Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Το "Παραδοσιακό":Η Νέα Ταβέρνα στο κέντρο της Θήβας- Απολαύστε λαχταριστά και αυθεντικά παραδοσιακά φαγητά


Το Παραδοσιακό
Εστιατόριο - Ταβέρνα  Θήβα-Λεύκτρα

Στην Θήβα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία της Θήβας μπορείτε να βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας “Το Παραδοσιακό” όπου μπορείτε να απολαύσετε λαχταριστά και αυθεντικά παραδοσιακά φαγητά άριστης ποιότητας και σε φιλικές τιμές όλο το χρόνο.

Η ταβέρνα μας αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που με πολύ όρεξη και μεράκι εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σε κάθε επισκέπτη της μοναδικά και λαχταριστά ψητά σούβλας και σχάρας, καθώς και μια πληθώρα άλλων επιλογών που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Μόλις 30 λεπτά από την Θήβα και μιάμιση ώρα από την Αθήνα, στο πανέμορφο και γραφικό χωριό Λεύκτρα Βοιωτίας, θα βρείτε και την δεύτερη ταβέρνα που διαθέτουμε “Το Μυκονιάτικο”.

Στο μενού του εστιατορίου μας θα βρείτε όλη την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα καθώς και μεγάλη ποικιλία νοστιμότατων κρεατικών του τόπου μας αλλά και μοναδικά κρασιά, μπύρες και αναψυκτικά που μπορούν να συνοδεύσουν εξαιρετικά το γεύμα σας.


Η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε για τα πιάτα μας, η πείρα και τα μυστικά της κουζίνας μας, η καθαριότητα, το ξεχωριστό περιβάλλον, οι προσεγμένες τιμές μας καθώς και το φιλικό και ευγενικό προσωπικό μας θα κάνουν σίγουρα την ταβέρνα μας το στέκι σας

Σκοπός μας, είναι όλοι εσείς οι πελάτες - φίλοι μας να απολαμβάνετε στο έπακρο τη φιλοξενία μας, μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
 Σας περιμένουμε λοιπόν στην ταβέρνα μας με την οικογένεια και την παρέα σας και σας υποσχόμαστε ότι θα σας μαγέψουμε με τα φαγητά μας και θα σας προσφέρουμε όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας.


Η αγάπη για τις παραδοσιακές και ποιοτικές γεύσεις αλλά και το πάθος για τη δημιουργία μοναδικών γεύσεων είναι η κινητήρια δύναμη που κάνει την ταβέρνα μας “Το Παραδοσιακό” να ξεχωρίζει σε όλη την Θήβα.

Καθημερινά επιλέγουμε για εσάς φρεσκότατες πρώτες ύλες, φροντίζουμε να μαγειρευτούν με τρόπο υγιεινό προσέχοντας την διατροφή και την υγεία του επισκέπτη μας. Έτσι, φέρνουμε στο τραπέζι σας εκλεκτές γεύσεις της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, φτιαγμένες με σπιτικές παραδοσιακές συνταγές.

Οι λάτρεις του κρέατος, μπορείτε να δοκιμάσετε ζουμερά, λαχταριστά ψητά στην σούβλα ή στην σχάρα, από κρέατα τις περιοχής μας και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με λίγο κρασί, μπύρα, τσίπουρο ή ούζο.

Επιλέγοντας ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία των πιάτων, θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε μυστικά μονοπάτια της γεύσης, αφού όλα τα πιάτα μας είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά και προσπαθούμε να συνδυάσουμε την τέχνη της μαγειρικής, με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση με την καθαριότητα.
Επαμεινώνδας Κεντρική πλατεία, Θήβα

Τηλέφωνα για κρατήσεις και παραγγελίες: 2262091253

Κινητό: 6948100760







Περισσότερα στη σελίδα μας στο Facebook









Διαβάστε Περισσότερα »

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το 2018

Προϋπολογισμός 2018: Προτεραιότητα στην καθημερινότητα


Ψηφίστηκε σήμερα από το Περιφερειακό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός για το 2018. Πρόκειται για ακόμη έναν προϋπολογισμό που προβλέπει τη μείωση των δαπανών και την εξοικονόμηση πόρων για δράσεις και έργα που έχουν ως βασικό στόχο την επίλυση προβλημάτων που προκαλεί η οικονομική κρίση, αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας στην καθημερινότητά τους.

Από τους πόρους που εξοικονομούνται, δίνεται η δυνατότητα στην Περιφέρεια να υλοποιήσει το σχέδιό της για την ουσιαστική καταπολέμηση των κοινωνικών ανισοτήτων, τη συνέχιση των δράσεων πρόνοιας, αλλά και την εφαρμογή της στρατηγικής της για την τουριστική ανάπτυξη και τη στήριξη πρωτοβουλιών για την δημιουργία θέσεων εργασίας σε ολόκληρη τη Στερεά.

«Είναι ένας προϋπολογισμός αποφάσεων» τόνισε σε δηλώσεις του από τα Ψαχνά Ευβοίας, όπου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. «Οι αποφάσεις όταν χτίζεις έναν προϋπολογισμό με πενιχρά μέσα, αφορούν στο αν θα κάνεις μία απλή διαχείριση ή θα δημιουργήσεις. Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο. Αποφασίσαμε ότι πάση θυσία πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε συνθήκες που θα επιτρέψουν στη Στερεά Ελλάδα να ξεκολλήσει από την κρίση. Ότι θα αξιοποιήσουμε τη τεχνογνωσία και τη θέλησή μας να γίνει η Περιφέρειά μας πρότυπο, όχι για το φαίνεσθαι, αλλά για την ποιότητα ζωής των πολιτών της» συμπλήρωσε και αναφέρθηκε και στις συναντήσεις με τους φορείς και τους πολίτες πριν από την διαδικασία της ψήφισης του προϋπολογισμού: «Η σημερινή συνεδρίαση έγινε στα Ψαχνά, όπως γίνεται σε άλλη περιοχή κάθε φορά. Ο λόγος που επιμένω τα Περιφερειακά Συμβούλια να γίνονται σε διαφορετικούς δήμους είναι γιατί αυτή η τακτική μας οδηγεί και στην κατάρτιση σωστών προϋπολογισμών. Αυτός ο προϋπολογισμός αποτυπώνει ακριβώς τις λύσεις των προβλημάτων που μας θέτουν οι πολίτες σε κάθε περιοχή. Αυτό κάνουμε. Ακούμε, καταγράφουμε, ψάχνουμε λύσεις και τις δίνουμε μέσω αυτών των προϋπολογισμών» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε Περισσότερα »

Την Τετάρτη τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ


Την ίδια ημερομηνία πληρώνονται και εκκρεμείς αιτήσεις παλαιότερων ετών
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου καταβάλλονται από τον ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα δ' τριμήνου 2017. Στην πληρωμή εντάσσονται όλοι οι δικαιούχοι, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση Α21, μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου και οι αιτήσεις τους έχουν ελεγχθεί ότι πληρούν τις προϋποθέσεις.

«Τα χρονικά περιθώρια για υποβολή αίτησης Α21 που να αφορά το έτος 2017, εξαντλούνται. Ο ΟΓΑ υπενθυμίζει πως οι δικαιούχοι μπορούν για το 2017 να υποβάλουν αιτήσεις Α21 στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) (σύστημα taxis), μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2018. Η επικείμενη πληρωμή συνιστά τη μεγαλύτερη 4η δόση τόσο σε πλήθος δικαιούχων, όσο και σε ύψος δαπάνης που έχει καταβληθεί από το 2013, όταν άρχισε η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, σύμφωνα με τους νόμους 4093/2012 και 4141/2013» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων-πολύτεκνων οικογενειών θα εισπράξουν, στο πλαίσιο της πληρωμής 4ου τριμήνου, 769.856 οικογένειες δικαιούχων έναντι 745.911, το 4ο τρίμηνο του 2016. Συνολικά, η δαπάνη ανέρχεται στα 178.376.555 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ημερομηνία πληρώνονται και εκκρεμείς αιτήσεις παλαιότερων ετών. Ο Οργανισμός έχει ήδη εκκαθαρίσει και συνολικά πληρώσει εφέτος περισσότερες από 78.486 εκκρεμείς αιτήσεις. Πρόκειται για αιτήσεις, κυρίως, του 2016 και του 2015, αλλά και λίγες παλαιότερες, για τις οποίες οι δικαιούχοι δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή αυτά που είχαν προσκομίσει ήταν ελλιπή.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι υπηρεσίες εργάζονται εντατικά, οι έλεγχοι και οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις συνεχίζονται, οι δικαιούχοι ενημερώνονται για την ανάγκη προσκόμισης τυχόν συμπληρωματικών δικαιολογητικών, ώστε να προχωρήσει περαιτέρω η εκκαθάριση εκκρεμών αιτήσεων ταυτόχρονα με την επεξεργασία των Α21 που υποβλήθηκαν, μετά την 28η Νοεμβρίου 2017 και θα υποβάλλονται, μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου. Για όσες αιτήσεις συνεχίζεται ο έλεγχος, λόγω και ελλιπών δικαιολογητικών και για όσες υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν, από την 28η Νοεμβρίου 2017 και μετά, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί με τη δόση του Α' τριμήνου 2018.

Ο ΟΓΑ θα ειδοποιήσει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όσους πρέπει να προσκομίσουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά, αλλά, ταυτόχρονα, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του www.oga.gr πεδίο «Πληροφορίες Αιτήσεων Οικογενειακών Επιδομάτων»), προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση του Δήμου Λεβαδέων για τον Γιάννη Σταμούλη



Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την αρωγή του αρχείου Ι. Σταμούλη, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστική Δράση και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, πραγματοποίησε χθες στο συνεδριακό κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος”, εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Σταμούλη, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, οι Δήμαρχοι του Nομού, εκπρόσωποι φορέων, συνεργάτες του Γιάννη Σταμούλη και πλήθος κόσμου.
Απηύθυναν χαιρετισμό, η Δήμαρχος Λεβαδέων, ο βουλευτής κ. Ν. Θηβαίος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Βούτση και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες των κ.κ. Γιώργου Ψυχογιού -Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Ελλάδας και Στέλιου Περράκη ομότιμου καθηγητή και πρέσβη στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Η Δήμαρχος στην ομιλία της αναφέρθηκε στο έργο και στη δράση του Γιάννη Σταμούλη, τονίζοντας:
“Η ζωή του ήταν ένας διαρκής αγώνας για την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα από όποια θέση κι αν υπηρετούσε.
Διακρίθηκε για το ήθος και την ακεραιότητά του.
Ο ελληνικός λαός του χρωστάει την νομική θεμελίωση του δικαιώματος στη
διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και τη διεθνοποίησή της.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει την πολυσχιδή προσωπικότητα του Γιάννη Σταμούλη, την πολύπλευρη δράση του και το όραμά του”.
Κλείνοντας ανέφερε πως η πορεία του αποτελεί, για όλους τους ενεργούς πολίτες,
παράδειγμα αναφοράς και ότι καθήκον όλων είναι συνεχίσουν το έργο του, με συνέπεια και οραματισμό.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αδιανόητο: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του στους Αγίους Αναργύρους και αυτοκτόνησε




Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους - Αρχιφύλακας της Βουλής, αποσπασμένος στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του μόλις 4 ετών και την πεθερά του - Η σύζυγος του δράστη ήταν γιατρός σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων - Στην συνέχεια ο δράστης έστρεψε στον εαυτό του το όπλο και αυτοκτόνησε
Στην συνέχεια ο άνδρας, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι, όταν κλήθηκαν από τους συναδέλφους της συζύγου του δράστη που την αναζητούσαν από το πρωί αφού δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία της.

Τους βρήκαν όλους νεκρούς

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και όταν δεν απαντούσε κανείς παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς στον ίδιο χώρο. Από τις πρώτες ενδείξεις ο 42χρονος αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του.

Η σύζυγός του ήταν γιατρός – ρευματολόγος και εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων όπως επίσης και η πεθερά του.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων

Η γειτονιά της οδού Ευριπίδου στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων, πάγωσε στο άκουσμα της φρικτής αυτής είδησης. Συγγενείς της οικογένειας καταφθάνουν στο σπίτι και εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα βρίσκονται οικονομικές και κληρονομικές διαφορές.

Ο αστυνομικός από το 1996 υπηρετούσε στην φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου, στην συνέχεια αποσπάστηκε στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Το σαββατοκύριακο ο δράστης έλειπε στα Γιάννενα όπου συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό. Επέστρεψε σπίτι του το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε εξεταστεί πριν από 9 μήνες από ψυχολόγο και είχε κριθεί ικανός να κρατάει όπλο.

Επι τόπου βρίσκονται άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για να εξακριβώσουν με βεβαιότητα τις συνθηκες κάτω από τις οποίες διαδραματίσθηκε αυτή η τραγωδία. Επίσης, ο ιατροδικαστής θα προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου τους έτσι ώστε να καταλάβουν οι αρχές πότε έγιναν τα εγκλήματα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Άσκρη-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Μία πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Γυναικών Άσκρης. Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στο πνευματικό κέντρο της Άσκρης,απόλαυσαν μία  παράσταση του καραγκιόζη στο πνεύμα των ημερών και σίγουρα από τα γέλια και στο τέλος το χειροκρότημα, έδειξαν να το ευχαριστιούνται δεόντως!Κάλαντα τραγούδησε η χορωδία της Άσκρης. Στη συνέχεια φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία του χωριού,  φωτογραφήθηκαν με τον Άι  Βασίλη και έζησαν μαζί τη μαγεία των ημερών.Ανταλλάχθηκαν ευχές και προσφέρθηκαν στον κόσμο κουραμπιέδες και μελομακάρονα.


 




 
 


Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ



Η πολιτική του  Δήμου Λεβαδέων, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, μέσα στις αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης, κινήθηκε σε δύο άξονες: 
A. τη δημιουργία Γραφείου Υποστήριξης Απασχόλησης με σκοπό την καθοδήγηση ανέργων για την απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και
B. τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε υπηρεσίες του Δήμου και τις Δημοτικές επιχειρήσεις
Τα αποτελέσματα ανά άξονα για τα έτη 2015-1017 είναι τα ακόλουθα :
Α. Στο Γραφείο Υποστήριξης Απασχόλησης του Δήμου, κατατέθηκαν 200 συνολικά αιτήσεις. Για τις 180 αιτήσεις συντάχθηκαν ολοκληρωμένοι φάκελοι  (βιογραφικό σημείωμα, κλπ).
Σήμερα 115 δημότες απασχολούνται, 75 στον ιδιωτικό τομέα, ενώ 15 πραγματοποίησαν έναρξη δικής τους επιχείρησης μέσω προγραμμάτων. 
Β. Προσλήψεις σε  υπηρεσίες του Δήμου και Δημοτικές Επιχειρήσεις
11 προσλήψεις με διάρκεια απασχόλησης τριών ετών, στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μέσω ΑΣΕΠ και ΕΣΠΑ.
13 προσλήψεις με διάρκεια απασχόλησης τριών ετών, στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, μέσω ΑΣΕΠ και ΕΣΠΑ.
86 προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων και  18  γενικών καθηκόντων στα σχολεία του Δήμου, με διάρκεια απασχόλησης 8 μηνών από το πρώτο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, μέσω ΟΑΕΔ.
96 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων, με το δεύτερο  πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, μέσω ΟΑΕΔ,  (σε εξέλιξη, αιτήσεις μέχρι 27/12/2017).
26 προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού στην ΚΕΔΗΛ, στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και το  2018.
3 προσλήψεις για το πιλοτικό πρόγραμμα “Ήλιος” του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, για το 2018. (σε εξέλιξη).
34 προσλήψεις κατά τη διάρκεια των κατασκηνωτικών περιόδων (2015 -2017), με διάρκεια απασχόλησης 2 μηνών.
30 προσλήψεις στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας με συμβάσεις εργασίας διάρκειας 2 μηνών ( 2015 - 2016).
9 γυμναστές στο Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους (ΠαγΟ) (2016 – 2017) και 3 νέες προσλήψεις (σε εξέλιξη, αιτήσεις μέχρι 20/12/2017).

18 προσλήψεις στη Διαδημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΔΑΛ ,  με συμβάσεις εργασίας διάρκειας 8, 9 και 12 μηνών (2015 – 2017).

9 προσλήψεις στη Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΛ, με σύμβαση εργασίας διάρκειας 2 μηνών
2 προσλήψεις επίσης στη Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΛ, με επιδοτούμενα προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ.
3 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στη  Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΥΑΛ, μέσω ΑΣΕΠ (σε εξέλιξη).
10 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου, μέσω ΑΣΕΠ, για τις αρχές του 2018.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τους νέους φοιτητές θα βραβεύσει ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων




Διαβάστε Περισσότερα »

Το Σάββατο η βράβευση επιτυχόντων Πανελλαδικών 2017 στη Θήβα



 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
O Δήμος Θηβαίων και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δ.Θ.
σας προσκαλούν στην εκδήλωση βράβευσης
των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου μας
στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017,
που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα
11:00 π.μ.
στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας ( Λ.Μπέλλου 1).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δ.Θ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε Περισσότερα »

Έκκληση για Βοήθεια από το Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς

 
           

Σας είναι γνωστές οι εθελοντικές δραστηριότητες του Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς και το μεγάλο κοινωνικό – ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί.
Σε όλες τις δύσκολες στιγμές που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι συνάνθρωποί μας, δίνουμε το παρόν προσφέροντας όχι μόνο υλική, αλλά  ψυχολογική και κοινωνική βοήθεια με το έμψυχο δυναμικό μας το οποίο εργάζεται εθελοντικά.
Το έργο μας ως γνωρίζετε γίνεται αθόρυβα και συστηματικά, στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην Ελληνική κοινωνία και δη στην τοπική Βοιωτική κοινωνία.
Σας καλούμε λοιπόν, ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών και δεδομένου ότι ο αριθμός των οικογενειών που δεν δύνανται να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη είδη διατροφής  δυστυχώς αυξάνεται δραματικά, να μας βοηθήσετε προσφέροντας τρόφιμα (γάλα, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά κ.λ.π) και να δείξετε για μια ακόμη φορά την κοινωνική σας ευαισθησία.
Τα γραφεία μας παραμένουν ανοικτά καθημερινά από τις 9:00 π.μ.- 2:00μ.μ
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που θα είστε για μια ακόμη φορά αρωγοί μας.

              Για το Δ.Σ
 Μετά Τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ                                  ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα »

Με 22 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την 20η  Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.



            Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1. Έγκριση Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Λεβαδέων
2. Έγκριση της υπ΄αριθμ.  44/23-12-2017 απόφασης της Ποιότητας Ζωής περί τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Νεκροταφείων Δήμου Λεβαδέων.
3. Έγκριση της υπ΄αριθμ.  44/23-12-2017 απόφασης της Ποιότητας Ζωής για τη χωροθέτηση του Πράσινου Σημείου του Δήμου Λεβαδέων στην εκτός σχεδίου περιοχή στην θέση “Κοϊτσανόραχη”
4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 (528/2017Απόφαση Ο.Ε)
5. Ανάληψη υποχρεώσεων ΔΕΤΕΛ
6. Επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων .
7. Εγκριση παράτασης της συνολικής διάρκειας του υπ αριθμ πρωτ.26205/13-10-17 σύμβασης παροχής υπηρεσιών “Καθαρισμός αθλητικών εγκαταστάσεων και κτιρίων του Δήμου Λεβαδέων “ κατά 50% αυτής.
8. ΄Εγκριση Α΄και Β΄πρωτοκόλων Παραλαβής της Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΩΝ (ανελκυστήρεςκ.λ.π) ”
9. ΄Εγκριση πρωτοκόλου Παραλαβής της Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο: ¨ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ”
10. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής   Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο  “ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ”
11. Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής   Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο  “ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ”
12. Έγκριση γενομένων δαπανών για την προμήθεια εντύπων-εκτύπωση πινάκων του Λειβαδίτη εικαστικού Θεόδωρου Λαζαρή.
13. Έγκριση καταχωρήσεων στον έντυπο τύπο για ενημέρωση και προβολή δραστηριοτήτων του Δήμου Λεβαδέων
14.   Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (Τ.Α.Π.)     του οφειλέτη Κιούκα Μιλτιάδη του Μάρκου λόγω λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.   
15.     Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (Κήσεις Τροχαίας.)     του οφειλέτη Πουρνή Κων του Ευάγ. λόγω λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης. 
16. Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 0,50%.)     της Καρβούνη Μαρίας του Ευσταθίου λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης. 
17. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από καταλόγους τελών άρδευσης του Μπαλάσκα Σωτηρίου του Ευθ.   λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.
18. Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από καταλόγους τελών άρδευσης του Πέτσα Παναγιώτη του Δημ.  λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.
19.   Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 0,50%.) του Μίχα Λουκά του Σεραφείμ  λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.   
20. Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 0,50%.)του Παπαλάμπρου Λουκά του Κων. λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.   
21. Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 0,50%.)     του Ντέσκου Κων/νου του Γεωργ λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.     
22. Εξέταση αίτησης διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο (τέλος 0,50%.)     του Δελή Μηνά του Ευαγ. λόγω  λανθασμένου   τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης.       
                       
    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                     


               Ανδρέας Διαμαντόπουλος


Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα και Βαθμολογίες στα Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου Βοιωτίας


Α' Κατηγορια Βοιωτιας
Aποτελεσματα 13ης Αγωνιστικης
ΑΕ Δηλεσιου - ΑΟ Υπατο                                               0-5
Πανδαυλειακος - Κιθαιρωνας Καπαρελλιου              1-4
Παρνασσος Αραχωβας - Αρματηλατης                       2-1
ΑΟ Μαυρομματιου - Κυπαρισσος Αντικυρας            3-1
Παναλιαρτος - ΠΑΟΚ Κοκκινου                                  4-2
Απολλων Ακραιφνιου - Ολυμπιαδα Οινοφυτων       0-2
Ενωση Ασπρα Σπιτια Αντικυρα - Δαφνη Ερυθρων 4-0 
Ηρακλης Ασωπιας - Παμβαγιακος                              1-2 

Α' Κατηγορια Βοιωτιας
η Βαθμολογια σε 13 Αγωνες
1. ΑΟ Υπατου                                          37 
2. Κιθαιρωνας Καπαρελλιου               35
3. Ολυμπιάδα Οινοφυτων                    26
4. Παρνασσος Αραχωβας                    25
5. Απολλων Ακραιφνιου                       23
6. ΠΑΟΚ Κοκκινου                                22
7. Ενωση Ασπρα Σπίτια Αντικυρα      22
8. Παναλιαρτος                                      20
9. Αρματηλατης                                      16
10. Παμβαγιακος                                   15
11. ΑΕ Δηλεσιου                                     12
12. Κυπαρισσος Αντικυρας                  11
13. ΑΟ Μαυρομματιου                          11   
14. Δαφνη Ερυθρων                              10
15. Πανδαυλειακος                                 6   
16. Ηρακλής Ασωπιας                            5


Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
Αποτελεσματα 10ης Αγωνιστικης
ΑΟ Παυλο - ΠΑΟΚ Κυριακιου                     2-6
Ελικωνας Δομβραινας - Ρηξη Λιβαδειας   1-0
ΑΟ Ασκρης - ΑΟ Υψηλαντης                        0-3
Πανγεωργικος - ΑΟ Καστρο                        1-0 
ΑΕ Ορχομενος - Πηγασος Αγιας Αννας     2-0 
Ρεπο ... Νικη Λαφυστιου

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
η Βαθμολογια σε 10 Αγωνες
1. ΑΕ Ορχομενου                     27
2. ΑΟ Υψηλαντης                    24
3. ΠΑΟΚ Κυριακιου               21
4. Ελικωνας Δομβραινας       18
5. Πηγασος Αγιας Αννας       12
6. Νικη Λαφυστιου                 10
7. ΑΟ Καστρο                           10
8. Πανγεωργικος                     13
9. Ρηξη Λιβαδειας                   10
10. ΑΟ Παυλο                            3
11. ΑΟ Ασκρης                           0


Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
Αποτελεσματα 10ης Αγωνιστικης
Α.Σ Λεονταριου - ΑΟ Πλαταιων                           3-1
ΠΑΣ Οινοφυτων - Επαμεινωνδας Λευκτρων    0-2
Κεραυνος Αγιου Θωμα - ΑΟ Θεσπιακος             1-0
Πελοπιδας Θηβας - Α.Σ Χωστιων                        0-0
ΑΕΣ Ελεωνας - Ιωνικος Αστερας Θηβας            2-1
Ελλοπιακος - Δοξα Μουρικιου                              3-0

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
η Βαθμολογια σε 10 Αγωνες
1. ΑΟ Πλαταιες                         25
2. ΑΟ Θεσπιακος                      24
3. Κεραυνος Αγιου Θωμα       23
4. Επαμεινωνδας Λευκτρων  21
5. Α.Σ Λεονταριου                    20
6. Ελλοπιακος                           16
7. ΑΕΣ Ελεωνας                        13
8. Ιωνικος Αστερας Θηβας      7
9. Πελοπιδας Θηβας                 7
10. ΠΑΣ Οινοφυτων                  6
11. Α.Σ Χωστιων                         6
12. Δοξα Μουρικιου                  4
thivaspor1.blogspot.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση σε "Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης" στη Θήβα


Διαβάστε Περισσότερα »

Χειμωνιάζει από σήμερα- Βροχές, καταιγίδες και χιόνια και στα ημιορεινά


Αλλάζει από σήμερα ο καιρός με βροχές κατά τόπους έντονες, ενώ θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν και σε ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς ενισχυόμενοι σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, αλλά γρήγορα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία και στα ημιορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.                                                                                                                                                 
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.   
Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα.
Άνεμοι: στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. 
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ βελτίωση.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα γύρω ορεινά. Από το βράδυ βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εργατική κατοικία: Ρύθμιση οφειλών για για 82.000 δανειολήπτες- Διαγραφή χρέους για 49.000

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ
Μία σειρά από ευνοϊκές παρεμβάσεις οι οποίες θα οδηγήσουν ακόμα και στη διαγραφή των δανείων 49.000 οφειλετών προωθεί με ρύθμιση ο πρώην Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ).

Όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr, αποτέλεσμα της ρύθμισης θα είναι η διαγραφή 670 εκατ. ευρώ από το 1,46 δισ. ευρώ που χρωστούν συνολικά 81.715 δανειολήπτες.

Στις ρυθμίσεις των δανείων του ΟΕΚ που σχεδιάζεται να εφαρμοστούν, θα έχουν δικαίωμα ένταξης κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης:

α) δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη ή σε άλλη ρύθμιση, υπό την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθούν από αυτές

β) δανειολήπτες για τους οποίους δεν έχει εκταμιευθεί το σύνολο του δανείου και οι ίδιοι δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η δανειοδότηση

γ) δανειολήπτες που έχουν λάβει μικτό δάνειο (δηλαδή δάνειο από τον ΟΕΚ και από τράπεζα), αλλά μόνο για το τμήμα που αφορά στα κεφάλαια του ΟΕΚ.

Οι ρυθμίσεις που σχεδιάζεται να εφαρμοστούν θα προβλέπουν αύξηση κατά 10 χρόνια της διάρκειας αποπληρωμής όλων των κατηγοριών δανείων από ίδια κεφάλαια του ΟΕΚ υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε ισχύ η συμβατική διάρκεια εξόφλησής τους, διαγραφή του χρέους στην περίπτωση που ο δανειολήπτης χρωστάει ποσό έως 6.000 ευρώ ή στην περίπτωση που έχει καταβάλει πάνω από το 60% του δανείου.

Παράλληλα, οι ρυθμίσεις προβλέπουν μείωση κατά 15% του αρχικού δανείου, η οποία μπορεί να αυξηθεί κατά 10% για τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και κατά 20% για τους πολύτεκνους.

Επίσης, προβλέπεται έκπτωση 40% και 20% ανάλογα με το ποσό που εξόφλησαν οι δανειολήπτες μετά τη ρύθμιση του δανείου σε διάστημα πενταετίας και οκταετίας αντίστοιχα, ενώ από το κεφάλαιο του δανείου θα αφαιρούνται οι τόκοι κεφαλαίου ή υπερημερίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προϋπόθεση για να ενταχθούν οι δανειολήπτες στη ρύθμιση που προωθεί ο ΟΕΚ είναι η ιδιοκατοίκηση και η χρήση της κατοικίας από τους ίδιους για την υπολειπόμενη διάρκεια του δανείου.

Με πληροφορίες από aftodioikisi.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ