Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Στερεά:14 συλλήψεις για παράνομη μετανάστευση και καταπολέμηση ναρκωτικών

Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση πραγματοποιήθηκε στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και άλλων μορφών παραβατικότητας

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης επιχειρησιακής δράσης, συνελήφθησαν συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα

Στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε από χθες (30-07-2014) το πρωί έως και σήμερα (31-07-2014) πρώτες πρωινές ώρες, στοχευμένη επιχειρησιακή δράση, για την δίωξη της παράνομης μετανάστευσης, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και άλλων μορφών παραβατικότητας.

Κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης επιχειρησιακής δράσης, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Θηβών, Χαλκίδας και Άμφισσας, καθώς και από αστυνομικούς των Α’ και Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

    Συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαποί (τρεις στον Ορχομενό Βοιωτίας, ένας στην Άμφισσα, ένας στην Χαλκίδα και ένας στο Αλιβέρι Ευβοίας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
    Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί (δύο στη Χαλκίδα, ένας στη Λαμία και ένας στη Θήβα), για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
    Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, για υγειονομικές παραβάσεις.
    Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ