Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

"Ας γνωρίσουμε τη λίμνη μας Υλίκη"-Περιβαλλοντική εκδήλωση στο Συνεδριακό Αλιάρτου

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ                 

  Σας προσκαλούμε στην περιβαλλοντική εκδήλωση του ΚΠΕ Άμφισσας και του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου, η οποία υλοποιείται -δια μέσου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας- στο πλαίσιο της εφαρμογής του περιβαλλοντικού  προγράμματος Ε - twinning  με τίτλο «Ένας δράκος με γυαλιά ψάχνει καθαρά νερά/A dragon with glasses seeks for clean water» από τη νηπιαγωγό κ. Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα του  2ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου .
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 15/01/2018 και ώρα: 11 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αλιάρτου και απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων, καθώς και σε μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων που εφαρμόζουν ή θα εφαρμόσουν ανάλογα περιβαλλοντικά προγράμματα.
Οι υπεύθυνοι του ΚΠΕ Άμφισσας θα πραγματοποιήσουν εισήγηση με θέμα: 
«Ας γνωρίσουμε τη λίμνη μας Υλίκη», ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί του 
2ο Νηπιαγωγείου Αλιάρτου θα παρουσιάσουν δράσεις του 
προγράμματος e - twinning  «Ένας δράκος με γυαλιά ψάχνει καθαρά νερά/A dragon with glasses seeks for clean water».
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα – Βαθμολογία Α' Κατηγορίας Βοιωτίας

Α’ Βοιωτίας: Αποτελέσματα – Βαθμολογία
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στην α’ κατηγορία Βοιωτίας:

Α’ Κατηγορια

15η αγωνιστική

Δήλεσι – Κιθαιρώνας   2-4

Ηρακλής  Δάφνη    3-0
Παρνασσός – Απόλλων  2-0

Κόκκινο – Ύπατo  1-3

Ένωση – Πανδαυλειακός   2-0

Παμβαγιακός – Κυπάρισσος    3-3

Παναλιαρτος – Ολυμπιάδα  0-1

Μαυρομμάτι – Αρματηλάτης  1-0

Βαθμολογία

(σε 15 αγώνες)


Ύπατο———————–56-8——-43

——————————————————

Κιθαιρώνας—————-45-7——-41

Ολυμπιάδα Οιν.———–30-13—–32

Παρνασσός—————–23-15——-30

Ένωση Α.Σ.Α————–34-19——–25

—————————————————-

ΠΑΟ Κοκκίνου————-33-27——23

Απόλλων——————–18-23——-23

Παναλίαρτος—————-21-18——20

Αρματηλάτης—————20-20——19

Παμβαγιακός—————-23-43—–17

Κυπάρισσος Αντ.———19-31——15

——————————————————-

Μαυρομμάτι—————–16-33——14

Δήλεσι———————–12-28——-13

Δάφνη Ερ.——————14-32——-11

Ηρακλής Ασωπίας——–13-33———8

——————————————————–

Πανδαυλειακός————-14-40——-6
stereasports.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Εφυγε από την ζωή ο Τζίμης Πανούσης-ΒΙΝΤΕΟ


Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς σήμερα έχασε την μάχη ο Τζίμης Πανούσης.

Ο 64χρονος γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου καρδιακό επεισόδιο και λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Εγιναν προσπάθειες ανάνηψης του, αλλά δεν ανταποκρινόταν. Και λίγη ώρα μετά έχασε την μάχη...

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο μουσικός είχε υποστεί ανακοπή ενώ βρισκόταν στη σκηνή και τον είχε απομακρυνθεί από εκεί με ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες.

Ηταν γνωστός για τη σάτιρα και τον καυστικό και αθυρόστομο στίχο του και είχε πολλές δικαστικές διαμάχες με ανθρώπους που είχε βάλει στο... στόχαστρο του.

Νοσηλεύτηκε στο «Ελπίς» τον Δεκέμβριο

Υπενθυμίζουμε ότι στις 2 Δεκεμβρίου 2017, ο Τζίμης Πανούσης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής, και «κατέρρευσε»στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του στο «Κύτταρο Live Club». Τότε είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Συγκινητικά ήταν όσα εκτυλίχθηκαν στο μαγαζί, την ώρα που ο Τζιμης Πανούσης μεταφέρονταν με φορείο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν ξαπλωμένος στο φορείο, ενώ κόσμος δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να τον χειροκροτεί, μέχρι να βγει έξω.
O Τζίμης Πανούσης γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1954 από μικρασιάτες πρόσφυγες γονείς -τον Θεόδωρο και τη Φωτεινή- στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Χολαργό. Είχε έναν γιο και μία κόρη.




Διαβάστε Περισσότερα »

Πεζοπορία για όλους!!!

Βόλτα στο βουνό!

O σύλλογος ΄΄Ελικώνιοι Περιπατητές ΄΄θέλοντας να μυήσει τα παιδιά στην μαγεία του βουνού ,διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου πεζοπορική διαδρομή στον Ελικώνα.

Σας προσκαλούμε να περπατήσουμε μέσα στα έλατα σε μία εύκολη αλλά υπέροχη διαδρομή μαζί με τα παιδιά σας!

Η συνάντηση θα γίνει στις 11,00 π.μ στην είσοδο του θεάτρου της κοιλάδας των μουσών.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι Πολιάνα και μέσα απο μονοπάτι θα φτάσουμε στην θέση Χαλίκι.Η επιστροφή θα γίνει απο τον δασικό δρόμο.Οι ώρες πορείας ειναι περίπου 3 ανάλογα

Η πεζοπορική διαδρομή απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και πάνω και σε όσους θέλουν να περάσουν την Κυριακή τους στην φύση!

''Εκπληξη...θα σας μάθουμε και το τραγούδι του δάσους"

Οποιος επιθυμεί να συμμετέχει παρακαλείται να τηλεφωνήσει.

Ηλιάδης Τάσος 6977423738.

Μπατσούλη Νότα 6975062362.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ρεκόρ διακοπής καπνίσματος στην Ελλάδα

Μείωση ρεκόρ των καπνιστών στη χώρα μας, τα τελευταία πέντε χρόνια, κατέγραψε έρευνα της ΚΑΠΑ Research, για λογαριασμό του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Σύμφωνα με την έρευνα, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο, το 27,1% των Ελλήνων δηλώνει σήμερα ότι καπνίζει, αισθητά μικρότερο ποσοστό από το 36,7% που είχε καταγράψει αντίστοιχη έρευνα της ΚΑΠΑ Research το 2012. Αυτή η μείωση των 9,6 ποσοστιαίων μονάδων σε μία πενταετία αποτελεί ρεκόρ μείωσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τον καθηγητή Παναγιώτη Μπεχράκη, ο οποίος παρουσίασε τα αποτελέσματα σε εκδήλωση στα Τρίκαλα. Παράλληλα, το 27,1% αποτελεί το μικρότερο ποσοστό καπνιστών που έχει καταγραφεί έως τώρα στη χώρα μας.

Σε αντίστοιχες έρευνες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τα ποσοστά των καπνιστών, αναφέρθηκε, ότι ήταν 37,9% για το 2009 και 32,5% για το 2014, αποδεικνύοντας, όπως τονίστηκε, μια σταθερή τάση μείωσης των καπνιστών από το 2009 έως και σήμερα. Στις ίδιες έρευνες της ΕΛΣΤΑΤ, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η μείωση, κατά 33,3% , του καπνίσματος στις νεαρές ηλικίες, από 16-24 ετών, επισημαίνει το ΑΠΕ.

Παράλληλα, καταγράφεται μείωση και στην ετήσια κατανάλωση τσιγάρων κατά 49%, στο διάστημα 2007-2016. Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της ΚΑΠA Research, τόνισε ο κ. Μπεχράκης, οι Έλληνες τάσσονται κατά του καπνίσματος και σε ποσοστό 88,1% δηλώνουν ότι θεωρούν ως εθνικό στόχο τη μείωσή του.

Σε ό,τι αφορά τη νομοθεσία για το κάπνισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους, το 83,8% χαρακτηρίζει ως πολιτισμική υποβάθμιση το γεγονός ότι δεν εφαρμόζεται και το 76,1% των ερωτηθέντων δηλώνουν θυμωμένοι γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ η οποία επιτρέπει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, εκθέτοντας τους πολίτες της σε παθητικό κάπνισμα.

Σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο της έρευνας, που διεξήχθη σε 13 Περιφέρειες της χώρας, το 96,6% των ερωτηθέντων έχουν βρεθεί τον τελευταίο χρόνο σε κλειστό δημόσιο χώρο μη εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και το γεγονός αυτό προκαλεί θυμό στο 74,2% του δείγματος της έρευνας.

Σε ποσοστό 93%, οι Έλληνες πιστεύουν, σημειώνεται, ότι η Πολιτεία δεν έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την τήρηση του νόμου και εκτιμούν ότι μεταξύ των δημόσιων χώρων που δεν εφαρμόζεται η απαγόρευση του καπνίσματος είναι τα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης (93,9%), οι δημόσιες υπηρεσίες (58,3%), οι χώροι του Κοινοβουλίου (54,8%), τα σχολεία (45,3%) και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις (37,5%).

Αντίστοιχα, ευθύνη και στις δημοτικές αρχές δίνουν οι Έλληνες, με το 85,2% να δηλώνει ότι ο δήμαρχος και οι αρχές της περιοχής τους δεν συνέβαλαν στην τήρηση του νόμου για πρόληψη του παθητικού καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η διαπίστωση της έρευνας, ότι το 69,8% των Ελλήνων είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν εθελοντικά σε δράσεις για τη μείωση του καπνίσματος, ειδικά σε νέους.



Διαβάστε Περισσότερα »

Αρνείται ο γυναικολόγος τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 34χρονης – «Δεν ήταν ιατρικό λάθος» (βίντεο)

Την δική του εκδοχή έδωσε ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος για τον τοκετό της άτυχης 34χρονης από την Λειβαδιά που έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια της γέννας σε μαιευτήριο της Αθήνας. Όπως ο ίδιος είπε, δεν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 34χρονης περί θρομβοφιλίας και πως αυτό δεν λήφθηκε υπ' όψιν το ιατρικό επιτελείο.
Μιλώντας στο δελτίο του Star, ανέλυσε το χρονικό της τραγωδίας. Όπως είπε, αφού η γυναίκα γέννησε εύκολα το αγοράκι γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, κατά την έξοδο του πλακούντα είχε μεγάλη αιμορραγία.

Της χορηγήθηκα 3 φιάλες αίμα όμως και πάλι δεν σταματούσε. Αφού οδηγήθηκε στο χειρουργείο, κατά τις 15:30 υπέστη ανακοπή. Όπως τονίζει για περίπου 2 ώρες προσπαθούσαν να την επαναφέρουν, αλλά τελικά στις 17:15 κατέληξε.


Όπως αναφέρει επίσης ο γυναικολόγος, ο κρατικός ιατροδικαστής που ήταν παρών στην νεκροτομή υπέγραψε πως δεν βρέθηκε τίποτα στην κοιλιά της γυναίκας, άρα δεν υπήρξε κάποια ιατρογενής βλάβη.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η 34χρονη είχε μια επιπλοκή που παρουσιάζεται σε 1 έως 12 γυναίκες στις 100.000 και που όταν εκδηλώνεται έχει ποσοστό θνησιμότητας 89%. Σημειώνει επίσης πως πριν το περιστατικό, ο τοκετός είχε εξελιχθεί ομαλά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Αράχωβα ψάχνουν τους ληστές των ΑΤΜ




Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της αστυνομίας στη Στερεά Ελλάδα για τον εντοπισμό των κακοποιών που χτυπούν ΑΤΜ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις 5:00' τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες προσπάθησαν με τη γνωστή μέθοδο να ανατινάξουν το ΑΤΜ της Alpha Bank στην Αράχωβα.

Η "επιχείρηση" όμως δεν ολοκληρώθηκε γιατί εκεινη την ώρα περνούσε ένας αστυνομικός και τους αντιλήφθηκε. Οι δράστες που ήταν δυο και ακόμη ένας στο αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας, που ενημέρωσε και τους όμορους νομούς, για τον εντοπισμό των δραστών.

Αν και στήθηκαν μπλόκα σε πολλά κομβικά σημεία και διασταυρώσεις δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η θυσία της μητρότητας

Η θυσία της μητρότητας 
«Αμήν ,αμήν λέγω υμίν 
Ότι ο πιστέων τω Πεμψαντί με έχει ζωήν αιώνιον, και εις κρίσιν ουκ έρχεται, αλλά μεταβέβηκεν εκ του θανάτου εις την ζωήν» (Ιωάννης 5.24)
Αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που έφυγαν διακονώντας την μητρότητα
 Φανή Παπαθωμά
Διαβάστε Περισσότερα »

Τέλος εποχής στον Λεβαδειακό - Παραχωρεί τις μετοχές του ο Γιάννης Κομπότης


Τις μετοχές του σε συγγενικά πρόσωπα παραχωρεί ο Γιάννης Κομπότης, διαγράφοντας ένα τέλος εποχής στην ΠΑΕ Λεβαδειακός. Στον γαμπρό και τον ανιψιό του το πλειοψηφικό πακέτο των Βοιωτών. Το σύνολο των μετοχών του στην ΠΑΕ Λεβαδειακός παραχωρεί ο Γιάννης Κομπότης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παράγοντας παραδίδει το πλειοψηφικό πακέτο του συλλόγου στον γαμπρό και τον ανιψιό του, καθώς το 59,93% των μετοχών θα περάσει στον Ανδρέα Κολοκυθά και το 10,60% στον Κωνσταντίνο Κολοκυθά.
Η υπόθεση φαίνεται πως είναι στην τελική ευθεία, καθώς συζητήθηκε στην χθεσινή (11/1) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και εφόσον δεν προκύψει κάποιο κόλλημα, τότε η ΠΑΕ Λεβαδειακός θα περάσει στα δύο συγγενικά πρόσωπα του Γιάννη Κομπότη.
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Tον Κώστα Μπακομήτρο ευχαριστεί ο Ι.Ν.Αγίου Χαραλάμπου Αλιάρτου

Ευχαριστήριο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

ΙΗΣΟΥΣ

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αλιάρτου, π.Παναγιώτης Δαδανός

και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο,

ευχαριστούν θερμά

τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Μπακομήτρο

για τη συνεχή συμπαράστασή του στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας.

Η συμβολή του στη διακονία των συνανθρώπων μας

που στερούνται τα αναγκαία είναι σημαντική

για τη συνέχιση αυτής της κίνησης αλληλεγγύης

και στήριξης των αδελφών μας

στον καθημερινό κοινό βιοτικό μας αγώνα.


Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο «Θησέας» έφερε βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις -Πέφτει η θερμοκρασία

Κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό «Θησέας», που κινείται από την Ιταλία προς το Αιγαίο, φέρνει βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις, ενώ πέφτει η θερμοκρασία.

Σήμερα, οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι ισχυρές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία είναι σε πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ άνεμοι εντάσεως 7-9 μποφόρ θα πνέουν στα βόρεια τμήματα του Αιγαίου.

Την Κυριακή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν από το βράδυ στα Βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και τις πρωινές ώρες στα νότια σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Χιόνι θα πέσει στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και Θράκη κυρίως στα παράκτια τμήματα. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και από το βράδυ και σε πεδινές περιοχές.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και από το βράδυ στα βόρεια ημιορεινά πάνω από τα 400 μέτρα.
Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Θεσσαλίας και της Στερεάς (από τα 200 - 300 μέτρα).
Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 με 9 μποφόρ. Στα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ. Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα όποια πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρωινές ώρες και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως στη Πάρνηθα και κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 500 μέτρα).
Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια - παράκτια τμήματα. Βαθμιαία χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 10 βαθμούς Κελσίου.



Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ