Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2018 παρατείνεται η πληρωμή του μισθώματος των βοσκήσιμων γαιών


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την διαδικασία είσπραξης μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών, εξέδωσε τροποποίηση της υπ’ αριθ. 1332/93570/23-08-2016, (Β΄ 2848) Διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών ελέγχου χωροταξικής ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων χρήσης της βοσκής, κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης” απόφασής του.
Με την τροποποίηση της παραπάνω απόφασης παρατείνεται  η πληρωμή των μισθωμάτων μέχρι 16 Φεβρουαρίου του 2018 και καθιστά συναρμόδιες στην διαδικασία για την έγκαιρη είσπραξη των μισθωμάτων και τις Περιφέρειες και ιδιαίτερα διασφαλίζει τους κτηνοτρόφους από καθυστερήσεις πληρωμών που δεν οφείλονται σε δική τους υπαιτιότητα, με στόχο να αποτραπεί η ταλαιπωρία των κτηνοτρόφων σε όλη την επικράτεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Α.Ο.Κ
        Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος
Διαβάστε Περισσότερα »

Ημερήσιοι φύλακες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 2 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, που εδρεύει στην Θήβα του Νομού Βοιωτίας.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Παράταση έως τις 5 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας


Η παράταση της προθεσμίας αφορά την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών αλλά και τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία
Για την Παρασκευή,  5 Ιανουαρίου 2018 παρατάθηκε η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες.

Μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία, οι περίπου 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2018. Σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν μετά την παράταση, προβλέπεται η επιβολή προστίμου ίσου με την αξία της.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες, πρέπει να υποβάλλουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δήλωση ακινησίας και να καταθέσουν τις πινακίδες στην εφορία.
Πριν την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η υφυπουργός Αικατερίνη Παπανάτσιου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στη διορία πληρωμής των τελών. Όπως είχε πει, το υπουργείο θα εξέταζε τη ροή των πληρωμών και θα αποφάσιζε σχετικά, καθώς η καταληκτική διορία φέτος έπεφτε Κυριακή, ενώ το πρόστιμο είναι υψηλό για όσους δεν τα καταβάλλουν εμπρόθεσμα. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι ευχές της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα από ένα εορταστικό βίντεο


Με ένα εορταστικό time-lapse η Ελληνική Αστυνομία στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρόνια στον κόσμο.

Το βίντεο περιλαμβάνει πολλές χαρακτηριστικές στιγμές από την καθημερινότητα των ανθρώπων που επί 24ώρου βάσεως και κάθε ημέρα του χρόνου «προστατεύουμε και υπηρετούμε τον πολίτη», όπως αναφέρει το οπτικοακουστικό υλικό.

Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε Περισσότερα »

Πωτοχρονιάτικες Ευχές από τη Φανή Παπαθωμά

Η πρώτη, πεντακάθαρη λευκή σελίδα στο ημερολόγιο.
Μια tabula rasa για να σχεδιάσουμε τις επόμενες 365 μέρες μας πάνω στη γη,
πατώντας πάνω στα μοτίβα της προηγούμενης χρονιάς
ή
χαράσσοντας ολότελα νέες γραμμές και κατευθύνσεις.
Βάλτε στόχους, πάρτε χρώματα και ζωγραφίστε, όπως ο καθένας σας θέλει.
Μη λαμβάνετε υπόψιν σας τα πλαίσια, βγείτε έξω από τα περιθώρια και τις διαχωριστικές γραμμές...
Φίλοι μου,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Φανή Παπαθωμά
Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας

Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνυμα Γιάννη Κόρδατζη για το 2018


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΗΒΑΣ

Η ανατολή του νέου έτους ας γίνει το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική.
Κάθε νέο γεννά την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Γεννά την προσδοκία για κάτι θετικότερο.
Εύχομαι το 2018 να είναι η χρονιά της αναστροφής σε μια θετική πορεία βασισμένη σε πρακτικές και νοοτροπίες συνεργασίας, αλληλεγγύης, αγωνιστικής διάθεσης και αναζήτησης του κοινού συμφέροντος. Με βαθιά περισυλλογή, αίσθημα ατομικής ευθύνης και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες που μπορούμε ως μονάδες και ως κοινωνία να αναπτύξουμε, αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε.
Η Πρωτοχρονιά του 2018 βρίσκει τη πόλη αλλά και τη περιοχή μας σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο σταυροδρόμι που απαιτεί τη δική μας ενεργή συμμετοχή για να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα εντελώς διαφορετικό μέλλον αυτού του ιστορικού τόπου. Βιώσαμε την παρακμή, τα πολλαπλά κοινωνικά αδιέξοδα, την αδιαφορία σε τοπικά προβλήματα και ανάγκες, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, την αναξιοπρέπεια και την απαξίωση στην αντιμετώπιση των πολιτών. Έφθασε πλέον η στιγμή εμείς οι πολλοί να γίνουμε οι πρωταγωνιστές της εξέλιξης για τον τόπο μας να αδράξουμε τις ευκαιρίες και τις νέες δυνατότητες για κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάταση.
Εύχομαι για το 2018 σε σας και τις οικογένειες σας  Υγεία, Ευτυχία, ατομική και κοινωνική Πρόοδο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ιδρύματα της Λιβαδειάς επισκέφθηκε η Γιώτα Πούλου-Φωτογραφίες

Επίσκεψη Δημάρχου Λεβαδέων σε Ιδρύματα της πόλης

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου συνοδευόμενη από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη και Χρήστο Κυπραίο επισκέφθηκαν χθες Ιδρύματα της πόλης μας, όπου αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και τη νέα χρονιά με τους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους των ιδρυμάτων.
Επισκέφθηκαν το ΕΠΑΨΥ – Οικοτροφείο Λιβαδειάς, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων “Άγιος Βλάσιος”, τον Οίκο Ευγηρίας ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ, τα Οικοτροφεία του ΕΚΕΨΥΕ Λιβαδειάς και το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Λιβαδειάς ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ.
Η Δήμαρχος συνεχάρη τους εργαζόμενους για την αγάπη και την φροντίδα με την οποία περιβάλλουν τους φιλοξενούμενους.
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια προς τα Ιδρύματα, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ευάλωτων δημοτών.




Διαβάστε Περισσότερα »

Εορτάζει ο Άγιος Εφραίμ ο Προστάτης των έργων της Αγάπης της Ενορίας Aγίου Νικολάου του Νέου


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Απολογισμός εργασιών 2017 του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου-Λυκείου Βαγίων σε ένα βίντεο

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 2017 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΓΙΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο δημαρχείο θα δεχθεί ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Δήμαρχος Τανάγρας

Πρόσκληση 
Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας, την Πρωτοχρονιά και μετά το πέρας της δοξολογίας (από τις 11:00 το πρωί), θα δέχεται στο Δημαρχείο τις ευχές για το νέο έτος και για την ονομαστική του εορτή.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οικογενειακή τραγωδία στη Λαμία: Δεν άντεξε το χαμό του εγγονού και των παιδιών της




Πόσο θάνατο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος;

Πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο για να πάει κοντά στα παιδιά της και τον εγγονό της, που λάτρευε. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τα δυο παιδιά της και πρόσφατα τον 27χρονο εγγονό της, που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στη Λαμία με μηχανή. Και οι τρεις, παιδιά και εγγονός σκοτώθηκαν σε τροχαία.

Ο πρώτος γιος της χαροκαμένης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες.

Ο δεύτερος γιος της σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη.

Ο 27χρονος εγγονός της, Γιώργος Μανανάς, σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες (15/12) έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή. Τραγικό απολογισμός του δυστυχήματος δυο νεκροί.
Δεν άντεξε

Σήμερα (28/12) το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της δεν άντεξε. Ο πόνος ήταν τόσο μεγάλος που τη λύγισε.

Στο πρόσωπο του εγγονού της, που κυριολεκτικά λάτρευε, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Αυτός ο θάνατος δεν ξεπερνιόταν.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.

Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Πώς θα υποδεχθούμε το 2018

Η «Ηλέκτρα» πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Σταδιακή αλλαγή από το Σάββατο - «Καμπανάκι» για επανεμφάνιση της αιθαλομίχλης, καθώς προβλέπεται άπνοια
Το βαρομετρικό χαμηλό «Ηλέκτρα» πλήττει από το πρωί της Πέμπτης τη δυτική κυρίως χώρα, αλλά και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κρήτη με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά.


Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα Παρασκευή, ενώ σταδιακή βελτίωση προβλέπεται από το Σάββατο.

Συγκεκριμένα σήμερα κακοκαιρία θα επικρατήσει σε πολλές περιοχές της χώρας. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα πεδινά ηπειρωτικά και στα νησιωτικά τμήματα. Τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και κυρίως στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρά. Έντονα επίσης ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα ορεινά ηπειρωτικά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Από τις βραδινές ώρες νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων ενδέχεται να επηρεάσει τα νότια ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στα βόρεια και τα 7 μποφόρ στα νότια, ενώ αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά πελάγη θα επικρατήσει Βαρδάρης με σταδιακή ενίσχυση στα 7 με 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά από το απόγευμα σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και στα βόρεια πελάγη θα ενισχυθούν σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά (πάνω από τα 700 μέτρα) της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: Νότιοι 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση από τις πρωινές ώρες και στροφή των ανέμων από τα ανατολικά σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά (πάνω από τα 700-800 μέτρα) και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους να είναι ισχυρά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 στρεφόμενοι από τις απογευματινές ώρες και από τα βόρεια σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες, κυρίως στην Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων, κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σταδιακά στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία στρεφόμενοι σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Ασθενείς μεταβλητοί. Βαθμιαία από τις βραδινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Εξάλλου, για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 οι ειδικοί προβλέπουν καλό καιρό με ηλιοφάνεια αλλά και αιθαλομίχλη λόγω άπνοιας.

Ο καιρός θα βελτιωθεί από την Κυριακή και όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ θα υπάρξει και άνοδος της θερμοκρασίας.

Την ίδια ώρα ωστόσο αναμένεται να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες για την επανεμφάνιση της αιθαλομίχλης, καθώς σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις θα επικρατεί άπνοια.

«Η εξασθένιση των ανέμων τα ξημερώματα της προσεχούς Κυριακής και Δευτέρας, σε συνδυασμό με το φαινόμενο της θερμοκρασιακής αναστροφής και της συσσώρευσης ρύπων από την αυξημένη καύση ξύλου και άλλων υλικών σε τζάκια και σόμπες εκείνες τις μέρες, αναμένεται να δημιουργήσουν αιθαλομίχλη», εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δρ Μετεωρολογίας Μιχάλης Σιούτας.

Το φαινόμενο εμφανίστηκε και τα Χριστούγεννα, όταν επικρατούσαν οι ίδιες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα επιβαρυμένη, ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οριστικό: Παράταση έως την Τρίτη 2 Ιανουαρίου για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας που λήγει αύριο
 Έως την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, θα μπορούν να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας. Σχετική ενημέρωση έδιναν οι τράπεζες στους πελάτες τους, σημειώνοντας ότι «η καταληκτική ημερομηνία καταβολής των τελών κυκλοφορίας του οικονομικού έτους 2018 παρατείνεται μέχρι την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018».

Μιλώντας στον Realfm 97,8, η Κατερίνα Παπανάτσιου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας 2018 για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, η οποία λήγει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου.

Αν ο υπόχρεος δεν καταβάλει έγκαιρα το ποσό των τελών κυκλοφορίας, θα υποχρεωθεί να πληρώσει στο διπλάσιο το ποσό αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ