Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Καταδικάζει ο δήμαρχος Θηβαίων την επίθεση κατά του Μπουτάρη

Δήλωση Δημάρχου Θηβαίων για την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Καταδικάζω απερίφραστα τη βίαιη επίθεση και τους προπηλακισμούς από ομάδα τραμπούκων σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. Όλοι μαζί πρέπει να αντιταχθούμε στις εκδηλώσεις βίας, καθώς και στις διχαστικές πολιτικές και τη ρητορική μίσους που οδηγεί σε αυτές. Οφείλουμε να προστατεύουμε τον δημοκρατικό διάλογο και την ελευθερία έκφρασης γνώμης, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε με το περιεχόμενό της και να στηλιτεύσουμε τις πράξεις βίας ανεξάρτητα από το ποιος είναι αυτός που τις δέχεται.  

9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ κοπτοραπτικη παιζει σε τουτο το μπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα αρνητικά σχόλια για το δήμαρχο φρόντισε ο διαχειριστής του σάιτ να τα αφαιρέσει!Αυτό θα πει πλουραλισμός και δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο δήμαρχο της πόλης μας κύριο Νικολάου για τις σωστές απόψεις του σε τέτοια θέματα και για το μεγάλο έργο που καθημερινά επιτελεί με τους συνεργάτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συνεργάτες του είναι ο,τι πιο αγράμματο και άξεστο κυκλοφορεί στην πόλη της Θήβας.Σπουδαιο έργο το ξύσιμο έχεις δίκιο!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στο πιο αποτυχία δήμαρχο,που είναι ανίκανος να δώσει λύση σε απλά θέματα και που θα μας φέρει το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών για να αναπνέουμε "καθαρό"αέρα.Παει διαρκώς πίσω την πόλη με τη στενόμυαλος του και δε μπορεί να δώσει λύση ούτε στο πιο απλό ζήτημα.Εχειε όμως ένα θετικό εκφωνεί καλούς λόγους και είναι πρώτος στα τσιμπούσια παντός είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξύπνησε τώρα και ο Νικολάου και το παίζει δημοκράτης.Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι βλάκες πιστεύουν την κοροϊδία του.Αξια του χαμηλού της επιπέδου αυτή η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ