Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στους αθλητές των Special Olympics Βοιωτίας και Αναγέννησης Λιβαδειάς

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στους αθλητές των Special Olympics Βοιωτίας

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια τους προς την ομάδα των Special Olympics Βοιωτίας, για την πολυπληθή συμμετοχή των αθλητών της ομάδας, στον 7ο Ημι-Μαραθώνιο της Αθήνας, στον αγώνα 1.000 μέτρων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ειδικά στον αθλητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια τερμάτισε στην 1η θέση.
Φυσικά συγχαρητήρια αξίζουν και στον προπονητή τους τον κ. Μιχάλη Τόλια, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς.
Καλή συνέχεια στους αθλητές και κάθε επιτυχία στις προσπάθειες που καταβάλουν.Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στην ομάδα Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς


Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στην ομάδα Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς
Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, συγχαίρουν την ομάδα Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς, για τις διακρίσεις της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U15 - U19 που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ειδικά στην αθλήτρια της Αναγέννησης Λιβαδειάς Μπάρτζου Ελίνα η οποία κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία U19 και ένα αργυρό επίσης στο μικτό με συμπαίκτη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο καθώς και στην Στεφανία Κωνσταντακάτου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό με συμπαίκτρια την Ευγενία Νικολακοπούλου. Ευχόμαστε η πορεία και οι διακρίσεις τους να είναι ανάλογες των προσπαθειών που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν και στον προπονητή τους, τον κ Θανάση Ορκόπουλο ο οποίος ακούραστα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ