Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Σύσκεψη στην Ξηρονομή για το τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Θηβαίων "2018" στην Δ.Ε. Θίσβης

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην κοινότητα Ξηρονομής μεταξύ του δημάρχου Θήβας του αντιδημάρχου Θίσβης και των προέδρων Ελλοπίας Ξηρονομής και Δομβραίνας όπου συζητήθηκαν διάφορα  θέματα όπως το τεχνικό πρόγραμμα του 2018 όπου  εκεί περιλαμβάνονται συνεχιζόμενα έργα (παιδικές χαρές,δημοτική οδοποιία,κ. α.)αλλά και φλέγοντα ζητήματα όπως η αλλαγή του σιδερένιου αγωγού που νερού Αγίου Νικολάου-Αλυκής .
Τ.Κ. Ξηρονομής


17 σχόλια:

  1. Γιατί ελλειπε ο πρόεδρος της Θισβης;δεν αφορά τη Θίσβη το τεχνικο πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν ξέρει να συζητά. Μόνο να βρίζει ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλά χαμόγελα βλέπω.δεν έχουν προβλήματα τα έχουν όλα λυμένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΌΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΘΙΣΒΗς ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΎΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΓΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτω τα χέρια απο τον αγωνιστή πρόεδρο της Θίσβης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εναπομείναντες ραγιάδες μοίρασαν τα αργύρια. Σας πήρε χαμπάρι η κοινωνία της ενότητας Θίσβης. Κάθε χρόνο τα ίδια εξαγγέλλεις σαν δεν ντρέπεσαι και λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εναπομείναντες ραγιάδες μοίρασαν τα αργύρια. Σας πήρε χαμπάρι η κοινωνία της ενότητας Θίσβης. Κάθε χρόνο τα ίδια εξαγγέλλεις σαν δεν ντρέπεσαι και λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλο λόγια είστε τόσα χρόνια που είναι τα λεφτά που δικαιούνται τα χωρια από τα εργοστάσια και από άλλες πηγές? Γίνονται έργα στην Θήβα? Εμείς δεν έχουμε ανάγκες λαμογια ε λαμογια σας μάθαμε όμως όλο συμβούλια για τα μάτια του κόσμου και από έργα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ τα έλεγε ο πρόεδρος της ΘΊΣΒΗΣ εμείς νομίζαμε ότι ήταν υπερβολές να που είχε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΑΚΟΎΤΕ ΡΕ!!!!!??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε πουλημένα όντα ποιά έργα παιδικές χαρές???θα μας κάνετε και παιδιά;;Ρε δεν ντρέπεστε τόσο ξεφτίλες είστε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χωματερές, στρατόπεδο έκλεισε νοσοκομείο υποβαθμισμένο κεντρικά σημεία της πόλης γεμάτοι σκουπίδια λαθρομετανάστες γύφτοι εγκληματικότητα γιατί να μην γελάνε? δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρόεδρος των Χωστίων γιατί έλλειπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μείνανε η Καλή και η αρεστή?? Π@π@ρι@!!!!σε λίγο ΔΉΜΑΡΧΕ θα σου φύγουν όλη και θα λες ( πιώ καλή η μοναξιά παρά εσενα που σε χάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε τη έμαθα δεν πήγε ούτε ο κατσηβελος από τα χωστια .Ρε τα πουλάκια μήναναι μόνα τους. Ήρθε ο καιρός και πολύ άργησε. Τα θα και θα ΣΤΗΝ Θήβα μπαχαλακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήμερα Κυριακή στην κοπή της πίτας της μακαριοτησας στην δομβραινας .ήρθε και ο Δήμαρχος ο αντιδήμαρχος δεν ήταν κακό σημάδι αυτό. Ο Δήμαρχος στο χαβά του ξέρει την δουλεία του σε πίτες είναι εξπέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ