Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Λαική συνέλευση για την εγκληματικότητα στην Αλίαρτο-βίντεο

 Πραγματοποιήθηκε στις 12-4-2014 η προγραμματισμένη, από την Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου, Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την αστυνόμευση της πόλης και γενικότερα του Δήμου.
Στην Συνέλευση παραβρέθηκαν, εκτός της Δημοτικής Αρχής, οι Βουλευτές κκ Σταθάς Ιωάννης, Καράμπελας Ιωάννης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής ταξίαρχος κος Σουγλέρης, ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν.Βοιωτίας κος Λουλακούδης, πολλοί Δημότες, ενώ μήνυμα έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μουλκιώτης και ο Βουλευτής κος Μπασιάκος.
Στην Συνέλευση τέθηκε το ζήτημα της έλλειψης αστυνόμευσης από τον Δήμαρχο, ο οποίος εστίασε στο κλονισμένο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, λόγω της παραβατικότητας και της ανεξέλεγκτης δράσης των ΡΟΜΑ επαναλήφτηκε το αίτημα για δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος με χώρο ευθύνης όλο τον Καλικρατικό Δήμο.
Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντης κος Σουγλέρης τοποθετούμενος αναφέρθηκε στην δράση των Αστυνομικών υπηρεσιών και στις στοχευμένες επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συγκεκριμένα  θετικά αποτελέσματα, ενώ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για επίλυση συγκεκριμένων ζητημάτων που έθεσαν οι πολίτες.
Ο Αστυνομικός Δ/ντής Ν.Βοιωτίας κος Λουλακούδης αναφέρθηκε στις επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν στην περιοχή και τα αποτελέσματα που είχαν, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.
 Οι βουλευτές εξέφρασαν την στήριξή τους στο αίτημα για δημιουργία αστυνομικού τμήματος και ενόψει του νομοσχεδίου, για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας  που κατατέθηκε από το αρμόδιο υπουργείο, ενώ ο κος Σταθάς ανέφερε πως προβλέπεται ο περιορισμός των αστυνομικών κατά 8.000 άτομα, γεγονός που θα επιδεινώσει τα προβλήματα.
Τέλος υπήρξαν τοποθετήσεις των πολιτών, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους και το φόβο για την αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρούνται και ζήτησαν αύξηση της δύναμης που υπηρετεί στην Αλίαρτο.



Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος




11 σχόλια:

  1. τελικα δεν μας ενδιαφερει το θεμα της αστυνομευσης στη πολη μας ουτε 100 δεν ειμασταν μονο απο εδω πουλαμε εξυπναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έγραψα την περασμένη βδομάδα ότι δε ακούσετε καινεναν απο αυτούς που έγραφαν εδω μέσα μ@κ@κιες να πουν τίποτα εκει ,γιατι απλά τα έγραφαν ή για αντιπολίτευση στο Δήμαρχο ή γιατι κρύβονται στην ανωνυμία. Ακριβώς έτσι έγινε.

      Διαγραφή
  2. Εγώ αυτο που κατάλαβα ειναι ότι η δημοτική αρχή κάνει αγώνα και λέει τα πράγματα με το όνομα τους.το λέω αυτο γιατι την περασμένη βδομάδα εδω μέσα έπεσε πολυ λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ....ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που χάθηκαν ρε εκείνα τα παλικάρια που ειχαν βγει στο κλαρι την περασμένη βδομάδα ; Δήμαρχε μη μασάς προχωρά και διεκδίκησε. Μίλα στον κόσμο απλά και αληθινά όπως κάνεις πάντα και προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιδου το ερωτημα ποιος φταιει για τη καταντια αυτη θα παρουμε απαντηση και τι θα γινει στο μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ τι απάντηση δίνεις;

      Διαγραφή
    2. εγω προσωπικα δε βλεπω να γινεται τπτ θα μας ριξουν για ενα διαστημα σταχτη στα ματια να ξεχαστουμε και ξανα παλι τα ιδια,θα χρειαστουν πιο δυναμικες αντιδρασεις με μπροσταρη το δημαρχο αλλα με τη συμμετοχη ολων μας για να μας ακουσουν στην αθηνα

      Διαγραφή
  6. Καλέσατε το Σταθά να σας λύσει το πρόβλημα με τους Ρομά ? Ο τύπος έχει κάνει δεκάδες επερωτήσεις στη Βουλή ΥΠΕΡ των Ρομά. Τα θέλετε και τα παθαίνετε οι Αλιαρταίοι με τους πολιτικάντηδες που βασίζεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΤΑΘΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δήμαρχοσ άρχει του Δημου. οι δημότες που είναι; αν ειχε γίνει η συναντηση στο μπουτσι περισσοτερουσ θα χε!!!κριμα... μην έχουμε την απαιτηση να τρεχει μονοσ του, πρεπει να τον συγονταρουμε.μην τα περιμρνουμε όλα απο΄τουσ αλλους.όλοι μαζι πρεπει να βοηθησουμε για να διωξουμε το καρκινωμα των σκατογυφτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ