Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Νέος πονοκέφαλος στη Θήβα!

 Κατάργησαν την επιτροπή ασθενείας του ΕΟΠΥΥ…

Στην Λιβαδειά η λειτουργία της – Σε νέες περιπέτειες οι ασθενείς ..
Την διακοπή λειτουργίας της επιτροπής ασθενείας προβλέπει απόφαση που δημοσιεύθηκε την Μεγάλη Τετάρτη και πήραν είδηση μόλις χθες οι αρμόδιοι του ΙΚΑ Θήβας..

Με την συγκεκριμένη απόφαση, η επιτροπή θα λειτουργεί μόνο στην Λιβαδειά, βάζοντας σε περιπέτειες εκατοντάδες ασθενείς, που χρίζουν ανανέωσης αδειών ασθενείας..

Με απλά λόγια, χειρουργημένοι, έγκυες ή και χτυπημένοι άνθρωποι θα πρέπει να ταξιδεύουν στην  Λιβαδειά, προκειμένου να ανανεώνουν την άδεια ασθενείας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ήδη επιβαρυμένη υγεία τους, αλλά και την οικονομική επιβάρυνσή τους..

Το πρόβλημα εντοπίστηκε το πρωϊ της Δευτέρας, όταν σημειώθηκαν οι πρώτες έντονες αντιδράσεις ασφαλισμένων, αλλά και του προσωπικού του Ιδρύματος, οι αρμόδιοι των οποίων πρότειναν, προς εξυπηρέτηση των ασθενών, να συγκεντρώνουν τις άδειες ασθένειας σε συγκεκριμένο αριθμό και η επιτροπή να συνέρχεται στην Θήβα, πλην όμως και μέχρι στιγμής η πρόταση φαίνεται να μην έχει τύχει της δέουσας αντιμετώπισης..

Σύσσωμοι αντέδρασαν οι φορείς της πόλης, που συγκαλούν άμεσα τα διοικητικά τους συμβούλια, συζητώντας και αποφασίζοντας τρόπου αντίδρασης!
viotiki-ora.gr

8 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε άι κιχου βλάκα. Ότι κι αν συμβεί εσύ μόνο το δήμαρχο ξερεις; ηλίθιε δεν είναι για όλα υπεύθυνος αυτός. Υπάρχει και κυβέρνηση και υπουργοί χαζέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο στη θηβα ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχοληθείτε λίγο πιο σοβαρά με τα προβλήματα της πόλης. κάθε μέρα θα πρωταγωνιστεί αρνητικά στις ιστοσελίδες. τη μία ληστείες και κλοπές την άλλη υποβάθμιση στις υπηρεσίες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρωταγωνιστεί η πόλη. Πρωταγωνιστούν 2-3 γραφικοί που γράφουν παπάδες. Η πόλη μια χαρά τα πάει

      Διαγραφή
    2. ...παπαριες γραφουν

      Διαγραφή
    3. έχεις δίκιο η πόλη τα πηγαίνει περίφημα. θα διεκδικήσει και το βραβείο της καλύτερης πόλης της Ευρώπης.

      Διαγραφή
  5. ΜΠΑΧΑΛΟ δεν θα μεινει τιποτα ορθιο σε αυτη τη πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ