Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία: Σκοτώθηκε 21χρονος ντελιβεράς στο Σχηματάρι

Τραγωδία νωρίς το μεσημέρι με νεαρό ντελιβερά, όταν το μηχανάκι του συγκρούστηκε με ένα βαν.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12:30΄το μεσημέρι στον παράδρομο της εθνικής οδού, στη γέφυρα που υπάρχει στην έξοδο στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 21χρονος με το μηχανάκι πέρασε κάτω από τη γέφυρα και συγκρούστηκε με το βαν που κινούταν στον παράδρομο στο ρεύμα προς Λαμία.

Δυστυχώς το παιδί με το μηχανάκι βρέθηκε μέσα στα χωράφια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, με αποτέλεσμα το θάνατο του νεαρού δικυκλιστή.
Την προανακριση για το δυστύχημα έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
 lamiareport.gr

2 σχόλια:

  1. Πολύ κριμα..ακόμη ένα άτομο νέο έχασε τη ζωή του..!!! Καμιά φορά πάμε γυρεύοντας και εμείς, ωπως αυτό το παιδί που έκανε ντελιβερι για να βγάλει ένα μεροκάματο!!! Πόσες φορές τον είχα δει να περνάει το φανάρι με κόκκινο χωρίς να κόβει ταχύτητα...φυσικά αν υπήρχε κράτος και ένας τροχονόμος του είχε κόψει μια κλειση 2000ευρω δεν θα το ξανακάνει..αλλά δεν μπορούμε να έχουμε έναν τροχονόμο πάνω από το κεφάλι μας...κρίμα παντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη κύριε/κυρία,
      Αν δεν ξέρετε ακριβώς για το συγκεκριμένο άτομο μην λετε άσχετα... πως περνούσε με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι.....και να σας πω κάτι...όταν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο που να μας δυστυχίσει θα συμβεί ακόμη και αν έχει πληρώσει πρόστιμο ο άλλος...αυτό δεν είναι στα χέρια μας και εννοείται πως αν το ήξερε αυτό ο Άγγελος θα έκανε κάθε πρπσπάθεια για να ξεφύγει από αυτό!!!!

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ