κρητικό συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

«ΝΑΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ » (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΛΕΠΕΝΙΟΤΙΣ

Ηθοποιοί: (Φωνές): ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ,
ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
Διάρκεια: 89 λεπτά
Ώρα προβολής: 18.30

Περίληψη: Η έφηβη Κλόι μετακομίζει με τη μητέρα της σε ένα καινούργιο σπίτι, όπου ανακαλύπτει πως αυτό λειτουργεί σαν πύλη για την εισβολή κακών και πεινασμένων για… τα πάντα εξωγήινων, με τους νάνους του κήπου να αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του πλανήτη μας.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

«THANK YOU FOR YOUR SERVICE »

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΣΟΝ ΧΟΛ

Ηθοποιοί: MILES TELLER, HALEY BENNETT, JOE COLE, AMY SCHUMER, BEULAH
KOALE, SCOTT HAZE

Διάρκεια: 109 λεπτά

Ώρα προβολής: 21.15

Περίληψη: Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών που επιστρέφουν από το Ιράκ αγωνίζονται να ενταχθούν ξανά στην οικογένεια και την πολιτική ζωή, ενώ ζουν με τη μνήμη ενός πολέμου που απειλεί να τους καταστρέψει πολύ καιρό αφού έχουν αφήσει το πεδίο της μάχης.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

«JUSTICE LEAGUE» ΣΕ 3D

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Σκηνοθεσία: ΖΑΚ ΣΝΑΙΝΤΕΡ

Ηθοποιοί: ΤΖΑΡΕΝΤ ΛΕΤΟ, ΝΤΑΙΑΝ ΛΕΙΝ, ΜΠΕΝ ΆΦΛΕΚ, ΆΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ, ΈΙΜΙ
ΆΝΤΑΜΣ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΜΟΜΟΑ
Διάρκεια: 121 λεπτά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 – ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

«STARS WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΖΕΝΤΑΙ – ΜΟΝΟ ΣΕ 3D
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
Σκηνοθεσία: ΡΑΙΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΝΤΕΙΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, MARK HAMILL, CARRIE FISHER, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΓΚΑ,
ADAM DRIVER,ΌΣΚΑΡ ΆΙΖΑΚ, ΚΕΛΛΥ ΜΑΡΙ ΤΡΑΝ, ΝΤΟΜΝΑΛ ΓΚΛΙΣΟΝ,
ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ,
Διάρκεια: 152 λεπτά
Ώρα προβολής: 21.15

Περίληψη: Μετά την ανακάλυψη νέων κόσμων στο Η Δύναμη Ξυπνάει, η Ρέι συνεχίζει το επικό της ταξίδι με τους Φιν, Πόε και Λουκ στο επόμενο κεφάλαιο του μύθου του Πόλεμος των Άστρων.

24,25,26,31/12/2017 και 1/1/2018 ο Κινηματογράφος δεν θα λειτουργήσει

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου – Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ» - (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Σκηνοθεσία: Αλέν Σαμπά
Ηθοποιοί: Αλέν Σαμπά, Πιο Μαρμάι, Γκολσιφτέ Φαραχανί
Διάρκεια: 104 λεπτά

Περίληψη: Η παραμονή Χριστουγέννων βρίσκεται προ των πυλών, όταν αρχίζει το χάος. Τα 92.000 ξωτικά του Αϊ Βασίλη ξαφνικά σωριάζονται στο έδαφος και αρρωσταίνουν. Όλα ταυτόχρονα! Το χτύπημα είναι μεγάλο. Τώρα ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Ο Άι Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να ανακαλύψει μία λύση. Μόλις φτάνε εκεί, όμως, θα χρειαστεί βοήθεια για να σώσει τη μαγεία των χριστουγέννων.

Πέμπτη 28/12 Δεκεμβρίου 2017 – Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

«Ferdinand» (Μεταγλωττισμένo) - Μόνο σε 3D

Κινουμένα Σχέδια
Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαντάνα
Ηθοποιοί: ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΑΝΤΩΝΑΚΗ
Διάρκεια: 90 λεπτά
Ώρα προβολής: 18.30

Περίληψη: Αφού ο Φερδινάνδης, ένας ταύρος με μεγάλη καρδιά, μπερδεύεται με ένα επικίνδυνο κτήνος, καταλαμβάνεται και σκίζεται από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, συσπειρώνει μια ομάδα με την άτακτη προσπάθεια στην τελική περιπέτεια.

31/12/2017 και 1/1/2018 ο Κινηματογράφος δεν θα λειτουργήσει
Διαβάστε Περισσότερα »

Την απαγόρευση του γύρου εξετάζει η ΕΕ-Ποια ουσία ανιχνεύτηκε-Βίντεο

Ένα απίστευτο νέο, που απειλεί να… καταστρέψει ένα βασικό στοιχείο της ελληνικής διατροφής και κουλτούρας, έρχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η ΕΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει το γύρο και το ντονέρ!

Συγκεκριμένα, το διαχρονικό και διάσημο σε όλο τον κόσμο σουβλάκι κινδυνεύει από μία διαπίστωση που έκαναν οι Πράσινοι.

Η ομάδα τους, μετά από ελέγχους, διαπίστωσε πως πολλές φορές στα κρέατα που προορίζονται για γύρο και ντονέρ υπάρχει φωσφορικό άλας, το οποίο συστατικό είναι επικίνδυνο για την υγεία όταν ψηθεί και ξαναζεσταθεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δημήτρης Μίχας υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Βοιωτίας


Διαβάστε Περισσότερα »

Αγώνας Μπάσκετ Κορασίδων Γ.Σ. Αλιάρτου- Πρωτέας Σχηματαρίου στο Κλειστό Αλιάρτου


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67  του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 4η του μηνός  Δεκεμβρίου  του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης, 

      Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :


1. Τροποποίηση Σύμβασης για Προμήθεια ειδών καθαριότητας για την πράξη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών : α) Κοινωνικό Παντοπωλείο β) Παροχή συσσιτίου και γ) Κοινωνικό Φαρμακείο.
2. Τροποποίηση Σύμβασης για Προμήθεια τροφίμων του υποέργου Παροχή Συσσιτίου
3. Παράταση της υπ αριθμ.28388/17-11-2016 σύμβασης “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΑΕΡΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ (20.443,50 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ)
4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: “Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Κορώνειας”
5. Εγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα Εργασιών του έργου “Αποκατάσταση Δημοτικών Οδών λόγω ζημιών ποθ προκλήθηκαν από θεομηνίες στο Δήμο Λεβαδεων”
6. Λήψη απόφασης περί παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης (ΑΔΑ: 6ΥΖΡΩΛΗ-Δ90) μεταξύ   των «Ελληνικό Δημόσιο- Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού - Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αι του Δήμου Λεβαδέων για την εκτέλεση του έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ”
7. Έγκριση Πρωτοκόλλων  Οριστικής Παραλαβής Παροχής Υπηρεσιών για εργασίες επισκευής-συντήρησης των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου
8. Έγκριση Πρωτοκόλλου  Οριστικής Παραλαβής Παροχής Υπηρεσιών για την εργασία “Τεχνικός έλεγχος οχημάτων ΚΤΕΟ”
9. Εγκριση Α Πρωτοκόλλου Παραλαβής της παροχής Υπηρεσίας με τίτλο : “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚ/ΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ”
10. Συνδιοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων με εταιρεία Γ. Παφίλη & ΣΙΑ Ο.Ε
11. Προγραμματισμός για την αναδιοργάνωση της εκδήλωσης μνήμης για τον Γιάννη Σταμούλη
12. Εγκριση για την έκδοση ενημερωτικού εντύπου-βιβλίου για τα ευρήματα από τις ανασκαφές στο Σπήλαιο της Νύμφης Κορώνειας (Ελικώνας)
13. Εγκριση σχεδιασμού βιβλίου για τον Θεόδωρο Λαζαρή
14. Συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Λεβαδέων στη Λιτανεία για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Νικολάου στην Αντίκυρα
15. Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 500,00 ΕΥΡΩ για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης μνήμης  για τον Γιάννη Σταμούλη
16. Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4. 500,00 ΕΥΡΩ για την έκδοση ενημερωτικού εντύπου-βιβλίου για τα ευρήματα από τις ανασκαφές στο Σπήλαιο της Νύμφης Κορώνειας (Ελικώνας)
17. Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 12.600ΕΥΡΩ για τον σχεδιασμό βιβλίου για τον εικαστικό Θεόδωρο Λαζαρή.
18. .Εγκριση της υπ αριθμ.87/24-11-2017 απόφασης του Δ.Σ της ΚΕΔΗΛ περί αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού οικον. Έτους 2017

                                       
                                  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


                                                     
                                         ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Εφημερεύοντα Φαρμακεία τον Δεκέμβριο στη Θήβα


ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/12/2017 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 66 –(ΠΕΖΟΔΡOMΟΣ) 25990 21813
ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12/2017 ΖΗΚΑ-ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70 22577 29381
ΚΥΡΙΑΚΗ 03/12/2017 ΣΙΝΝΗ-ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ ΠΙΝΔΑΡΟΥ 42 23703 23378
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/12/2017 ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 46 -ΠΥΡΙ 21560 21560
ΤΡΙΤΗ 05/12/2017 ΤΖΩΝΗ  ΙΩΑΝΝΑ
ΣΕΦΕΡΗ 2 –ΤΑΧΙ
(ΠΑΝΩ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ) 89209 89209
ΤΕΤΑΡΤΗ 06/12/2017 TΣΕΚΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 101 22444 2262102375
ΠΕΜΠΤΗ 07/12/2017 ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞ. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39 29922 22883
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/12/2017 ΨΑΡΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΙΝΔΑΡΟΥ &ΤΣΕΒΑ 1 22555 23311
ΣΑΒΒΑΤΟ 09/12/2017 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ. ΔΙΡΚΗΣ 35 29366 26986
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/12/2017 ΚΑΡΒΕΛΗ-ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39 29922 22883
ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12/2017 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ν. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 113 27812 23302
ΤΡΙΤΗ 12/12/2017 ΖΗΚΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 1-ΕΝΑΝΤΙ ΣΦΕ 27866 29381
ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12/2017 ΛΟΥΚΙΔΟΥ Σ. ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70 22577 29381
ΠΕΜΠΤΗ 14/12/2017 ΜΑΜΑΛΗ Κ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 136 24555 29662
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/12/2017 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ. ΔΙΡΚΗΣ 35 29366 26986
ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/2017 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ν. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 113 27812 23302
ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12/2017 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 66 –(ΠΕΖΟΔΡOMΟΣ) 25990 21813
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/12/2017 MEΛΙΣΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 8-  ΠΥΡΙ 23443 81448
ΤΡΙΤΗ 19/12/2017 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 9 & ΠΕΛΟΠΙΔΟΥ ΓΩΝΙΑ 27729 6936709006
ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12/2017 ΜΗΝΑ ΑΝΝΑ AΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 23-Π.ΣΦΑΓΕΙΑ 22642 6980375836
ΠΕΜΠΤΗ 21/12/2017 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 9 & ΠΕΛΟΠΙΔΟΥ ΓΩΝΙΑ 27729 6936709006
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/12/2017 ΤΖΩΝΗ  ΙΩΑΝΝΑ
ΣΕΦΕΡΗ 2 –ΤΑΧΙ
(ΠΑΝΩ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ) 89209 89209
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12/2017 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ. ΔΙΡΚΗΣ 35 29366 26986
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/12/2017 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 66 –(ΠΕΖΟΔΡOMΟΣ) 25990 21813
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/12/2017 ΖΗΚΑ-ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70 22577 29381
ΤΡΙΤΗ 26/12/2017 ΣΙΝΝΗ-ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ ΠΙΝΔΑΡΟΥ 42 23703 23378
ΤΕΤΑΡΤΗ 27/12/2017 ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 46 -ΠΥΡΙ 21560 21560
ΠΕΜΠΤΗ 28/12/2017 ΤΖΩΝΗ  ΙΩΑΝΝΑ
ΣΕΦΕΡΗ 2 –ΤΑΧΙ
(ΠΑΝΩ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ) 89209 89209
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/12/2017 TΣΕΚΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 101 22444 2262102375
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/12/2017 ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞ. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39 29922 22883
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/12/2017 ΨΑΡΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΙΝΔΑΡΟΥ &ΤΣΕΒΑ 1 22555 23311
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ      2018
ΔΕΥΤΕΡΑ 1/1/2018 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ. ΔΙΡΚΗΣ 35 29366 26986
ΤΡΙΤΗ 2/1/2018 ΚΑΡΒΕΛΗ-ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39 29922 22883


Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα οι πληρωμές αποζημιώσεων σε αγρότες-Αναλυτικοί πίνακες ανά νομό

Σε 65.653 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους θα καταβληθούν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου αποζημιώσεις ύψους 17.926.117,51 ευρώ από τον ΕΛΓΑ.

Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων θα καταβληθεί στο νομό Πέλλας, το οποίο ανέρχεται στα 2.758.292,92 ευρώ, ενώ ακολουθούν οι νομοί Ηλείας, Λαρίσης και Κορινθίας.

Οι αποζημιώσεις αφορούν:

Α. την τελική εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν εντός του 2016.

Β. την τελική εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν στις αρχές του 2017 και συνδέονται με τη δήλωση καλλιέργειας του 2016.

Γ. εκκαθαρίσεις ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο που συνέβησαν εντός του 2016, και στο πρώτο τρίμηνο 2017ΕΛΓΑ:
Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό πατήστε ΕΔΩ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Την Δήμαρχο Λεβαδέων καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

   
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ  κ. ΠΟΥΛΟΥ

   Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  καταγγέλλει την νεομνημονιακή Δήμαρχο κ. Παναγιού Πούλου για τις απαράδεκτες αντιθεσμικές μεθοδεύσεις στη ΔΕΥΑΛ , που θυμίζουν άλλες εποχές , όπου με απειλές και εκφοβισμούς τόσο προς τους εργαζόμενους, αλλά ακόμη και προς τα μέλη της Διοίκησης , που έχουν ορισθεί από την ίδια.
Μετά από αυτές τις συμπεριφορές το μόνο που έχει να κάνει , ΑΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ  ΑΚΟΜΗ  ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ, είναι  να παραιτηθεί, γιατί ο τόπος δεν έχει ανάγκη από τέτοιους εκπροσώπους.
Συγκεκριμένα: 1.  Η Δήμαρχος απείλησε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΛ, χωρίς να έχει έρθει σε καμία διαπραγμάτευση μαζί τους, όπως όφειλε, ενώ οι εργαζόμενοι δικαιώθηκαν στο Δικαστήριο έναντι των μνημονιακών περικοπών των μισθών τους (150.000 € περίπου ), που κάποτε  η ίδια πολεμούσε. Αντίθετα στην περίπτωση του ομόσταβλού της  νεομνημονιακού  διορισμένου Βουλευτή κ. Θηβαίου έκανε διαπραγμάτευση όταν αυτός δικαιώθηκε πρωτοδίκως (30.000 € περίπου), ούτε  τον απείλησε ούτε έκανε προσφυγή . Το κατά πόσο αυτό είναι ηθικό και νόμιμο , θα το κρίνει η Τοπική κοινωνία.
2. Επίσης όταν ψήφισε ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Τόλιας, διορισμένος από την ίδια, για τον εαυτό του να μην μειωθεί ο μισθός του όχι μόνο δεν αντέδρασε, όπως όφειλε ηθικά, ως πολιτική Προϊστάμενος, αντίθετα έφεραν  γνωμοδότηση που γελοιοποιεί στην κυριολεξία το Διοικητικό Δίκαιο και το Αίσθημα του Δικαίου. Τουλάχιστον η γυναίκα του κ. Θηβαίου κ. Γεωργαντά, όταν  ψηφίστηκε  στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η απόφαση πληρωμής του, αποχώρησε από την ψηφοφορία του συγκεκριμένου θέματος
( εδώ αναγνωρίζουμε ότι τουλάχιστον κράτησαν τα προσχήματα).
Με όλα τα παραπάνω δεν έχει πια κανένα πολιτικό και ηθικό λόγο να παραμείνει στη θέση της στην οποία είναι.
Μόνο ντροπή αισθάνονται οι δημότες μας να εκπροσωπούνται από τη εν λόγω κυρία.
ΤΟ   ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ  ΣΤΗΡΙΖΕΙ  ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΗ  ΔΕΥΑΛ  ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Το  Δ.Σ. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Παγκόσμια Ημέρα ΑΜεΑ στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας

 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11:00 πμ στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας

Παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Δημητρίου «Από τη Ηelen Keller στην Καλλιόπη Καρανικόλα»

Βασιλάκος Σπυρίδων, ιερέας συγγραφέας
Βίκυ Γιαννούλη, φιλόλογος, νοηματική γλώσσα Braille

Δρώμενα από τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου και τους ΕΕΕΚ Θήβας, Χριστουγεννιάτικο μπαζαρ

Διοργάνωση ΕΕΕΚ Θήβας και 5ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Ορχομενός θα φορέσει τα γιορτινά του



Διαβάστε Περισσότερα »

Τα 19 θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 17:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 
                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                                                           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Π Ι Ν Α Κ Α Σ
ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  04-12-2017


1. Καθορισμός συντελεστή φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων, για το έτος 2018 (Σχετ. η υπ’αριθ. 518/2017 απόφαση Οικον. Επιτροπής (απόλυτη πλειοψηφία).

2. Καθορισμός ενιαίου ανταποδοτικού τέλους Δήμου Θηβαίων για το έτος 2018, (σχετ. η υπ’ αριθ. 519/2017 απόφαση Οικον. Επιτροπής) (απόλυτη πλειοψηφία).

3. Έγκριση της υπ’ αριθ. 181/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), η οποία αφορά την ψήφιση του Προγράμματος Δράσης και του Προϋπολογισμού της επιχείρησης, έτους 2018 (απόλυτη πλειοψηφία).

4. Έγκριση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018 του ΝΠΔΔ Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (ΔΟΘ) (Σχετ. η υπ΄ αριθ. 195/2017 απόφαση Δ.Σ. ΔΟΘ).

5. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 305/2016 Α.Δ.Σ. για τη συγκρότηση επιτροπής προκειμένου να επιχειρηθεί η συμβιβαστική επίλυση του θέματος μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε. για την πρόσβαση των δημοτών στον αιγιαλό στην περιοχή ΝΟΥΣΑ Θίσβης Βοιωτίας και  λήψη απόφασης για την επέκταση – διαμόρφωση υφιστάμενου  δρόμου ώστε αυτός να  οδηγεί από τον όρμο του Αγ.Ιωάννη Θίσβης σε παρακείμενη παραλία στη θέση «Ντράσα», με χρηματοδότηση του έργου από τη ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε. 

6. Έγκριση για τον εξώδικο συμβιβασμό μεταξύ του Δήμου Θηβαίων και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επί της από 25-5-2017 αγωγής του δεύτερου κατά του Δήμου Θηβαίων (σχετ. η υπ’ αριθ. 504/2017 απόφαση της Οικον. Επιτροπής).

7. Καθορισμός δικηγορικής αμοιβής για τους Δικηγόρους Αθηνών Μάριο Χαϊνταρλή και Εύα Δημητριάδη, προκειμένου να ασκήσουν παρέμβαση για λογαριασμό του Δ. Θηβαίων υπέρ του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να εκπροσωπήσουν το Δήμο ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας,  προς απόκρουση της αίτησης ακύρωσης  που έχουν ασκήσει   η Πανελλήνια  Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων κ.λ.π. κατά της υπ’ αριθ. 34844/2016 απόφασης του Υπ.Περιβάλλοντος με θέμα :  «Κριτήρια προσδιορισμού οικιστικής πύκνωσης άρθρου 23 παρ. 4 ν. 3889/2010, όπως ισχύει».

8. Έγκριση για τη συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στην Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ» έγκριση του καταστατικού αυτούς και ορισμός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

9. Ορισμός αναπληρωματικού μέλους στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους Κων/νας Γκιόκα.

10. Αποδοχή της 1ης τροποποίησης της απόφασης ένταξης της ενταγμένης πράξης με τίτλο : "Δομή Παροχής Βασικών αγαθών : Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων" στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Στερεά Ελλάδα 2014-2020".

11. Αποδοχή της 1ης τροποποίησης της απόφασης ένταξης της ενταγμένης πράξης με τίτλο : "Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θηβαίων" στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Στερεά Ελλάδα 2014-2020".

12. Αποδοχή της 3ης Τροποποίησης της με αριθμ. πρωτ. 5374/22-7-2016 Απόφασης καθορισμού συνεχιζόμενων πράξεων του Άξονα 4 του ΠΑΑ 2007 – 2013 στο Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014 – 2020.

13. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή της ενταγμένης πράξης με τίτλο : «Βελτίωση τάπητα στίβου Δημοτικού Σταδίου Θήβας (Α’ ΦΆΣΗ) Ν. Βοιωτίας» στο πλαίσιο της ΣΑΕ 016 του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

14. Ορισμός υπόλογου διαχειριστή της ενταγμένης πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου της Κρήνης του Οιδίποδα στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων του Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο της ΣΑΕΠ 766 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

15. Έγκριση πρακτικής άσκησης του Χαρέμη Χαράλαμπου του Νικολάου, σπουδαστή στο Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού), στο Δήμο Θηβαίων.

16. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών επισκευής και συντήρησης  οχημάτων του Δήμου με αριθ. κυκλ. ΜΕ 61723, ΜΕ 61736, ΜΕ 61737,ΜΕ 64515,ΚΗΥ 6256,ΚΗΥ 6273  και ενός χλοοκοπτικού άνευ αδείας κυκλοφορίας,  από τον  κ. ΚΟΥΡΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.

17. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών επισκευής και συντήρησης  οχημάτων του Δήμου με αριθ. κυκλ για την συντήρηση & επισκευή των οχημάτων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΥ 6149,ΚΗΗ 4494,ΚΗΥ 6140 από τον κ. ΣΟΡΚΟ ΜΑΡΙΟ του Αθανασίου.
18. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών πληρωμής της ετήσιας συνδρομής στο website ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ από τη Νομική Βάση Πληροφοριών ΕΠΕ.

19. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών ψηφιακής υποστήριξης οργανισμών του Δημοσίου μέσω δικτυακής βάσης δεδομένων από την ανάδοχο «Σ.Καραγιλάνης μον.ΕΠΕ».

Διαβάστε Περισσότερα »

Σαν σήμερα -Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Δεκεμβρίου

1640: Η Πορτογαλία επανακτά την ανεξαρτησία της από την Ισπανία, ύστερα από κατοχή 60 ετών.

1787: Ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ διορίζεται αυτοκρατορικός συνθέτης της Βιέννης, στη θέση του αποβιώσαντος Κρίστοφ Βίλιμπαλντ Γκλουκ.

1797: Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.

1818: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μυείται στη Φιλική Εταιρία.

1834: Ο Όθωνας και η κυβέρνηση εγκαθίστανται στην Αθήνα, τη νέα πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους.

1835: Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ο μεγαλύτερος παραμυθάς του κόσμου, εκδίδει το πρώτο βιβλίο του.

1860: Ο Κάρολος Ντίκενς δημοσιεύει στο περιοδικό All The Year Round το πρώτο κεφάλαιο του μυθιστορήματός του «Μεγάλες Προσδοκίες».

1891: Ο καναδός γυμναστής Τζέιμς Νάισμιθ δημιουργεί ένα νέο παιχνίδι και το ονομάζει μπάσκετ-μπολ.

1913: Η Κρητική Πολιτεία ενσωματώνεται στη ελληνική επικράτεια. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος κατέρχονται στα Χανιά και υψώνουν την ελληνική σημαία στο φρούριο Φιρκά, στο λιμάνι των Χανίων. Με την συμβολική αυτή πράξη επισημοποιείται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

1918: Η Ισλανδία αυτονομείται από τη Δανία. Η Δανία αναγνωρίζει στην Ισλανδία ανεξαρτησία, με κοινό βασιλιά με τη Δανία, ενώ η Δανία ορίζεται αρμόδια για την άμυνα της Ισλανδίας και για την αντιπροσώπευσή της στις εξωτερικές της σχέσεις. Την ίδια μέρα ανακηρύσσεται το Βασίλειο των Σέρβων, Κροατών και Σλοβένων, η μετέπειτα Γιουγκοσλαβία.

1922: Ο Τούρκος ηγέτης Ισμέτ Πασάς διατάζει να εξοριστούν ένα εκατομμύριο Έλληνες, από την Τουρκία.

1931: Αρχίζει η δίκη εναντίον των αντιπολιτευόμενων εφημερίδων σχετικά με τη δημοσίευση ειδήσεων, που κλονίζουν την εμπιστοσύνη προς το εθνικό νόμισμα.

1944: Οι υπουργοί που ανήκουν στο ΕΑΜ αποσύρονται από την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Γεωργίου Παπανδρέου.

1953: Εκδίδεται το περιοδικό PlayBoy από τον Χιου Χέφνερ.

1958: Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ανεξαρτητοποιείται από τη Γαλλία.

1959: Δώδεκα κράτη υπογράφουν τη Συνθήκη της Ανταρκτικής, με την οποία η ήπειρος καθιερώνεται ως προστατευόμενη περιοχή για επιστημονική έρευνα.

1988: Η Μπεναζίρ Μπούτο εκλέγεται πρωθυπουργός του Πακιστάν και γίνεται η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός ενός μουσουλμανικού κράτους.

1991: Το 80% των Ουκρανών τάσσεται σε δημοψήφισμα υπέρ της αποχώρησης της χώρας από την ΕΣΣΔ.

1993: Πεθαίνει σε ηλικία 130 ετών, στην πόλη Ρίβας της Νικαράγουας, η Χοσεφίνα Σαναρουσία, η οποία είχε επιβιώσει 33 κυβερνήσεων.




Διαβάστε Περισσότερα »

Υποψήφιοι της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ στο Τμήμα Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Βοιωτίας



ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Πρόεδρος ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ , Πρόεδρος Σωματείου Εστιατορίων – Καφετεριών

ΓΡΕΑΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – Γεν .Γραμματέας  Σωματείου Κουρέων Κομμωτών

ΚΟΤΖΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – Αντιπρόεδρος Σωματείου Εστιατορίων – Καφετεριών

ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ – Γεν . Γραμματέας Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών –Αυτοκινήτων  Δ/Χ

ΠΟΛΥΤΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ – Μέλος Σωματείου Εστιατορίων – Καφετεριών
Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιοτική Βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας



Διαβάστε Περισσότερα »

Καιρός: Νοτιάδες με βροχές και αφρικανική σκόνη

Βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Νότιοι άνεμοι 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Ανεμοι: νότιοι 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά.

Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση το βράδυ στα βορειοδυτικά.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 πιθανώς στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο σε βορειοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασια: από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και την κεντρική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Ανεμοι: νότιοι 5 με 7 στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι.

Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και στα δυτικά τοπικά έως 8 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 14 έως 21 και στη βόρεια Κρήτη έως 23 βαθμούς κελσίου.



Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα βόρεια 8 τοπικά έως 9 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου.



Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τη νύχτα στα δυτικά πιθανόν καταιγίδες.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου.



Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 15 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ