Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Επίσκεψη Ν. Θηβαίου και του Αναπληρωτή ΓΓ Σ. Βαρδαρού στο ΤΟΜΥ Θήβας

Επίσκεψη στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Θήβας πραγματοποίησαν ο Αναπληρωτής ΓΓ του Υπουργείου Υγείας, Σ. Βαρδαρός και ο βουλευτής Βοιωτίας, Ν. Θηβαίος, συνοδευόμενοι από τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Δ. Δημτριάδη και τον διευθυντή του ΤΟΜΥ Κ. Χαμπίμπη.
Ο κ. Διευθυντής ενημέρωσε για την πορεία των δύο μηνών της λειτουργίας του ΤΟΜΥ σημειώνοντας τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πως σύντομα θα πραγματοποιηθούν και επισήμως τα εγκαίνια της Μονάδας.
Επιπλέον, συζητήθηκαν μέτρα για την ουσιαστική βελτίωση και ανανέωση του Κέντρου Υγείας Θήβας στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του σημαντικού επικουρικού ρόλου που καλείται να διαδραματίσει παράλληλα με την Τοπική Μονάδα Υγείας στον Τομέα της πρωτοβάθμιας Υγείας.
Ακολούθως, οι κύριοι Θηβαίος και Βαρδαρός επισκέφθηκαν στο ΣΦΕ τις εγκαταστάσεις της διαδραστικής παρέμβασης ΕΜΒΟΛΙΟΥΠΟΛΗ, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με στόχο την απενοχοποίηση αλλά και την ανάδειξη της αναγκαιότητας των εμβολίων στις μικρές - και όχι μόνο – ηλικίες, όπου ενημερώθηκαν από τους αρμόδιους του προγράμματος πως σύντομα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Θήβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ