Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Τριήμερο στο «ΚΑΡΑΝΤΑΣ καφεδάκι,τσιπουράκι» με όλα τα Σαρακοστιανά και τα κρεατικά!!!

Το   «ΚΑΡΑΝΤΑΣ καφεδάκι,τσιπουράκι»στην Ελλοπία Θηβών,είναι ένας πραγματικά φιλικός και οικείος χώρος, ιδανικός για οικογένειες, αλλά και για μικρές και μεγάλες παρέες, που θέλουν να γευθούν ξεχωριστές γεύσεις!
Το τριήμερο αφού ξεφαντώσετε στις αποκριάτικες εκδηλώσεις,πετάξετε το χαρταετό σας  και ανοίξει η όρεξή σας, σας περιμένουμε στο «ΚΑΡΑΝΤΑΣ καφεδάκι,τσιπουράκι» για μεγάλες ποικιλίες Σαρακοστιανών και κρεατικών.
Απολαύστε από τη μεγάλη ποικιλία των Σαρακοστιανών εδεσμάτων που ετοιμάζουμε με γνήσια, όπως πάντα υλικά και πολύ μεράκι για σας.
Καλαμαράκια τηγανιτά ή ψητά , Χταπόδι ψητό, Σουπιές με Σπανάκι, Ριζότο με Θαλασσινά, Γαρίδες ψητές,Γαριδομακαρονάδα , σαγανάκι με μύδια, ταραμοκεφτέδες, Λαγάνα,Μπακαλιάρο σκορδαλιά,  και πολλά άλλα....σε προσιτές τιμές.
Η προσεγμένη ποιότητα στα τροφικά υλικά, τα ιδιαίτερα προσεγμένα πιάτα, η πρόθυμη και γρήγορη εξυπηρέτηση, το όμορφο περιβάλλον, αλλά και οι αληθινά προσιτές τιμές, είναι οι βασικοί λόγοι που κάνουν το «ΚΑΡΑΝΤΑΣ καφεδάκι,τσιπουράκι» να ξεχωρίζει!!!
 Για όσους αγαπούν το κρασί,το τσίπουρο και λατρεύουν να δοκιμάζουν και να ανακαλύπτουν τις γεύσεις θα δυσκολευτούν τι να πρωτοδιαλέξουν,καθώς υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις τόσο σε κρεατικά, όσο και σε θαλασσινά και μαγειρευτά,ψητά της ώρας, σαλάτες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.
Οσοι  πάλι αγαπούν τον καλό καφέ,το ποτό και την καλή μουσική,θα γίνει το  στέκι σας.
 Tηλ.επικοινωνίας 2264041001-6937278084
Σας περιμένουμε!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ