Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Με "δώρο" από την Π.Ε. Βοιωτίας η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά  επεφύλασσε ένα δώρο-έκπληξη για την Άσκρη.Στη σύντομη ομιλία της εξήγγειλε την ανακατασκευή από την Π.Ε. Βοιωτίας,του δρόμου Αλιάρτου-Άσκρης.Σύμφωνα με την κ.α. Παπαθωμά η ανακατασκευή του δρόμου θα διευκολύνει την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της  ευρύτερης περιοχής.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Άσκρης,που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στη Λίμνη  Μουσών.
Η  εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου κ. Άννας Μαρία που καλωσόρισε τους επίσημους και τον κόσμο, στην πλειοψηφία τους  γυναίκες και τους ευχήθηκε “Καλή Χρονιά”.
Σύντομους χαιρετισμούς και ευχές, απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Παπαθωμά και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Άσκρης κ.Ρουσέτης,  ενώ το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης.

Την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο π.Μιχαήλ, που ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γ. Καββαθάς,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού  Επιμελητηρίου Πειραιά κ.Γιάννης Βουτσινάς.
Χρόνια Πολλά και του Χρόνου.

 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ