Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Συλλήψεις, τραυματίες:Σοβαρά επεισόδια με Ρομά στη Θήβα-Δάγκωσαν Αστυνομικό-ΒΙΝΤΕΟ


Οξυμένη είναι η κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα στον καταυλισμό της Θήβας  και την ευρύτερη περιοχή, αναφορικά με την παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύουν ομάδες Ρομά. Η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας πραγματοποίησε σήμερα επιχείρηση(ΕΔΩ)  για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στον καταυλισμό Ρομά,  με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν άγρια επεισόδια στη γέφυρα.(Δείτε ΕΔΩ)
Οι Ρομά πυροβολούσαν στον αέρα  με καραμπίνες,προκάλεσαν καταστροφές σε παρακείμενη μάντρα αυτοκινήτων και πέταγαν πέτρες στους Αστυνομικούς. Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί,ο ένας εξ αυτών έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Θήβας με ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι.Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης οι ρομά έκαναν ζημιά σε περιπολικό της Αστυνομίας και δάγκωσαν έναν Αστυνομικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress,έχουν συλληφθεί 13 άτομα για διάφορα αδικήματα, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση από την Ασφάλεια Θηβών.
Η οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και οι συλλήψεις ήταν η αιτία των άγριων επεισοδίων.
Η κατάσταση αυτή την ώρα έχει ομαλοποιηθεί και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Τα σοβαρά και επικίνδυνα περιστατικά με εμπλοκή Ρομά στη Θήβα,θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά την Πολιτεία πριν θρηνήσουμε θύματα.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
 Δείτε το βίντεο από το tvstar.gr
Επίθεση δέχθηκε και ο Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου από αγανακτησμένους πολίτες της περιοχής για την τραγική κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο Πυρί.

8 σχόλια:

  1. εξάλλου σύντομα θα κλείσει ο καταυλισμός όπως έχει υποσχεθεί ο δήμαρχος οπότε το θέμα με τους ρομά λύθηκε οριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά που θα κλήση ??δεν κατάλαβες τώρα θα γίνει τής Ποταμιάς καταλάβατε; και ο Δήμος το χαβά του ρεεεεεεε Ποιός μας κυβερνά ( το σύστημα) η ρουφιανιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε δημαρχε,το προβλημα στην περιπτωση σου ειναι οτι παρεμεινες καραβανας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχουμε καταντήσει "τουρίστες" στην ίδια μας την πόλη. Ελάτε για ψήφο πάλι... τα κάκαλα θα πάρετε. 60€ ημερησίως το κεφάλι για κάθε λαθρομετανάστη που συλλαμβάνουν➡️στην τσέπη του κράτους. Hot spot➡️ € στην τσέπη του κράτους. Οι αστυνομικοί τι να σου κάνουν? Οικογένειες εχουν, ρισκαρουν την ζωη τους.
    Οταν σταματήσει η τάνα το fukcing θα απαλλαγούμε απο γυφτους κ ψευτοπρόσφυγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι και μαλακες, αντί να πάνε με τα πυροσβεστικά να τους βαρεσουν με την πίεση να τους γαμησουν τα ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ