Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

19 συλλήψεις σε μια μέρα στη Στερεά

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, ακόμη δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών, Καρπενησίου και Χαλκίδας, των Α’, Β’ και Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Ερέτριας Ευβοίας και Σχηματαρίου Βοιωτίας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

    Δύο (2) αλλοδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (840) γραμμαρίων.

    Δύο (2) ημεδαπές στη Χαλκίδα, για κλοπή.

    Επτά (7) ημεδαποί στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

    Δύο (2) αλλοδαποί για παραεμπόριο στη Χαλκίδα. Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

    Τέσσερις (4) αλλοδαποί (ένας στη Χαλκίδα, ένας στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, ένας στο Καρπενήσι και ένας στα Οινόφυτα Βοιωτίας), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

    Αλλοδαπός στη Θήβα, για πλαστογραφία.

    Ημεδαπός στην Αμάρυνθο Ευβοίας, για υγειονομική παράβαση.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ