Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Η Θήβα κυπελλούχος Βοιωτίας 2018


Η Θήβα είναι κυπελλούχος Βοιωτίας για το 2018. Στον τελικό που έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα κέρδισε 2-1 τον ισάξιο Κιθαιρώνα και κατέκτησε το 11ο κύπελλο στην ιστορία της.

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την πολυπληθή παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες και από τις δυο ομάδες.

Οι δυο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Κιθαιρώνας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε 1-0 στο 19* με καρφωτή κεφαλιά του Παπαγιάννη ενώ νωρίτερα στο 11* η ομάδα του Καπαρελλίου είχε και οριζόντιο δοκάρι με τον Μπινιχάκη.

Στην επανάληψη η ομάδα της Θήβας ανέβασε στροφές, ήταν καλύτερη κι έκανε την ανατροπή σε τρία λεπτά. Στο 70* ο Σουμάχ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 72* ο Αργυρίου έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 2-1 σε μια φάση όπου ο βοηθός Φίλος σήκωσε οφ’ σάϊντ αλλά ο διαιτητής Μιχαηλίδης πήρε τη φάση επάνω του κατακυρώνοντας το γκολ.


Θήβα (Παχατουρίδης Θεοδ.): Μόνος, Πλατέλλας, Ζυγογιάννης, Χατζηλάμπρος, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Αργυρίου, Κοτώρος (46* Σουμάχ), Τόπι, Κάρλος, Σένκα.




Κιθαιρώνας Παπαναστασίου Σωτ.): Κουτρούμπας, Πανάγου, Σεχάϊ, Ρουπάκας, Τσέλλος, Κουκούλας, Μπινιχάκης, Παπαγιάννης, Φιλιππίδης, Κολιόπουλος, Κώνστας

Διαιτητής: Γιώργος Μιχαηλίδης

Βοηθοί: Δημήτρης Φίλος – Λεωνίδας Δελής

Τέταρτος: Δημήτρης Ψυχούλας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ