Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Εξαιρετική η εκδήλωση βράβευσης μαθητών στα Βάγια-Βίντεο,φωτο

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ
Με μεγάλη Επιιτυχία διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά απο το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας μας η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στο προάυλιο χ'ωρο του Ναού μας την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Στην Εκδήλωση πήραν μέρος η ΧΩΡΩΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΓΙΩΝ υπο του χωράρχου Κωνσταντίνου Δέδε και Η ΣΧΟΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι.Ν.ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ υπο την διεύθυνση του Γ.ΣΤΕΡΠΗ.
Παρέστησαν ο εκπρόσωπος του Σεβ.Μητροπολίτου μας παν.Αρχιμ.Δανιήλ Στεφας , ο Ιερα. Προιστάμενος του Ι.Ν ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ Σχηματαρίου Παν.Αρχιμ.Γεώργιος Ρέμπελος , και ο εφημέριος του ώς άνω ναού π.Παναγιώτης Ανωγιάτης , ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Βαγίων Π.Τσαραμπάρης , οι Τοπικοί Σύμβουλοι Χ.Τζουνάρας και Α.Καμούτση,ο διευθυντης του Λυκείου Βαγίων Θ.Ισσαρης και του Εσπερινου ΕΠΑΛ Θηβών Θ.Θεοδωρου ,καθηγητες και πλήθος κόσμου παρα το κρύο που επικρατούσε,
Ξεχωριστή τιμή απετέλεσε η παρουσία του πολιού Γέροντος Ιερέως Πρωτ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ συνταξιούχου εκπαιδευτικου και εφημερίου ,με βαθιά γνώση της βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής που στο τέλος της εκδήλωσης πραγματικά μάγεψε και συγκίνησε τον κόσμο με τα τραγούδια που ερμήνευσε με την καλλικέλαδη φωνή του.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση των μαθητών του Λυκείου των Βαγίων και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Θηβών που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ .Εκ καρδίας τους ευχόμαστε καλή φοίτηση και θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους.
ομολογουμένως και τα παιδία απο το Σχηματαρι και χωροδία των γυναικών μαγεψαν το κόσμο και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και γίνονται ενα παράδειγμά άξιο προς μίμηση.
Στο τέλος της εκδήλωσις οι κυρίες του Ε.Φ.Τ είχαν ετοιμάσει κέρασμα για ολό το κόσμο με λιχουδιές αλμυρές και γλύκες,
Το Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Φ.Τ ευχαριστεί όλους όσου παραυρεθεικάν και βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης τις κυρίες που εφτιαξαν τα αλμυρα και γλυκά εδέσματα. τον πρωτοψαλτη Α.Τσαρουχά που ειχε τη καλλιτεχνικη επιμέλεια της εκδήλωσης.καθώς και οσους εφεραν τροφιμα για τους εμπερίστατους αδελφούς μας μιάς και η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό περιεχόμενο,συγκεντρωσης τροφίμων για τις οικογένειες που εχουν ανάγκη.
ευχαριστίες ιδιαίτερες και προς τον Δ.Παπαθεοδοσίου και το PERMISSOS PRESS για την προβολή και κάλυψη της εκδήλωσης μας ,αλλα και το ότι ειναι πάντα κοντά στην Ενορία μας.
\ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Ε.Φ.Τ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΓΙΩΝ


 





 


 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ












1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ