Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

"Η Στάση του Τρόμου" στη Θήβα-φωτο




Η  "Στάση με τις Λεύκες" Η στάση των λεωφορείων των ΚΤΕΛ  στον περιφερειακό δρόμο Θηβών  Λιβαδειάς στην έξοδο της Θήβας, τα βράδια νομίζεις πως βρίσκεσαι  στον…  δρόμο με τις λεύκες. Τόσο θρίλερ η υπόθεση…  Μετά απο καταγγελία αναγνωστών στο Permisospress  για τη συγκεκριμένη στάση,κάναμε το δικό μας ρεπορτάζ και σας το μεταφέρουμε.Οπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν επιβάτες κυρίως γυναίκες και παιδιά  που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ  το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ επικίνδυνο όταν πέφτει το φως της ημέρας,δεν υπάρχει φωτισμός,αν κλείσει και το συνεργείο που είναι δίπλα "μας πιάνει ένας τρόμος και φόβος" .Συγκεκριμένα όπως μας καταγγέλουν οι επιβάτες την προηγούμενη εβδομάδα δυο γυναίκες η μια έγκυος,περίμεναν το ΚΤΕΛ Λιβαδειάς για να πάνε Αλίαρτο τους επιτέθηκαν απο τον καταυλισμό που είναι πολύ κοντά στο σημείο προφανώς για να τις ληστέψουν και έτρεχαν για να σωθούν,ευτυχώς σταμάτησαν διερχόμενα αυτοκίνητα και βοήθησαν τις ανυπεράσπιστες γυναίκες. Πρέπει να γίνει το κακό για να σκεφτούν οι υπεύθυνοι να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα.Αυτό που ζητούσαν  επίμονα απο εμάς είναι να δημοσιοποιήσουμε το θέμα και να βρεθούν άμεσα λύσεις.Eμείς αναρωτιόμαστε οι αρμόδιοι φορείς(Δήμος-ΚΤΕΛ-Αστυνομία-Περιφέρεια) δεν μπορούν να δώσουν μια άμεση λύση στη ΣΤΑΣΗ ΕΝΕΔΡΑ πριν συμβεί κάτι χειρότερο.Για παράδειγμα μια προσωρινή μετακίνηση της στάσης στη κατοικημένη περιοχή του Πυρίου και να γίνεται εκεί η αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών.Σε κάθε περίπτωση το θέμα πρεπει να αντιμετωπιστεί άμεσα πριν δούμε εκ των υστέρων τους "υπεύθυνους" να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

15 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αναδυκνείετε τετοια προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι δε μπανει το λεοφωρειο της λιβαδειας οπως παλια και να παιρνει τους επιβατες μεσα απο τη Θήβα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΑ ΚΤΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΒΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε.δεν είναι νυχτερινή εκπεύδευση βάλε κανένα φως,περνάω συχνά απο κει και βλέπω τον κόσμο μεσα στο σκοτάδι να περιμένουν το λεωφορείο και ανησυχώ δεν το κρύβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα φώτα και να βάλουν στην περιοχή, αν δεν φύγει ο καταυλισμός των γύφτων από το σημείο δεν γίνεται τίποτα.

      Διαγραφή
  5. Μου αρέσει που στο άρθρο αναφέρετε εκτός των άλλων και για βοήθεια απο τη περιφέρεια... Ποια περιφέρεια;;; Απο το κτίριο που έχουν μαζευτεί ολοι οι "ρεμπεσκέδες" και τα κομματόσκυλα της Βοιωτίας και τα ξύνουν ομαδικώς 8 ώρες στο 8ωρο; Έλεος δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεύθυνοι για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Θήβα απο αυτούς τους υπανθρώπους -εννοώ τους ποντικαρέους τους γύφτους-είναι όλοι οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που πέρασαν και που υπάρχουν ακόμα στην δημαρχία, οι οποίοι όχι μόνο πλήρωναν τους γύφτους για να πάρουν ψήφους κάθε φορά που γίνονταν εκλογές σε αντάλλαγμα βέβαια οι τελευταίοι να διατηρούν το άβατο στον καταυλισμό,αλλά ακόμα και τώρα όπου η κατάσταση έχει προ πολλού ξεφύγει, με καθημερινές κλοπές,επιθέσεις στην στάση του ΚΤΕΛ,επιθέσεις πάνω στην γέφυρα, απιστευτη διακίνηση ναρκωτικών-και όχι μόνο-ακόμα αυτοί οι ξεφτυλισμένοι του Δήμου δεν έχουν βρει λύση για τον απλούστατο λόγο ότι κανένας από αυτους δεν έχει ανδρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαζί με τους πάκις ν' απελαθούν και οι γύφτοι. Εξάλλου από το Πακιστάν κατάγονται και είναι και η ζωντανή απόδειξη πως αυτά τα ζώα δεν αφομοιώνονται στις τοπικές κοινωνίες αλλά αποτελούν μάστιγα. Και μην ξεχνάμε πως οι γύφτοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους τούρκους κατά την οθωμανική κατοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ και μερικά χρόνια, είναι κοινό μυστικό πλέον στην πόλη της Θήβας, ότι οι τσιγγάνοι που μένουν στον καταυλισμό του Πυριού, βάζουν τα τσιγγανόπουλα παιδιά τους να ρίχνουν πέτρες στα παρμπρίζ των διερχόμενων αυτοκινήτων ακόμα και μέρα μεσημέρι, ή βάζουν διάφορα εμπόδια φράζοντας το δρόμο, ενώ οι μεγαλύτεροι είναι κρυμμένοι, και αν ο ανυποψίαστος περαστικός που δεν είναι από την περιοχή και δεν γνωρίζει την κατάσταση σταματήσει, τον ληστεύουν. Σε ένα τέτοιο περιστατικό λοιπόν, πριν 3-4 χρόνια αστυνομικός του Α.Τ. Θηβών μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας συμβούλευε τους οδηγούς να αποφεύγουν να περνούν από το σημείο, και να παρακάμπτουν και να περνούν μέσα από την πόλη της Θήβας προκειμένου να αποφύγουν το σημείο που γίνονται οι επιθέσεις. Ποιος να πας προστατέψει λοιπόν; Η αστυνομία φοβάται τους γύφτους και έχει εντολές να μην τους πειράζει, κοινό μυστικό στην πόλη μας, η Δημαρχία η Περιφέρεια και οι Βουλευτές του Νομού τους χρειάζονται για τις ψήφους, Μην περιμένετε τίποτα λοιπόν, από κανέναν, ούτε από αστυνομία, ούτε από Δήμο, ούτε από Περιφέρεια, ούτε από την Κεντρική Κυβέρνηση, Είμαστε εντελώς απροστάτευτοι ας το πάρουμε απόφαση κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΌΣΦΑΤΑ (15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017) ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ.
    ΑΠΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ STAR KΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
    ΟΨΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ''ΛΟΓΙΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΑΣΟΥΝΕ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ..... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ!!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ