Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Νικητής του τοπικού ντέρμπι ο Γ.Σ. Αλιάρτου επικρατώντας με 64-83 του Α.Ο. Μαυρομματίου

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ-ΑΛΙΑΡΤΟΣ 64-83
Νίκη για την ομάδα της Αλιάρτου απέναντι στο
Μαυρομάτι με σκορ 64-83.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στην α’ περίοδο με 25-19 όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα επιμέρους σκορ 11-27 στην δεύτερη περίοδο και αυτό ήταν το έναυσμα της αντεπίθεσης καθώς συνέχισαν να παίρνουν διαφορά στο σκορ και να κερδίζουν με 64-83.

Διαιτητές: Μαμασούκα-Γερονικολός.

Δεκάλεπτα: 25-19, 11-27, 13-19, 15-18.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ (Γερμανός): Χατζής 6, Κουτρουλάρας, Κατρισιώσης, Μαρίνης 22, Δρίτσας, Τσέλλος 10 (2), Γιακουμάκης 1, Λάμπρου Γ., Λάμπρου Χαρ., Σιαμανδρούρας 25, Κρεμμύδας, Κουτσούρης.

ΑΛΙΑΡΤΟΣ (Αρβανίτης): Κατσιμίχας 7, Κόλα 2, Καρανάσος Ε. 3, Καρανάσος Α. 20, Καρανάσος Δ. 1, Τσιλιγιάννης 6 (2), Σταγκίδης 3 (1), Καρανάσος Ε. 3, Λάζαρης 22, Βλαχογιάννης 1, Τσέκος 1, Τσιφρίκας 14.
eviabasket.gr




13 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες του δημου μας!!συγχαρητηρια και στο κοσμο που γεμησε το γηπεδο!! Απαραδεκτο απο τη πλευρα της γηπεδουχου ομαδας να βαλει εισητηριο στην εισοδο ,ντροπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου τι λες? Έχεις ιδέα πως συντηρούνται οι ομάδες και τι έξοδα έχουν? Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην έχεις ιδέα, για αυτό μάθε κ ξαναελα να ανασκευασεις. Οι ομάδες του Δήμου φτύνουν αίμα για να συντηρηθούν, για να μπορείς εσύ να χαίρεσαι να τις βλέπεις και με πολύ ευκολια να λες ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε μου εχεις δικιο και το ξερω οτι ολες οι ομαδες φτυνουν αιμα αλλα να σε ενημερωσω οτι καμια ομαδα της κατηγοριας αυτης δε κοβει εισητηριο ενημερωσου και τα ξαναλεμε...στον αλιαρτο αν εχεις ερθει δε σου εχει κοψει κανεις εισητηριο που οι αναγκες ειναι πολλες περισοτερες απο σενα ! Την επομενη αγωνιστικη που θα εχεις 5 ατομα στο γηπεδο να δω ποσα εισητηρια θα κοψεις! Ισως να εκμεταλευτηκες οτι ηταν ενα ντερμπι του δημου αλλα να εισαι σιγουρος πολλοι το σχολιασαν, οσοι ειναι στο χορο αυτο που λεγετε αθλητισμος! Και να σε ενημερωσω επειδη δε ξερεις ειδικα στον αλιαρτο και επειδη ειμαστε και οι 2 στον ιδιο δημο εγινε κοινιτοποισηση να ερθει κοσμος στο γηπεδο,αλλα να ξερεις μεινατε μεταξεταστεοι στο θεμα αυτο! Συγχαρητηρια και στις 2 ομαδες αλλα να ξερεις αυτο που εμεινε στο τελος δεν ηταν το αποτελεσμα ,ουτε οτι ο κοσμος τπυ δημου μας που γεμισε το γηπεδο αλλα αυτο το 5ευρω της εισοδου!! Σκεψου πριν απαντησεις γιατι και γω ενας απλος φιλαθλος ειμαι που δε πληρωνω πρωτη φορα σε γηπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δεν πληρώνεις για πρώτη φορά οφείλεις να καταλάβεις. Και μην συγκρίνεις Αλίαρτο με Μαυρομάτι. Και αν θες το συζητάμε περεταιρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω δει κανέναν να παραπονιέται για το 5€ στον τοπικό Παναλιαρτο.αν θυμάστε όλοι κ εκει είχε πολύ κόσμο φέτος καθώς πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι με συνέπεια να μαζεψει κόσμο το ματς.
    5€ πλήρωσαν όλοι.δεν κατηγόρησε κάνεις φιλοξενούμενος την διοίκηση του Παναλιαρτου.τοπικο ερασιτεχνικό είναι κ το επίπεδο εκείνο.
    Στο Μαυρομμάτι ήρθαν όλοι να κράξουν για το 5€ σε ένα ματς.
    Πέντε ματς εντός έδρας έχει η ομάδα όχι 20. Πρέπει να βγουν τα λειτουργικά έξοδα της χρονιάς.ολοι όσοι ασχολούνται δεν είναι επιχειρηματίες ούτε τρέχουν τα λεφτά από τα πατζακια τους ,όσοι είναι στο χώρο το γνωρίζουν.Ανθρωποι που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για να υπάρχει ομάδα είναι όλοι.κ τρέχουν δεξιά αριστερά μπας κ βγεί κάποια χορηγία.
    Έλεος δηλαδή.
    Κ ούτε εκμεταλλευση έγινε σε κανέναν.κανενας κάτω των 18 δεν πλήρωσε εισητήριο.

    Καλό θα είναι να σκεφτόμαστε τις ανάγκες των ομάδων γτ έξω από το χορό όλοι ξέρουμε κ μιλάμε.οταν κάποιος ασχοληθεί κ μάθει το πώς λειτουργεί ένα σωματείο κ τις δυσκολίες τότε θα αναθεωρήσει τα περί εισητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη δε γνωριζετε σας το ξαναλεω....διαβαστε και ακουστε συγχρονως! Οπως πληρωσατε τα 5 ευρω στο παναλιαρτο και καλα κανατε ,μαζι σας ειμαι,και το 2ο γυρο στο μαυροματι καλα θα κανετε να υπαρχει εισητηριο! Στο μπασκετ ομως....δε μπορει ολη η κατηγορια ,ολες οι ομαδες να μην εχουν εισητηριο και σεις εχθες,σε ενα τοπικο ντερμπι,με πολυ κοσμο,γεματο το γηπεδο,που ειναι χαρα ολων να εχουμε κοσμο καθε κυριακη να εχετε εισητηριο 5 ευρω! Δε χαθηκε ο κοσμος 2 καφεδες ειναι τα 5 ευρω αλλα ...να σκεφτεστε οτι ολοι μπορουσαν να το κανουν! Εξαλου η αλιαρτος εχει περισοοτερες αναγκες αν θελετε να το παρουμε κι αλλιως...αλλα ποτε δεν εβαλε εισητηριο,οχι μονο η αλιαρτος αλλα ολες οι ομαδες της κατηγοριας! Ελπιζω να 3γινα κατανοητος και δεν ειναι το θεμα τα 5 ευρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ομαδα,ενας συλλογος για να λειτουργησει χρειαζεται χρηματα. Αμοιβη προπονητη,εμφανισεις,μετακινησεις,αμοιβη διαιτητων και κριτων και πολλα αλλα. Αυτα τα χρηματα απο καπου θα πρεπει να βρεθουν. Δεν με χαλασε που πληρωσαμε ισως θα μπορουσε να ειναι πιο μικρο το ποσο για να ειναι πιο προσιτο για μια οικογενεια. Τωρα οσον αφορα τον Αλιαρτο δεν εχει εισητηριο γιατι τα παιδια που παιζουν στην ομαδα πληρωνουν συνδρομη καθε μηνα και δεν μιλαω για τις ακαδημιες μιλαω για τις κανονικες ομαδες. Επισης οι μετακινησεις γινονται με ευθυνη και εξοδα των γονιων. Αυτα εντελως ενημερωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως και να έχει πρέπει να συντηρούμε όλες τις ομάδες του Δήμου, είτε με εισητηριο, είτε με χορηγία, είτε με ότι τρόπο σκεφτεί κάνεις για να υπάρχουν. Στο κάτω κάτω εκεί αθλούνται τα παιδιά μας. Τώρα το πώς και το γιατί καλο είναι να μένουν στην άκρη. Ο σκοπός είναι ένας. Άθληση για όλους και στήριξη από όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκοπος ενας ,αθληση για ολους και στηριξη απο ολους αλλα οχι να εκμεταλευονται καποιοι καταστασεις! Στο κατω κατω ολες οι ομαδες εχουν αναγκες οπως ανεφερε ο φιλος μας παραπανω,ποια η διαφορα να λεγεσε χαλκιδα που δε βαζει εισητηριο,αλιαρτος που δε βαζει εισητηριο,αμφικλεια που δε βαζει εισητηριο και πας σε ενα τοπικο ντερμπι και βλεπεις απο τξ μερια της γηπεδουχου ομαδας εισητηριο! Αυτο σημαινει ,αφου ξερουμε θα υπαρχει κοσμος κατσε να βαλουμε και εισητηριο!! Δυστυχως δεν ειναι ετσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον δεν κατάλαβες λέξη τι σου λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή δεν βάζουν οι άλλοι εισητηριο και τα βρίσκουν από αλλού, δεν πρέπει να βάλουμε εμείς εισητηριο που εχουμε μηδαμινες πηγές εσόδων και να το κλείσουμε! Επικοινωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλος πάντων...οι ομάδες πρέπει με κάποιο τρόπο να έχουν έσοδα για να μπορούν να υφίσταται...τώρα αν το 5€ είναι πολύ αυτό ρυθμίζεται... η ομάδα είναι νεοσύστατη ,το αν βάζει εισητήριο η κάθε ομάδα είναι θέμα δικό της.μπορει να είναι 1€,2€,3€...
    Μακάρι να έρχεται έτσι ο κόσμος στα γήπεδα να βλέπει κ το ποδόσφαιρο κ το μπάσκετ κ τότε δεν θα μιλάμε για εισητήρια αλλά για αθλητική παιδεία...
    Όμως τόσα χρόνια δεν βλέπω κανέναν στο γήπεδο.
    Χτες θυμήθηκαν όλοι να έρθουν.στο επόμενο ματς του μπάσκετ κ όχι λόγω τιμής εισητήριου(δωρεάν να το βάλεις) θα έρθουν μόνο αυτοί οι λίγοι που πάνε κ στο ποδόσφαιρο...
    Δεν ξέρω στον Αλίαρτο πως κινούνται αλλά εδώ είναι κρίμα....
    Γίνονται όμορφες ενέργειες κ οι γονείς δεν πανε να δουν τα παιδιά τους στο γήπεδο.
    Ούτε στο ποδόσφαιρο ούτε στο μπάσκετ!
    Τα ζούμε κάθε βδομάδα
    Ελάτε να δείτε πως συντηρείται το ποδόσφαιρο,με 10 φιλάθλους οι ίδιοι κ ίδιοι.
    Μακάρι να αλλάξει κ να γεμίζει κ το μπάσκετ κ το ποδόσφαιρο!
    Οι ομάδες ονομάζονται Μαυρομματι κ αντιπροσωπεύουν το χωριό κ τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό,βοηθήστε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακαλω καντε ενα γκαλοπ στη κατηγορια που αγωνιζονται και οι 2 ομαδες του δημου μας να δουμε απολες αυτες τις ομαδες σε ποια γηπεδα πληρωνουν εισητηριο! Να σας πω εγω? Μονο στο μαυροματι!! Δηλαδη οι αλλες ομαδες δεν εχουν αναγκες και μονο η ομαδα του μαυροματιου εχει αναγκες? Χωρις να εχω τιππτα με την ομαδα αυτο που μπορω να πω με σιγουρια αυτοι που ασχολουνται με την ομαδα διοικητικα οχι ολοι,ειναι βαθια νυχτωμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ