Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Εγκαινιάστηκε στην Αλίαρτο το νέο Πολυκατάστημα"ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ Ηλεκτρολογικό Υλικό"-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος"ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ Ηλεκτρολογικό Υλικό" στην Αλίαρτο το Σάββατο το βράδυ.
Ο ιδιοκτήτης Βασίλειος Ντασιώτης  υποδέχτηκε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και απλό κόσμο στο κατάστημά του που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών 49 στην Αλίαρτο, φέρνοντας την νέα πρόταση στον χώρο του ηλεκτροφωτισμού.
Σε μια δύσκολη εποχή η ανάπτυξη μιας νέας επιχείρησης έρχεται να δώσει την λύση στις επιλογές σας, καθώς σε αυτό υπερτερεί η σχέση “ανταγωνιστική τιμή με ποιότητα”.
Στο κατάστημά μας υπάρχει ευρεία γκάμα προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού φωτισμού, φωτισμού LED ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, με τελικό μας σκοπό την ικανοποίηση κάθε αισθητικής και ποιοτικής ανάγκης σας. Θα βρείτε φωτιστικά οικιακού εξωτερικού κ επαγγελματικού χώρου επώνυμα κλασσικά κ μοντέρνα. Υπάρχει μεγάλη γκάμα φωτισμού LED προβολείς κ όλα τα συναφή, ηλεκτρολογικού υλικού όπως διακοπτικό υλικό, ασφάλειες, καλώδια ,φις, ηλεκτρονικά πληκτρολόγια ποντίκια ηχεία usb ip camera ,power line ,access point καλώδια για κάθε σύνδεση. θα βρείτε οικιακές μικροσυσκευές (ηλεκτρικές σκούπες- σκουπάκια, γκριλιέρες, τοστιέρες, καφετιέρες, βραστήρες, μίξερ κτλ) κ ανταλλακτικά αυτών για επισκευή. θα βρείτε τα πάντα για το άτμισμα! ηλεκτρονικά τσιγάρα κ υγρά αναπλήρωσης για όλα τα γούστα κ αναλώσιμα αυτού! θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
 Ευχαριστούμε πολύ
Βασίλης Ντασιώτης
 

 
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ