Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τρία μετάλλια για την Αναγέννηση Λιβαδειάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα badminton U15 - U19

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BADMINTON U19
  Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα badminton U15 - U19 στην Πάτρα. Απολογισμός 2 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο.

Η Μπάρτζου Ελίνα στην κατηγορία U19 κατάφερε να προκριθεί στους δυο τελικούς στα αγωνίσματα του απλού και μικτού. Στο απλό ηττήθηκε με 2-1 σετ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και στο μικτό με συμπαίκτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του ΡΟΥΠΕΛ ηττήθηκαν με 2-0 σετ και κατέκτησαν πάλι το ασημένιο μετάλλιο.
 Η Στεφανία Κωνσταντακάτου στο διπλό με συμπαίκτρια την Ευγενία Νικολακοπούλου του ΦΟ ΠΥΡΓΟΥ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο ενώ στο απλό κατετάγει στην 5η θέση.
Στην κατηγορία U15 ο σύλλογος συμμετείχε με 4 αθλητές που ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία U13 και είχαν αξιόλογη απόδοση.
Η Ναταλία Λαμπίδη στο απλό κατάφερε μέσω των προκριματικών να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό και να καταταχτεί στις θέσεις 17/32 και στο μικτό με συμπαίκτη τον Ηρακλή Σακελλαρίου να πλασαριστούν στις 17/32 θέσεις με την ίδια θέση για τον Ηρακλή στο απλό.
 Στο διπλό οι Περγαντίνας Κωνσταντίνος - Μπαμπλέκος Αναστάσης κατέλαβαν την 5η θέση . Ο Περγαντίνας στο απλό και αυτός κατατάχθηκε στις θέσεις 17/32 ενώ ο Μπαμπλέκος δεν κατάφερε στο απλό να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.
Φυσικά η εμπειρία που απέκτησαν από αυτό το Πανελλήνιο είναι πολύ μεγάλη που θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα αθλητική τους πορεία.
 Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες όπως και στον προπονητή τους Ορκόπουλο Θανάση.
Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ